2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6955541 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı İhsan

Cenk 30'a Liepzig'e gideceğine 25'e Everton'a gitsin isterim. Kendini geliştirmesi açısından EPL 5 milyonu tazmin eder her türlü. Başkan da her konu açıldığında önemli olan futbolcumuzun gelişimi, kendileri için en iyi neresi olacaksa oraya gitmesi diyorsa EPL ye vermeli.

Parayi cok verene satarim.
5M ne demek bizim icin, bir düsünün??
5Mye takim kurduk beee :tabe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Hocanın sistemi bu falan değil, ilk senesinde de Quaresma vardı ama pas oyunu oynuyorduk.

Hocanın pas oyununa güveni azaldı. Çünkü o oyunla Avrupa'da başarı gelmezken bu oyunla gelmeye başladı. Her iki oyunla da şampiyon olunca, doğal olarak mevcudu seçti.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buda degisik bir bakis acisi, katilabilir ama hocanin bu farklari anlayip secim yapabilecegine insnmiyorum

Çevrimdışı İhsan

sivas maçında fabri ve pepe nin hataları var dedi hatanın büyüğü quaresmanında golü onun yüzünden
yedik ve bunu katmadı bile. ihaleyi fabri ve pepe ye çıkarttı biliyor ikisinede taraftar tek bir laf söylemez.
en tehlikeli toplar atağa çıkarken kaptırdığın toplardır. herkes dengesiz yakalanır.

Ikinci golde de ikisi de iyi izlenim birakmadilar
Fabri uzanamadi (Gol yemedigimiz pozisyonlarda bile kötü günündeydi), Pepe gec kaldi ve yanlis görmediysem outa giden topu kaleye gönderdi.
Ilk gol Q7 Pepe ve Fabri hatalariyla oldu. Birisi hata yapmasa gol olmayacak.  :s20:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu arada Fırat Günayer dün yazmıştı bugün Antalya Belek'te Beşiktaş'ın kampı başlıyormuş diye.. Galiba bu sabah Nevzat Demir'de toplanıp Antalya'ya geçecekler.. Şenol Hoca'nın kampa geç katılan yeni transfer alerjisi var diye biliyorum. Kimi alırsak alalım kesin kulübede uzun süre. :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Fırat Günayer dün yazmıştı bugün Antalya Belek'te Beşiktaş'ın kampı başlıyormuş diye.. Galiba bu sabah Nevzat Demir'de toplanıp Antalya'ya geçecekler.. Şenol Hoca'nın kampa geç katılan yeni transfer alerjisi var diye biliyorum. Kimi alırsak alalım kesin kulübede uzun süre. :D
Daha iyi, Negredo'yu oynatır işte.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

hala anlamıyorsunuz hocanın sistemi bu istediğini al oynatmaz sorun burda
değilki quaresmayı çıkarttığında takım nasıl pas oyununa dönüyor. bu takım bu haliyle en
iyisini zaten oynar ben size defalarca anlatmaya çalıştım bunu ama hoca ne kadar sabit fikirliyse
diğer insanlarda öyle kendinizi on numaraya öyle bir şartlandırdınızki başka bir şey görmüyorsunuz.
bizim ilk şampiyonluktaki pas oyunumuzun hiç bir yerinde sosa yoktu açın maçları izleyin tekrar
pas oyunu ozi atiba olcay üçgeninde dönüyordu. bazen töre ve cenk katılıyordu o tiki takalara bakın
bakalım neresinde sosa göreceksiniz bizde şu andada o oyunu oynayacak oyuncu var atiba ozi
babel rahatlıkla oynar taliscada katılır hatta. osmanlı maçındada oynadılar birde üstelik bu oyuna
katılabilecek forvetinde var. birde sosa on numara değildi bizdede on numara gibi oynamıyordu
daha çok zamanını kanatlarda geçirirdi babel tarzı ama daha gezici oynuyordu gomezde haraketli forvet
değildi.
hocanın lafları çok miğde bulandırdı. gezici forvet istediği için negredoyu çıkarttığını söyledi ama negredo zaten gezici
cenk daha durağan forvet. resmen millete neden çıkarttığınla ilgili yalan söyledi. çıkartma nedeni
quaresmaydı. zaten cenki kenarda tutmak vicdanını rahatsız ediyordu. her zaman lens ve negredoyu
oyundan alması çok kolay oldu.
Kim ne derse desin Beşiktaşın bu geniş ve çok yönlü kadrosunu kaldıramıyor. ilk sene oynadığımız pas oyunundan memnun değildi
tamamen kontrolü dışında bireysel oyuncu performansına dayanıyordu. lig bitti zaten hemen memnuniyetsizliğini
dile getirdi ve değiştirdi normal kalıplarına döndü. dünya kupasındada böyle oynuyordu karşında kazanmak için çıkan
takım olursa sorun değil takım kim olursa olsun Beşiktaş kaybeder diyemezsin ama karşında kapanan bir takım
olduğunda bu sistemle maçı kazanmak tamamen şansa kalıyor biz bunu geçen senede hissederdik gerçi ben görmüştüm
fark geçen sene dikine oynayan abou ve talisca yarayı örseliyor tıkanılan maçları açıyorlardı bir şekilde
ama serbest vuruşdan ama abou şapkadan tavşan çıkarıyordu bir şekilde kazanıyorduk bu sene serbest atışları
bile atmasına izin vermiyor hatırladığım iki yada üç serbest atış kullandı böyle böyle oyuncularda kendine
güvenini kaybediyor. osmanlı maçında bu sistem mükemmel işledi hiç gereği yokken kalktı quaresmayı soktu oyuna
çok kurnazca bir değişiklikti bu
hoca forvet ister yoksa negredoya kalacak ve bu oyun sistemiyle negredo kazan kaldırır.
Ben ne Sosa'dan ne de 50-100 pas yapıp pozisyona girmekten  bahsetmedim hiç bir zaman. Kim nasıl neye dayanarak hangi mantıkla ortaya atıyor bilemiyorum ama 10 numara olarak ele alınan oyuncu takıma bir pozisyonda 50-100 pas yaptıran oyuncu demek değildir. Bir takımın sonuca gitmesi pozisyona girmesi için neden pas rekoru kırması şart? 

Takımın sahaya dizilişi, oyuncuların görev dağılımı, takımın oyun planları yanlış, eksik. Bunda en büyük etkenlerden biri Hocanın seçimleri yanında bu takımda bir 10 numarası olmayışı. 10 numaranın yapması gereken işler eksik kalıyor ya da diğer futbolcular arasında paylaştırılıyor ama bu paylaşımlar da saha içinde sorunlara yol açıyor. Sen Talisca'ya  bir başkası Quaresma'ya bir başkası da X bir futbolcuya toz kondurmaz; olduğundan daha özel bir futbolcuymuş gibi algılamaya devam eder ama bu sahadaki gerçekleri değiştirmez.

Futbolcuları gömerek bir yere ulaşamayız. Pivot santrafor diye tutturan Hocaydı. Pivot santrafor diye tutturup sonra 'Çok statikmiş canım' diyemez. Kadro mühendisliğini bana göre yapacaksınız diye inat eden, yönetime kafa tutan kendisi. İsteğine göre kadro mühendisliği yapıldığında da yakınmayacak, istediği tipteki oyuncuları en yüksek verimi alacak bir düzende oynatacak.

Cenk, Quaresma gibi futbolcuları gömerek de bir yere ulaşamayız. Bu oyuncular torpilliyse niye performansları dip yapacak bir düzende oynatılıyor? Taraftar Quaresma'ya sosyal medyadan küfür, hakaret ediyorsa,  Quaresmacı , anti Quaresmacı gibi ikiye bölünüp birbiriyle kavga ediyorsa bunun sorumlusu Quaresma değil, Hocanın kendisi. Cenk, Quaresma gibi oyuncuları gömerken  Negredo,Lens gibi oyuncuları da olduğundan fazla gözümüzde büyütüyor, eksiklerini görmezden gelmeye meyilleniyoruz. Sahada futbolcudan tam verim alabileceğin bir düzen yok. Futbolcuyu gömünce öyle bir düzen mi var olacak?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Buda degisik bir bakis acisi, katilabilir ama hocanin bu farklari anlayip secim yapabilecegine insnmiyorum
Hocanın ilk şampiyonluk sonrası açıklamaları, Bursa ve Trabzon gibi takımlarda oynattığı oyun malum. Hoca tercihleri, yaptıkları konusunda istikrarlı. Formsuz Hakan Şükür'ü oynatıp formda İlhan Mansız'ı oynatmayacak biçimde pivot santrafor seçimi, kanatlarda bireyselliğiyle öne çıkan oyuncuları tercih etmesi ve takımı genelde kanattan oynatması,  orta sahayı savunma ağırlıklı oynatması gibi.

Çevrimdışı mylife1903

Hocanın ilk şampiyonluk sonrası açıklamaları, Bursa ve Trabzon gibi takımlarda oynattığı oyun malum. Hoca tercihleri, yaptıkları konusunda istikrarlı. Formsuz Hakan Şükür'ü oynatıp formda İlhan Mansız'ı oynatmayacak biçimde pivot santrafor seçimi, kanatlarda bireyselliğiyle öne çıkan oyuncuları tercih etmesi ve takımı genelde kanattan oynatması,  orta sahayı savunma ağırlıklı oynatması gibi.
Camiadaki en tutarli en stabil insan senol gunes zaten. Adam 10 sene once neyse simdi de o
Bilerek alindigi icin fazla da elestirilmemeli bence. Ha bilmeden alindiysa o baska bir tsrtisma konusu. Yonetime yazar o

Çevrimiçi Necmi

Hocanın sistemi bu falan değil, ilk senesinde de Quaresma vardı ama pas oyunu oynuyorduk.

Hocanın pas oyununa güveni azaldı. Çünkü o oyunla Avrupa'da başarı gelmezken bu oyunla gelmeye başladı. Her iki oyunla da şampiyon olunca, doğal olarak mevcudu seçti.

ama orda böyle kör ortalara izin vermeyecek gomez vardı. Bir noktada hoca haklıydı
o oyunumuzu rakipler çözmüşdü ama sıkıntıya çözüm bu değil ikisinide yapabilen takım iyi takımdır
şimdi bu oyun kimseye güven vermiyor. hatırlarsan o oyunuda eleştiriyordum savunma zafiyeti üst
seviyedeydi. topa sürekli sahip olmak gerekiyordu. ve dikine pas oyununu hatasız ve hızlı yapmamız gerekiyordu.
dominant bir oyun değildi. şimdiki oyunumuz dominant ama bu seferde finişi yapamıyoruz herşeyi
getir çabala berbat bir ortayla çöpe at. bu oyunla şampiyon olmadık işde ne yani sendemi quaresmanın yaptığı 13 asistle şampiyon
olduğumuzu sanıyorsun. Devre arası diğer kanada babel gelmeseydi abou ile taliscanın çabasıda yetmezdi.
iki senede oyuncu yetenekleriyle şampiyon olduk.
Bu sene cenkle bu iş olmazdı ama onda bile cenkle ısrar ederek yarım devrenin içine etti. Dikkat edilirse
yönetimin aldığı bütün oyuncular pas oyununa uygun oyuncular. yönetim dengeyi kurmaya çabaladı ama hoca kulübede bıraktı
oyuncuları quaresma tehlikesini gördü yönetim zaten lensde bu nedenle alındı. orta pas karışımını daha
dengeli yapmak için

Çevrimdışı mylife1903

ama orda böyle kör ortalara izin vermeyecek gomez vardı. Bir noktada hoca haklıydı
o oyunumuzu rakipler çözmüşdü ama sıkıntıya çözüm bu değil ikisinide yapabilen takım iyi takımdır
şimdi bu oyun kimseye güven vermiyor. hatırlarsan o oyunuda eleştiriyordum savunma zafiyeti üst
seviyedeydi. topa sürekli sahip olmak gerekiyordu. ve dikine pas oyununu hatasız ve hızlı yapmamız gerekiyordu.
dominant bir oyun değildi. şimdiki oyunumuz dominant ama bu seferde finişi yapamıyoruz herşeyi
getir çabala berbat bir ortayla çöpe at. bu oyunla şampiyon olmadık işde ne yani sendemi quaresmanın yaptığı 13 asistle şampiyon
olduğumuzu sanıyorsun. Devre arası diğer kanada babel gelmeseydi abou ile taliscanın çabasıda yetmezdi.
Bu sene cenkle bu iş olmazdı ama onda bile cenkle ısrar ederek yarım devrenin içine etti. Dikkat edilirse
yönetimin aldığı bütün oyuncular pas oyununa uygun oyuncular. yönetim dengeyi kurmaya çabaladı ama hoca kulübede bıraktı
oyuncuları quaresma tehlikesini gördü yönetim zaten lensde bu nedenle alındı. orta pas karışımını daha
dengeli yapmak için
Ceza sahasinda gomez olsa o ortalarin yarisi bosa gitmeyecek zaten

Çevrimdışı mylife1903

Karsilastirdigin adamlarin ayni cumlede kullanilmasi zaten futbol oyununa hakaret.
Gomez, negredo kiyas kabul etmez

Çevrimiçi Rasim

HD yayina gecmemis daha BJK'tv  :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı mmeteris

Mandzukic'i mi ararım dedi Vida bana mı öyle geldi

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Karsilastirdigin adamlarin ayni cumlede kullanilmasi zaten futbol oyununa hakaret.
Gomez, negredo kiyas kabul etmez
Ya çarpıklıklarıyla Hocanın düzeni devam edecek ya da düzene çomak sokacak, fark yaratacak bir oyuncu gelecek. Büyük resme bakıldığında ortaya çıkan sonuç bu.

Çevrimiçi Necmi

Ceza sahasinda gomez olsa o ortalarin yarisi bosa gitmeyecek zaten
gomez kaç tane kafa golü attı

Çevrimdışı tuncaboylu

Sırf Fenerbahçe'ye tek maçta 2 tane attı.

Bu sistemde çok gol atardı Gomez.

Negredo da atar, sadece alışması lazım takıma.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Sırf Fenerbahçe'ye tek maçta 2 tane attı.

Bu sistemde çok gol atardı Gomez.

Negredo da atar, sadece alışması lazım takıma.

onu biliyoruz başka iki üç tane kafa golü hatırlıyorum

Çevrimdışı İhsan

Arastirmak lazim ama cok orta gelmemesine ragmen baya gol atti.
Edit: 6 gol kafa ile atmis
[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2018, 11:44:08 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

dengeli yapmak için
Geçen sene kanat ataklarıyla çok gol attık.

Sadece Quaresma'nın değil Adriano'nun(Trabzon maçı) ve Talisca'nın da ortaları vardı.

Geçen sene bu oyundan çok farklı oynamıyorduk, fark Aboubakar'ın yırtıcılığı idi.

Çevrimdışı tuncaboylu

onu biliyoruz başka iki üç tane kafa golü hatırlıyorum
Osmanlı'ya attı, Trabzonspor'a deplasmanda attı.

Şimdi baktım, Eskişehir ve Kayserispor'a da atmış.

6 kafa golü var, o oyun sisteminde az değil.

Adama orta yapmıyorduk ki, şimdiki gibi oynasak kafayla çok gol atardı. Adam ceza sahasının dışında topla buluştuğunda topuklu ayakkabı ile koşar gibiydi ama tek vuruş ve kafa vuruşları iyiydi.

[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2018, 11:53:17 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

80-90 tan atmistir gafaylan
Frikik ve rovosata golu disinda her turlu golu var
Kayarak var yandan aya baypas ederek var sol ayaklan sag ayaklan var dizlen var baldirlan var
Ucarak vsr sekerek var silalom var her turlu var

Ha daha ucuz golcu bulabiliyorsan bir yerde gidip onu seedecen

Çevrimdışı mylife1903

Osmanlı'ya attı, Trabzonspor'a deplasmanda attı.

Şimdi baktım, Eskişehir ve Kayserispor'a da atmış.

6 kafa golü var, o oyun sisteminde az değil.

Adama orta yapmıyorduk, şimdiki gibi oynarsak çok gol atardı. Adam ceza sahasının dışında topla buluştuğunda topuklu ayakkabı ile koşar gibiydi ama tek vuruş ve kafa vuruşları iyiydi.

Gomezi tartisiyoruz yeminle afakanlar basti
Negredo nere gomez nere
Gomezin attigi kadar golu bizim hucum hatti antremanda atmamistir

Negredonun attigi gol kadar gomezin kaleci seetmisligi vardir, emekli etmisligi yani

Attigi goller sayiliyor, kaciriyordu da ustune etrafina indiriyordu.

Ferrari ile dogan gorunumlu modifiye sahin yaristiriyoruz

Çevrimdışı underworld

iyi düşün aradaki 10 M farkla Başkan takım kurar o takımıda şampiyon yapar.
bize ne evertonun kalitesinden sen euroların kalitesine bak.
sana hiç yakıştıramadım bu yorumu :bandit:
Akıllı ticaret adamı şimdiyi değil geleceği düşünür.
10 milyon kazanicam diye düşünürsen ilerde gelecek 100 milyonu çöpe atarsin.

Herkes şunu iyi bilsin ki cenk gideceği takimda tutmalı.
Bu imajimiz için çok önemli.
Gidipte 3 ay sonra adına kötü kötü besteler yapılmasın.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gomezi tartisiyoruz yeminle afakanlar basti
Negredo nere gomez nere
Gomezin attigi kadar golu bizim hucum hatti antremanda atmamistir

Negredonun attigi gol kadar gomezin kaleci seetmisligi vardir, emekli etmisligi yani

Attigi goller sayiliyor, kaciriyordu da ustune etrafina indiriyordu.

Ferrari ile dogan gorunumlu modifiye sahin yaristiriyoruz
İşin diğer tarafı, Negredo da epey gol atacak. Bu adam Fernandao gibi yarmayı gol kralı yaptı, Cenk'i 25 milyon Euro'luk oyuncu haline getirdi. Aboubakar'ın sözleşmesindeki 50 milyon Euro maddesinin müessibi de kendisi.

Negredo'yu da kullanmasını bilecektir, ondan şüphem yok.

Kaç senedir "Şenol hoca santrafor parlatır, biz gidip kiralık santrafor alıyoruz" diye muhabbeti dönmedi mi? Al işte, adam sana 2.5 sene önce 3. santraforun olan Cenk'ten 25 milyon kazandırdı. Şampiyonlar Ligi'ne katılım bedeli neredeyse.

Ver şimdi eline bir tane daha potansiyelli santrafor, bu sene pişsin Negredo'nun arkasında. 2.5 sene sonra 25 daha kasada.

Etiketler: