2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6955209 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Okan Topaloğlu, başkan 30 istiyor cenk gitmek istiyor demiş, cenkin morali bozulmuş, bu transfer bugün sonuçlanmazsa everton başka oyuncu alacak diyor..

Okan Topaloğlu kim?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2018, 19:49:14
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sadece 4 EPL maçında toplam 190 dk süre verdiğin, son 13 maçında kadroya bile almadığın Davy Klaassen gibi kazmaya 27m euro gözünü kırpmadan veriyorsun.
Cenk' e gelince teklifi yaptık son 24 saat.  Görende elinde başka alternatifler var sanır.

Göreceğiz bakalım el mi yaman, bey mi yaman?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Duyumcu.

buldum twitterdan.
bayağı otoriteymiş transfer konusunda.

"Prestij Müzik Prodüktör Beşiktaş Kongre Üyesi Spor Yorumcusu"

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Everton teklifi 27m pounda yukseltmis

Via daily mail
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı underworld

Everton teklifi 27m pounda yukseltmis

Via daily mail
İngilizler yüksek fiyat yazıyorlar ama inş öyledir diyelim

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2018, 20:38:43
  • Beylikdüzü-İstanbul
Les Benjamins anlaşmamız güzel bir adım. Fiyatları az cok düşünüyorum şimdiden

https://twitter.com/besiktas/status/948237469870211072
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2018, 20:42:59 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Les Benjamins anlaşmamız güzel bir adım. Fiyatları az cok düşünüyorum şimdiden

https://twitter.com/besiktas/status/948237469870211072

milyar milyon :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2018, 20:53:32
  • Beylikdüzü-İstanbul
milyar milyon :D

Şampiyon olursak foruma bir t-shirt alırsın artık Gülhan

Çevrimdışı bordele

Cenk konusunda şeklim şu

Av zamanı

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Cenk değilde yabancı bir oyuncu olsa 28 milyon euroya direk okey derdim de ama gelecekteki yabancı sınırlamasını düşününce böyle tek iyi türk forveti satmak ne kadar doğru ?? Hem şampiyonlar liginde oynarsa acaba 5-10 milyon euro daha fiyatını artırabilir mi acaba ??
Neyseki başkanımız ve teknik direktörümüz bu konuda tecrübeli işini bilen insanlar artık onlar ne yapıcaksa saygı duyacaz  :lol: :lol:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Everton almazsa kendileri bilir, boyle bir adami hele de devre arasinda nah bulurlar. Sene sonunda almak isteseler de alamazlar benden soylemesi, cunku daha iki Bayern maci var ve buyukler devreye girecek yaz transfer doneminde. Acikcasi satilir satilmaz cok onemli degil benim icin devre arasinda. Zaten hoca sonunda Cenk Negredo'nun birlikte oynayabilecegini anlamis gorunuyor. Talisca'yi da yedekleriz boylece sene sonunda bakin yedek kaliyor zaten deyip 9-10'a kapatiriz Talisca'yi da.  :evillol:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Cenk 30'a Liepzig'e gideceğine 25'e Everton'a gitsin isterim. Kendini geliştirmesi açısından EPL 5 milyonu tazmin eder her türlü. Başkan da her konu açıldığında önemli olan futbolcumuzun gelişimi, kendileri için en iyi neresi olacaksa oraya gitmesi diyorsa EPL ye vermeli.

Çevrimdışı bordele

“Quaresma, Sivas’ta ortalarını yine yaptı ama bu kez topla buluşamadılar. Neye kızıyorum? Orta açacağı zaman bazen topu çekiyor ikincisinde atıyor. Talisca da toplar getirdi, frikik attı, kafa vurdu fakat etkinliğinde azalma var.”

Quaresma ve Talisca’nın takım oyunundan zaman zaman uzaklaştığını düşünüyor musunuz?

Kopma şeklinde değil. Tartışmalar her zaman saha içinde olabilir. Etkinliğin azaldığı zamanlar olur. Quaresma, Osmanlı maçında iyiydi. Sivas maçında neleri yapamadı? Ortasını yine yaptı ama Sivas’ta buluşamadılar. Onları gol yapsalar asist yaptı diyecektik. Ricardo’yu dışarı alırken Lens’i koydum. Negredo’nun yerine Cenk’i daha hareketli diye aldım. Şutlar attı, gol olsa ‘oh ne güzel değişiklik’ denecekti. Neye kızıyorum? Orta açacağı zaman bazen topu çekiyor ikincisinde atıyor. O da bazen gollük pas olabiliyor. Adam gol attığı zaman bravo. Pas verip gol olmadığı zaman olmadı. Ricardo işini seven birisi. Gayret gösteriyor. En çok çalışan oyuncu. Eleştiri tamam. Ama kötü sonuçtan sonra bu iki ismi suçlamak doğru değil. Talisca da toplar getirdi, frikik attı, kafa vurdu. Bunlar gol olsa, yine bravo. Talisca’nın etkinliğinde azalma var.

"LENS'İ KAZANACAĞIZ"

Lens için özel bir planınız var mı?

Lens’i kazanacağız. Başka çaresi yok. İçine kapanık bir oyuncu. Dışa dönük değil. Oyuncu çıkarken üzülür. Sevinenini gördün mü hiç! Bir oyuncunun kenara alınması kötü olduğunu göstermez. Kötü oyuncu düşünülmeyen oyuncudur. Buradaki bütün oyuncular benim için önemli. İsteyen gidebilir. Ama kaldıysa susacak. Belki 10 maçta bir kere oynatırım. Hazır olacak, şans gelince çıkıp oynayacak.

Yazık, Allah akıl fikir versin hepimize geçmiş olsun bu sezon için
Av zamanı

Çevrimdışı 38life

Yazıldı mı bilmiyorum ama yönetim Isco için şansını deniyormuş. Alexis ve Mesut için de denedikleri gibi. Muhtemelen bu da aynı sonuçla sonuçlanacak. Ama yine de kulübün böyle isimlerle ciddi ciddi görüşmesi güzel bir olay.

Çevrimdışı underworld

Cenk 30'a Liepzig'e gideceğine 25'e Everton'a gitsin isterim. Kendini geliştirmesi açısından EPL 5 milyonu tazmin eder her türlü. Başkan da her konu açıldığında önemli olan futbolcumuzun gelişimi, kendileri için en iyi neresi olacaksa oraya gitmesi diyorsa EPL ye vermeli.
Leipzig 25 versin
Everton 35 versin
İlk uçakla leipzige yollarim

Epl iyi ama Everton cacık

Çevrimdışı underworld

Yazıldı mı bilmiyorum ama yönetim Isco için şansını deniyormuş. Alexis ve Mesut için de denedikleri gibi. Muhtemelen bu da aynı sonuçla sonuçlanacak. Ama yine de kulübün böyle isimlerle ciddi ciddi görüşmesi güzel bir olay.
Isco mu
Yok artık ali Sami

Çevrimdışı levitate

öeeeh yani

at least we tried
bipbipbupbup

Çevrimdışı ardiles

everton cenke hakettiği değeri vermiyorsa uzatmanın alemi yok. artan oyuncu bonservisleri + devre arası tarifesiyle fiyatı 40m euro. vermiyorlarsa başka oyuncu baksınlar. yapılan teklifin reddedilemez olması lazımdı. 25 e cenki her zaman satarsın. ne gerek var şimdi satmaya.

cenk gitmek istiyormuş şuymuş buymuş inanmıyorum böyle şeylere ki gerçek olsa bile hacı baba tekkesimi burası? burası beşiktaş herkes kendine gelsin.

medyaya bakıyorum tr rekoru olacakmış, foruma bakıyorum aynı fikirde herkes yahu sezon başında siz değilmiydiniz başımıza muhasebeci kesildiniz diyenler? abdusta noldu? nedir bu muhasebe işleri?

şl de üst tura çıkmış kulüplerin turnuvadaki en değerli oyuncusunu en çok gol atanını en göze batanını almaya çalışın bakalım alabiliyormusunuz. sen şl de en değerli oyuncunu satmaya çalışıyorsun, sonra da saygı bekliyorsun. şu durumda kimsenin saygısı olmaz bize. diğer takımları geçtim kendi oyuncularımız bile kulübe saygısını yitirir.

2 senedir ligde istediğimiz gibi at oynattık. devre arası gidenler gelenler oldu fakat bugünkü manzara çok farklı. eski lig yok artık. beşiktaşta eski beşiktaş değil. yıllık ücretler 1-1,5 milyon civarıydı şimdi negredoya 4,5m veriyorsun defans oyuncun 3m alıyor 2m altında alan oyuncun kalmamış. sağını solunu istediğin gibi çekiştiremezsin artık. daha dikkatli olacaksın. oyuncu satışını sezon sonuna saklamalısın yoksa tünelin ucu kötü biryere çıkar.

Çevrimdışı ardiles

her yeni transfer büyük risk taşır. ülkeye takıma sisteme hocaya alışma evresi derken gitti 3 ay. fikstüre bakın. 18 şubat-18 mart arası ligde fb başakşehir ts konya gençler maçı var. şl de ç.finale çıkabilmek için 2 münih maçı oynayacaksın. tr kupasında en az 1 ç.final maçı yapacaksın. bütün bu maçlar 1 aylık süreçte oynanacak.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bilgi :busted_cop:

Milan ve Inter'in ortak kullandığı stadyuma ismini veren efsane İtalyan futbolcu Guiseppe Meazza, 1948-49 yıllarında Beşiktaş'ın hocasıydı.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ocak 2018, 00:31:00
  • Beylikdüzü-İstanbul
Dean Jones: Cenk Tosun transferi yarın sonuçlanıyor. Beşiktaş'ın Cenk için alternatifleri Slimani ve Giroud. Beşiktaş Başkanı Londra'ya Giroud için geliyor.

Çevrimdışı onder23

Bilgi :busted_cop:

Milan ve Inter'in ortak kullandığı stadyuma ismini veren efsane İtalyan futbolcu Guiseppe Meazza, 1948-49 yıllarında Beşiktaş'ın hocasıydı.

Guiseppe Meazza ismini inter kullanıyor. Milan o statta maç yaptığı zaman San Siro ismini kullanıyor.

Etiketler: