2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6956065 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

transfer sezonu tam olarak ne zaman kapanıyor ?

Çevrimiçi levitate

https://www.transfermarkt.com.tr/mario-balotelli/profil/spieler/45146

5 ay sonra sözleşmesi bitiyor.

3-5 birşey verip alınabilir riske girilebilecek bir oyuncu.

fransa liginde 18 gol atıp 1 de assist yapmış.

Şenol hoca olumsuz yaklaşmadı tamamen ters birşey yaparsa kadro dısı bırakırım dedi sadece.
bazı dostlarımdan duydum çok sorunlu çalışmak istemem gibi bişeyler demişti keşke gelse ama sanmıyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

transfer sezonu tam olarak ne zaman kapanıyor ?

ay sonunda sanırım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

ay sonunda sanırım

şubatın ilk haftası diye biliyorum ben.

Çevrimdışı tangaz

balojanı almak lavı almakdan daha kolaydı sanki şimdiye biterdi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

şubatın ilk haftası diye biliyorum ben.

biliyosan neden soruyorsun  :)

biliyosan neden soruyorsun  :)

emin değilim o yüzden soruyorum.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı murat

Fenerbahce de  7  sene  calisti ama  ben  Besiktasli  oldugunu  biliyorum Onder Ozenin.. Konusma tarzian ve Besiktastan  konusurken duydugu heyecana da
 bakinca  BJKli ligini kanitlior  gibi  dusunuyorum... Asagidaki  videoda Sari Firtina ile  BEsiktas  marsi
 soyluyor  mesela...
https://www.izlesene.com/video/onder-ozen-ve-metin-tekinin-besiktas-marsi-coskusu/8184851
bizde çalıştıktan sonra bir sempati oluşmuştur ama fenerbahçeli olduğunu net olarak biliyorum.bir programda kendi söylemişti hatta çocuğuda fenerbahçe altyapısında mı neydi.

Çevrimdışı sozkul

umut dediğin şey yüzde ellinin altında olur mu yaa bu kadar mı zenginsiniz mesela benim şuan şampiyonluk umudum yüzde 70 love gelirse yüzde doksan beşe çıkar umut sonuçta bizim ekmeğamız ..

Akıllı adamsın vesselam, kötüsü olursa önceden üzülmeye ne gerek var dimi, hayat kısa zaten  :icool:

Çevrimdışı tangaz

bi sıkıntı mı var ?

nerden böle bi kanıya wardın yaw, takılıyorum sana gülhan.

Çevrimiçi Necmi

Bu cuma pazartesi olaylarina uyuz oluyorum
O gerizekali besiktasli gecinen besiktas muhabirlerimsi oturup arastirma yapsin
Bu cuma maclari icat oldugundan beri kim kac kere cuma oynamis
Bu pazartesi maclari icadi dan sonra kim kac kere oynamis
Ayrica cuma ve pazartesi kim deplasmanda kim ocerde oynamis o da muhim

Biz kendi evimizde cuma oynarken fbyi gsyi deplasmana cuma gonderir bunlar. Sonra derler ne agliyon sen 10 kere oynamisin cuma bak gs de 6 kere oynamis yani

3 tane takim var 34 hafta var adaletli yonetmek bu kadar mi ters bize
iyide iki deplasmanımız bursa ve konya cuma günü ve seyircisiz oynadığımız deplasmanlar
bu sonuç bizim lehimize birde fikstüre bakın neden cuma olduğunu anlarsınız.
kaldıki cuma oynayıp koyar geçeriz rakipleri sıtrese sokarız son maçı oynayıp puan farkı iyice açılmış halde biz sıtrese gireceğimize onlar girsin. cuma maçları yeniliyoruz saçmalığınıda bırak bence sen halledersin vudu falan
yanlız bizim maçlardan uzak dur rakiplerin maçlarında yap

Çevrimdışı sozkul

Love bizde iş yapar arkadaşlar. Love Türkiye liginde her takımda iş yapar.

Çilingir topcular vardir ya hani. Aha bu onlardan. Bi şekilde sokar topu kaleye.

Ayni hissiyatim Babel'de de vardı. Burdaki çoğunluk burun kıvırmıştı ama işimize yaradı Babel. Love'da öyle olacak.

Bu forum açıldığından beri tek futbolcuda yanıldım o da Abuş. Adam ters yapti beni :)) Gerçi olsun bizi de şampiyon yaptı.

Güvenin bana Love bizde iş yapar.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bencede sanki Love gelince bir şekilde onun varlığından ve ortalık karıştırıcılığından faydalanıp Babel bomboş karşıya karşıya kalıp leblebi gibi goller atacak. Dün rüyama bile girdi o goller..

@tangaz, @mylife1903 yukardaki bölümü sizin için boldladım, bakın hatasından dönenlerde var, bu kadar mükemmel olmak çok ağır yüktür, en iyilerimiz bile hata yapar, bazan yapar ama yapar. Mükemmel olmanın bir başka zararı çabuk yaşlanırsın, ben tonlarca hata yaptım hepsini kabul ettim ama gepgenç kaldım... :icool: :icool: :icool:
İşte size fırsat  sunuyorum, tövbe edin..  Birdefacık en azından.. Inanılmaz bir rahatlık hissedeceksiniz, divana uzanın yavaş yavaş yazın...

Çevrimiçi Necmi

bizim yönetimin sesini çıkartması lazım biraz.

Avrupa maçı yok bir halt yok neden üst üste 4 haftada 3 kez cuma oynuyoruz diye.
  http://www.tff.org/default.aspx?pageID=201&ftxtID=28631
bak bakalım varmıymış bayern maçına kadar bize göre düzenlemişler fikstürü
maç aralarını açarak yeterli dinlenmeyi sağlamışlar daha ne istiyorsunuz
resmen bizim için uygun hale getirilmiş bir fikstür.
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2018, 19:51:34 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

bende sanki Love gelince bir şekilde onun varlığından ve ortalık karıştırıcılığından faydalanıp Babel bomboş karşıya karşıya kalıp leblebi gibi goller atacak sanki. Dün rüyama bile girdi o goller..

@tangaz, @mylife1903 yukardaki bölümü sizin için boldladım, bakın hatasından dönenlerde var, bu kadar mükemmel olmak çok ağır yüktür, en iyilerimiz bile hata yapar, bazan yapar ama yapar. Mükemmel olmanın bir başka zararı çabuk yaşlanırsın, ben tonlarca hata yaptım hepsini kabul ettim ama gepgenç kaldım... :icool: :icool: :icool:
İşte size fırsat  sunuyorum, tövbe edin..  Birdefacık en azından.. Inanılmaz bir rahatlık hissedeceksiniz, divana uzanın yavaş yavaş yazın...
love negredonun yaptığının iki katı iyisini yapar. attığı kadar taliscaya attırır.
kontrolü çok zor bir oyuncu çevresi çok ekmek yer.

Çevrimdışı sozkul

https://www.transfermarkt.com.tr/mario-balotelli/profil/spieler/45146

5 ay sonra sözleşmesi bitiyor.

3-5 birşey verip alınabilir riske girilebilecek bir oyuncu.

fransa liginde 18 gol atıp 1 de assist yapmış.

Şenol hoca olumsuz yaklaşmadı tamamen ters birşey yaparsa kadro dısı bırakırım dedi sadece.

10 milyon avro maaş istemiş 1.5 yıllığına.
gerçi 2.5 bonservisiyle birlikte Negredo nun maliyetide 5.1 yapıyor.
yüzde 15 vergiler yok içinde.  onu biz ödüyoruz.

Çevrimdışı tangaz

bencede sanki Love gelince bir şekilde onun varlığından ve ortalık karıştırıcılığından faydalanıp Babel bomboş karşıya karşıya kalıp leblebi gibi goller atacak. Dün rüyama bile girdi o goller..

ben şahsen söylediklerimin arkasındayım. portoyla yenilediği kontrat olsun son icra takibi olsun tezimi destekledi hatta kalıbının adamı değilmiş dedirtti sözkul abi @sozkul

ruhun genç bunu hissettiriyorsun ama profil fotolarında görüntün yaşını gösteriyordu  :icool: beni görsen 43 demezsin walla

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Domagoj Vida'dan tek kelimelik cevaplar:

♦️Şenol Güneş: "Beyefendi
♦️Pepe: Şampiyon
♦️ Mitrovic: "Geleceğin Oyuncusu"
♦️Quaresma: Rüzgar
♦️ Negredo: "Güçlü"

📺BJKTV
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Fenerbahce de  7  sene  calisti ama  ben  Besiktasli  oldugunu  biliyorum Onder Ozenin.. Konusma tarzian ve Besiktastan  konusurken duydugu heyecana da
 bakinca  BJKli ligini kanitlior  gibi  dusunuyorum... Asagidaki  videoda Sari Firtina ile  BEsiktas  marsi
 soyluyor  mesela...
https://www.izlesene.com/video/onder-ozen-ve-metin-tekinin-besiktas-marsi-coskusu/8184851
yok Beşiktaşlı değil ama bizde çalışdıktan sonra bize ciddi sempati gösteriyor.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

💥Nihat Kahveci: ''Vagner Love 33 yaşında ama bu sene 14 maç 10 gol, yaşa mı attığı gole mi bakalım? 14 Maçta 10 gol atmak Messi, Ronaldo'nun başarabileceğı bir istatistik.

👉Chicharito'nun bu sene 22 Maç 14'ü 11de olmak üzere sadece 5 golü bulunuyor.

👉Slimani'yi ayri değerlendirmek lazım. Çünkü önünde Vardy oynuyor. İngiltere milli takımında oynayan bir forvetten bahsediyoruz. Onu kesmesi zor. Slimanının bu sezon attığı tek gol de muhteşem goldü.

👉Gelecekse ilk olarak Vagner Love derim, yaşa takılmayacaksın. 6 aylık süreç çok önemli.Şampiyonlar ligi, Lig ve kupada çok kritik maçlar var. Şu 6 aylık dönemde Vagner Love birinci seçenek, ikinci seçenek Slimani derim. Chicharito ise istediği kadar gol atsın beğenerek izlediğim bir oyuncu değil.''
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Liquidator

https://twitter.com/fatihdogan_38/status/956207172035194880

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Etiketler: