2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6954886 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı EMİR EMRE

Parayi cok verene satarim.
5M ne demek bizim icin, bir düsünün??
5Mye takim kurduk beee :tabe:

Maddi boyutu da onemli tabi :)

Çevrimdışı mylife1903

Akıllı ticaret adamı şimdiyi değil geleceği düşünür.
10 milyon kazanicam diye düşünürsen ilerde gelecek 100 milyonu çöpe atarsin.

Herkes şunu iyi bilsin ki cenk gideceği takimda tutmalı.
Bu imajimiz için çok önemli.
Gidipte 3 ay sonra adına kötü kötü besteler yapılmasın.
Dogru akilli ticaret adami kotdugu opsiyonu da degerlendirir. Abuyu alir cenki devre arasi satar
Butcemiz yok doye aglamaz
Sanki sene basi ayri ffp devre arasi ayri ffp

Sen abuyu 1-2 milyona almaya calisip, sampiyon kadroyu bozarsan her sene santrafor degistirirsen basina bu gelenler bile bi nimettir.

4 senelik anlasmasi vardi abunun falan filan
Beyaz yalanlar
Mitroya verecegine gecen senenin butcesini abuya bas demedik mi?

Yonetimden baslayan bi akil tutulmasi ve guc zehirlenmesi var
Hoca da canak tutuyor.

Pivot santrafor isterim diyor, mobil oyuncu tarifi yapiyor

Beisn toplantilwrini falan 12den sonraya koysunlar

Çevrimdışı mylife1903

İşin diğer tarafı, Negredo da epey gol atacak. Bu adam Fernandao gibi yarmayı gol kralı yaptı, Cenk'i 25 milyon Euro'luk oyuncu haline getirdi. Aboubakar'ın sözleşmesindeki 50 milyon Euro maddesinin müessibi de kendisi.

Negredo'yu da kullanmasını bilecektir, ondan şüphem yok.

Kaç senedir "Şenol hoca santrafor parlatır, biz gidip kiralık santrafor alıyoruz" diye muhabbeti dönmedi mi? Al işte, adam sana 2.5 sene önce 3. santraforun olan Cenk'ten 25 milyon kazandırdı. Şampiyonlar Ligi'ne katılım bedeli neredeyse.

Ver şimdi eline bir tane daha potansiyelli santrafor, bu sene pişsin Negredo'nun arkasında. 2.5 sene sonra 25 daha kasada.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hadi insallah
@Serhat Akkaya ile bin sefer dedik burda
Buyuk takimin santraforu her sene degismez
Bu sistem bi yerde patlayacak, papaz hersene pilav yemez, dedik

Bak noldi

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Ya çarpıklıklarıyla Hocanın düzeni devam edecek ya da düzene çomak sokacak, fark yaratacak bir oyuncu gelecek. Büyük resme bakıldığında ortaya çıkan sonuç bu.
Sıkıntı orda zaten kimi getirsen oyun sistemi bu şekil devam edecek. O sebepten devre arasında transfer yapıp kadroyu genişletmenin ve klübün maaş yükünü arttırmanın bi gereği yok. Seneye ŞL de zor gözüküyor ve önemli bir gelirden mahrum kalabiliriz. Karamsarım bu konuda kusura bakmayın. Aynı takıntılarla devam edip daha fazla puan beklemek aklıma yatmıyor benim.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

Arastirmak lazim ama cok orta gelmemesine ragmen baya gol atti.
Edit: 6 gol kafa ile atmis
quaresmanın gomeze 4 asisti var yanlış hatırlamıyorsam iki tanesi orta

Çevrimdışı mylife1903

quaresmanın gomeze 4 asisti var yanlış hatırlamıyorsam iki tanesi orta
Sen hala oyuncuda takili kaldin abi
Sosanin ortasi yok mu gomeze mesela? Ordan soralim, calismadigin yerden

Çevrimiçi Necmi

Dogru akilli ticaret adami kotdugu opsiyonu da degerlendirir. Abuyu alir cenki devre arasi satar
Butcemiz yok doye aglamaz
Sanki sene basi ayri ffp devre arasi ayri ffp

Sen abuyu 1-2 milyona almaya calisip, sampiyon kadroyu bozarsan her sene santrafor degistirirsen basina bu gelenler bile bi nimettir.

4 senelik anlasmasi vardi abunun falan filan
Beyaz yalanlar
Mitroya verecegine gecen senenin butcesini abuya bas demedik mi?

Yonetimden baslayan bi akil tutulmasi ve guc zehirlenmesi var
Hoca da canak tutuyor.

Pivot santrafor isterim diyor, mobil oyuncu tarifi yapiyor

Beisn toplantilwrini falan 12den sonraya koysunlar

abouya istenen para 10 M du nereye alıyorsun ffp kalksa alırdık ama bir sene daha uzayınca hesap
tutmadı.
ne olduda abou bu kadar değerli oldu geçen sene 4 M bile verilmez diye yırtınıp her mesajda
3M lik kazık demiyormuydunuz. sen değilmiydin zırt pırt bize maliyetini hesaplayan @underworld
bile abou için senin kadar hesap yapmadı gidince badem gözlümü oldu. tesisde yediği yemeğe
kadar hesaplıyordun :alala:

Çevrimdışı Erdem Ayaz

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; Gökhan Töre’nin 2-3 hafta sonra takımla çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Atınç Nukan’ın ise Antalya kampına götürüleceği ancak takımdan ayrı olarak güç ve kondisyon çalışmaları yapacağı belirtildi

Çevrimdışı underworld

Çin, cenk için 35 vermiş ama baskan kabul etmemiş.

Çevrimdışı mylife1903

abouya istenen para 10 M du nereye alıyorsun ffp kalksa alırdık ama bir sene daha uzayınca hesap
tutmadı.
ne olduda abou bu kadar değerli oldu geçen sene 4 M bile verilmez diye yırtınıp her mesajda
3M lik kazık demiyormuydunuz. sen değilmiydin zırt pırt bize maliyetini hesaplayan @underworld
bile abou için senin kadar hesap yapmadı gidince badem gözlümü oldu. tesisde yediği yemeğe
kadar hesaplıyordun :alala:
Abuya 3.3 verende
Opsiyon koyduranda
4 senelik sozlemesi kasada diyen de
1000yuroya gomez alacam diyen de ben degilim

Abu konusunda dediklerimiz sabit, maasi cok, pingi yuksek, gol vuruslari yeterli degil. Hala ayni abu ama olay abu ya da ismi degil. Yonetimin her sene takimin santraforunu degistirmesi.

Mesela gomez kalmak istemiyor, tirsiyor falsn verirsin 8 milyon yuro maas, para icin kalir zaten.

Her sene sampiyon kadro bozluyor ama pektemek maas almaya devam ediyor

Çevrimiçi Necmi

Sen hala oyuncuda takili kaldin abi
Sosanin ortasi yok mu gomeze mesela? Ordan soralim, calismadigin yerden
oyuncuya takılı kalmıyorumki o senede quaresma vardı deyince
yaptığı asisti söyledim oyun merkezi quaresma değildi olması bir şey değiştirmiyordu.
birde quaresmanın orta açmasına kızdığım yok atakları harcamasına kızıyorum
baştan savma açıyor ortaları. dan dun vuruyor. ta caner alınmadan önce demişdim herkes
orta açıyor şöyle böyle asist yapıyor diye bende bizim elimizde onun ortalarına vuracak oyuncu yok
dedim sürekli olarak caner yada quaresma farketmiyor elinde webo sow yoksa orta açarsan
boşa açarsın birde üstüne quaresmanın saçma sapan vuruşları binince
işte 9 maçta puan kaybı gelir. Cenk değil negredo oynasa en az 5-6 puan daha olurdu.
cenkden daha fazla hava hakimiyeti var ondanda öteye ceza sahasına giriyor en zından
senin ceza sahasına girmeyen forvetin var 90 dakika orta açtırıyorsun sonrada yeterince orta
açtık ama şansızdık gol atamadık diyorsun hadi canım sende derler bu lafa o kadar ortaya
ceza sahasında adam çoğaltmak bile gelmiyor aklına elindeki en iyi kafa vuran adamı kulübede oturtuyorsun
ortaya kafa vurmak için haraketli olmak lazım ya.

Çevrimdışı mylife1903

oyuncuya takılı kalmıyorumki o senede quaresma vardı deyince
yaptığı asisti söyledim oyun merkezi quaresma değildi olması bir şey değiştirmiyordu.
birde quaresmanın orta açmasına kızdığım yok atakları harcamasına kızıyorum
baştan savma açıyor ortaları. dan dun vuruyor. ta caner alınmadan önce demişdim herkes
orta açıyor şöyle böyle asist yapıyor diye bende bizim elimizde onun ortalarına vuracak oyuncu yok
dedim sürekli olarak caner yada quaresma farketmiyor elinde webo sow yoksa orta açarsan
boşa açarsın birde üstüne quaresmanın saçma sapan vuruşları binince
işte 9 maçta puan kaybı gelir. Cenk değil negredo oynasa en az 5-6 puan daha olurdu.
cenkden daha fazla hava hakimiyeti var ondanda öteye ceza sahasına giriyor en zından
senin ceza sahasına girmeyen forvetin var 90 dakika orta açtırıyorsun sonrada yeterince orta
açtık ama şansızdık gol atamadık diyorsun hadi canım sende derler bu lafa o kadar ortaya
ceza sahasında adam çoğaltmak bile gelmiyor aklına elindeki en iyi kafa vuran adamı kulübede oturtuyorsun
ortaya kafa vurmak için haraketli olmak lazım ya.
Hareketli olmak da yetmez iyi pozisyon almak, stoperleri yanlis yonlendirmek de gerekir

Gol tanrisi gomezeus sonrasi baska santraforlar biraz egreti duruyir tabi

Çevrimiçi Necmi

Çin, cenk için 35 vermiş ama baskan kabul etmemiş.
için cız etmiştir :D

Çevrimiçi Rasim

Abuya 3.3 verende
Opsiyon koyduranda
4 senelik sozlemesi kasada diyen de
1000yuroya gomez alacam diyen de ben degilim

Abu konusunda dediklerimiz sabit, maasi cok, pingi yuksek, gol vuruslari yeterli degil. Hala ayni abu ama olay abu ya da ismi degil. Yonetimin her sene takimin santraforunu degistirmesi.

Mesela gomez kalmak istemiyor, tirsiyor falsn verirsin 8 milyon yuro maas, para icin kalir zaten.

Her sene sampiyon kadro bozluyor ama pektemek maas almaya devam ediyor

Reyiz yanliz Gomezin 1000 dolarlik opsiyonu dogruydu gomez istemedi bizde kalmayi orda baskanin bir hatasi yok
Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

Reyiz yanliz Gomezin 1000 dolarlik opsiyonu dogruydu gomez istemedi bizde kalmayi orda baskanin bir hatasi yok
Alacan edecem
Bilmem ne edip
Dillendirmeyeceksin ipin ucu sende degilse @Rasim abi

Ya da is adami gibi oturup konusacan, ister kal ister kalma gel bu opsiyonu alalim 1000yuroya sene sonu gitmek istersen parayi kisiriz dersin, yani

Çevrimiçi Necmi

Gomezi tartisiyoruz yeminle afakanlar basti
Negredo nere gomez nere
Gomezin attigi kadar golu bizim hucum hatti antremanda atmamistir

Negredonun attigi gol kadar gomezin kaleci seetmisligi vardir, emekli etmisligi yani

Attigi goller sayiliyor, kaciriyordu da ustune etrafina indiriyordu.

Ferrari ile dogan gorunumlu modifiye sahin yaristiriyoruz
gomezi kimse tartışmıyorki sen kendi kendine tartışıyorsun ben sadece kaç tane kafa golü
var dedim bu tartışma değil. tam tersi ilk şampiyonluğu gomez sayesinde olduk diyorum
ikinciside abou sayesinde negredoyada fazla girme istersen gene ikinci yarı çenemden
kurtulamazsın adam 3 dakika kala oyuna giriyor genede golünü atıyor örnek gs maçı
onun dışında hep son dakikalar soktu oyuna takım geri çekilmiş kapanmış atak yapmıyor
hoca negredoyu oyuna alıyor. cenkin bulduğu kadar şansı negredo bulsa şu anda en az 15 gol yazıyordu hanesinde
belkide daha fazla beğenmediğin oyuncunun 10 golü var 4 de asisti bunuda bölük pörçük oynayarak yaptı
takıma bile uyum sağlayamadı çünkü çıktığı maçlarda hiç tam kadro çıkmadık desek yalan söylemiş olmayız.
şl de 108 dakika oynamış 1 gol 1 asisti var
Bence hiçte kötü bir istatistik değil gomezin gol ortalamasını büyük ihtimal yakalayacak

Çevrimdışı mylife1903

gomezi kimse tartışmıyorki sen kendi kendine tartışıyorsun ben sadece kaç tane kafa golü
var dedim bu tartışma değil. tam tersi ilk şampiyonluğu gomez sayesinde olduk diyorum
ikinciside abou sayesinde negredoyada fazla girme istersen gene ikinci yarı çenemden
kurtulamazsın adam 3 dakika kala oyuna giriyor genede golünü atıyor örnek gs maçı
onun dışında hep son dakikalar soktu oyuna takım geri çekilmiş kapanmış atak yapmıyor
hoca negredoyu oyuna alıyor. cenkin bulduğu kadar şansı negredo bulsa şu anda en az 15 gol yazıyordu hanesinde
belkide daha fazla beğenmediğin oyuncunun 10 golü var 4 de asisti bunuda bölük pörçük oynayarak yaptı
takıma bile uyum sağlayamadı çünkü çıktığı maçlarda hiç tam kadro çıkmadık desek yalan söylemiş olmayız.
şl de 108 dakika oynamış 1 gol 1 asisti var
Bence hiçte kötü bir istatistik değil gomezin gol ortalamasını büyük ihtimal yakalayacak
Negredo kotu futbolcu demiyorum zaten. Anormal pahali oyuncu, ustelik ihtiyacimiz olan tip mi o da tartismali.
Atanin tutanin tartisilmayacak turkiye liginde

Gsli gomisi tartisan gsli var mi mesela?
4.2 milyon maas verdigin oyuncu, cenki tak diye yedek birakmali 3-4 maclik senol gunes teneffisunden sonra. Ha birakamayacak oyuncuya o parayi veriyorsan transfer hatalidir, almayacaksin oyle oyuncuyu

Çevrimdışı underworld

''Sanırım 24 saat geçti.''
Via everton fans  :lol: :lol:

Çevrimdışı mylife1903

''Sanırım 24 saat geçti.''
Via everton fans  :lol: :lol:
Herifler cingene pazarligi yapiyor. Dingiller
Bugun oynasak su evertonla silkeler cogaltiriz adamlari 3-4 tane atariz
Abuk sabuk gerzeklere 30/40 veriyorlar bize gelince pazarlik, satmayacan bu kendini begenmis denyolara cenki.

Romaya verelim, tiryaki naygolanla jekuyu versinler 4-5 de mangir ateslesinler

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Yasaklı Link’ün edindiği bilgiye göre; Gökhan Töre’nin 2-3 hafta sonra takımla çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Atınç Nukan’ın ise Antalya kampına götürüleceği ancak takımdan ayrı olarak güç ve kondisyon çalışmaları yapacağı belirtildi

Töre'den medet umanlar vardı. Geçen seneki Caner gibi en fazla ligin son maçında oynar. Onda da deli dana gibi sağa sola koşar heyecandan. Ayağını kıran, kasığını yırtan, lifini bağını koparan iyileşti bu ve Veli bi türlü iyileşemedi.

Çevrimdışı underworld

Herifler cingene pazarligi yapiyor. Dingiller
Bugun oynasak su evertonla silkeler cogaltiriz adamlari 3-4 tane atariz
Abuk sabuk gerzeklere 30/40 veriyorlar bize gelince pazarlik, satmayacan bu kendini begenmis denyolara cenki.

Romaya verelim, tiryaki naygolanla jekuyu versinler 4-5 de mangir ateslesinler

işte bu yüzden Cenk 'in gitiği yerde tutması lazım.
arkanda redbull un gücü saldır leipzig  :steamed:

Çevrimdışı underworld

Töre'den medet umanlar vardı. Geçen seneki Caner gibi en fazla ligin son maçında oynar. Onda da deli dana gibi sağa sola koşar heyecandan. Ayağını kıran, kasığını yırtan, lifini bağını koparan iyileşti bu ve Veli bi türlü iyileşemedi.

:bandit:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ocak 2018, 13:51:39
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
SON DAKİKA.!

Bayern Münih'te Neuer'den sonra ikinci kaleci Sven Ulreich de sakatlandı.Durumu belirsiz...

Çevrimdışı arda

SON DAKİKA.!

Bayern Münih'te Neuer'den sonra ikinci kaleci Sven Ulreich de sakatlandı.Durumu belirsiz...

Tam transfer sezonunda olacak iş mi bu!  :s20:

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı İsmail Özyurt

SON DAKİKA.!

Bizim Tolga'yı satalım onlara. Bizim maça kalecisiz çıkmasınlar centilmenlik bizde kalsın.  :evillol:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Etiketler: