2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6956833 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mellfred

Ben şahsen yönetimi eleştirme konusunda cömert davranırım. Yanlış görürsem söylerim.
Ama Cenk'in satışı konusunda eleştirecek hiçbir nokta göremiyorum.

27m euro çok çok iyi bir ücret.
Bunu en net anlayacağımız nokta sene başı teklifidir. Eylül başı taraftarın büyük bir kısmı 12-13e neden satmadık diye ağlıyordu.
Son gün olmasa 12-13m euro'ları birçoğumuz kabul edebilirdik. Cenk performansını artırmış olsa da 27m euro gayet iyi bir meblağ.

Oyuncuyu satmamak istiyorsan vereceksin 3-4m euro maaş. Sonra da inşallah yatmaz diye umacaksın.
Burak Yılmaz'ı tepe noktada satmayan GS'yi gördük. Oyuncu için de takım içinde çok doğru bir transfer oldu.

Bayern çıkmasa satmayabilirdik lafı da doğru.
Yönetimin işi riskleri, ihtimalleri değerlendirip tercih yapmak.

Cenk şu an 27 ediyor.
*Basel çıksaydı bir 6 ay Cenk'in potansiyel bonservisini riske atabilirlerdi. Çünkü küçük bir kötü oynama, CL'den elenme riskine karşılık; iyi senaryoda CL çeyrek finali geliri ve Cenk'i daha da parlatma ihtimali yüksek olurdu.
*Şimdi Bayern çıkınca eleme şansımız %1e düştü. Cenk'in çok da varlık gösterememe ihtimali var. Bu durumda Negredo vs forma girse formayı da kaptırsa birden Cenk geçen seneki Cenk'e dönecek. Crystal Palace tadında takımlar 10-12 önerse diye bekleyecez.

Yani yönetim müneccim değil. Belki Cenk Bayern'e karşı hat-trick yapacaktı. Belki de övgüler sonrası serecekti. İhtimaller değerlendirilmiştir.

Oyuncuyu para ederken satmak mantıklı. Oğuzhan'ı şu an satmak mesela çok mantıksız. Oğuzhan'ın yanına Sosa gibi adamı koysak emin olun 1 seneye kalmaz 15-20lerle kapımızı çalarlar.

Cenk Everton'da başarılı olursa yeni 15ler 25ler 35ler görürüz. Satışlarımız artar. Yarın satarsın Ozzy'e 20ye. Sonra gelir biri verir Tolgay'a-Mitroviç'e 15.
Parlat sat olayı mantıklı. Cenk Everton'da patlar 50 olursa da olur. İngiltere orası kendi iç piyasası kafayı yemiş durumda. 2.ligden 30a oyuncu alıyorlar.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

o zaman bizim bilmedigimiz durumlar var eger biz zor durumdaysak renkliler ne durumda acaba 2 senedir müthis UEFA gelirlerimiz var kombine ve bilet fiyatlarimiz iki misli pahali Sponsorluk gelirlerimiz yüksek Kartal yuvalari para basiyor bir sürü kira gelirlerimiz var devamli futbolcu satisi yapiyoruz bilgi sahibi olan varsa bir aciklama yapsin bari :s20:

Yildirim Demiroren yonetiminin sirf Fulya'da kulube verdigi zarar $100 milyon. Nihat, Ferrari ve Del Bosque'den ettigimiz zarar 30 milyon euro neredeyse. Tabata ve Ismail transferlerinin maliyeti 14 milyon euroydu. Bunlar hep seneler oncesinin kuruyla TL daha degerliyken. Elimizi kolumuzu baglayan buydu uzun sure. Demiroren'in zarari baskanligi bittikten sonra da surdu, cok az borcla aldiklari kulubu batma noktasinda biraktilar kongredeki bazi Besiktaslilar da kucuk menfaatleri icin buna goz yumdu. Yani hatalar bu kadar ciddi olunca hemen iki senede hallolmuyor bunlari cozmek, hali hazirda hala bunlarin verdigi zarari tamir etmekle mesgul yonetim.

Camia icindeki kucuk menfaatleri kesilince yonetime dusman kesilen bir takim kimseler de tamamen temizlenince kulupten daha da rahat olacagiz. Allah'tan Fikret baskan denk geldi, bir Dursun, Aziz falan olsaydi herhalde kulube kilit vurulmustu simdiye dek. Yine de onu en acik kulup biziz ve bazi gelirlerdeki temlikler de onumuzdeki 1-2 sene bitecek, o zaman mali durumumuz daha da guclenecek. Ayni sey ne FB ne GS icin gecerli degil. Daha sezon baslamadan dedigim gibi bu sezon butun Sark cakallari bize dusman, BJK sampiyon olmasin diye kiclarini yirtiyorlar. Bu sene gelecek bir sampiyonluk, hatta ikincilik GS'nin de helvasinin yenmesi demek. Durumlari cok kotu, bizim onumuz acik.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu sene şampiyon olursak Juve gibi kopar gideriz tüm renkliler yelkenleri indirmiş bile tsl nin üstünde futbol oynayıp yönetiliyorlar diye övüp duruyorlar Cenk olayından sonra. heryerde başkana TR'nin gelmiş geçmiş en iyi 2-3 başkanından biri diyorlar. Bu sene şampiyonluk şart olursak önümüzde kimse duramaz.

Sadece Onuachu yeter.

Bir tane daha 4 milyon euro maaş alan santrafora gerek yok, Negredo bu sefer de onun arkasında mı beklesin?

Bu arada Onuachu ismini ilk defa duydum ve gollerini izledim.

Son vuruşları çok temiz değil, ama fizik ve hız açısından gayet iyi görünüyor. 1.5-2 milyona alıp denenebilir.

Yasi da 23. Son vuruslarina cok takilmamak lazim, zaten o boy fizikle son vurus da olsa simdiye Manchester'a gitmisti. Tam 1.5-2'ye alinip kulubede sikisan maclarda kullanilacak hamle oyuncusu. Ayrica Nijerya Milli Takimina cagrilirsa Dunya Kupasindan sonra bize birakmazlar. Elimizi cabuk tutup almamiz gereken bir adam. Bakmak istersen bir de Kenyu Sugamoto var bu turden 500-600 bin Euro'ya alinabilecek. Bunu da sene sonuna birakmadan almak lazim rotasyon ve potansiyeli icin.

Çevrimdışı ardiles

Ben şahsen yönetimi eleştirme konusunda cömert davranırım. Yanlış görürsem söylerim.
Ama Cenk'in satışı konusunda eleştirecek hiçbir nokta göremiyorum.

27m euro çok çok iyi bir ücret.
Bunu en net anlayacağımız nokta sene başı teklifidir. Eylül başı taraftarın büyük bir kısmı 12-13e neden satmadık diye ağlıyordu.
Son gün olmasa 12-13m euro'ları birçoğumuz kabul edebilirdik. Cenk performansını artırmış olsa da 27m euro gayet iyi bir meblağ.

Oyuncuyu satmamak istiyorsan vereceksin 3-4m euro maaş. Sonra da inşallah yatmaz diye umacaksın.
Burak Yılmaz'ı tepe noktada satmayan GS'yi gördük. Oyuncu için de takım içinde çok doğru bir transfer oldu.

Bayern çıkmasa satmayabilirdik lafı da doğru.
Yönetimin işi riskleri, ihtimalleri değerlendirip tercih yapmak.

Cenk şu an 27 ediyor.
*Basel çıksaydı bir 6 ay Cenk'in potansiyel bonservisini riske atabilirlerdi. Çünkü küçük bir kötü oynama, CL'den elenme riskine karşılık; iyi senaryoda CL çeyrek finali geliri ve Cenk'i daha da parlatma ihtimali yüksek olurdu.
*Şimdi Bayern çıkınca eleme şansımız %1e düştü. Cenk'in çok da varlık gösterememe ihtimali var. Bu durumda Negredo vs forma girse formayı da kaptırsa birden Cenk geçen seneki Cenk'e dönecek. Crystal Palace tadında takımlar 10-12 önerse diye bekleyecez.
Yani yönetim müneccim değil. Belki Cenk Bayern'e karşı hat-trick yapacaktı. Belki de övgüler sonrası serecekti. İhtimaller değerlendirilmiştir.

Oyuncuyu para ederken satmak mantıklı. Oğuzhan'ı şu an satmak mesela çok mantıksız. Oğuzhan'ın yanına Sosa gibi adamı koysak emin olun 1 seneye kalmaz 15-20lerle kapımızı çalarlar.

Cenk Everton'da başarılı olursa yeni 15ler 25ler 35ler görürüz. Satışlarımız artar. Yarın satarsın Ozzy'e 20ye. Sonra gelir biri verir Tolgay'a-Mitroviç'e 15.
Parlat sat olayı mantıklı. Cenk Everton'da patlar 50 olursa da olur. İngiltere orası kendi iç piyasası kafayı yemiş durumda. 2.ligden 30a oyuncu alıyorlar.

"cenk saman alevi gibi parlayacak sonra sönüp gidecek fırsatını bulmuşken satalım" böyle bir yanlış görüş var oysa cenk böyle biri değil hatta yeni parlamaya başladı. yanlış düşüncelerle risk yönetimi yapılıyor. itiraz zaten en başta buna.

diğer konu, oğuzhanın önünde sosa gibi biri olsaydı 20 ye satılırdı. sadece ozzye değil cenk için de benzer faydası olurdu. evertonun ödeyeceği rakamlar değişirdi belki geçen sene daha yüksek bedelle satmış dahi olurduk. bu sebeple kadro mühendisliğinin de hatalı olduğunu yazıyoruz. hata hata üstüne....

erdal torunoğullarından sonra transferler fos olmaya başladı. umut güner bu işleri kıvıramıyor. her transferde yüzünü görmekten de bıktım. sinan enginin kankası olması sebebiyle huylanıyorum. transferin başına geçtikten sonra geriye gidiş yaşandı.
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2018, 07:48:54 ardiles ]

Çevrimdışı ardiles

umut güner le ilgili ne düşünüyorsun @Necmi abi. nedir necidir kimdir?

Renkli taraftarlar ve medya simdiden ice sicmaya baslamis Balotelli soylentileri yuzunden. Iki renkli gazeteye oyle 2 dakka goz attim, Besiktas kisminda agiz birligi etmiscesine soyledikleri Balotelli olmaz, Senol Gunes Balotelli'ye karsi. Hoca ne demis diye baktim hemen altta hoca "sorunlu diye duymustum ondan istememistim, bedavaysa alinabilir" diyor. :tabe:

Korkudan uykularini kaciran diger nokta da sirf Cenk'ten gelen 30 milyon euroluk transfer ucreti. Baskanlari 3 milyon euroya bu takimi kurduysa 30 milyona neler yapmaz diye dovunuyorlar. :evillol:

Çevrimdışı yoruk

Cenk'in bu transfer olayı başarı mı değil mi bence 2-3 ay sonra anlaşılacak.Eğer sezonu iyi devam eder tamamlarsak Cenk başarıdır.Yerini daha iyisi daha potansiyelli olanı ile doldurursak başarıdır mesela en basitinden.Everton da sonraki satışından pay verecekse falan oo daha iyi.

Ama aksi de olabilir tabi..Transferlerde ilerisini görmek mümkün olmuyor çünkü.

Çevrimdışı yoruk

Negredo Cenk'ten daha iyi penaltı atıyor.

Cenk'in penaltı oranlarına daha önce bakmıştım , 27/26 .1 tane kaçırmış Antep de.Negredo'nun da baktım gece.36/30..Bu da iyi.
Zaten olay o kötü atıyor demek değil ki ? Cenk topun başına geldiğinde ben televizyona bakmıyorum bile aha mola oldu diyor su içmeye falan gidiyordum emindim yani.Negredo daha iyi atıyor diyebilir miyim ? Ben diyemem açıkcası.Ama Negredo da iyi.Üstelik bir diğer faktör var;  Q7 faktörü. :D Asıl bu nedenle yazmıştım %99 gol olmayacak diye.Q7'nin topu isteyeceği Negredo sahada olmadığında topun Quaresma da olacağı falan.

hakaret olarak algıladım.

Niye ki  :D

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Balotelli konusunda kararsız kaldım.
Bir yanım gelsin Negredo' nun arkasında çılgın atar diyor, diğer yanım boş ver huzuru bozar diyor.

Cenk'in bu transfer olayı başarı mı değil mi bence 2-3 ay sonra anlaşılacak.Eğer sezonu iyi devam eder tamamlarsak Cenk başarıdır.Yerini daha iyisi daha potansiyelli olanı ile doldurursak başarıdır mesela en basitinden.Everton da sonraki satışından pay verecekse falan oo daha iyi.

Ama aksi de olabilir tabi..Transferlerde ilerisini görmek mümkün olmuyor çünkü.

Neye gore basari degil? Cenk kalsaydi sampiyon olacagimizin, Bayern'i eleyecegimizin garantisi mi vardi? Cenk 11 oynarken 4. sirada tamamladik, olur da 2. sirada tamamlarsak basarisizlik mi olacak simdi Cenk'in satilmasi?

Besiktas'in borcu 1.75 milyar lira Cenk sattigimiz ucret 135 milyon TL. Baskan yine hakli oldugunu gosterdi, oyuncu satmamiz lazim diyordu ama tabii nerede rakiplerimizde bunu anlayacak kafa? Bedevi zihniyetiyle kendilerini kandirmaya calistigini art niyetli oldugunu falan iddia ediyorlar adamin. Vizyonu olan tek baskan Altinordu baskaniyla beraber.

Çevrimdışı yoruk

Neye gore basari degil? Cenk kalsaydi sampiyon olacagimizin, Bayern'i eleyecegimizin garantisi mi vardi? Cenk 11 oynarken 4. sirada tamamladik, olur da 2. sirada tamamlarsak basarisizlik mi olacak simdi Cenk'in satilmasi?

Besiktas'in borcu 1.75 milyar lira Cenk sattigimiz ucret 135 milyon TL. Baskan yine hakli oldugunu gosterdi, oyuncu satmamiz lazim diyordu ama tabii nerede rakiplerimizde bunu anlayacak kafa? Bedevi zihniyetiyle kendilerini kandirmaya calistigini art niyetli oldugunu falan iddia ediyorlar adamin. Vizyonu olan tek baskan Altinordu baskaniyla beraber.

Şampiyon olursak ve Cenk Bayern karşısında iyi performans gösterirse "Bayern'i elememiz şart değil Cenk'in fiyatı için" daha net daha iyi bir rakama gitme ihtimali de vardı.Bundan bahsettim.Bunların olma ihtimali de hiç de az değil idi yani ? Cenk 'i sonuna kadar kullanırdık bize katkı verirdi sezon sonunda da daha detaylı bir araştırma sonucu yerini doldururduk.
Cenk ile de şampiyon olduk biz ? Cenk var diye mi şu anda bu durumdayız ? Hayır.Gol atamama sorunu forvet oyuncularından kaynaklı sorun değil malesef.Oyun planından kaynaklı sorun.
Yani yerini dolduramama gibi bir ihtimal var ya da yazmak istemediğim bir sürü ihtimal var.Transfer bu .Belli olmuyor.Ama şu aşamada 25+ miktara gittiği için bence iyi oldu.25 altına olsaydı çok yazık olacaktı.

Şampiyon olursak ve Cenk Bayern karşısında iyi performans gösterirse "Bayern'i elememiz şart değil Cenk'in fiyatı için" daha net daha iyi bir rakama gitme ihtimali de vardı.Bundan bahsettim.Bunların olma ihtimali de hiç de az değil idi yani ? Cenk 'i sonuna kadar kullanırdık bize katkı verirdi sezon sonunda da daha detaylı bir araştırma sonucu yerini doldururduk.
Cenk ile de şampiyon olduk biz ? Cenk var diye mi şu anda bu durumdayız ? Hayır.Gol atamama sorunu forvet oyuncularından kaynaklı sorun değil malesef.Oyun planından kaynaklı sorun.
Yani yerini dolduramama gibi bir ihtimal var ya da yazmak istemediğim bir sürü ihtimal var.Transfer bu .Belli olmuyor.Ama şu aşamada 25+ miktara gittiği için bence iyi oldu.25 altına olsaydı çok yazık olacaktı.

Cenk o mevkide ihtiyacimiz olan yapida degildi, butun devre boyunca Talisca'nin yerinde Negredo'nun arkasinda oynamasi gerektigini soyledim. Gol atamama sorunumuz direk en basta Cenk'in tek forvet olarak kullanilmasindan dolayiydi. Bilemiyoruz tabi, Crystal Palace olayindan dolayi baskan Cenk'e daha cok sans verilmesini istemis de olabilir hocadan. Her halukarda icim rahat, bu transfer bundan sonra satacagimiz oyuncular icin de referans olacak, ayrica Cenk basarili olursa butun oyuncularimizin piyasasi artacak. Bu firsat kacirilamazdi, hic bir sey garanti degil neticede gelen teklif cok ust duzeyse devre arasinda herkes satilabilir. Hele de rakiplerimiz boyle dusuk seviyedeyken.

Diyorum ki Cenk'i almakla Everton bizim sakalimizi kesti. Kesilen sakal daha gur cikar. Ama 30 milyon euroyu almakla, biz Everton'un kolunu kestik daha da transfer yapamazlar.  :evillol:

Hikayenin sonunda Balotelli'yi transfer edip devsirerek adini Baltali Pasa'ya ceviriyoruz. Eskisinden de guclu kadromuz oluyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Eğer aşağıdaki haber doğruysa, biraz aza tamah etmişiz.

http://www.ajansbesiktas.com/iste-cenk-tosun-transferinin-detaylari-20304h.htm

22 garanti para, kalan bonuslar da biaz zora sokulmuş. Bir sezonda 20 maçta forma giyerse 500 bin euro, bir sezonda 25 golden fazla atarsa 750 bin Euro bonus alınacak.

Bir sezonda 25 gol atması çok kolay değil, en fazla 2 kere yapabilir. 4 sezonda da 20 üzeri maç oynar, onu alırız.

Yani Cenk'ten alabileceğimiz para en fazla 25 milyon Euro gibi görünüyor. Bir dahaki satışın %10'u da az bence, %15 iyi olurdu.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Maçlar başlasda izlesek yav özledim Beşiktaş'ımı  :bawling:

babel kimle tokuşacak şimdi :D

Kimle tokuşsa gidiyor :D

Pektemek ile tokuşsun bari :D

Çevrimiçi Özgür Gültekin

babel kimle tokuşacak şimdi :D

Kimle tokuşsa gidiyor :D

Pektemek ile tokuşsun bari :D

Bence kombo yapsın, aynı anda 3-4 kişi ile tokuşabilir.  :evillol:

Çevrimdışı murat

Baskan şimdi frankfurtlada pazarlık yapar :D .varmı dişe dokunur isimize yarar frankfurtlu bir oyuncu :D

Beşiktaş transfer komitesi Everton’la anlaşıp, Türkiye’ye döndü..
Cenk Tosun ise hala imza atmadı..
Gelen bilgi:
Önerilen rakam haftalık 100 bin pound..
Tosun’un istediği haftalık 125 bin pound..

Tahminim bugün orta yol bulunup, imza atılır..

via : badem

Çevrimdışı alimm

Babel için 14 milyon€ haberleri doğru mu acaba... Geçen talisca & rafa haberleri ile birlikte düşününce babel in gitmesini pek istemesem de o paraya hayır demem...
Cenk talisca babel > out
Kelechi kagawa  :halay: rafa > in
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı tuncaboylu

Adis Jahovic'i gündemimize almışız, Badem diyor.

2 ay sonra 31 yaşına girecek ve kariyerinde Göztepe'den iyi takımda oynamamış bir adam almak yerine, İngiltere'de beklentileri karşılayamayan bir genç alsak daha iyi bence.

Başkan tutumluluğu abarttı galiba, maaş + bonservis toplam 1.5 milyona bitirmeye çalışıyor.

Çevrimdışı bordele

Cenk'in ödeme planını hiç beğenmedim
Av zamanı

Çevrimdışı tuncaboylu

Cenk'in ödeme planını hiç beğenmedim
2 farklı haber var Vatan ve Habertürk'te.

Vatan'daki doğruysa daha iyi.

Çevrimdışı ilhan mansız

Biz bu Baloyu istiyoruz ama bu adamın bonservisi ne durumda ?
bonservis derken 😂🦅, biz bonservise karşıyız ne bonservisi 😂

Etiketler: