2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6955431 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Konya bizim pilot takımımız mı? Ne bu saçmalık anlamadım?

Ligde gelince Demba ile Orkan organizasyonundan golü yiyip yenilince anlarız. Tabii o sırada Konya seyircisi yine çakı kelebek ne varsa atıp oyuncularımızı yaralamazsa. Terörist diye yaftaladıkları camia (yönetim değişse de camia aynı, taraftar aynı) bu, anlam veremiyorum.

Çevrimdışı sozkul

Madem konusu açıldı.Eğer kalsaydı daha iyi durumda olur muyduk sizce ? Ne değiştirdi bizde Özen hamlesi ?

Bence Özen futbolcudan değil futboldan anlayan adamdan anlıyor. Yani transfer fiilan hariç altyap ve kulübün genel yapılanması anlamında faydalanabilecek adam.
Yani futboclyu değil, altyapı entrenörlerini ve sistemi filan belirlesin yeter.

Demba'nın da insanlar nesine saygı duyuyor anlamıyorum. Her yıl ilk yarıyı yatıp (sakatım diyerek) geçirip ikinci yarı Türkiye'ye geliyor.

Çin-Türkiye seferleri ondan sorulur. Böyle bir adama saygı duyamam. Emeklilik ikramiyesini başka yerden alsın.

Beşiktaş'ın ikinci yarıdaki transfer politikası büyük şaşkınlık yarattı bende. Tam eski Beşiktaş kafası.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ligde gelince Demba ile Orkan organizasyonundan golü yiyip yenilince anlarız. Tabii o sırada Konya seyircisi yine çakı kelebek ne varsa atıp oyuncularımızı yaralamazsa. Terörist diye yaftaladıkları camia (yönetim değişse de camia aynı, taraftar aynı) bu, anlam veremiyorum.

konya ile anlaştık en zorlu deplasmanlarımızdan birisi şifo hoca var orda.

Biz onlara orkan ve demba ba'yı vericez.

onlar da biz 3 puan vericek.

Bütün sırrı bozuyorsun.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

31 ocak da bitiyor
Yani benim dogumgunum de :D

Yönetim güzel bir hediye verir inşallah ( Tarnsfer ) :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

bu alanyanın başkanı da fener kongre üyesiymiş

ondan fiyatı 5 milyon € istiyor demek.

fener istese üstüne para bile verirdi.

Yani benim dogumgunum de :D

Yönetim güzel bir hediye verir inşallah ( Tarnsfer ) :bandit:

en kötü ba olur :)

Arpasi cok pingi yuksek bitiriciligi kotu dedik
Portoda 30 gol atabilir
Maclarini izleyenler mesela goller gelene kadar kendilerini boguyor torba ile
Abu cephesinde yeni bi gelisme yok yani

Abunun portoda 15 atmasi haber degeri tasiyor 30 atmasi normal

Portoda 2-3 tane bizim quaresma bile atiyordu

Ben hep dedim sevdigim tip oyuncu abudur ama ihtiyacimiz gomez diye @sozkul abi
Sen istanbul trafiginde off ise gec kaldim diye ferrariye binsen gene yetisemezsin yani
Ne 2-3 tanesi 10-11 tane atıyordu

Bize geldiği sezon bile 11 tane atmıştı :D

Çevrimdışı underworld

Yabancı kuralı yüzünden şu anki başkan verdi, yazıklar olsun filan deme boşver :D
İyi  de pekto  futbola  yabancı
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2018, 21:36:12 underworld ]

Çevrimiçi Samet Demir

Hala ufak bi umutla Chicharito bekliyorum ben ama...

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben 2 senedir beklemekteyim..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sozkul

Ben olaya olumlu tarafından bakıyorum. Böyle bakarsak Türkiye liginden ayrılıp Hollandaya gitmemiz gerekiyor, Sivas Malatya farklı mı sanki..
Demba'yı istiyoruz ama yabancı kontenjanında yerimiz yok. elimizden kaçırmamış oluyoruz. Iyi bir
Demba 36-37 ye kadar oynar. direk oynamaz ama oynar.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

4 haftada neden 3 defa cuma günü maç oynuyoruz bunu kimse sorgulamıyor mu ?
Şampiyonlar ligi maçımız ta 20 şubatta onunla alakası yok.
cuma günleri maç kazanamadığımız için mi yoksa Beşiktaş kazanırsa bizde fb'yi gs'yi kazandıralım mı hangisi ?

Cuma günü maç kazanamamanın bi anlamı yok da ondan.. Anlamsız bi istatistik.. Tesadüften başka bişey değil yani.. Bana kalırsa Cuma maçı yapmak psikolojik olarak avantajlı. Kazan maçını arkana yaslan izle diğerlerini

Çevrimdışı Berat

Cuma günü maç kazanamamanın bi anlamı yok da ondan.. Anlamsız bi istatistik.. Tesadüften başka bişey değil yani.. Bana kalırsa Cuma maçı yapmak psikolojik olarak avantajlı. Kazan maçını arkana yaslan izle diğerlerini

Kesinlikle, fikstür gayet iyi bana göre. Beşiktaş Beşiktaş gibi oynasın alsın keyfine baksın.

Çevrimdışı tangaz

Ben olaya olumlu tarafından bakıyorum. Böyle bakarsak Türkiye liginden ayrılıp Hollandaya gitmemiz gerekiyor, Sivas Malatya farklı mı sanki..
Demba'yı istiyoruz ama yabancı kontenjanında yerimiz yok. elimizden kaçırmamış oluyoruz. Iyi bir
Demba 36-37 ye kadar oynar. direk oynamaz ama oynar.

katılıyorum, hem durumunu görürüz seneye yedek lazım yedek pekto mu yedek demba mı?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Kesinlikle

Inanlımaz bir olay eğer doğruysa.. Konyayı da düşmekten kurtarır.
ABİ yönetim güvenemiyor sanırım sakatlığından dolayı

6 Ay gözümüzün önünde ol , görelim ona göre oturup konuşalım demek bunun Türkçesi , ki mantikli da

Suan tamamen kapalı kutu , gözümüzün önünde olursa hepimiz durumunu çok net görmüş oluruz

Bu arada neden Konya onu anlamadım, çok sıkı fiki olmuşuz bir anda :alala:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

yıldırım demirören zamanı transferlerine benzeyecek eger olursa vagner love transferi.. tabata, holosko gibi oyuncuları aldıgımız şekilde olacak aynı. hayırlısı olsun ne diyelim..

Çevrimdışı sozkul

katılıyorum, hem durumunu görürüz seneye yedek lazım yedek pekto mu yedek demba mı?

1.7 ye yedek Pekto yerine 2.25 e yedek Demba yı yedek tercih ederim..

Konya, Gençler düşecek diye seviniyordum, Konya'yı bildiğin biz kurtardık. Bravo.

Çevrimdışı levitate

Yabancı kuralı yüzünden şu anki başkan verdi, yazıklar olsun filan deme boşver :D
o zaman başkanımızı kınıyorum hani Beşiktaş'ın sokağa atılacak parası yoktu o parayı pektemeğe vereceğimize sokağa atsaydık en azından birileri faydalanırdı :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı sozkul

ABİ yönetim güvenemiyor sanırım sakatlığından dolayı

6 Ay gözümüzün önünde ol , görelim ona göre oturup konuşalım demek bunun Türkçesi , ki mantikli da

Suan tamamen kapalı kutu , gözümüzün önünde olursa hepimiz durumunu çok net görmüş oluruz

Bu arada neden Konya onu anlamadım, çok sıkı fiki olmuşuz bir anda :alala:

Çünkü kaçırılamayacak kadar büyük bir balık ama direk üzerine atlanamayacak kadarda büyük bir sakatlık yaşadı.
Anladığım kadarıyla yönetim 2.5 yıllık ücret riskinin altına zaten giriyor, Konyada sakatlanırsa ücretini kontrat süresince ödemek zorundayız. Ama bu yıl için risk almak istemiyor. Çok akıllıca bence. En bilinmez olanı ilk 6 ayı, iki yıldır oynamıyor ama @mylife1903 ün US de işlettiği komanda kampından geldi. onuda göz önüne alalım. :)

Çevrimiçi Rasim

https://twitter.com/SafakSina1903/status/956222009842774016

paylasildiysa silinebilir eger bu dogruysa cuma günü taraftar geregini yapmasi lazim artik adam düpedüz saf yerine koyuyor bizi :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Berat

paylasildiysa silinebilir eger bu dogruysa cuma günü taraftar geregini yapmasi lazim artik adam düpedüz saf yerine koyuyor bizi :akuma:

Rasim abi olay doğru.

Çevrimdışı murat

birileri sallıyor da olabilir.her söylenene inanmamak lazım.

BTD sayfada şuan sahaya hangi 11 ile çıkarsınız diye sormuş , Yorumların %95 in de orta sahada MEDEL var

Aklın yolu bir

Hoca neden takintilarindan vazgeçemiyor , Ah hocam ah.

Etiketler: