2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6957350 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı yoruk

hazır elimizde tecrübeli ve belli bir seviyede oynayan takım varken araya genç birkaç oyuncu sıkıştıralım.çıtayı 27 milyona koyduk.artık kimse bize 3-5 ile gelemez.bu takım genç bir golcüyü ve gole dönük  genç ortasahayı parlatacak oyunu oynuyor.hazır para varken biraz genç oyunculara gidelim.verdiğimizden fazlasını kazanırız.
Golcü olarak değilde orta alana pas yapacak seri giden bir genç adam alamamız çok yerinde olacak.Sonraki transfer ise Love veya Ba bile olsa yeterlidir artık.Gerek yok isimi olan bir forvet oyuncusuna.Zaten Bayern maçında oynatabileceğimiz bir adam olmalı ki değsin aldığımıza.

Çevrimdışı murat

Golcü olarak değilde orta alana pas yapacak seri giden bir genç adam alamamız çok yerinde olacak.Sonraki transfer ise Love veya Ba bile olsa yeterlidir artık.Gerek yok isimi olan bir forvet oyuncusuna.Zaten Bayern maçında oynatabileceğimiz bir adam olmalı ki değsin aldığımıza.
benim dediğim pepe adriano atiba nedel gibi adamların arasında fatihi mitroviçi parlatmak.ya da babel q7 ozi tolgay vs arasında orkanı parlatmak.o nadenle de golcü olarak bir genç alalım diyorum.

Çevrimdışı ardiles

27 milyon Euro satıştan sonra o lafı söyleyecek olana meczup gözüyle bakar, toplumdan dışlarlar.

Kaldı ki zaten Cenk varken de gol sorunu çekiyorduk.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

27m euroyu cenk için yeterli görmek bana göre daha büyük meczupluk. süperligde oynayan oyunculara fazla para vermezler deniyor tamam hadi bunu da kabul edelim ama yine de 27 düşük rakam. tsl bahanesi bile kurtarmıyor bu fiyatı.

14/15 sezonunda cenk daha verimli oynuyordu bugün çok daha yüksek seviyede olmasına rağmen değerinin tam olarak anlaşılamamasını oyun sistemine bağlıyorum. geride ona pozisyon hazırlayan kilit pası atan kimse olmayınca kalitesini gösteremedi. biz cenke kıydık talisca beyi parlatalım istedik! kadro mühendisliği sorunlu olunca eldeki değerlerin potansiyelini tam olarak açığa çıkaramıyoruz. elin oğlu ingilterede cenkin üzerine sistem kurar biz de izleriz ah vah ederek.

Çevrimdışı ekrembaser

Basel'i çekseydik, Cenk satılmazdı bence.

Belli ki maddi olarak zor durumdayız hoca toplantıda öncelikle mevcut kadronun maaşlarının ödenmesini istedi transfere sonra bakarız dedi.

Çevrimiçi Rasim

Belli ki maddi olarak zor durumdayız hoca toplantıda öncelikle mevcut kadronun maaşlarının ödenmesini istedi transfere sonra bakarız dedi.
o zaman bizim bilmedigimiz durumlar var eger biz zor durumdaysak renkliler ne durumda acaba 2 senedir müthis UEFA gelirlerimiz var kombine ve bilet fiyatlarimiz iki misli pahali Sponsorluk gelirlerimiz yüksek Kartal yuvalari para basiyor bir sürü kira gelirlerimiz var devamli futbolcu satisi yapiyoruz bilgi sahibi olan varsa bir aciklama yapsin bari :s20:
Beşiktaş!

Çevrimdışı tuncaboylu

27m euroyu cenk için yeterli görmek bana göre daha büyük meczupluk. süperligde oynayan oyunculara fazla para vermezler deniyor tamam hadi bunu da kabul edelim ama yine de 27 düşük rakam. tsl bahanesi bile kurtarmıyor bu fiyatı.

14/15 sezonunda cenk daha verimli oynuyordu bugün çok daha yüksek seviyede olmasına rağmen değerinin tam olarak anlaşılamamasını oyun sistemine bağlıyorum. geride ona pozisyon hazırlayan kilit pası atan kimse olmayınca kalitesini gösteremedi. biz cenke kıydık talisca beyi parlatalım istedik! kadro mühendisliği sorunlu olunca eldeki değerlerin potansiyelini tam olarak açığa çıkaramıyoruz. elin oğlu ingilterede cenkin üzerine sistem kurar biz de izleriz ah vah ederek.
Hayal görmeye devam edebilirsiniz, bence sorun değil. Ama gercekçi bakış açısıyla Türkiye Ligi'nden çıkış için 27 milyon muazzam bir para.

Şimdi Kızılyıldız'da Boakye diye bir adam var adam, 14 maçta 15 gol atmış. Tutup 10 milyon Euro verirler mi? Vermezler, çünkü o ligin golcü sol beki Ibanez'i de gördük. O ligin çıkışı 5 milyondur, muazzam bir potansiyel ve riske atacak paran varsa 6-7 olur, 10 olmaz.

Ha ne zaman 27 az deriz? Cenk gider orada şahane oynar. Sonra Tolgay'ı satarız, o da iyi performans gösterir. Aras Trabzonspor'un sattığı Yusuf Yazıcı da iyi iş çıkarır. Sonra sen 3. satışında dersin ki "Kardeş bizden ve bu ligden gelenler oynuyor, siz de biraz keseyi açın".

Ama şu andaki alacağın teklifin maksimumu bu.

Çevrimdışı ardiles

Gol yollarinda sorun yasayabilecegimiz ilk mactan sonra yeni gelecek forvete karsi saldirilar olacak, Cenk'i sattilar Cenk takimin yarisiymis, Cenk'in yerini dolduramadi Besiktas turunden yorumlar duyacagiz. Bu cakallarin cigerini biliyoruz artik. Simdiden soyleyelim ki herkes beklesin bu taraftari kiskirtmaya yonelik yorumlari.

transfer dönemlerinde özgürce konuş bence. yanlış gördüklerini anlat. lig başladığında panik olmasın problem çıkmasın asayişi sağlansın diye bazen kendi sözlerimizi bile yiyoruz. şöyle söylenecek böyle söylenecek diye şimdiden düşünme. zamanı gelince herkes savunmaya geçer meraklanma.

Çevrimdışı ardiles

Hayal görmeye devam edebilirsiniz, bence sorun değil. Ama gercekçi bakış açısıyla Türkiye Ligi'nden çıkış için 27 milyon muazzam bir para.

Şimdi Kızılyıldız'da Boakye diye bir adam var adam, 14 maçta 15 gol atmış. Tutup 10 milyon Euro verirler mi? Vermezler, çünkü o ligin golcü sol beki Ibanez'i de gördük. O ligin çıkışı 5 milyondur, muazzam bir potansiyel ve riske atacak paran varsa 6-7 olur, 10 olmaz.

Ha ne zaman 27 az deriz? Cenk gider orada şahane oynar. Sonra Tolgay'ı satarız, o da iyi performans gösterir. Aras Trabzonspor'un sattığı Yusuf Yazıcı da iyi iş çıkarır. Sonra sen 3. satışında dersin ki "Kardeş bizden ve bu ligden gelenler oynuyor, siz de biraz keseyi açın".

Ama şu andaki alacağın teklifin maksimumu bu.

boakyenin bilmem kaç gol atması onun kalitesini göstermezki. ligi şunu bunu unut saf olarak cenke bak. fiziksel zihinsel özelliklerini bütün becerilerini düşün piyasadaki diğer oyuncularla kıyasla, aklında fiyat belirir. sonra lig kalitesini düş şunu bunu düş yine de 27 düşük rakam. bu fiyat benim canımı öylesine sıkıyor ki tr rekoruymuş para pul lazımmış hiçbiri bahanem olmuyor, düdüklenmiş hissediyorum zamanla geçer sanırım.

Çevrimdışı atalay

Teşekkürler dostum, ama bu oyundan anlamam. @EMİR EMRE

Çevrimdışı ozankarakoc

Efsane yazdın tarihe Everton,
Aşık oldum renklerine Everton,
Ölüm olsa dönemeyiz bu yoldan,
Canım feda olsun sana Everton.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı yoruk

Yalnız kımse de yazmamıs ; penaltıcımız gitti ,artık penaltılar %99 gol değil .

Çevrimdışı Orhan

Biz bu Baloyu istiyoruz ama bu adamın bonservisi ne durumda ?

Çevrimdışı tuncaboylu

boakyenin bilmem kaç gol atması onun kalitesini göstermezki. ligi şunu bunu unut saf olarak cenke bak. fiziksel zihinsel özelliklerini bütün becerilerini düşün piyasadaki diğer oyuncularla kıyasla, aklında fiyat belirir. sonra lig kalitesini düş şunu bunu düş yine de 27 düşük rakam. bu fiyat benim canımı öylesine sıkıyor ki tr rekoruymuş para pul lazımmış hiçbiri bahanem olmuyor, düdüklenmiş hissediyorum zamanla geçer sanırım.

İşte o kıyası yapmak için, o ligin referansına ve oradan çıkan oyunculara da bakman lazım.

Bugün ne dedi Şenol Güneş, Töre Mahrez'den yetenekli. Doğru mu, bence olabilir. Ama Mahrez için konuşulan rakam 50 iken, biz Töre'yi geçen sene 12'ye bile satamadık.

Çünkü alıcılarda oynadığı lige olan güven yok. Hareketleri, oyun okuyuşu, yeteneği ne olursa olsun; bu ön yargıyı yıkmak kolay değil.

Cenk Portekiz ya da Hollanda çıkışlı olsa 45'e giderdi. Neden? Çünkü herifler Van Basten'den Romario'ya, Ronaldo'dan Falcao'ya onlarca günümüz parasıyla 100 milyon euro'luk oyuncu yetiştirmişler.

Adam Janssen kerestesine 25 verirken tereddüt etmiyor, yeni bir Kluivert olur belki diyor. Ama sana Cenk için 27 verirken elleri titriyor. Sahada aynı şeyleri görse ve scout'ları çok olumlu notlar verse bile, bu kolay yıkılmaz.

Çevrimdışı cursedofdragon

hakaret olarak algıladım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Negredo Cenk'ten daha iyi penaltı atıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://www.kartalyuvasi.com.tr/LesBenjamins/

Bu Les Benjamins çok popüler bir marka mı, neden bu kadar gündem oldu sponsorluğumuz?

Çevrimdışı Furkan5

balojon zu napoli diyorlar gidiyor gönlümün efendisi kaçırmamalıydık, al parlat sata çok uygundu .Nice de Favriden sonra uslandı diyorlardı hazır piyasası olan bir adam parlattıktan sonra her ligden alıcısı olabilirdi. :s20:

Çevrimdışı mellfred

Bu Les Benjamins çok popüler bir marka mı, neden bu kadar gündem oldu sponsorluğumuz?
İlk defa duyuyorum
sweatshirtlere bayıldım

Çevrimdışı Fikret

o zaman bizim bilmedigimiz durumlar var eger biz zor durumdaysak renkliler ne durumda acaba 2 senedir müthis UEFA gelirlerimiz var kombine ve bilet fiyatlarimiz iki misli pahali Sponsorluk gelirlerimiz yüksek Kartal yuvalari para basiyor bir sürü kira gelirlerimiz var devamli futbolcu satisi yapiyoruz bilgi sahibi olan varsa bir aciklama yapsin bari :s20:
Maddi olarak zorda olmayabiliriz ama nakit sıkıntısı olabilir.

Senelik maaş harcamamız oldukça arttı.
Öte yandan Kombine-bilet fiyatlarında öyle 2 katlık bir artış olmadı. Hatta Euro bazında kazancımız düşmüştür.
Kartal Yuvaları para basıyor da çok şüpheli. Geçen sene formaları baya ucuza satılıyor mesela. Euro cinsinden düşününce çerez parası.

Sene sonu gelecek güzel bir CL geliri ödenecek. Ligden de eskisine göre daha fazla yayın geliri gelecek.
Ciddi bir mali problem olduğunu sanmıyorum.
Önceki senelerde bazı sponsorluk vs gelirleri kırdırıldıysa belki şimdi nakit sıkıntısı olmuştur. Zaten kredi vs de alındı hallolur.
Hocanın söyleminden ödemelerde biraz aksama olduğunu anlıyorum.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

27 milyon Euro satıştan sonra o lafı söyleyecek olana meczup gözüyle bakar, toplumdan dışlarlar.

Kaldı ki zaten Cenk varken de gol sorunu çekiyorduk.

Bu normal bakis acisi. Isin icinde art niyet var, sanki simdiye dek yapilan elestirileri cok tutarli diye mi yapiyorlardi? "27 milyon iyi paraydi ama Besiktas Cenk'in boslugunu dolduramadi, sampiyonluga deger mi 27 milyon Euro? Sampiyonlar ligine gidemezse Cenk'ten gelen para bosa gitmis olacak vs vs." diyecekler. Bunlarin cigerini biliyoruz artik.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

transfer dönemlerinde özgürce konuş bence. yanlış gördüklerini anlat. lig başladığında panik olmasın problem çıkmasın asayişi sağlansın diye bazen kendi sözlerimizi bile yiyoruz. şöyle söylenecek böyle söylenecek diye şimdiden düşünme. zamanı gelince herkes savunmaya geçer meraklanma.

Bastan hazir olmak lazim ki birebir bekledigimiz sekilde saldiriya gectiklerinde gulup dalgamizi gecelim kiskirtmaya gelmeden. Transfer donemi iyi gidiyor zaten cok konusacak bir sey yok, Giroud ya da Balotelli alinmali forvete. Tercihen Balotelli, cunku Giroud gelirse Negredo'yla benzer yapida. Yedekler icin rotasyona mutlaka Paul Onuachu gibi bir adam almamiz lazim. Icerde bir kule forvet(2.01 boyu ve kazma degil) bazen son care olabilir sikisan maclari acmak icin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Onlar batık durumdalar, başkan 20-25 gün önce "Bu döviz kurlarıyla Allah diğer takımlara yardım etsin" dedi zaten.

Fenerbahçe demir yumrukla yönetildiği için, medyada kimse işinden olmamak adına oyuncu alacaklarından bahsedemiyor. Diego oynarken federasyona şikayet ediyordu da, öyle ortaya çıkıyordu.

Şuna baksanıza:

https://forum.donanimhaber.com/fotomac-diego-yu-yerden-yere-vurdu--104677711

Bundan sonra ne medyada kimse yazabilir oldu, ne de hiç bir futbolcu şikayet edebilir.

Galatasaray ise oyunculara alacağım yoktur imzası attırıp duruyor, Riva'dan ve Florya'dan gelecek paraların hesabıyla borç yönetmeye çalışıyor. Ama borç artışları inanılmaz boyutlara ulaştı, arazi için yaptıkları anlaşma ise TL cinsinden ve 2-3 yılı var. Yani döviz böyle artmaya devam ederse, o arazilerden kasaya girecek para ddöviz cinsinden yarıya inecek ve o günkü borcun %15'ini bile karşılayamayacak.

Çevrimdışı Fikret

Ben şahsen yönetimi eleştirme konusunda cömert davranırım. Yanlış görürsem söylerim.
Ama Cenk'in satışı konusunda eleştirecek hiçbir nokta göremiyorum.

27m euro çok çok iyi bir ücret.
Bunu en net anlayacağımız nokta sene başı teklifidir. Eylül başı taraftarın büyük bir kısmı 12-13e neden satmadık diye ağlıyordu.
Son gün olmasa 12-13m euro'ları birçoğumuz kabul edebilirdik. Cenk performansını artırmış olsa da 27m euro gayet iyi bir meblağ.

Oyuncuyu satmamak istiyorsan vereceksin 3-4m euro maaş. Sonra da inşallah yatmaz diye umacaksın.
Burak Yılmaz'ı tepe noktada satmayan GS'yi gördük. Oyuncu için de takım içinde çok doğru bir transfer oldu.

Bayern çıkmasa satmayabilirdik lafı da doğru.
Yönetimin işi riskleri, ihtimalleri değerlendirip tercih yapmak.

Cenk şu an 27 ediyor.
*Basel çıksaydı bir 6 ay Cenk'in potansiyel bonservisini riske atabilirlerdi. Çünkü küçük bir kötü oynama, CL'den elenme riskine karşılık; iyi senaryoda CL çeyrek finali geliri ve Cenk'i daha da parlatma ihtimali yüksek olurdu.
*Şimdi Bayern çıkınca eleme şansımız %1e düştü. Cenk'in çok da varlık gösterememe ihtimali var. Bu durumda Negredo vs forma girse formayı da kaptırsa birden Cenk geçen seneki Cenk'e dönecek. Crystal Palace tadında takımlar 10-12 önerse diye bekleyecez.

Yani yönetim müneccim değil. Belki Cenk Bayern'e karşı hat-trick yapacaktı. Belki de övgüler sonrası serecekti. İhtimaller değerlendirilmiştir.

Oyuncuyu para ederken satmak mantıklı. Oğuzhan'ı şu an satmak mesela çok mantıksız. Oğuzhan'ın yanına Sosa gibi adamı koysak emin olun 1 seneye kalmaz 15-20lerle kapımızı çalarlar.

Cenk Everton'da başarılı olursa yeni 15ler 25ler 35ler görürüz. Satışlarımız artar. Yarın satarsın Ozzy'e 20ye. Sonra gelir biri verir Tolgay'a-Mitroviç'e 15.
Parlat sat olayı mantıklı. Cenk Everton'da patlar 50 olursa da olur. İngiltere orası kendi iç piyasası kafayı yemiş durumda. 2.ligden 30a oyuncu alıyorlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bastan hazir olmak lazim ki birebir bekledigimiz sekilde saldiriya gectiklerinde gulup dalgamizi gecelim kiskirtmaya gelmeden. Transfer donemi iyi gidiyor zaten cok konusacak bir sey yok, Giroud ya da Balotelli alinmali forvete. Tercihen Balotelli, cunku Giroud gelirse Negredo'yla benzer yapida. Yedekler icin rotasyona mutlaka Paul Onuachu gibi bir adam almamiz lazim. Icerde bir kule forvet(2.01 boyu ve kazma degil) bazen son care olabilir sikisan maclari acmak icin.

Sadece Onuachu yeter.

Bir tane daha 4 milyon euro maaş alan santrafora gerek yok, Negredo bu sefer de onun arkasında mı beklesin?

Bu arada Onuachu ismini ilk defa duydum ve gollerini izledim.

Son vuruşları çok temiz değil, ama fizik ve hız açısından gayet iyi görünüyor. 1.5-2 milyona alıp denenebilir.
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2018, 01:15:32 tuncaboylu ]

Etiketler: