2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6951740 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Onümüzdeki 3 hafta hep rakiplerden önce oynayacagız. Avantaj bizim icin. Ama 2 tane cuma macı var. Cuma maclarıni kazanamadıgımız icin dezavantaj.
Ama bence buyuk avantaj bu. Kazanırsak hepsini rakipleri baski altına almiş oluruz.

Çevrimdışı tangaz

önder özen kim?

alavere işlerini bilen biri, arka bahçeden dolanarak geçmenin vardır bir formülü diyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Onümüzdeki 3 hafta hep rakiplerden önce oynayacagız. Avantaj bizim icin. Ama 2 tane cuma macı var. Cuma maclarıni kazanamadıgımız icin dezavantaj.
Ama bence buyuk avantaj bu. Kazanırsak hepsini rakipleri baski altına almiş oluruz.

ya da bu hafta olduğu gibi rakiplerin hakemleri bağlaması için fırsat yaratmış oluruz malum bu cincon iyi çevirir bu dolapları lolipop tarık ongunu ve cücüyü gördük bu hafta
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi murat

Daniyi alan deha

Onder “the Terligini alip gelecek” ozen

Cem yilmazin sekizinci cucesi
kim derken hangi vasıfla.hani bizim gibi taraftar olarak öneriyorsa bu fenerli değilmiydi?

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Önümüzdeki 4 lig maçının 3'ü cuma, 1'i cumartesi.. Şu Cuma fobisini atlatırsak büyük avantaj gerçekten..

Çevrimdışı tangaz

kim derken hangi vasıfla.hani bizim gibi taraftar olarak öneriyorsa bu fenerli değilmiydi?

dönmüştür belki ne diyoruz come come whoever come, come on everybadi

Çevrimdışı İsmail Özyurt

adam iyileşti hoca oynatmadı  :bandit:
Başakşehir'e  attığı gol derim başka da bişey demem.  :ok:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Önümüzdeki 4 lig maçının 3'ü cuma, 1'i cumartesi.. Şu Cuma fobisini atlatırsak büyük avantaj gerçekten..
benim görüsüm konya ve bursa maçlarından 1 tanesinde kayıp bekliyorum.

Çevrimdışı sametbagan

Vangner love için verilecek en azami bonservisi vermişiz (3 milyon) üstüne de pektemeği versek ne güzel olur.

Mitrovici de kiralık gönderip aras ve boykoyla vedalaşırsak larin + 1 yabancı ile de sözleşme imzalayabiliriz.

Sezon sonu da adriano dahil Q7 ,negredo,atiba,lens,tosiçi yollayıp yerlerine daha kaliteliyabancılar almalıyız.

Atiba artık eski dinamizminde değil bi adam topu ilk seferde hiç mi düzgün kontrol edemez.

Artık atiba maalesef miadını doldurdu topu kontrol edene kadar rakip hemen kapatıyor önünü o da mecbur ver yana ver geriye.

Medel de ozi de hatta tolgay bile daha top gelmeden tekte oynayabiliyor.Orta sahayı tolgay ozi yada medel ozi yapıp en az 3-4 maç üst üste oynatmamız lazım

Çevrimdışı mylife1903

Vangner love için verilecek en azami bonservisi vermişiz (3 milyon) üstüne de pektemeği versek ne güzel olur.

Mitrovici de kiralık gönderip aras ve boykoyla vedalaşırsak larin + 1 yabancı ile de sözleşme imzalayabiliriz.

Sezon sonu da adriano dahil Q7 ,negredo,atiba,lens,tosiçi yollayıp yerlerine daha kaliteliyabancılar almalıyız.

Atiba artık eski dinamizminde değil bi adam topu ilk seferde hiç mi düzgün kontrol edemez.

Artık atiba maalesef miadını doldurdu topu kontrol edene kadar rakip hemen kapatıyor önünü o da mecbur ver yana ver geriye.

Medel de ozi de hatta tolgay bile daha top gelmeden tekte oynayabiliyor.Orta sahayı tolgay ozi yada medel ozi yapıp en az 3-4 maç üst üste oynatmamız lazım
Yapma gozun sevem atiba kotu degil top istopunda biraz bacaklar leylek gibi belki goruntu hos gelmiyordur
Takimda acik ara en kotu canerdir top kontrolunde

Çevrimdışı sametbagan

seneye sezon sonu atibanın yerine kedirayı alabilir miyiz acaba? 87 doğumlu :alala:

Fellainiden daha iyi bir alternatif gibi duruyor hem buda herif topçu familyasından @mylife1903 bunu beğendi  :D

Çevrimiçi COB

Tolgay'la 4.5 sene anlastigimiza gore, alicisi var ve biz elimizi guclendiriyoruz algisi olustu bende.

Ben forvet'e kaliteli bir isim bekliyorum. Vagner Love, Etoo falan kesmez. Kulubun marka degerini de dusundugumde Chicharito uygun bir transfer olur. Hem sempatik hem Real - Manu gormus oyuncu. Bizim icin Chicharito su anda bulunmaz hint kumasi gibi birsey. Bunun bir tik ustu Benzema zaten.

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı mylife1903

seneye sezon sonu atibanın yerine kedirayı alabilir miyiz acaba? 87 doğumlu :alala:

Fellainiden daha iyi bir alternatif gibi duruyor hem buda herif topçu familyasından @mylife1903 bunu beğendi  :D
Kedira olur da zor transfer
Turkleri toplasak benim icin yeterli
Emre can, mesut, nuri gelsin
Hem milli takima faydamiz olsun bakarsin mesut ardayi keser

Emre can da garibim selcuk inanin arkasinda curudu

Çevrimdışı tangaz

3,5e lav bitiyor haberleri dolanıyor kendine de 2,25 deniyor

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Love gelirse bu sezona dair umutlarımı %30'dan %15e çekeceğim. Hayırlısı...

Çevrimdışı mylife1903

3,5e lav bitiyor haberleri dolanıyor kendine de 2,25 deniyor
Cok olmus
Eeee sona kalan dona kalir

Benim kirmizi cizgim 2.5+pektoydu
Vagnere de 1.5 yillik 250 sampiyonluk pirimi 250 10 gol pirimi
20 atarsa 1 milyon veririm hepsinin ustune hic acimam

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Forvetlerimizin biri 33 biri 32 yaşında. İkisi de yabancı. Biri Alanya'dan. Fena halde 2014 Galatasaray'ına benzemeye başladık. Hakkımızda hayırlısı.
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2018, 17:16:48 3:10 to Yuma ]

Çevrimdışı sametbagan

Yapma gozun sevem atiba kotu degil top istopunda biraz bacaklar leylek gibi belki goruntu hos gelmiyordur
Yok daha kötüleri var top kontrolü konusunda mesela lens o da çok kötü top istop ediyor.

Bu konuda en yetenekli uzak ara Q7 topu ayağında resmen öldürüyor.

Atibanın alameti farikası alanları çok iyi kullanması top rakipteyken iki kişilik alanı kontrol edebiliyor.

Ama bu sene o hüneri de yavaş yavaş yok oluyor çünkü kapatacağı alana eskisi gibi çabuk gelemiyor.

En basit örneği antalyanın attığı golde dikkatli bakarsan rakibe müdahale etmekte 1 saniye geç kalıyor.

Şutu yok dripling yok yada şöyle söyleyeyim daha havalı görünür topla birlikte penetre edemiyor :D

Şu anda atiba zekası ile oynuyor e o da bizim lig için yeterli sayılır ama bizim takım için daha ekstra bi,r oyuncuya ihtiyacımız var

Şöyle biraz abartı olacak ama teşbihte hata olmaz hem leipsingli keita hem de monacolu keita benzeri bir ortasaha lazım bize.

Çevrimdışı underworld

en kötüsü  Babel

Çevrimdışı mylife1903

Forvetlerimizin biri 33 biri 32 yaşında. Fena halde 2014 Galatasaray'ına benzemeye başladık. Hakkımızda hayırlısı
Biz burda unal aysal gssine benziyor dedik, sonra sivas deplasmaninda @Serhat Akkaya ile kaldigimiz oteli yakiyorlardi, lan besiktasliyiz birak o tiner sisesini diye bagirdim da acidilar

Çevrimdışı sametbagan

Kedira olur da zor transfer
Turkleri toplasak benim icin yeterli
Emre can, mesut, nuri gelsin
Hem milli takima faydamiz olsun bakarsin mesut ardayi keser

Emre can da garibim selcuk inanin arkasinda curudu
E İlkayı unutmuşsun sen  :D
Sonra kerem var daha
Şaka bir yana emrecan zati juveye gitti sezon sonu için anlaştılar
O bakımdan şaapmıştım ben kedirayı  :ok:

Çevrimdışı mylife1903

Yok daha kötüleri var top kontrolü konusunda mesela lens o da çok kötü top istop ediyor.

Bu konuda en yetenekli uzak ara Q7 topu ayağında resmen öldürüyor.

Atibanın alameti farikası alanları çok iyi kullanması top rakipteyken iki kişilik alanı kontrol edebiliyor.

Ama bu sene o hüneri de yavaş yavaş yok oluyor çünkü kapatacağı alana eskisi gibi çabuk gelemiyor.

En basit örneği antalyanın attığı golde dikkatli bakarsan rakibe müdahale etmekte 1 saniye geç kalıyor.

Şutu yok dripling yok yada şöyle söyleyeyim daha havalı görünür topla birlikte penetre edemiyor :D

Şu anda atiba zekası ile oynuyor e o da bizim lig için yeterli sayılır ama bizim takım için daha ekstra bi,r oyuncuya ihtiyacımız var

Şöyle biraz abartı olacak ama teşbihte hata olmaz hem leipsingli keita hem de monacolu keita benzeri bir ortasaha lazım bize.
Stoper oynatalim atibayi, nasil?

Çevrimdışı underworld

Atiba nın yüzü eskidi  artık , bunlara  oziyi de katabiliriz

Etiketler: