2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6965435 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

ben hocanın son seminerine göre şampiyonluk şansımızı %5 olarak görüyorum. bu nedenle relaxım, boşa transfer yapmaya gerek falan da yok bence.

Ben seminerden önceki demeçlerinden dolayı bir yüzde bile görmüyorum, Babel ve Lens varken artı bir maliyet ile forvet oyuncusu alınmasını istemiyorum. Seneye odaklanmak gerek. Kendisini haklı çıkarmak için orta analizi koymuş zaten seminere çok acı. Şampiyonlar Ligi gelirleri olmazsa geçmiş olsun.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hoca tam test edememiş demek ki
Hocanın yaptığı iyi bir sey , alıştıriyor abi her iki kanatta da oynayabilen oyuncu iyidir elini güçlendirir

Töre bize geldiğinde tıpkı Lens gibi sol da hiç oynayamıyordu Hem Bilic hemde Şenol hoca maç içinde kanat değiştirterek oynata oynata 2 kanatta da etkili bir adama dönüştürdu Töre yı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

ben hocanın son seminerine göre şampiyonluk şansımızı %5 olarak görüyorum. bu nedenle relaxım, boşa transfer yapmaya gerek falan da yok bence.

ben küme düşeriz diye düşünüyorum 2.ci yarı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yayın meselesini de yazdık, d-smart ile artık kaç yıllık sözleşme imzalanmışsa (10-15?) adamlar ben senim maçını yayınlamak istemiyorum bugün, ama digiturk platformu benim rakibim, orada da asla yayınlama diyor. Digiturk da öyle yaparsan seni çıkarırım diye tehdit ediyor. Kalmışız ortada.

Yapılacak adım: d-smart ile anlaşmayı iptal et. digiturk'ten çık. sadece uydudan ve internet üzerinden yayın yap. Milyonlarca insan açar izler youtube'dan bu maçı.

Çağa ayak uyduralım biraz.
Şöyle bir haber buldum arşivden:

http://www.hurriyet.com.tr/f-bahce-ve-besiktas-da-d-smartta-6515453

2007'de 8 yıllık anlaşma yapılmış. Başka haber bulamadım, ama Demirören bırakmadan önce bir 8 yıl daha uzattı herhalde.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Rasim

bende umudu kesmeye basladim Sampiyonluktan hocadaki inat gercekten ilginc :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hoca bahane üretmek bizim isimiz degil diyor 2 gün önce 2 gün sonra konferansta 10 tane bahane sıralıyor. Hocanın bu seneki ruh hali gercekten cok enteresan..
Korku akıl katilidir.

ben küme düşeriz diye düşünüyorum 2.ci yarı.
olm şu profil resmini değiştir ya her gördüğümde gülme krizine giriyorum :lol: :lol:

Çevrimdışı Berat

Hoca bahane üretmek bizim isimiz degil diyor 2 gün önce 2 gün sonra konferansta 10 tane bahane sıralıyor. Hocanın bu seneki ruh hali gercekten cok enteresan..

Sebebini de bilmiyoruz bir gün umarım açıklar, yönetim kaçan fırsatın farkındaysa eğer seneye daha iyi bir yapılanma ile giriş yapsınlar. Gerçi Cenk'in aylar önce gideceği ayyuka çıkmışken hala forvet aramaları düşündürüyor. Aramayın dostlar, ligde Babel ya da Lens kurtarır forvet pozisyonunu ek gidere gerek yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de relax ım, zira CL ve Cenk'in satışlarından yeterince gelir elde ettik.

Seneye CL olmasa bile bir şekilde idare ederiz, sonraki sene loca paraları gelecek.

Bu arada ben ligin ilk yarısında hocanın ve yönetimin temel motivasyon kaynağının Cenk'i pazarlamak olduğunu düşünüyorum. Bu iş başarıyla tamamlandı, CL grup maçlarının da başarıyla bitmesinin ardından baskı azaldı.

Takımdaki neşe, ve hoca ile yönetimin özgüveni bundan kaynaklanıyor bence.

Çevrimdışı Kutay

Yayın meselesini de yazdık, d-smart ile artık kaç yıllık sözleşme imzalanmışsa (10-15?) adamlar ben senim maçını yayınlamak istemiyorum bugün, ama digiturk platformu benim rakibim, orada da asla yayınlama diyor. Digiturk da öyle yaparsan seni çıkarırım diye tehdit ediyor. Kalmışız ortada.

Yapılacak adım: d-smart ile anlaşmayı iptal et. digiturk'ten çık. sadece uydudan ve internet üzerinden yayın yap. Milyonlarca insan açar izler youtube'dan bu maçı.

Çağa ayak uyduralım biraz.
abi bu d-smartla olan anlaşmayı tek taraflı iptal edersek belki tazminat falan ödemek zorunda kalıyoruzdur o yüzden iptal etmiyor olabilir yönetim
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Sebebini de bilmiyoruz bir gün umarım açıklar, yönetim kaçan fırsatın farkındaysa eğer seneye daha iyi bir yapılanma ile giriş yapsınlar. Gerçi Cenk'in aylar önce gideceği ayyuka çıkmışken hala forvet aramaları düşündürüyor. Aramayın dostlar, ligde Babel ya da Lens kurtarır forvet pozisyonunu ek gidere gerek yok.
                      Negredo

Quaresma          Lens           Babel

Yapalım diye sürekli yazdım burada

Senin dediğin gibi de olur yani Babeli forvete çekersin

Babel

Quaresma        Talisca      Lens

Pektemek GOL demek :D

Başımıza taş yağacak sığınaklara koşun :bandit:

Çevrimdışı Berat

Negredo

Quaresma          Lens           Babel

Yapalım diye sürekli yazdım burada

Senin dediğin gibi de olur yani Babeli forvete çekersin

Babel

Quaresma        Talisca      Lens

Yunus zaten dediğim elimizdeki kadro lige hala fazla ek maliyete gerek yok. Maaş skalamız arttı iyice zaten, bonservissiz aldık diye Vida'ya 3 M € maaş veriyoruz son örnek.

Yunus zaten dediğim elimizdeki kadro lige hala fazla ek maliyete gerek yok. Maaş skalamız arttı iyice zaten, bonservissiz aldık diye Vida'ya 3 M € maaş veriyoruz son örnek.
Enteresan olan ilk.yarıda Hocanın Lensi hiç düşünmemesi

Talisca ve Oğuzhan o kadar aksamisken Lensi 10 numara pozisyonunda deneyebilirdi hep yazdım bunu

Quaresma hep orta açıyor abi yeeaaa.

Besiktas 3-1 önde assist Quaresma (orta ile) gol negredo.
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2018, 18:26:36 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Berat

Enteresan olan ilk.yarıda Hocanın Lensi hiç düşünmemesi

Talisca ve Oğuzhan o kadar aksamisken Lensi 10 numara pozisyonunda deneyebilirdi hep yazdım bunu

Ben 10 numara değil de direkt ilerde alternatif olarak oynayabilir diyorum :D

Lens Pektemek'e çarptırıp attırmış golü, şimdi de Negredo yazdı. Bu sefer 58'de çıkardı hoca 45'te değil şaşırtıcı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Pektemek GOL demek :D

Başımıza taş yağacak sığınaklara koşun :bandit:
Rakip oyuncular aktif durumda mıydı bu sefer?

Şakası bir yana Pektemek'ye biraz kafa çalışsa hoca onu da adam eder de, adam umutsuz vaka.

Diyorum, Larin veya Babacar hangisi gelse bu hocayla alır yürür.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2018, 18:46:06
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
 Beşiktaş, Talisca için 25 milyon Euro sözleşme fesih bedelini ödeyemeyeceğini bildirdi. Siyah beyazlılar, 10 milyon Euro teklif etti. (Desporto Minuto)

Çevrimdışı BORAN

@Yunus Emre Dökmeci  quaresma'yı herkesten çok ben gömüyorum, eleştiriyorum diyip bütün aksıyonlarda 11'de sadece yerini değiştiriyorsun  :evillol: :evillol:

@Yunus Emre Dökmeci  quaresma'yı herkesten çok ben gömüyorum, eleştiriyorum diyip bütün aksıyonlarda 11'de sadece yerini değiştiriyorsun  :evillol: :evillol:
Hoca kesmiyor ben değil

Lense yer açıyorum işte bende , koy 10 numaraya dene diyorum
Yani Quaresmayı çıkarmadan da Lensi oynatabilirdik onu anlatmaya çalisiyorum

Sen çok yanlış gelmişsin bizim anlatmaya çalıştığımız konu başka
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2018, 19:20:20 Yunus Emre Dökmeci ]

MAÇ SONUCU! Beşiktaş 3 - 2 Skenderbeu

Goller: Mustafa Pektemek(2)- Negredo.

Çevrimdışı underworld

Aranılan golcü sonunda bulundu  :steamed:

Aranılan golcü sonunda bulundu  :steamed:

Pektemek eskiye dönerse biz deliye döneriz.

Çevrimdışı furkankaya1903

Su yayın hakkı muhabbeti de sıktı. Demirören bi anlaşma yapmış olabilir, tek taraflı bi anlaşma mı bu anlamıyorum ki. Keyfine göre mi yayınlamıyor? Herşey muallak. Demirören döneminde yapıldı diyip çıkıyor herkes işin içinden.
Şu d smart ile yapılan anlaşma kaç yıllık? Bitmesine ne kadar var?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: