2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6962651 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Larin açıkçası kötü transfer gibi MLS liginde pektemekte kral olur zaten. Ayrıca adam orda resmen bedavaya oynarken burda 1.5-2M maaş vericez çok manasız. Umarım şöyle az maliyetli,rekabete girebilecek,Negredo'yu diri tutabilecek bir 2. forvet alınır.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Larin Pektemek'ten kötü durumda mı? Neden Osmanlı'ya giden Pektemek değil de Larin oluyor anlamadım.

Düşünsenize ABD'de Orlando gibi muhteşem bir şehirde yaşıyorsunuz, sonra Türkiye'den teklif geliyor, 2 milyon maaş veriyorlar orada siz 350 bin dolar alırken, kabul edip kıta değiştirip geliyorsunuz, kız arkadaşınıza ''best of istanbul'' fotoğrafları atıyorsunuz, heyecanlısınız. ama gelince size bir anda diyorlar ki İstanbul değil de Ankara'da olacaksın bu sene, ligin dibine demir atmış takımlardan birine seni kiralık gönderiyoruz  :lol: Çocuk depresyona girmese bari
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2018, 23:38:08 3:10 to Yuma ]

Çevrimiçi tolga1903

Larin Pektemek'ten kötü durumda mı? Neden Osmanlı'ya giden Pektemek değil de Larin oluyor anlamadım.

Düşünsenize ABD'de Orlando gibi muhteşem bir şehirde yaşıyorsunuz, sonra Türkiye'den teklif geliyor, 2 milyon maaş veriyorlar orada siz 350 bin dolar alırken, kabul edip kıta değiştirip geliyorsunuz, kız arkadaşınıza ''best of istanbul'' fotoğrafları atıyorsunuz, heyecanlısınız. ama gelince size bir anda diyorlar ki İstanbul değil de Ankara'da olacaksın bu sene, ligin dibine demir atmış takımlardan birine seni kiralık gönderiyoruz  :lol: Çocuk depresyona girmese bari

Larin geldi etti mi sana 16 yabancı. + 1 forvet daha alınacak deniyor oldu mu 17. Boyko gitti diyelim 2 kişi daha açman lazım bu kontejyani. Fm oynamiyoruz ha deyince gitmiyo adamlar kiralık da veremiyosun ücreti yüksek geliyor düşük takımlara. Ayrıca 3 aydır futbol oynamamış adamı alıp 3.forvet yapmak yerine osmanlıya verip lige alıştırma düşüncesi gayet mantıklı. Bana kalsa osmanlıya da vermem karabukspor dağıldı orda banko oynar 2.yarı.

Çevrimdışı mellfred

Larin açıkçası kötü transfer gibi MLS liginde pektemekte kral olur zaten. Ayrıca adam orda resmen bedavaya oynarken burda 1.5-2M maaş vericez çok manasız. Umarım şöyle az maliyetli,rekabete girebilecek,Negredo'yu diri tutabilecek bir 2. forvet alınır.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pektemek bal’da bile yıldız olamaz
Larin gayet teknik,  vuruşları net bir oyuncu.
Pektemeğin bir tane golünü görmedim  ceza sahası dışından uzak direğe
Larin  hürriyet geçer tekmelerine maruz kalmalı bir müddet
Zaman alacaktır lige alışması ki çocuk yatırımlık alındı

Çevrimdışı mellfred

Şunu unutmamak lazım eleştirirken, larin ilk 11 için alınmadı
Tıpkı Porto’nun abuobacara, benfikanın taliscaya bizim cenke yaptığımız gibi bir yatırımdır.
uzun zamandır izlendiğini biliyorum
İki yıldır takip ediliyordu
Ligde Mustafa değil larin kiralanacaktır tabiki
İki sebebten
Öncelikle kimse Mustafa’nın maliyetini karşılamaz ikincisi larin dediğim Gibi hürriyet güçerlerin tekmelerine alışmalıdır

Çevrimdışı mellfred

Bir de Babacar’ı alabilirsek ben adıma mutlu olurum

Çevrimdışı tuncaboylu

Pektemek bal’da bile yıldız olamaz
Larin gayet teknik,  vuruşları net bir oyuncu.
Pektemeğin bir tane golünü görmedim  ceza sahası dışından uzak direğe
Larin  hürriyet geçer tekmelerine maruz kalmalı bir müddet
Zaman alacaktır lige alışması ki çocuk yatırımlık alındı

Tekniğini göremedim videolarda, ama kafa vuruşları bilinçli ve çok etkili.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı EMİR EMRE

Larin Atiba gibi profesyonel ruha sahipse bence isimizi gorur. Ammaa Istanbula gelip karikizla yo madafaka gezerse isimiz var. Tip de biraz pijlik var cunku

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Peki soru şu: BAL liginde bile yıldız olamaz dediğiniz (ve haklı olduğunuz) oyuncuya neden yıllık 1,7 milyon maaştan 4 yıllık sözleşme yapıldı. İçinde bir Larin mi görmüşlerdi?  :lol:

Eh...Ben olsam ben de kabul etmem bunun yarısı maaş alacağım bir takıma gitmeyi...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2018, 00:18:03
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Kemerlerinizi Bağlayın...
Koltuklarınıza Sıkıca Tutunun Beyler....

[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2018, 09:29:50 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Peki soru şu: BAL liginde bile yıldız olamaz dediğiniz (ve haklı olduğunuz) oyuncuya neden yıllık 1,7 milyon maaştan 4 yıllık sözleşme yapıldı. İçinde bir Larin mi görmüşlerdi? 

Eh...Ben olsam ben de kabul etmem bunun yarısı maaş alacağım bir takıma gitmeyi...
Mustafa Pektemek potansiyel olarak Şenol Güneş'in elinde bir sezonda 12-13 gol atan bir kanat forvet olacak bir oyuncu. Bu teknik direktör, Fernando ve Volkan Şen gibi iki IQ yoksunu adamı bile cilaladı, Burak gibi artık herkesin umudunu kestiği adamı da gol kralı yaptı.

Fakat bu sıfatsız Pektemek geçen sene karısıyla Amerika gezip kampa bir hafta kala ameliyat olmayı tercih etti.

Eğer Mustafa Cenk kadar kendini geliştirme ve yükselme hedefi olan bir oyuncu olsaydı, Quaresma'nın yerine oynardı şu takımda.

Çevrimdışı Kuntz

Bir de Babacar’ı alabilirsek ben adıma mutlu olurum

Ağzından bal damlıyor :evillol: Larin konusunda da senin gibi düşünüyorum. Bu ligin sertliğine alışması lazım. Sonuçta yatırım transferi. Bazıları al koy oynasın tarzı bakıyor olaya ama bu transferler olumlu transferler. Tuttuğu zaman getirisinin ne olduğunu Cenk'te gördük. 3. forvet olarak başladı sonrası malum.

Çevrimdışı Kuntz

Bu bilgi sızdığına göre başkan artık Zlatan'ı almaz  :lol: :lol:

Çevrimdışı bordele

Kalk abi kars'a geldik
Av zamanı

Çevrimdışı mellfred

Tekniğini göremedim videolarda, ama kafa vuruşları bilinçli ve çok etkili.

Gomeze benzettim ben tarzını
(gomez demiyorum yalnız)
Top sürmesi falan o kadar iyi değil.
o hususta Babacar daha iyi ama çocuğun bitiriciliği üst düzey
 sakin ayağı da net, vuruşları bilinçli Cenk mesela allah ne verdiyse vururdu bakmaksızın.
bu çocuk görerek vuruyor. Uzak direk düşünüyor. Fiziği santrafor olmaya uygun ama biraz sarkık gibi kas oranı iyileşecek lige alışacak
 Ben umutluyum yanılmam umarım

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yine bir Gece GSlilere kendi sayfalarında ayar verip , rezil rüsva ediyorum :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

@Necmi abi ufak tefek hakaretleri mazur gör :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mellfred

Peki soru şu: BAL liginde bile yıldız olamaz dediğiniz (ve haklı olduğunuz) oyuncuya neden yıllık 1,7 milyon maaştan 4 yıllık sözleşme yapıldı. İçinde bir Larin mi görmüşlerdi?  :lol:

Biz burada  dellendik zaten bu adamla uzatılan sözleşmeye.
Çok iyi menajeri var bi bunun bi İsmail’in hatta yönetimden kollandığını falan söyleyenler de vardı; Aslı var mı Bilmem
Senelerce kitledirler bize bu ikisini
Biraz da yabancı serbestisinin getirisiyle birinden kurtulduk heyhat berikini gene ittirdiler

[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2018, 00:58:24 mellfred ]

Büyük Beşiktaş taraftarına selam kapağa devam :mj: :mj:

Arkadaşlar Allah Aşkına GSli ler ile muhatap olmayın he diyip gecin en buyugunden en kucugune kadar zeka seviyeleri SIFIRIN ALTINDA EKSİ 1 seviyelerinde :bandit:

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Negredo, Larin, Pektemek yeter forvet olarak.

Bize gercekten iyi bir orta saha lazim. Oyunu ve takimi yonlendirebilecek akilli biri lazim.

Elinde Babel, Lens ve Talisca gibi golculer varken bir santrafor daha almak sacmalik olur. Ne yapcan 4.5 milyon maas alan Negredo'yu yedege mi cekecen yine. Baskanin bu adama bu kadar para verdigine inanamiyorum.

Iyi bir orta saha ile Lens ve Babel'de cok gol atar. Yeterki egoist cambaz takimda olmasin

Ve her zaman dedigim gibi Talisca kulubede hamle oyuncusu olarak ise yarar. Ilk 11 oyuncusu degil. Mac cikmaza girince ikinci santrafor olarak alicagin adamdir Talisca.

Çevrimdışı bordele

Av zamanı

Çevrimdışı Sercan62

Larin görece daha düşük seviyede bir ligden gelecek olsa da kendini gösterdiği bir takım unsurlar var:

1-) Tekniği iyi bir oyuncu.
2-) Bitiricilik konusunda da fena gözükmüyor. Emenike tarzı oyun bilmeyen sadece boş boş koşan oyunculardan değil. Hangi pozisyonda kalacağını ve akış esnasında neler yapması gerektiğini biliyor.
3-) Şutları çok iyi. Videolarında da görülmüştür; 4-5 tane ceza sahası dışından plase vuruşla atmış olduğu golleri var. Bu gollerin rastgele atılmış goller olduğunu düşünmüyorum. Bilerek ve isteyerek ayrıca da soğukkanlılıkla atılmış ve başarılı olmuş şutlar.
4-) Soğukkanlı ve sakin bir oyuncu gibi gözüküyor. Topu ayağına aldığında ne yapacağını şaşıran oyunculardan değil. Bu özellikle bizim oyun planımız için önemli bir unsur.

Henüz 22 yaşında. Muhtemelen de takıma bonservissiz olarak katılacak. Henüz sözleşmesi bitmedi gerçi. Nasıl bonservis ödemeden alacağız bilmiyorum. Lig mls olduğu için belki ayrı bir prosedür vardır bu konuda bir fikrim yok ancak bonservissiz ya da çok cuzi bir rakama kadroya katabilirsek göze alınabilecek bir risk olarak görüyorum. Potansiyeli olan bir oyuncu olduğu aşikar. O potansiyelden verim almayı başarırsak bize Cenk Tosun'dan çok daha büyük katkılar sağlayabilir. Ben genel manada beğendim. Umarım kadroya katılır ve iyi bir performans sergiler. İçimde güzel bir his var. Sanki büyük oynayacak bu çocuk :)

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Yunus arkdasim ne diye bos islerle ugrasiyorsun. Internette renklilere cevap yetistirmenin, kapak yapmanin sana hicbir yarari yok. O kadar bos islerki... Belli ki bos zamanin var. Bence daha iyi degerlendir.

Yunus arkdasim ne diye bos islerle ugrasiyorsun. Internette renklilere cevap yetistirmenin, kapak yapmanin sana hicbir yarari yok. O kadar bos islerki... Belli ki bos zamanin var. Bence daha iyi degerlendir.
Abi söz konusu Besiktaş olunca akan sular duruyor tutamiyorum kendimi :)

Adamlar tutup Besiktaşa ve futbolcularına karaktersiz diye paylaşım yapmışlar Babamın oğlu olsa tanımam.

Etiketler: