everton cenke hakettiği değeri vermiyorsa uzatmanın alemi yok. artan oyuncu bonservisleri + devre arası tarifesiyle fiyatı 40m euro. vermiyorlarsa başka oyuncu baksınlar. yapılan teklifin reddedilemez olması lazımdı. 25 e cenki her zaman satarsın. ne gerek var şimdi satmaya.
cenk gitmek istiyormuş şuymuş buymuş inanmıyorum böyle şeylere ki gerçek olsa bile hacı baba tekkesimi burası? burası beşiktaş herkes kendine gelsin.
medyaya bakıyorum tr rekoru olacakmış, foruma bakıyorum aynı fikirde herkes yahu sezon başında siz değilmiydiniz başımıza muhasebeci kesildiniz diyenler? abdusta noldu? nedir bu muhasebe işleri?
şl de üst tura çıkmış kulüplerin turnuvadaki en değerli oyuncusunu en çok gol atanını en göze batanını almaya çalışın bakalım alabiliyormusunuz. sen şl de en değerli oyuncunu satmaya çalışıyorsun, sonra da saygı bekliyorsun. şu durumda kimsenin saygısı olmaz bize. diğer takımları geçtim kendi oyuncularımız bile kulübe saygısını yitirir.
2 senedir ligde istediğimiz gibi at oynattık. devre arası gidenler gelenler oldu fakat bugünkü manzara çok farklı. eski lig yok artık. beşiktaşta eski beşiktaş değil. yıllık ücretler 1-1,5 milyon civarıydı şimdi negredoya 4,5m veriyorsun defans oyuncun 3m alıyor 2m altında alan oyuncun kalmamış. sağını solunu istediğin gibi çekiştiremezsin artık. daha dikkatli olacaksın. oyuncu satışını sezon sonuna saklamalısın yoksa tünelin ucu kötü biryere çıkar.