2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6952067 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ocak 2018, 00:59:13
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Çin ekiplerinden Beijing Guoan‚ Villarreal´de forma giyen Cedric Bakambu´nun sözleşmesindeki 40 milyon euro´luk serbest kalma bedelini ödeyerek transferi bitirmeyi hedefliyor. (AS)

Bursadayken çökecektik

Çevrimiçi Necmi

Leipzig 25 versin
Everton 35 versin
İlk uçakla leipzige yollarim

Epl iyi ama Everton cacık
iyi düşün aradaki 10 M farkla Başkan takım kurar o takımıda şampiyon yapar.
bize ne evertonun kalitesinden sen euroların kalitesine bak.
sana hiç yakıştıramadım bu yorumu :bandit:

Çevrimdışı Fikret

Devre arası Beşiktaş gibi şampiyonluk ve CL yarışındaki takımdan ilk 11 oyuncusu almak için "devre arası tazminatı" ödemek gerekir.
Cenk'i yazın 20ye satarız belki ama devre arası 25 vs istenmesi doğal.

Aynı şekilde bizde eğer devre arası formda oyuncu alacaksak normalde ödeyeceğimizden fazla ödememiz gerekir.
Burada vereceğim örnek de Vagner Love.

32 yaşında oyuncuya para verme taraftarı değilim. Ama devre arası, acil ihtiyacı önümüzdeki 1.5 sene karşılayacak bir oyuncu olarak alınabilir. 4m euro verilebilir diye düşünüyorum. Alanyaspor Love'ı satmayabilir tabi.
Negredo'nun performansını hiç beğenmiyorum, fizik olarak bitmiş gibi geliyor görüntüsü. Ama 4.2m euro alırken Negredo ile aynı tipte 2. adamı getirmek mantıksız.
Ya Aboubakar-Gomis tipi atletik, defansı dağıtacak adam almalı.
Yada böyle zıpır, kanatlara deplase olabilen, çalımı olan bir golcü(leblebici) almalıyız.

Vagner Love bize 2.yarının ilk 5-6 haftası Anadolu takımlarına karşı atacağı 3-4 golle bile çok şey kazandırabilir. Ligde alınan galibiyetlerin 1m euro primi dışında takımı yarışta tutması Mart ve sonraki aylarda ilk 2de bitirmemizi garantileyebilir.
Hiçbirşey olmasa da GS'nin Love'ı almasını zorlaştırmamız icap eder. GS alacaksa da gitsin pazarlık vs derken 7-8den aşağıya alamasın.

3-0 gerideyken TS deplasmanında maçı döndürebilecek ateşi yakabilen bir adamdan söz ediyoruz. GS'nin deplasmanlarda pozisyona girmeden Vagner Love ile bir tane atmasını istemem. Slimani, Gignac gibi iyi forvetler bile gelse uyum sağlayamayabilir.

Çevrimdışı ardiles

iyi düşün aradaki 10 M farkla Başkan takım kurar o takımıda şampiyon yapar.
bize ne evertonun kalitesinden sen euroların kalitesine bak.
sana hiç yakıştıramadım bu yorumu :bandit:

cenki 25 e satıp aynı yaş ve kalitede birini 10 a alabilirsen (çok zor) aradaki 15i kar sayarsın.

bahsettiğin gibi 10m euroya şampiyon olabilecek kadroyu kurarsın da çoğu +30 yaşında olur. daha genç oyuncular gibi uygun bedele oynatamazsın. şampiyonluk ve şl gelirini de olduğu gibi oyuncuya yatırırsın. paralar uçar gider, elinde kalan paranın kiri olur. sponsorluk vs kalırsa kalır ancak.

öyle kolayda şampiyon olamazsın, sene başında kadro kuracaksın fazla kurcalamayacaksın. ts tehlikesi kimsenin dikkatini çekmiyor anlaşılan. sosa-olcay-yusuf-abdulkadir-burak böyle hücum hattı bizde yok açıkçası kadro mühendisliği bizden iyi yapılmış. defans ve sol bek alıp iddialı olurlar. eğer biz de forvet arkasında pas dağıtabilecek birini almayalım görürüz sene sonu neler olur
[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2018, 02:26:23 ardiles ]

Çevrimdışı 'TaNeR'

https://www.theguardian.com/football/2018/jan/02/everton-cenk-tosun-besiktas-transfer-window

Everton move to complete signing of Besiktas striker Cenk Tosun
• Goodison officials to meet Turkish club’s president Fikret Orman in London
• Sam Allardyce is desperate to improve Everton’s attacking options
 Cenk Tosun
The Besiktas striker Cenk Tosun is confident that he will soon be signing a four-and-a-half-year contract with Everton.

Tue 2 Jan ‘18 22.29 GMT Last modified on Tue 2 Jan ‘18 22.30 GMT

Everton will attempt to complete the signing of the Besiktas striker Cenk Tosun on Wednesday at a meeting with the Turkish club’s president, Fikret Orman.

Everton’s new stadium costs ‘escalate significantly’ with 2022 target now set

A delegation club will meet Orman in London following his return from a holiday in South Africa. Everton had hoped to complete the £25m deal over the weekend with the director of football, Steve Walsh, travelling to Istanbul on Friday to that end, only for Besiktas to increase the asking price by £2m because of the rising cost of Tosun’s potential replacement.

Sam Allardyce said after the 2-0 defeat by Manchester United on Monday, when Everton failed to register a shot on target for the second home game in succession, that the club had done all they could to sign Tosun as he again lamented a lack of quality up front.

Tosun is understood to be confident the deal will go through and will soon sign a four-and-a-half-year contract at Goodison Park.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

cenki 25 e satıp aynı yaş ve kalitede birini 10 a alabilirsen (çok zor) aradaki 15i kar sayarsın.

bahsettiğin gibi 10m euroya şampiyon olabilecek kadroyu kurarsın da çoğu +30 yaşında olur. daha genç oyuncular gibi uygun bedele oynatamazsın. şampiyonluk ve şl gelirini de olduğu gibi oyuncuya yatırırsın. paralar uçar gider, elinde kalan paranın kiri olur. sponsorluk vs kalırsa kalır ancak.

öyle kolayda şampiyon olamazsın, sene başında kadro kuracaksın fazla kurcalamayacaksın. ts tehlikesi kimsenin dikkatini çekmiyor anlaşılan. sosa-olcay-yusuf-abdulkadir-burak böyle hücum hattı bizde yok açıkçası kadro mühendisliği bizden iyi yapılmış. defans ve sol bek alıp iddialı olurlar. eğer biz de forvet arkasında pas dağıtabilecek birini almayalım görürüz sene sonu neler olur
bizim gönderdiğimiz adamları alarakmı iyi yaptılar kadro yapılanmasını
bu yapılanmayı yapan pınar bizim burda akıyor. sıkma canını önemli olan şampiyon olmak
kaç yaşında oyuncuyla olduğunun bir önemi yok.
bu ligde o kadar kolay şampiyon olursunki artık bunun için biraz futbol aklı yetiyor hem ekonomik olarak
bitmiş hemde gram futbol aklı olmayan rakipler var. şampiyon olamamak için başka durumların devreye girmesi gerekirki
o durumlar devreye girerse barça olsan gene olamazsın.
cenk bir takımı şampiyon yapabilecek bir forvet değil aslada olmadı. gidişi bizim güç kaybetmemiz olmuyor
alacağın herhangi bir forvetten cenk performansı alırsın kaldıki elinde negredo var ondanda kolayca alırsın bu faydayı.
biz cenki satsak bile transfere ihtiyacımız yok aslında. Bu saatten sonra transfer gücünü korumak için yapılmaz daha fazlasını alacağın oyuncuyu alırsın yoksa almazsın. Cenkden aldığın parayı bir oyuncuya bile gömersin amaç takımı bir tık yukarı çıkartmak
bir sürüde oyuncu var kaliteli ama gittiği takıma uyum sağlamamış yada kadro fazlalığı olan elden çıkarılması gereken
üst seviye takımda yetersiz ama sana çıta atlatır. bu güne kadar bunları başaran yönetim daha iyilerinide
yapabilecek güveni veriyor. Bize arkamıza yaslanıp tadını çıkartmak düşüyor başta işi iyi bilen insanlar var.
forvet arkası pas dağıtan adam geçen senede yoktu gördük halimizi sorun burda değilki. sanıyorsunuzki takıma on numara
gelecek bütün dertler bitecek. Şenol hocanın konuşmalarını iyi dinleyin böyle olmayacağını görürsünüz.
adam hala quaresma yeterince orta açtı ama forvetler değerlendiremedi diyor. siz on numaradan bahsediyorsunuz.
oyunun merkezini quaresma yapmış kimi alırsan al top direk oraya gidecek orta açılacak dua edelimde o ortalara
bize ilaç olabilsin çünkü olan bu olacak tribünden küfürler gelene kadar. taraftar çok gerildi sadece bir gün bir kıvılcıma bakar
tutan tek şey kimsenin sahadaki oyuncuyu yuhalamak istememesi
bu takımın çözümü on numara değil o pas dağıtımını yapabilen oyuncun var zaten sorun onu böyle kullanmaman
gelenide kullanmayacaksın. tabi quaresmadan daha fazla ağırlığı olan bir oyuncu alamıyorsan.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Yok daha neler. :evillol: Bu saydiklarin icinde birisi bile gelip de direk onbirimizde oynayacak kalitede degil. Bu hucum hattiyla SL'ye gitsek 4. olup donerdik ayni grupta.

Çevrimdışı ardiles

şampiyonluğun can damarı olan arkadaşlık ortamı kayboluyor @Necmi abi. cenk babel takımın çimentosu onlarıda kaybedersek geride kalanların birlik sağlaması zor görünüyor. cenkten sonra şöyle bir bakıyorum; işler az bi kötü gittiğinde darmadağın olacak bir kadromuz var. oğuzhan bu işlerin adamı değil. q7 çoğu oyuncuyla problemli. taliscada öyle özellikle canerle.

ts de tam aksine sıkı arkadaşlık var. olcay sosa burak ve rıza hoca bize bilenir. adamlar için extra motivasyon kaynağıyız. yusuf abdulkadir gibi altyapıdan çıkan oyuncular tehlikelidir özveriyle oynar %100 kendini verirler. kalede sorun yok göbekte de iyi oyuncuları var. eksik yerleri tamamladıklarında en büyük rakibimiz olurlar. hiç te yabana atılacak cinsten değil.

10 numara konusunda bence yanılıyorsun abi. göbekten derinlik katacak biri olsaydı q7 ye bu kadar top gönderilmezdi. oğuzhan atiba topu aldığında talisca ceza sahasına giriyor pas verecek kimse olmayınca ya sağa ya sola gönderiyorlar hoş talisca geri gelse bile fayda etmiyor kısa pas oynayamayınca topu kaptırıyor iş yine oğuzhan ve atibaya kalıyor. dön baba markaja.
[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2018, 04:00:32 ardiles ]

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

ts de tam aksine sıkı arkadaşlık var. olcay sosa burak ve rıza hoca bize bilenir. adamlar için extra motivasyon kaynağıyız. yusuf abdulkadir gibi altyapıdan çıkan oyuncular tehlikelidir özveriyle oynar %100 kendini verirler. kalede sorun yok göbekte de iyi oyuncuları var. eksik yerleri tamamladıklarında en büyük rakibimiz olurlar. hiç te yabana atılacak cinsten değil.

TS ates olsa curmu kadar yer yakar. Rekabet olmadigi icin, kimse sampiyonluk beklemedigi icin rahatlar hepsi o. Bir Fellaini, bir saglam forvetle rahat rahat sampiyon oluruz. TS en fazla 5. bitirir ligi. Tek fonksiyonu bize zarar vermek olan bir takim, bize hic bir konuda faydasi olmayan TS'ye bundan sonra oyuncu moyuncu verme taraftari da degilim. Yok ANC, Senol Gunes TS'li falan, bize ne yahu? Yok pahasina Olcay'i vermenin hic geregi yoktu. Ekici guya bize gelecekti, transferin olmama durumunda bize 2 milyon euro falan bir odeme durumu vardi ne oldu o?

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yahu hoca sistem değştirmeyeceğine göre düşeş bi fırsat haricinde transferin ve klübü ekstra maaş yükü altına sokmanın ne manası var onu anlamadım. İmzala Demba ile yetmediği yerde Lensi kullan.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bizim gönderdiğimiz adamları alarakmı iyi yaptılar kadro yapılanmasını
bu yapılanmayı yapan pınar bizim burda akıyor. sıkma canını önemli olan şampiyon olmak
kaç yaşında oyuncuyla olduğunun bir önemi yok.
bu ligde o kadar kolay şampiyon olursunki artık bunun için biraz futbol aklı yetiyor hem ekonomik olarak
bitmiş hemde gram futbol aklı olmayan rakipler var. şampiyon olamamak için başka durumların devreye girmesi gerekirki
o durumlar devreye girerse barça olsan gene olamazsın.
cenk bir takımı şampiyon yapabilecek bir forvet değil aslada olmadı. gidişi bizim güç kaybetmemiz olmuyor
alacağın herhangi bir forvetten cenk performansı alırsın kaldıki elinde negredo var ondanda kolayca alırsın bu faydayı.
biz cenki satsak bile transfere ihtiyacımız yok aslında. Bu saatten sonra transfer gücünü korumak için yapılmaz daha fazlasını alacağın oyuncuyu alırsın yoksa almazsın. Cenkden aldığın parayı bir oyuncuya bile gömersin amaç takımı bir tık yukarı çıkartmak
bir sürüde oyuncu var kaliteli ama gittiği takıma uyum sağlamamış yada kadro fazlalığı olan elden çıkarılması gereken
üst seviye takımda yetersiz ama sana çıta atlatır. bu güne kadar bunları başaran yönetim daha iyilerinide
yapabilecek güveni veriyor. Bize arkamıza yaslanıp tadını çıkartmak düşüyor başta işi iyi bilen insanlar var.
forvet arkası pas dağıtan adam geçen senede yoktu gördük halimizi sorun burda değilki. sanıyorsunuzki takıma on numara
gelecek bütün dertler bitecek. Şenol hocanın konuşmalarını iyi dinleyin böyle olmayacağını görürsünüz.
adam hala quaresma yeterince orta açtı ama forvetler değerlendiremedi diyor. siz on numaradan bahsediyorsunuz.
oyunun merkezini quaresma yapmış kimi alırsan al top direk oraya gidecek orta açılacak dua edelimde o ortalara
bize ilaç olabilsin çünkü olan bu olacak tribünden küfürler gelene kadar. taraftar çok gerildi sadece bir gün bir kıvılcıma bakar
tutan tek şey kimsenin sahadaki oyuncuyu yuhalamak istememesi
bu takımın çözümü on numara değil o pas dağıtımını yapabilen oyuncun var zaten sorun onu böyle kullanmaman
gelenide kullanmayacaksın. tabi quaresmadan daha fazla ağırlığı olan bir oyuncu alamıyorsan.
Ben bu takımın Başkanı olsaydım Hoca'nın verdiği son röportajdan sonra takıma hemen 10 numara bulmaya koyulurdum. Hoca kendini dar kalıplara sığdırdığını, kendini sorgulamadığını, değişime açık olmadığını, yanlışlarını devam ettirmekte inat edeceğini bir kez daha beyan etmiş. Ya Hocanın takımı bu şekilde yönetmesine izin vereceğiz ya da uygun şartlarda Hocanın, Quaresma'nın işine karışamayacağı doğru bir 10 numara alıp Hocanın yönetemediği takımda  en başta yönlendirilmeye muhtaç Quaresma, Talisca gibi oyuncular olmak üzere sahada oyuncuları doğru yönlendirmesini, takımı düzgün yönetmesini bekleyeceğiz.
[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2018, 08:47:32 Onur Küçük ]

Çevrimiçi Necmi

Ben bu takımın Başkanı olsaydım Hoca'nın verdiği son röportajdan sonra takıma hemen 10 numara bulmaya koyulurdum. Hoca kendini dar kalıplara sığdırdığını, kendini sorgulamadığını, değişime açık olmadığını, yanlışlarını devam ettirmekte inat edeceğini bir kez daha beyan etmiş. Ya Hocanın takımı bu şekilde yönetmesine izin vereceğiz ya da uygun şartlarda Hocanın, Quaresma'nın işine karışamayacağı doğru bir 10 numara alıp Hocanın yönetemediği takımda  en başta yönlendirilmeye muhtaç Quaresma, Talisca gibi oyuncular olmak üzere sahada oyuncuları doğru yönlendirmesini, takımı düzgün yönetmesini bekleyeceğiz.
alsan ne olur zaten çözümü var uygulamak isteyen bir hoca olsa
quaresmayı keser olur biter. on numara alınca oynatacakmı sanıyorsun
sistemin değişmesine izin verse zaten bunu quaresma ile yapar. hocanın
her zaman sistemi buydu diğer takımlardada bizde quaresma sayesinde bu nirvanaya çıktı
o ortalar sayesinde caneri bile adrianodan fazla seviyordur. Şenol güneş gol
atmanın tek yolunun orta açmak olduğunu sanıyor. yoksa yeterince orta açtık ama gol bulamadık demezdi.
b planı diye bir durum yok quaresmayı oynatmadığı anda elinde orta yapacak oyuncu olmayınca
takım hemen normal düzene geçiyor. pas oyunu başlıyor. bizim pas oyunu yapmak için on
numara eksiğimiz yok yapmamak için quaresma fazlamız var.

Çevrimiçi Necmi

sizler talisca kötü diyorsunuz değil taliscayı kullanamayan sistem kötü.
sistemi pas oyununa çevir talisca anında kendini resetler.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Katılıyorum.. Hatta sürekli herkesten eksikleri var diye bahsediyor ama teknik taktik ve oyuncu değişiklikleri konusunda kendi eksikliklerinden bahsetmiyor. Ben de okuyunca aynı umutsuzluğa sürüklendim. Malesef Şenol Hoca ilk yarı performansımızdan ders çıkarmamış.. Şanssızdık, denedik olmadı vs diyor. Sivas maçı için Fabri ve Pepe'nin hataları vardı diyor kendi hatalarından söz etmiyor. Olmaz ama Şenol Hoca'yı eleştirecek onunla tartışabilecek bir yardımcı antrenör monte edilirse ancak farklı bir tablo görebiliriz. Yoksa ilk devrenin kopyasını göreceğimizi düşünüyorum.

Alıntı
...Elimizdeki Fatih yetenekli ama eksikleri var...
...Kerim çok iyi bir oyuncuydu ama olmadı. Eksikleri var...
...Orkan çok iyi oyuncu ama eksikleri var...
...Oğuzhan'ın eksikleri var...
...Tolgay da defansa yardımıyla iyi bir oyuncu. Kötü değil ama eksik kaldığı yönler var bunu kabul edebilirim...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

alsan ne olur zaten çözümü var uygulamak isteyen bir hoca olsa
quaresmayı keser olur biter. on numara alınca oynatacakmı sanıyorsun
sistemin değişmesine izin verse zaten bunu quaresma ile yapar. hocanın
her zaman sistemi buydu diğer takımlardada bizde quaresma sayesinde bu nirvanaya çıktı
o ortalar sayesinde caneri bile adrianodan fazla seviyordur. Şenol güneş gol
atmanın tek yolunun orta açmak olduğunu sanıyor. yoksa yeterince orta açtık ama gol bulamadık demezdi.
b planı diye bir durum yok quaresmayı oynatmadığı anda elinde orta yapacak oyuncu olmayınca
takım hemen normal düzene geçiyor. pas oyunu başlıyor. bizim pas oyunu yapmak için on
numara eksiğimiz yok yapmamak için quaresma fazlamız var.
İşte bu nedenle Hoca'nın, Quaresma'nın diş geçiremeyeceği, takıma hemen etki edecek bir 10 numaraya ihtiyacımız var. Haklısın; Hoca'nın kafasından geçen bu takımı böylesi bir düzende oynatmaktı. Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belliydi. Bu düzeni bozacak bir 10 numara (bonservisli veya kiralık)  şart. Başka seçenek bırakmadı Hoca. Yöneticilerin, camianın Hocayı yaptığı yanlışlara ikna edip  düzeltmesi olanaklar içinde gözükmüyor. Ancak doğru bir transfer sahada süregelen yanlışların düzelmesine fayda sağlar.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Katılıyorum.. Hatta sürekli herkesten eksikleri var diye bahsediyor ama teknik taktik ve oyuncu değişiklikleri konusunda kendi eksikliklerinden bahsetmiyor. Ben de okuyunca aynı umutsuzluğa sürüklendim. Malesef Şenol Hoca ilk yarı performansımızdan ders çıkarmamış.. Şanssızdık, denedik olmadı vs diyor. Sivas maçı için Fabri ve Pepe'nin hataları vardı diyor kendi hatalarından söz etmiyor. Olmaz ama Şenol Hoca'yı eleştirecek onunla tartışabilecek bir yardımcı antrenör monte edilirse ancak farklı bir tablo görebiliriz. Yoksa ilk devrenin kopyasını göreceğimizi düşünüyorum.
Ben de hata yapabilirim dediği bir kısım yok röportajda Hocanın. Belki bir detay gibi gelebilir bu ama çok önemli bir detay bu. Herkes eksik, sorunlu, biraz da şanssızlık var ama kendisinde bir kusur yok. Ya gözlerimizi kapayıp sezonu başarısız tamamlayacağız ya da bu duruma bir el atılacak.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Guiseppe Meazza ismini inter kullanıyor. Milan o statta maç yaptığı zaman San Siro ismini kullanıyor.
Biliyorum :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Güzel olmuş :tabe: :ok:

S.L tişörtü..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

İşte bu nedenle Hoca'nın, Quaresma'nın diş geçiremeyeceği, takıma hemen etki edecek bir 10 numaraya ihtiyacımız var. Haklısın; Hoca'nın kafasından geçen bu takımı böylesi bir düzende oynatmaktı. Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belliydi. Bu düzeni bozacak bir 10 numara (bonservisli veya kiralık)  şart. Başka seçenek bırakmadı Hoca. Yöneticilerin, camianın Hocayı yaptığı yanlışlara ikna edip  düzeltmesi olanaklar içinde gözükmüyor. Ancak doğru bir transfer sahada süregelen yanlışların düzelmesine fayda sağlar.
hala anlamıyorsunuz hocanın sistemi bu istediğini al oynatmaz sorun burda
değilki quaresmayı çıkarttığında takım nasıl pas oyununa dönüyor. bu takım bu haliyle en
iyisini zaten oynar ben size defalarca anlatmaya çalıştım bunu ama hoca ne kadar sabit fikirliyse
diğer insanlarda öyle kendinizi on numaraya öyle bir şartlandırdınızki başka bir şey görmüyorsunuz.
bizim ilk şampiyonluktaki pas oyunumuzun hiç bir yerinde sosa yoktu açın maçları izleyin tekrar
pas oyunu ozi atiba olcay üçgeninde dönüyordu. bazen töre ve cenk katılıyordu o tiki takalara bakın
bakalım neresinde sosa göreceksiniz bizde şu andada o oyunu oynayacak oyuncu var atiba ozi
babel rahatlıkla oynar taliscada katılır hatta. osmanlı maçındada oynadılar birde üstelik bu oyuna
katılabilecek forvetinde var. birde sosa on numara değildi bizdede on numara gibi oynamıyordu
daha çok zamanını kanatlarda geçirirdi babel tarzı ama daha gezici oynuyordu gomezde haraketli forvet
değildi.
hocanın lafları çok miğde bulandırdı. gezici forvet istediği için negredoyu çıkarttığını söyledi ama negredo zaten gezici
cenk daha durağan forvet. resmen millete neden çıkarttığınla ilgili yalan söyledi. çıkartma nedeni
quaresmaydı. zaten cenki kenarda tutmak vicdanını rahatsız ediyordu. her zaman lens ve negredoyu
oyundan alması çok kolay oldu.
Kim ne derse desin Beşiktaşın bu geniş ve çok yönlü kadrosunu kaldıramıyor. ilk sene oynadığımız pas oyunundan memnun değildi
tamamen kontrolü dışında bireysel oyuncu performansına dayanıyordu. lig bitti zaten hemen memnuniyetsizliğini
dile getirdi ve değiştirdi normal kalıplarına döndü. dünya kupasındada böyle oynuyordu karşında kazanmak için çıkan
takım olursa sorun değil takım kim olursa olsun Beşiktaş kaybeder diyemezsin ama karşında kapanan bir takım
olduğunda bu sistemle maçı kazanmak tamamen şansa kalıyor biz bunu geçen senede hissederdik gerçi ben görmüştüm
fark geçen sene dikine oynayan abou ve talisca yarayı örseliyor tıkanılan maçları açıyorlardı bir şekilde
ama serbest vuruşdan ama abou şapkadan tavşan çıkarıyordu bir şekilde kazanıyorduk bu sene serbest atışları
bile atmasına izin vermiyor hatırladığım iki yada üç serbest atış kullandı böyle böyle oyuncularda kendine
güvenini kaybediyor. osmanlı maçında bu sistem mükemmel işledi hiç gereği yokken kalktı quaresmayı soktu oyuna
çok kurnazca bir değişiklikti bu
hoca forvet ister yoksa negredoya kalacak ve bu oyun sistemiyle negredo kazan kaldırır.

Çevrimiçi Necmi

sivas maçında fabri ve pepe nin hataları var dedi hatanın büyüğü quaresmanında golü onun yüzünden
yedik ve bunu katmadı bile. ihaleyi fabri ve pepe ye çıkarttı biliyor ikisinede taraftar tek bir laf söylemez.
en tehlikeli toplar atağa çıkarken kaptırdığın toplardır. herkes dengesiz yakalanır.

Çevrimdışı tuncaboylu

Güzel olmuş :tabe: :ok:

S.L tişörtü..
%80 Polyester diyor ürün açıklamasında, terletme riski olabilir. Almadan önce Yuva'da denemek lazım.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

değilki quaresmayı çıkarttığında takım nasıl pas oyununa dönüyor. bu takım bu haliyle en
iyisini zaten oynar ben size defalarca anlatmaya çalıştım bunu ama hoca ne kadar sabit fikirliyse
diğer insanlarda öyle kendinizi on numaraya öyle bir şartlandırdınızki başka bir şey görmüyorsunuz.
bizim ilk şampiyonluktaki pas oyunumuzun hiç bir yerinde sosa yoktu açın maçları izleyin tekrar
pas oyunu ozi atiba olcay üçgeninde dönüyordu. bazen töre ve cenk katılıyordu o tiki takalara bakın
bakalım neresinde sosa göreceksiniz bizde şu andada o oyunu oynayacak oyuncu var atiba ozi
babel rahatlıkla oynar taliscada katılır hatta. osmanlı maçındada oynadılar birde üstelik bu oyuna
katılabilecek forvetinde var. birde sosa on numara değildi bizdede on numara gibi oynamıyordu
daha çok zamanını kanatlarda geçirirdi babel tarzı ama daha gezici oynuyordu gomezde haraketli forvet
değildi.
hocanın lafları çok miğde bulandırdı. gezici forvet istediği için negredoyu çıkarttığını söyledi ama negredo zaten gezici
cenk daha durağan forvet. resmen millete neden çıkarttığınla ilgili yalan söyledi. çıkartma nedeni
quaresmaydı. zaten cenki kenarda tutmak vicdanını rahatsız ediyordu. her zaman lens ve negredoyu
Kim ne derse desin Beşiktaşın bu geniş ve çok yönlü kadrosunu kaldıramıyor. ilk sene oynadığımız pas oyunundan memnun değildi
tamamen kontrolü dışında bireysel oyuncu performansına dayanıyordu. lig bitti zaten hemen memnuniyetsizliğini
dile getirdi ve değiştirdi normal kalıplarına döndü. dünya kupasındada böyle oynuyordu karşında kazanmak için çıkan
takım olursa sorun değil takım kim olursa olsun Beşiktaş kaybeder diyemezsin ama karşında kapanan bir takım
olduğunda bu sistemle maçı kazanmak tamamen şansa kalıyor biz bunu geçen senede hissederdik gerçi ben görmüştüm
fark geçen sene dikine oynayan abou ve talisca yarayı örseliyor tıkanılan maçları açıyorlardı bir şekilde
ama serbest vuruşdan ama abou şapkadan tavşan çıkarıyordu bir şekilde kazanıyorduk bu sene serbest atışları
bile atmasına izin vermiyor hatırladığım iki yada üç serbest atış kullandı böyle böyle oyuncularda kendine
güvenini kaybediyor. osmanlı maçında bu sistem mükemmel işledi hiç gereği yokken kalktı quaresmayı soktu oyuna
hoca forvet ister yoksa negredoya kalacak ve bu oyun sistemiyle negredo kazan kaldırır.

Hocanın sistemi bu falan değil, ilk senesinde de Quaresma vardı ama pas oyunu oynuyorduk.

Hocanın pas oyununa güveni azaldı. Çünkü o oyunla Avrupa'da başarı gelmezken bu oyunla gelmeye başladı. Her iki oyunla da şampiyon olunca, doğal olarak mevcudu seçti.

[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2018, 10:42:34 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

sivas maçında fabri ve pepe nin hataları var dedi hatanın büyüğü quaresmanında golü onun yüzünden
yedik ve bunu katmadı bile. ihaleyi fabri ve pepe ye çıkarttı biliyor ikisinede taraftar tek bir laf söylemez.
en tehlikeli toplar atağa çıkarken kaptırdığın toplardır. herkes dengesiz yakalanır.
Hoca aptal adam değil, hiç bir zaman eleştirinin odağındaki oyuncusunu kurtların önüne atmaz.

İsmail ve Tolga yüzünden kalemizde çuvalla tehlike yaşarken, Tosic golleri kendi kalemize sıralarken, ya da Fabri'nin hataları yüzünden Lyon'a yenilip Fenerbahçe'yle berabere kalırken hiç eleştirdi mi hoca bu isimleri?

Aksiyon alacaksa bile medyanın önüne yem etmedi, zaten öyle bir şey yapsa o gazla herkes o oyuncuyu linç eder ve oyuncuyu kaybederdi.

2.5 senedir hoca hep o maçta iyi oynayan oyuncuyu eleştirir, daha iyi olmalıydı der. Bir kere Cenk 2 gol attıktan sonra daha hareketli olmalıydı demişti hatta. Medyaya karşı oyuncusunu kötüyken değil, iyiyken konuşur

[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2018, 10:42:09 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

değildi.
Sosa konusunda haklisin abi, sosa kanada kacip ordan orta kestirilen bir oyuncuydu ama sosa ile taliskanin oyun gorusu ve pozisyon bilgisi arasinda daglar kadar fark var.

Çevrimdışı mylife1903

O topu quaresma degil taliska kaptirsa sen de burda hocaya katilan yazilar yazardin.

Etiketler: