2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6951734 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Şaka bir yana bunlar hala ciddi ciddi Musleranın formsuz olduğuna inanıyorlar

Fatih Terim ve Taffarel gelmiş simdi zımba gibi olurmuş şimdi biz düşünecekmisiz :lol: :lol:
geçen sene fabri musleradan iyi kaleci dediğimde hepiniz benimle maytap geçiyordunuz.
en çokda @Çağrı geçiyordu.

Çevrimdışı Akil Emre

Sow' un 16 M euroya satıldığı bi memlekette :biggrinking: :ebebe: Cenk' e 22 falan veriyolarsa cidden satmayalım. :ok:

Şaka bi yana yuvarlak 25 M iyidir. Yanında şu pektemeğide eşantiyon verelim , hep söylüyorum adamın negatif enerjisi takımı allak bullak etti.

Çevrimiçi Necmi

evet sonradan girincede katkı vermiyor mesela kaç defa ben gördüm 87 de 89 da girdi bi katkı ver be adam yuh sana  :ok:

olurmu gs maçında muslerayı yatırdı ya gerçi o sayılmaz musleranın gol yemediği adammı kaldı :D
her sene 40 gol yiyen kaleciye atamayacakta kime atacak :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Euro abi, zaten çok fark yok.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

25 M de 3 M farkediyor azmı :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

Sow' un 16 M euroya satıldığı bi memlekette :biggrinking: :ebebe: Cenk' e 22 falan veriyolarsa cidden satmayalım. :ok:

Şaka bi yana yuvarlak 25 M iyidir. Yanında şu pektemeğide eşantiyon verelim , hep söylüyorum adamın negatif enerjisi takımı allak bullak etti.
Sow'un satışında fırıldak vardı.

Çevrimdışı tuncaboylu

25 M de 3 M farkediyor azmı :alala:
O para taksitle yatacak abi, tamamı bizim hesaba geçene kadar Euro poundu yakalar.

Pound 2 sene önce 1.4 euro idi, şimdi 1.12 euro.

Çevrimdışı scarfright

Yasaklı Link’ün edindiği bilgiye göre; Gökhan Töre’nin 2-3 hafta sonra takımla çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Atınç Nukan’ın ise Antalya kampına götürüleceği ancak takımdan ayrı olarak güç ve kondisyon çalışmaları yapacağı belirtildi
Yasaklı link nedir ve neden yasaktır ve yasaksa neden oradan haberler paylaşmak yasak değil 2 yıldır çözemedim. Yanlış anlamayın erdem ayaz sözüm size değil sadece anlamak için.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ocak 2018, 15:30:45
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Başakşehir, Arda ile anlaşmış.
Yine bunlarla çekişcez anlasıldı .

Çevrimdışı kyiv

Negredo yerine başka bir siyahi santraforu tercih ederdim sene başında olsak.Lakin bu adamla sözleşmemiz varsa ve devam edecekse maksimum fayda için daha uzun süre oynamalı ve kendini daha rahat hissetmeli. Kendini rahat hissettiğinde kariyer rekorlarını gerek gol gerekse asist olarak kırar. Adamın kumaşı bizi %100 tatmin etmeyecek olsa bile Cenkten daha etkili bir hücum organizasyonumuz olacağı kesin.

Çevrimiçi Necmi

Yasaklı link nedir ve neden yasaktır ve yasaksa neden oradan haberler paylaşmak yasak değil 2 yıldır çözemedim. Yanlış anlamayın erdem ayaz sözüm size değil sadece anlamak için.

yasaklı link Beşiktaş düşmanlığı yaptığı için yasak Beşiktaşın sırtından para kazanmak için Beşiktaşı satmaya
bile çekinmiyorlar. Böyle insanlara burdan hit verim ekmeklerine yağ sürmeyelim yıllardır girmem oraya Beşiktaş
taraftarınında neden bu kadar Beşiktaş aleyhine çalışan bir yere girip para kazandırdıklarınıda anlamam.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yalnız şu idman formasının maç formasından (çubuklu) güzel olması da ayrı bir olay.

Çevrimiçi Necmi

O para taksitle yatacak abi, tamamı bizim hesaba geçene kadar Euro poundu yakalar.

Pound 2 sene önce 1.4 euro idi, şimdi 1.12 euro.

Fikret Orman ve alacağına taksit hiçte ikisi bir arada kullanılmayacak bir kelime
Başkanın alacakta taksit anlayışı 3 aydır üçe böler her birini bir ayda alır oda pazarlıkta zorluk çıkarmadılarsa :D

Çevrimdışı mylife1903

Fikret Orman ve alacağına taksit hiçte ikisi bir arada kullanılmayacak bir kelime
Başkanın alacakta taksit anlayışı 3 aydır üçe böler her birini bir ayda alır oda pazarlıkta zorluk çıkarmadılarsa :D
Kendisi barselonadan solbek alirken kredi kartina 36ay vade cekiyor, igne-cuvaldiz

Çevrimdışı sozkul

Sow'un 16 ya satıldığına inanmıyorum ben. Oişde bir numara var.

Çevrimdışı underworld

Son senesi kalmış sow a 16 verip bir sene sonra kiralamak

Çevrimdışı mellfred

Ne Giroud ne Gignac bize Abou gibi Cenk gibi potansiyel lazım.
4 negreyo 4 diğerine verecek lüksümüz yok
Kaldı ki bence benzer kalifiyedeler
Al yetiştir sat
o sıra bir tane as santroforun olsun kafidir
Maliyeti çok olmazsa Wagner Love kısa vadede bize derman olur gekas efekti sağlar

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Sow'un 16 ya satıldığına inanmıyorum ben. Oişde bir numara var.

Bu konu sanırım mali durumları düzenlemek için yapıldı. Sow'a 16 milyon Euro ödeyip imza töreninde adını "Swo" olarak yazar mı bir kulüp yahu? Adamın adını bile bilmiyorlardı. Belli ki FFP gibi ya da başka bir mali problemi çözmek için bu elemanlara 16 milyon gönderildi.. O adamlar da 16'yı geri verip almış gibi gösterdi. Böylece transfer bütçesi açılmış oldu. Sağ cepten alıp sol cebe koymak gibi.. FFP'yi atlatmak için kullanılabilecek bi taktik.
[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2018, 17:40:48 Osvaldonun Saçı ]

Bu konu sanırım mali durumları düzenlemek için yapıldı. Sow'a 16 milyon Euro ödeyip imza töreninde adını Swo olarak yazar mı bir kulüp yahu? Adamın adını bile bilmiyorlardı. Bellik ki FFP gibi ya da başka bir mali problemi çözmek için bu elemanlara 16 milyon gönderildi.. O adamlar da 16'yı geri verip almış gibi gösterdi. Böylece transfer bütçesi açılmış oldu. Sağ cepten alıp sol cebe koymak gibi.. FFP'yi atlatmak için kullanılabilecek bi taktik.

adamlar boluya bile 1 milyon € oyuncu sattı ve o adam oynamıyor bile.

Fenerin işi gücü hile hurdadır.

Çevrimdışı Karabay

Negredo yerine başka bir siyahi santraforu tercih ederdim sene başında olsak.Lakin bu adamla sözleşmemiz varsa ve devam edecekse maksimum fayda için daha uzun süre oynamalı ve kendini daha rahat hissetmeli. Kendini rahat hissettiğinde kariyer rekorlarını gerek gol gerekse asist olarak kırar. Adamın kumaşı bizi %100 tatmin etmeyecek olsa bile Cenkten daha etkili bir hücum organizasyonumuz olacağı kesin.
kesinlikle katılıyorum. Bir şekilde faydalanmalıyız bu adamdan.

BJK TV neden HD'ye geçmedi ?

Çevrimdışı scarfright

yasaklı link Beşiktaş düşmanlığı yaptığı için yasak Beşiktaşın sırtından para kazanmak için Beşiktaşı satmaya
bile çekinmiyorlar. Böyle insanlara burdan hit verim ekmeklerine yağ sürmeyelim yıllardır girmem oraya Beşiktaş
taraftarınında neden bu kadar Beşiktaş aleyhine çalışan bir yere girip para kazandırdıklarınıda anlamam.
Teşekkür ederim abi o zaman benim de öğrenmeme gerek yok siteyi.

Çevrimdışı Akil Emre

adamlar boluya bile 1 milyon € oyuncu sattı ve o adam oynamıyor bile.

Fenerin işi gücü hile hurdadır.

Sow'u ironi olsun die söylemiştim. Fenerin her işi hile hurda, algı, komplo teorisi, bir takımın yöneticisinden futbolcusuna kadar mı sıkıntı olur? Bu sebeple hiçbir işi doğru gitmiyor.
Bu senede 2 hakemle ligi nereye kadar götürecekler bakalım. İşallh Cenk giderde bizi ateşliyecek sağlam bir leblebici takıma gelir.

Çevrimdışı underworld

Neyse biz kendi işimize bakalım.

Başkan oynamayan oyuncuları kiralamayı düşünüyorum demiş basın toplantısında bu iyi haber.

Boyko,Veli,Aras kiralık gidebilir.

Beşiktaş`ımız kamp maçları ve günleri belli oldu...

9 Ocak Salı
18:00 Beşiktaş - Ado Den Haag

12 Ocak Cuma
17:00 Beşiktaş - Skenderbeu

Etiketler: