2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6956973 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Ba Konya  ise  ortalık iyice  aşçı-bahçıvan mevzusuna döner
Saçma haber, seneye elimizde 4 yabancı santrafor mu olacak?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

BTD sayfada şuan sahaya hangi 11 ile çıkarsınız diye sormuş , Yorumların %95 in de orta sahada MEDEL var

Aklın yolu bir

Hoca neden takintilarindan vazgeçemiyor , Ah hocam ah.

Yunus oradaki topluluğun ahlak ve futbol bilgisi seviyesi baya düşük bir yandan. Darbe girişimi zamanı baya takip ettim orayı da ilginç vakalar var.

Hoca aynı, sene başından beri bir şeye sinirli ve takık olduğu çok bariz. Antalya maçında beraberlik golünü attıktan sonraki yüz ifadesini görünce ben üçüncü golü yedik zannettim. ŞL maçlarında ise gayet güleç ve özgüvenli bir duruş sergiliyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yunus oradaki topluluğun ahlak ve futbol bilgisi seviyesi baya düşük bir yandan. Darbe girişimi zamanı baya takip ettim orayı da ilginç vakalar var.

Hoca aynı, sene başından beri bir şeye sinirli ve takık olduğu çok bariz. Antalya maçında beraberlik golünü attıktan sonraki yüz ifadesini görünce ben üçüncü golü yedik zannettim. ŞL maçlarında ise gayet güleç ve özgüvenli bir duruş sergiliyor.
Tam tersi aklı selim insan fazla gibi geliyordu bana son zamanlarda bozduysa bilemem

Her görüsten insan vardır normal 100.000 ı devirmis bir sayfa , Sosyal medyadaki en çok ( üyesi ) olan taraftar sayfalarımızdan bir tanesi

Ahlak olarak da sürekli yorumlarda küfür edilmemesini istiyorlar ve bunu da başarmışlar gibi görünüyordu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Facebook da seviyeli ve küfürsüz , ve futbol konusunda çok bilgili bir sayfa arıyorsanız ÇARŞI ÇOCUKLARI sayfasını tavsiye ederim

İnanılmaz Bilgili adminleri var , Futbol ve Beşiktaş asigi insanlar yönetiyor , reklam ve prim dertleri yok yıllardır takip ediyorum o sayfayı admini de arkadaşım

Reklam peşinde kosmadiklarından üye sayısı çok değil 40.000 lik bir sayfa , fakat herkes eşine dostuna tavsiye ederim ede o rakamlara ulaştı tavsiye ederim biraz takip edin bana hak vereceksiniz :ok:
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2018, 22:27:20 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı underworld

BTD sayfada şuan sahaya hangi 11 ile çıkarsınız diye sormuş , Yorumların %95 in de orta sahada MEDEL var

Aklın yolu bir

Niye medel?

Çevrimdışı Berat

Tam tersi aklı selim insan fazla gibi geliyordu bana son zamanlarda bozduysa bilemem

Her görüsten insan vardır normal 100.000 ı devirmis bir sayfa , Sosyal medyadaki en çok ( üyesi ) olan taraftar sayfalarımızdan bir tanesi

Ahlak olarak da sürekli yorumlarda küfür edilmemesini istiyorlar ve bunu da başarmışlar gibi görünüyordu

Medel-Ozi ortasahasını ben de çok görmek istesem de Leipzig ve Sivas deplasmanlarında rakibin dikine oynamasına çok müsait bir ikili olması düşündürüyor beni. Atiba'yı yormadan kullanmak zorundayız, alan kontrolü konusunda hala ortasahanın bir numarası bana göre. Orta saha ikililerinden ceza sahasına en çok giren oyuncu, asisti de yaptı bu hafta.

Çevrimdışı sozkul

Saçma haber, seneye elimizde 4 yabancı santrafor mu olacak?

Negredo'yu Çine satacaz elimizde Ba Larin kalacak. Cenk de geri gelecek.  Pekto da altyapıda beleş antreman yapacak.

Niye medel?
Yana - geriye değil , dikine dikine oynadığı için

Top ayağına geldiğinde panikleyen eli ayağına dolanan değil , en güzel şekilde göndermesi gereken yere gonderdiği için

Adam arkası dönükken , dönüp 30 metreye diyagonal top atıyor daha ne yapması lazım :tabe:

Alıntı

Beşiktaş Ve Fb'nin Kovduğu Burak Yılmazı Gol Kralı Bakambuyu Villareale Cenk Tosunu Evertona Mario Gomezi Alman Milli Takımına  Bitik Denilen Babeli zirveye Hiç Birsey olmaz denilen Tosicden Muazzam Stoper Yaratan Adamın Adıdır Şenol Güneş

🔥🔥🔥

Larin fiziken çok güçlü gorunuyor , Lensi ezmiş resmen :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Dr.Zeck

Aklın yolu bir

bence Antalya macında medeli orta sahaya koyacaktı ama pepenin sakatlıgından dolayı stoper oynattı.

ama benim merak ettiğim Mitrovic oynadıgı her macta iyidi bence neden onu tercih etmiyor. Kasımpasa macında ortasahaya döner medel

Çevrimdışı tangaz

Alıntı

Beşiktaş Ve Fb'nin Kovduğu Burak Yılmazı Gol Kralı Bakambuyu Villareale Cenk Tosunu Evertona Mario Gomezi Alman Milli Takımına  Bitik Denilen Babeli zirveye Hiç Birsey olmaz denilen Tosicden Muazzam Stoper Yaratan Adamın Adıdır Şenol Güneş

🔥🔥🔥

tosiç kısmına katılmıyorum adam hocaya rağmen böyle oldu

haa hocanın hırslandırma taktiği buysa ikinci devre lens ve negredodan patlama bekleyebiliriz  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı levitate

sayfanın adminleri ne derse onaylıyor hemen olsun diyor ordakiler

bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

Yana - geriye değil , dikine dikine oynadığı için

Top ayağına geldiğinde panikleyen eli ayağına dolanan değil , en güzel şekilde göndermesi gereken yere gonderdiği için

Adam arkası dönükken , dönüp 30 metreye diyagonal top atıyor daha ne yapması lazım :tabe:
İyi de dikine kime  atıyor?
Bunlar  hep  cocuk  masalları  tıpkı g. İnler mevzusunda oldugu  gibi...
Bizim  ati-oxi ikilisiyle  bir problemimiz yoktu ki orayı  niye bozuyoruz.
Avcı niye emre+mahoyu bozmuyor  da biz kendi  yapımızı  bozuyoruz.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Merak eden insanlar vardı sağolsunlar.

Kısa dönem çıktı. Maalesef Mart ortası olan B grubuna kaldım.

Acemi: İzmir/Narlıdere
Usta: Osmaniye/Toprakkale

Sıcak bölgeye düşmüş ustalık dönemi...
Hayırlısıyla kazasız belasız bitirirsin askerliğini dostum.

Hayırlı tezkereler.
Vatan sizlere, Beşiktaş bize emanet  :ok:

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tuncaboylu

Negredo'yu Çine satacaz elimizde Ba Larin kalacak. Cenk de geri gelecek.  Pekto da altyapıda beleş antreman yapacak.
Love'ı ne yapacağız? :alala:

Atiba bu seneye kadar böyle değildi bu sene  iyice Selçuk İnana dönüştü

Yana ve geriye oynuyor sadece , defansif olarak da eskisi gibi değil..

Atibayi artık skoru tutmak için 2.ci yarı almak lazım oyuna macLarin zorluk derecesine göre Medel - Atiba da olur

Çevrimdışı cursedofdragon

Neden medel oynamalı ?

Medel vs Galatasaray

Medel vs Osmanlıspor

Çevrimdışı underworld

Atiba bu seneye kadar böyle değildi bu sene  iyice Selçuk İnana dönüştü

Yana ve geriye oynuyor sadece , defansif olarak da eskisi gibi değil..

Atibayi artık skoru tutmak için 2.ci yarı almak lazım oyuna macLarin zorluk derecesine göre Medel - Atiba da olur
Bu sözler bana  bilic'in 2 sezonunu hatırlattı

Çevrimdışı underworld

Neden medel oynamalı ?

Medel vs Galatasaray

Medel vs Osmanlıspor

Atiba  vs niye yok ?

Atiba  vs niye yok ?

sen maçları izlemiyon mu ?

Atiba'yı zaten izliyoruz biliyoruz.

medel dikine pas mı atıyor dedin bende sana örnek gösteriyorum.

neden medel oynaması gerektiğini gösteriyorum.

Fizik olarak daha iyi basit ve hızlı düşünüp topu eveleyip gevelemeden doğruca ileri doğru atması.

Defansı atiba'ya göre zayıf diyebilirdik eski atiba olsaydı atiba ile medel'in defansı aynı.

Medel daha agresif atiba'nın Beşiktaş'ta 2 yıl once yaptığı baskıyı yapıyor ilerde o agresif baskıyı medel yapıyor.

İşte bu yüzden oynasın diyoruz atiba bunları yapamıyor artık sahada koşacak hali yok fizik olarakta bitti.
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2018, 23:26:57 cursedofdragon ]

Çevrimdışı sozkul

Love'ı ne yapacağız? :alala:

Love assolist. Ba ekürisi, Larin kendi kaderini tayin edecek işte.

Çevrimdışı sozkul

Love assolist. Ba ekürisi, Larin kendi kaderini tayin edecek işte.

Bu defada Cenk'i neyapcaz dimi, geri dönerse yani :)

Çevrimdışı underworld

sen maçları izlemiyon mu ?

Atiba'yı zaten izliyoruz biliyoruz.

medel dikine pas mı atıyor dedin bende sana örnek gösteriyorum.

neden medel oynaması gerektiğini gösteriyorum.

Fizik olarak daha iyi basit ve hızlı düşünüp topu eveleyip gevelemeden doğruca ileri doğru atması.

Defansı atiba'ya göre zayıf diyebilirdik eski atiba olsaydı atiba ile medel'in defansı aynı.

Medel daha agresif atiba'nın Beşiktaş'ta 2 yıl once yaptığı baskıyı yapıyor ilerde o agresif baskıyı medel yapıyor.

İşte bu yüzden oynasın diyoruz atiba bunları yapamıyor artık sahada koşacak hali yok fizik olarakta bitti.
Atiba vs olsaydı da  onunda dikine paslarını göstereydik ama yok galiba.
Neyse  atiba  önceden  neyse  simdide  aynı ama diğer taraflar bozulduğu  için  biliçli 14-15 gibi  duruyor.

Etiketler: