2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6947672 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı scarfright

Vakti olan arsenal chelsea maçını izleyebilir güzel maç oluyor.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozankarakoc

Negredo ile aynı özellikte oyuncular bilemedim.

Tarz olarak benzer oldukları kesin ama, Giroud, gole çok daha yakın bir oyuncu bana göre. Çok dinamik, sürekli golü düşünüyor, ayakları, bilekleri daha temiz. Boyu 1.92... Kafa toplarında Negredo'dan daha etkili. Negredo sahada kayboluyor, Giroud kaybolmuyor. Stoper olsanız, Negredo'dan mı, Giroud'dan mı daha çok çekinirdiniz? Bence cevap net.

Giroud, 6 sezondur Arsenal'de düzenli olarak oynuyor. Negredo aynı süre zarfında 5 takım değiştirmiş.

Negredo'nun son 6 sezonda (Sevilla, City, Valencia, Middlesbrough, Beşiktaş) 230 maçta 61 golü var. Giroud, aynı sürede 249 maçta 105 gol atmış.

Bir de... Giroud 1 yaş daha genç. Kar kardır :)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

giroud oynuyor mu  :icool:

Çevrimiçi mayguntr

Olivier Giroud mükemmel olur.
Arsenal gibi hucum futbolu oynayan bir takımda, arkasında kaç yıldır Mesutla oynayan oyuncu son 3-4 sezonda hep 35+ maça çıkmış ve hiç bir sezonunda 20 gol barajını geçememiş. Giroud tamamen Wenger'in fransız fetişi nedeniyle Arsenal seviyesinde o kadar barındı, kaç maçını izlemişimdir saç baş yoldurduğu. (ne kuponlarımı yatırdı  :d ) 

Çevrimdışı underworld

Yav arkadaş şimdi de Tosici mi yolladiniz , yahu adamın ne zararı var size :alala:

Maaşı düşük , görev adamı , Takım oyuncusu , Yedek kalmayı problem etmez , kulübede Tosic gibi bir adam her zaman  olmalı :bandit:

Kısaca Tosic kalsin :tabe:
Biri gitmeli
Ben piyango varken Tosic diyorum sen Mitro de

Çevrimdışı underworld

[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2018, 23:26:53 underworld ]

adamlar ne top oynuyor be.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Arsenal gibi hucum futbolu oynayan bir takımda, arkasında kaç yıldır Mesutla oynayan oyuncu son 3-4 sezonda hep 35+ maça çıkmış ve hiç bir sezonunda 20 gol barajını geçememiş. Giroud tamamen Wenger'in fransız fetişi nedeniyle Arsenal seviyesinde o kadar barındı, kaç maçını izlemişimdir saç baş yoldurduğu. (ne kuponlarımı yatırdı  :d )
+1903
Arsenalda ilk onbir oynayip  baska bir buyuk transfer yapamayan tek forvet Henry,Adebayor Ve RvP den sonra
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı underworld

Cenk  fransız olsaydı wenger e gönderirdik

Çevrimdışı ardiles

Burada renkli sevici çok gördüm ama hamsi sevici ilk defa görüyorum

insanlara istediğin gibi şu sevici bu sevici demeye cesaretin varsa sene sonu hamsiyi palamutu kafasıyla yedirdiklerinde ağlamayacaksın zırlamayacaksın anlaştıkmı. madem sende böyle bir ağız var, zamanı gelince dişini sıkmayı da bileceksin @bordele

Çevrimdışı ozankarakoc

Yalnız Giroud takımın tek gol silahı değil. Bir de Alexis Sanchez gerçeği var.

Giroud:

2014-2015 19 gol
2015-2016 24 gol
2016-2017 16 gol
2017-2018 7 gol (yarım sezon)

Sanchez:

2014-2015 25 gol
2015-2016 17 gol
2016-2017 30 gol
2017-2018 8 gol (yarım sezon)

(2017-2018 sezonunun ilk yarısında, Lacazette'in attığı 8 golü de unutmayalım.)

-

Yeni sezon öncesi olsa, 'başka adam mı yoktu' diyebiliriz. Ama devre arası için, şu ana kadar gördüğüm alternatifler arasında, uzak ara en iyisi Giroud. Slimani daha riskli, Gignac işi olabilecek gibi değil, Tevez takımın kimyasını bozar, Cyle Larin tam bir kapalı kutu, ne olduğu belli değil... Bilemedim...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Sturridge'i kiralamak yada satın almak çok çok iyi olur.
Çift forvet oynamak için gerekli hareketliliğe sahip. Kanada da inebiliyor ortadan delebiliyor. Çalımı var. Defans arkasına sarkabiliyor.

28 yaşında, İngiliz Milli Oyuncu.
İngiliz olup da yurtdışında oynayan oyuncu çok çok az son 10-15 senede.
Adamlarda yerli sınırı yok ama yerli sınırı varmış gibi İngiliz oyuncuya ekstra para veriyorlar.
Sturridge İngiltere dışına giderse gerçekten çok şaşırırım.

Bize gelse keşke ama gelmez.
2m euroya kiralık.. Too good to be true.
Ortası nasıl. Güzel orta yapıyor mu? Gerisi çok önemli değil.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

Senin futbol bilginin olmadığına karar verdim boşuna elimi kendimi yoruyorum onu farkettim.

Daha fazla konuşmak istemiyorum teşekkür ederim.

okuyarak geliyorum bende senin futbol bilginin olmadığına karar verdim :bandit:

Çevrimdışı ozankarakoc

Bir küçük ek daha yapayım.

Giroud, Arsenal forması giydiği 5 sezonun 2'sinde 20 gol bandını geçmiş (22 ve 24).

Aynı dönemde bu sayıyı geçen oyuncular ve şu anki piyasa değerleri şöyle;

Kane (120 milyon euro)
Agüero (75 milyon euro)
Diego Costa (50 milyon euro)
Suarez (85 milyon euro)
Bale (75 milyon euro)
Sturridge (20 milyon euro)
Vardy (18 milyon euro).

Bir de Robin Van Persie var. (2012'de değeri 47.5 milyon euro imiş...)

Yani sanırım '20 gol bandı' meselesi, hem takımdaki diğer golcüler, hem de ligdeki diğer oyuncuların performansı dikkate alındığında, Giroud adına olumsuz bir sonuç vermiyor.
[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2018, 23:59:53 ozankarakoc ]

okuyarak geliyorum bende senin futbol bilginin olmadığına karar verdim :bandit:

teşekkür ederim.

Çevrimiçi mayguntr

Bir küçük ek daha yapayım.

Giroud, Arsenal forması giydiği 5 sezonun 2'sinde 20 gol bandını geçmiş (22 ve 24).

Aynı dönemde bu sayıyı geçen oyuncular ve şu anki piyasa değerleri şöyle;

Kane (120 milyon euro)
Agüero (75 milyon euro)
Diego Costa (50 milyon euro)
Suarez (85 milyon euro)
Bale (75 milyon euro)
Sturridge (20 milyon euro)
Vardy (18 milyon euro).

Bir de Robin Van Persie var. (2012'de değeri 47.5 milyon euro imiş...)

Yani sanırım '20 gol bandı' meselesi, hem takımdaki diğer golcüler, hem de ligdeki diğer oyuncuların performansı dikkate alındığında, Giroud adına olumsuz bir sonuç vermiyor.
20 rakamını lig maçları için söylemiştim. Aşşağıda lig maçı sayısı ve gol sayıları var. En sonda da toplam arsenal kariyerinin özeti. En verimli sezonunda 2.25 maç başına 1 gol ortalaması tutturmuş. Türkiyede bu ortalamayı tuttursa ve tüm maçlarda oynasa 34 maçlı ligimizde en verimli performansını gösterirse 15 gol atmış oluyor.

Sezon Maç/Gol

13/14 36/16
14/15 27/14
15/16 38/16
16/17 29/12

Arsenal Toplamı : 252/105

Bizim ligdeki son 4 sezondaki en fazla gol atan oyuncularımızın istatiskleri :

Cenk - 20
Gomez - 26
Demba Ba 18
Almeida - 13

Şampiyon olmamız için santraforumuzdan minumum 20 gol katkısı almalıyız. Veya iki santraforumuz 30-35 atacak.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ocak 2018, 00:28:31
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Cenk Tosun deal Everton where called to say €25m deal was agreed & would sign. Cenk & Besiktas president travelled to UK to complete deal. Chinese team bid late of €33m. Besiktas upped price of €27m to Everton. Cenk wants Everton move an deal should be complete soon. #efc (Agent Mike)

Rahatladım gibi

Çevrimiçi Rasim

Cenk satildi haberleri geliyor Twitterde :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı scarfright

giroud oynuyor mu  :icool:
Yeni gördüm kusura bakma:) oynamadı ama.

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bu mal Morata 65 milyon € --- Cenk aslında çok ucuza gidiyor ama işte bu bir başlangıç olur...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

20 rakamını lig maçları için söylemiştim. Aşşağıda lig maçı sayısı ve gol sayıları var. En sonda da toplam arsenal kariyerinin özeti. En verimli sezonunda 2.25 maç başına 1 gol ortalaması tutturmuş. Türkiyede bu ortalamayı tuttursa ve tüm maçlarda oynasa 34 maçlı ligimizde en verimli performansını gösterirse 15 gol atmış oluyor.

Sezon Maç/Gol

13/14 36/16
14/15 27/14
15/16 38/16
16/17 29/12

Arsenal Toplamı : 252/105

Bizim ligdeki son 4 sezondaki en fazla gol atan oyuncularımızın istatiskleri :

Cenk - 20
Gomez - 26
Demba Ba 18
Almeida - 13

Şampiyon olmamız için santraforumuzdan minumum 20 gol katkısı almalıyız. Veya iki santraforumuz 30-35 atacak.

Aynı dönemde Alexis Sanchez'in ligdeki gol sayıları 16, 13 ve 24. Bu şartlarda Giroud da her sezon 20-25'i görmüş olsaydı, Arsenal Premier League'i silip süpürmüş olurdu.

Bence rakamları da Negredo'yla kıyaslanmayacak kadar iyi Giroud'nun.

Negredo,
Middlesbrough'da 36 maçta 9 gol atmış. Ondan sonraki en golcü oyuncu, Uruguaylı alakasız bir orta saha oyuncusu. 4 golü var.
Valencia'da 25 maçta 5 golü var. Diğer forvetleri Alcacer'in 13 golü var.
Bir önceki sezon Negredo'nun 30 maçta 5 golü var, Alcacer'in 11.

Negredo, sıradan takımlarda, sıradan oyuncuların gölgesinde kalmış, Giroud, Arsenal'de Alexis Sanchez'le başa baş gitmiş.

Neyse... Bekleyelim, kim gelecek görelim :)

Kazanan Beşiktaşımız olsun.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ocak 2018, 00:48:05
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Bu mal Morata 65 milyon € --- Cenk aslında çok ucuza gidiyor ama işte bu bir başlangıç olur...

Cenk >>> Morata

Tek farkları oynadıkları lig..

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Cenk 27 milyon € tamam diyorlar.

Etiketler: