Biz değiştirmeye (q7 Çin-oos) calısıyoruz ama hoca oralı olmuyor.
mesele kendimizi kandırmaksa ben oralarda hiç yokum.
Şenol Güneş bir hayli uğraştı zamanında. Milli takımdan Mehmet Ağar - Fatih Terim- Tansu çiller mafyası tarafından kovulunca ve maaşını/tazminatını isteyince şu anda adalet dilenen doğan medyası dahil renkli basının tamamı hocayı vatan haini ilan etti. o zaman silahlar konuşuyordu sokaklarda, infaz mahkemede değil sokakta oluyordu, baskının içeriği farklıydı. Yinede geri adım atmadı ve atmadığı için Beşiktaşa 10 sene 20 sene geç geldi, hoca kadar emek ver dünyayı değiştirmek için, onun kadar kayıp yaşa sonra onun kadar konuşabilirsin diyecektim tam o anda söyleyeceğim şeyin ne kadar antidemokratik olduğunu farkettim. Ozaman kimse bir birini eleştiremezki.. ;)
tabiiki istediğin kadar eleştireceksin ama en azından onun yaşadıklarını anlamaya çalış.
Şimdi konuşurken bazan 3-5 cümleyi bir cümleye sıkıştırmaya çalışması geçmişde yaşadıklarından. herşeyi birarada anlatmaya çalışıyor, gizli mesaj veriyor aklınca çorba oluyor herşey. Sonra verdiği gizli mesajı toparlamaya çalışıyor, aşure oluyor.