2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6954255 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cenk Tosun'un takımı Everton büyük rakibi Liverpool karşısında...

Liverpool - Everton
Yarın 22.55
Tivibuspor  ( Şifresiz )
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ocak 2018, 20:56:43
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Liverpool - Everton
Yarın 22.55
Tivibuspor  ( Şifresiz )

Bastır Maviler .

Aglattin be meyhaneci.

Saka bir yana ben de boyle dusunuyorum. Su taraftari gordukten sonra bir de hocaya goturup okutup ufletip, imana getirip, sunnetten sonra ismini de Muhammet Balaban'a cevirirsek her sene 50 golle oynar.  :evillol:
Bunlar gerçek abi

Aslında Normal bunlar psikolojisi normal değil her hareketinden belli oluyor zaten 

Dedigim gibi Anne - Babasiz büyüyen veya Anne- babası boşanmış çocukların %90 i böyle oluyor bu bir gerçek

Asabiligi , hircinligi , umursamazligi yani vurdum duymazligi bu yüzden

Onun tedavisi ve ilacı bizde gelsin başlasin hemen

Çevrimdışı Kutay

Bastır Maviler .
Artık Evertonluyuz Premier League'de önceden Chelsea'yi tutardım ben  :evillol:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

⚡️#Beşiktaş, Avrupa Futboluna yön verir ve kendi stilini Avrupa'da yayarken.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Bunlar gerçek abi

Aslında Normal bunlar psikolojisi normal değil her hareketinden belli oluyor zaten 

Dedigim gibi Anne - Babasiz büyüyen veya Anne- babası boşanmış çocukların %90 i böyle oluyor bu bir gerçek

Asabiligi , hircinligi , umursamazligi yani vurdum duymazligi bu yüzden

Onun tedavisi ve ilacı bizde gelsin başlasin hemen

Bunu nefesi kuvvetli bir hocaya ufletmek lazim. Gerci hocaya ufletecez derken bu hocayi uflemesin diye tereddut de yok degil.  :evillol:

Çevrimdışı Karabay

ÖZEL - Beşiktaş, yıldız bir transferi bitirdi. 🔥

🔥Umut Güner Londra'da Beşiktaş her an bir bomba patlatabilir.

Kim olaki :icool:
özel derken? Kime özel?

özel derken? Kime özel?
Farklı sayfalardan alıntı

Adi üstünde duyum abi

Fakat Umut Güner Londra'da bu gerçek  :ok:

Çevrimdışı yoruk

Liverpool - Everton
Yarın 22.55
Tivibuspor  ( Şifresiz )

Güzel gelişme olmuş ama şahsen inşallah S Sports da verir diyorum.Çünkü Tivibu maç yayınlarında spiker sesleriç kısık geliyor.Spiker taraftar seslerinin dengesini ayarlayamıyorlar.Çok kötü oluyor

Çevrimdışı yoruk

Ben de Tosic'in gitmesi taraftarıyım, yoksa Negredo sendromuna benzer şeyi orada da yaşayacağız. Hocanın adil, vefakar olma politikası sonucu Antalya maçına Vida ile çıkmayacağını hepimiz biliyoruz. Tosic rezil bir hata yapıp kırmızı kart görmedikçe Vida kulübeye hapsolur. O yüzden Tosic 2-3-4 milyon artık neyse gönderilirse çok iyi olur. Vida Negredo sendromuna yakalanmamış olur.
Hoca Vida ile çıkmamalı zaten.Defans ikilisinin uyumunu bozmak intihar olur.Çok başka ihtimaller olmadığı sürece Pepe Tosic devam edecektir etmelidir de.Vida çok daha iyi stoper ama Tosic kesilmez şu anda.Genele baktığımız zaman takıma kattığı şeyi görmemek için art niyetli olmak lazım.
Ayrıca Negredo sendromu mu varmış  :D :D Hoca kimi hazır görürse kimi kendince doğru görürse onu oynatıyor.Geçen sene de Abu oynamıyor falan diyorlar halen.Ama bakmıyorlar görmüyorlar ki Şampiyonlar Ligi maçlarına ilk 11 de kim çıkmış ?

Skibbe'nin Cenk Tosun şaşkınlığı

Alman teknik direktör Skibbe, Everton'a rekor bedelle transfer olması beklenen eski öğrencisi Cenk Tosun'un potansiyelini görmediğini itiraf ederken, "Gelişimi beni hayret ettirdi. Demek ki mükemmel bir teknik adamla çalışıyor" dedi.

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla Avrupa'da dev kulüplerin radarına giren ve Everton'a imza atması an meselesi olan Cenk Tosun'la ilgili şu anda Yunanistan Milli Takımı'nı çalıştıran Michael Skibbe'den çarpıcı bir açıklama geldi.

Alman teknik adam Frankfurt'un başındayken öğrencisi olan Cenk'i o dönem umursamadığını itiraf etti.

Skorer'in aktardığına göre Skibbe'nin açıklamaları şöyle;

"15 dakika oynattım hiçbir varlığı olmadı"

"Cenk bende çok da önemli yeri olan bir oyuncu değil. Wolfsburg maçı öncesi Halil (Altıntop) ile Selim (Teber) bana gelerek Cenk'e şans vermem gerektiğini söylediler. Ben de son 15 dakika Halil'in yerine oynattım. Hiçbir varlığı olmadı, zaten sözleşmesinin yenilenmesini de istemedim. Bu kadar kendini geliştirmesi beni hayret ettirdi. Demek ki mükemmel bir teknik adamla çalışıyor."

Çevrimdışı Karabay

Farklı sayfalardan alıntı

Adi üstünde duyum abi

Fakat Umut Güner Londra'da bu gerçek  :ok:
mesutu getir mesutu

Çevrimdışı Savaş

Alman teknik direktör Skibbe, Everton'a rekor bedelle transfer olması beklenen eski öğrencisi Cenk Tosun'un potansiyelini görmediğini itiraf ederken, "Gelişimi beni hayret ettirdi. Demek ki mükemmel bir teknik adamla çalışıyor" dedi.

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla Avrupa'da dev kulüplerin radarına giren ve Everton'a imza atması an meselesi olan Cenk Tosun'la ilgili şu anda Yunanistan Milli Takımı'nı çalıştıran Michael Skibbe'den çarpıcı bir açıklama geldi.

Alman teknik adam Frankfurt'un başındayken öğrencisi olan Cenk'i o dönem umursamadığını itiraf etti.

"Cenk bende çok da önemli yeri olan bir oyuncu değil. Wolfsburg maçı öncesi Halil (Altıntop) ile Selim (Teber) bana gelerek Cenk'e şans vermem gerektiğini söylediler. Ben de son 15 dakika Halil'in yerine oynattım. Hiçbir varlığı olmadı, zaten sözleşmesinin yenilenmesini de istemedim. Bu kadar kendini geliştirmesi beni hayret ettirdi. Demek ki mükemmel bir teknik adamla çalışıyor."
Bu adamla ilgili tek hatırladığım gassaraydan gittikten sonra hangi gazeteydi hatırlamıyorum ama Fotomaç veya Star olabilir atılan efsane başlık. Hem de sürmanşet!

Skib gitti!

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

Bu adamla ilgili tek hatırladığım gassaraydan gittikten sonra hangi gazeteydi hatırlamıyorum ama Fotomaç veya Star olabilir atılan efsane başlık. Hem de sürmanşet!

Skib gitti!

Biraz araştırdım da trolmüş ahshshaha

http://www.hurriyet.com.tr/skib-birakti-basligi-gercek-mi-40045919

Çevrimdışı Bodie

Vida’yla ilgili bilgilendirici güzel bir yazı. Galiba yine iyi bir transfer yaptık  :halay:

http://www.futbolakademi.net/2018/01/oyuncu-inceleme-domagoj-vida.html

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ocak 2018, 22:14:20
  • Beylikdüzü-İstanbul
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2018, 22:38:20 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Stanciu adı yazanlar vardı, bakmamıştım kendisine.

Neyini beğendiniz bu adamın, Belçika Ligi'nde bile verim verememiş? Bir de menajerinin dediğine göre bizim yerimize Sparta Prag'ı tercih etmiş, belli ki salak da.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ömer Kaan

Adriano, Medel ve Vida, -110 derecede soğuk odada.

Oha Vidanin kalıba ve vücuda bak :o_o: :o_o: :o_o:
Vida bu fiziğe göre baya hızlı aslında. Nasıl böyle bi vücuda sahip olabilirim? :lol:

Çevrimiçi murat

bu adam için en güzel başlığı kim attı hatırlamıyorum ama başlığı unutmak imkansız.skibbe bıraktı :D

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ocak 2018, 22:23:11
  • Beylikdüzü-İstanbul
Vida bu fiziğe göre baya hızlı aslında. Nasıl böyle bi vücuda sahip olabilirim? :lol:

2 yıl full gym + Protein +A. Asit desteği

Çevrimiçi murat

Skib gitti!

bunu görmemişim. aynı şeyi düşünmüşüz. :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

Vida’yla ilgili bilgilendirici güzel bir yazı. Galiba yine iyi bir transfer yaptık  :halay:

http://www.futbolakademi.net/2018/01/oyuncu-inceleme-domagoj-vida.html

@atalay tarafindan onaylanmadikca hukumsuz bir yazi 😁
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2018, 22:32:39 EMİR EMRE ]

Çevrimdışı cursedofdragon

twitter hesabına baktım adamlar böyle birşey paylaşmamışlar  :alala:

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Balotelli futbol oynamak istiyorsa gelsin. Bu taraftar onu yola sokar. Senol Gunes'i tanidiktan sonra artislik yapamaz zaten ;)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ocak 2018, 22:37:18
  • Beylikdüzü-İstanbul
twitter hesabına baktım adamlar böyle birşey paylaşmamışlar  :alala:

Trollendik o zaman ;)  Baktım valla yok.

Etiketler: