2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6939721 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

bundan sonra everton maçlarını da izliyoruz yolun açık olsun cenq
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

İyi yakalamışsın. :tabe:

Bu işler böyle, başkan transfermarkt'a aidatını ödemeli. Bir dahaki satışında en az %50 fazla alırsın.

Bugün Cenk'in transfermarkt'ta değeri, olması gerektiği gibi 15 olsaydı, pazarlık 30'la başlar, 35'le biterdi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Böyle bir şey mi var ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizi alakadar etmez bizim oyuncumuz değil :D
Emin ol, alakadar edecek. O bonusları neye göre verecekler sanıyorsun?

Oynayacağı maçlar ve atacağı goller çok önemli. Hem bonuslar, hem de ilerideki satışlar için.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Kıyamet vaktinden daha tehlikeli birşey varsa buda elinde 28M€ olan Fikret ORMAN'dır.  :bandit:

Bakalım nasıl değerlendireceğiz forvet ve forvet arkası bekliyorum gözlerim kapalı.

Çevrimdışı underworld

Bizi alakadar etmez bizim oyuncumuz değil :D
bu saaten sonra ikinci takımım everton  :halay:
Cenk başarılı olması için duaları eksik etmeyeceğiz  :clever:

Çevrimdışı yoruk

Balotelli gelmesin, istemem.İhtiyacımız olan da değil çünkü.Vida geldi Bayern karşısında birini oynatabileceğiz ayrıca.Bize orta alana pas yapan adam gelsin yeterli.Bir de Ba.Bu kadar basit.Lens var Orkan var Negredo var bu adamlar oynamıyor diye ne eleştiriler ne hakaretler döndü hocaya karşı.Şimdi birden Balotelli isteniyor , ne iş ? Amaç başka mı yoksa ? Bağcıyı mı dövmek ? 

Tosic 4-5 gibi bir fiyata giderse hata olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Böyle bir şey mi var ?

Everton sene başında Belçika'dan Onyekuru diye bir adam aldı.

Adamın o dönem oynadığı takımı söylesem, o ne lan dersiniz. Herife 7 milyon pound ödediler. Belçika Ligi'nde 12, düşmeme hattı play-off'unda 10 gol attı diye değeri 1 senede 450k'dan 6.3 milyon pound'a çıktı.

Çevrimdışı tangaz

sene başında crystal palasa 13 milyona satamadık die dövünen futbol ulemalarına da selam olsun  :bandit:

ne dediysek çıkıyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Ben de isterim ama transfer pazarlık akışı öyle göstermiyor.

Bu arada o 5 milyon bonusu almamız da zor bence, Kerim Frei satışındaki gibi zorlayıcı maddeler olduğunu sanıyorum. Yani bonusları almamız zor.

O yüzden bir dahaki satışta yüzde önemli.

Benim gözümde satış net 23 milyon + bir dahaki satışın %15'i ile tamamlanacaktır, Cenk'in bir dahaki satışı 40 üzeri olacağı için kasaya toplam 30 milyon girmiş olur.

Kesinlikle katılıyorum. Bonus işi falan sıkıntı. Bir sonraki satıştan muhakkak pay alınmalı.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Rasim

50 M şlden 30 da cenkden 80 M € allah bereket versin
kemiksiz 360 M lira
bu sene rekor bütce olacak desene söyle 1 milyar tl falan :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı tuncaboylu

Yönetime şimdi büyük iş düşüyor.

Onu al başkan, bunu al başkan diyen sayfayı dizginlemek ve bu gelen parayı ekonomiyi düzeltmek için kullanmak.

Takımın çok fazla transfer ihtiyacı yok, Negredo'yu yedekleyecek genç bir santrafor kiralayalım yeter.

Çevrimdışı tuncaboylu

bu sene rekor bütce olacak desene söyle 1 milyar tl falan :bandit:
Başkan sene başında 70 milyon liralık satış koymuştu bütçeye, şimdiden 150 milyon oldu.

Çevrimdışı tuncaboylu

sene başında crystal palasa 13 milyona satamadık die dövünen futbol ulemalarına da selam olsun  :bandit:

ne dediysek çıkıyor...
Aboubakar'ı alabilseydik, onu da önümüzdeki yaz 30'a satardık, her dediğin çıkmıyor yani.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada şu Uğur Meleke kadar sinsi bir herif yok.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Fikret Orman Bayern Munich maclarinda varlik gosteremeden elenebilecegimizi ve buna bagli olarak Cenk'in piyasa degerinin dusecegini dusunerek satmayi tercih etti. Ligdeki durumumuz belli zaten ve degismeyecek Hocanin inadi yuzunden.

Bence dogru karar, elimizde patlasa basini cok agritirdi medya ve taraftar.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ocak 2018, 11:28:03
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Maia: "Sezon başında bir Türk takımından da teklif vardı. İlgilenmedim; Lille’i tanıyordum. Fransa Ligi’nin daha iyi olacağını düşündüm. Beni isteyen Türk takımının Beşiktaş olduğunu, Fransa’da Monaco’yu yendikleri zaman hatırladığımda ağladım. O sahada ben de olabilirdim."

Maia: "Ben şimdi Lille’de düşmemek için oynuyorum. Beşiktaş ise Bayern ile oynayacak. Hayatta insanlar her zaman hata yapacak sanırım.”

(Lille, Maia’yı Santos’tan 14 milyon euroya almıştı.)

Çevrimdışı underworld

Onu al başkan, bunu al başkan diyen sayfayı dizginlemek ve bu gelen parayı ekonomiyi düzeltmek için kullanmak.

Takımın çok fazla transfer ihtiyacı yok, Negredo'yu yedekleyecek genç bir santrafor kiralayalım yeter.

Negro 1 mi olacak yoksa 2 mi ?
Buna göre ben free ba yi + iyi bir OOS alip yolumuza bakalım derim.
Yeni Gelen forvet uyum-sg faktörünü yakalayana kadar lig biter.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Katılıyorum. Başkan transferden gelecek paranın önemli bir kısmına dokunmayacaktır, dokunmasında zaten. Maaş yükümüz artmış vaziyette. Seneye ŞL'de olmazsak önemli bir maddi kaybımız da olacağını düşünürsek eldekilerden maksimum faydayı sağlamak lazım. Eğer bilmediğimiz elden çıkması muhtemel gidecek başka futbolcumuz yoksa kadroyu şişirmenin faydadan ziyade zararı olur.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

Aboubakar'ı alabilseydik, onu da önümüzdeki yaz 30'a satardık, her dediğin çıkmıyor yani.

abuş konusunda da ne desem çıktı portekiz liginin halinden bihabersin sanırım porto tarihinin en kolay ligini bu sene oynuyor lig berbat durumda herifler  48 puanın 42sini topladılar 41-7 gol istatistiği var lig berbat durumda o takıma seni koysak ceza sahasında dikilsen sende çift haneyi zorlardın o takımda esas iyi olan herif marega abuş çift haneyi gördüyse bunda mareganın varlığı baş nedendir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Negro 1 mi olacak yoksa 2 mi ?
Buna göre ben free ba yi + iyi bir OOS alip yolumuza bakalım derim.
Yeni Gelen forvet uyum-sg faktörünü yakalayana kadar lig biter.
Bence de.

Çevrimdışı underworld

Portekiz liginin selasi çoktan verildi.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

FFP devam edeceği için bu parayı transferde kullanmalıyız. Başarıyı sürekli hale getirerek borcumuzu kapatmalıyız. Başarılı olamazsak seneye kimi satıp da transfer yapıcaz? Transferden gelen para değerli çünkü yeni transfer için ancak bu parayı kullanabiliyoruz. Başkan ve yöneticilerin cebinden öeyip transfer yaptığı dönemler tarihe karıştı. Transfer parası transfere harcanmalı.. TSL şampiyonluğu, bilet satışı, forma, yayın geliri, reklam, sponsor, Şampiyonlar Ligi performans gelirleri ve kulübün mal varlıklarıyla borçlar kapatılmalı.. Cenkten gelen parayı harcamaz eksik yerleri kapatmazsak ve ŞL'ye gidemezsek seneye ne yapıcaz, kimi satıcaz, hangi parayla transfer yapıcaz? Bence yönetime düşen iş gerekirse gelen paranın tamamını harcamak ama doğru transferlere..
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2018, 11:36:15 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimiçi levitate

Maia: "Sezon başında bir Türk takımından da teklif vardı. İlgilenmedim; Lille’i tanıyordum. Fransa Ligi’nin daha iyi olacağını düşündüm. Beni isteyen Türk takımının Beşiktaş olduğunu, Fransa’da Monaco’yu yendikleri zaman hatırladığımda ağladım. O sahada ben de olabilirdim."

Maia: "Ben şimdi Lille’de düşmemek için oynuyorum. Beşiktaş ise Bayern ile oynayacak. Hayatta insanlar her zaman hata yapacak sanırım.”

(Lille, Maia’yı Santos’tan 14 milyon euroya almıştı.)
o zaman daha çok ağlasın
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

abuş konusunda da ne desem çıktı portekiz liginin halinden bihabersin sanırım porto tarihinin en kolay ligini bu sene oynuyor lig berbat durumda herifler  48 puanın 42sini topladılar 41-7 gol istatistiği var lig berbat durumda o takıma seni koysak ceza sahasında dikilsen sende çift haneyi zorlardın o takımda esas iyi olan herif marega abuş çift haneyi gördüyse bunda mareganın varlığı baş nedendir...
CL'de 5 maçta 5 gol attı ve 2 asist yaptı, ama grup kolaydı değil mi? :bandit:

Ayrıca Portekiz ligi daha bu yaz Avrupa'ya 300 milyon Euro'ya yakın satış yaptı. Bu fikirlerini seminer olarak Avrupa'da spor kulüplerine anlat istersen, kazık yemesinler yok yere.

[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2018, 11:36:14 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

FFP devam edeceği için bu parayı transferde kullanmalıyız. Başarıyı sürekli hale getirerek borcumuzu kapatmalıyız. Başarılı olamazsak seneye kimi satıp da transfer yapıcaz? Transferden gelen para değerli çünkü yeni transfer için ancak bu parayı kullanabiliyoruz. Başkan ve yöneticilerin cebinden öeyip transfer yaptığı dönemler tarihe karıştı. Transfer parası transfere, TSL şampiyonluğu, bilet satışı, forma, yayın geliri, reklam, sponsor, Şampiyonlar Ligi performans gelirleri ve kulübün mal varlıklarıyla borçlar kapatılmalı.. Cenkten gelen parayı harcamaz eksik yerleri kapatmazsak ve ŞL'ye gidemezsek seneye ne yapıcaz, kimi satıcaz, hangi parayla transfer yapıcaz? Bence yönetime düşen iş gerekirse gelen paranın tamamını harcamak ama doğru transferlere..
FFP de aldığın kadar öde kuralı bu sene bitiyor.

Etiketler: