2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6957423 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2018, 14:13:37
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Sevilla forması giyen Ganso, menajerler tarafından Beşiktaş'a önerildi.

Siyah beyazlılara gelmek isteyen Brezilyalı futbolcu için Şenol Güneş olumlu rapor verirse yönetim harekete geçecek. (ÖZEL)

Çevrimdışı underworld

Siyah beyazlılara gelmek isteyen Brezilyalı futbolcu için Şenol Güneş olumlu rapor verirse yönetim harekete geçecek. (ÖZEL)

yallah brezilya ya  :poke:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2018, 14:15:23
  • Beylikdüzü-İstanbul

Çevrimdışı kyiv

Balotelli gelince bıyık bıraksın daha bizden daha bir Anadolu evladı gözüküyor  :bandit:

Hele onun duruşuna...hele onun bakışına....

Sanırsın ki Allah onu Beşiktaş'ın santraforu olsun diye yaratmış ....  :icool:
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2018, 14:37:56 kyiv ]

Çevrimiçi Koa_lAA

bu adam fm de wonderkid di zamanında... fm nin gerçek hayatta tutmayan ender oyuncularından biri sanırım... bu konuda efsane freddy adu dur sanırım.. zamanında fm de devir açık devir kapatan göz bebeğimiz çaykur rize ye transfer olmuştu... işte o günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı...

Çevrimdışı sozkul

Babel giderse onun gibi faydalı bir adamı bulabilir miyiz diye düşünüyorum. 14 M €'ya kim alınır su piyasada .

Babel'in yerine adam bulmak zor ama 14 milyonda müthiş para.
geleceği görebilseydim keşke, şampiyon olamayacaksak Babel'i anında satarım bu paraya, şampiyon olacaksak kalsın.

Çevrimdışı cursedofdragon

ANÇ'a 45 gün hak mahrumiyeti cezası vermişler.

Çevrimdışı mylife1903

bu adam fm de wonderkid di zamanında... fm nin gerçek hayatta tutmayan ender oyuncularından biri sanırım... bu konuda efsane freddy adu dur sanırım.. zamanında fm de devir açık devir kapatan göz bebeğimiz çaykur rize ye transfer olmuştu... işte o günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı...
Kenedi bakircioglu vardi peh peh

Çevrimdışı sametbagan

Babel giderse onun gibi faydalı bir adamı bulabilir miyiz diye düşünüyorum. 14 M €'ya kim alınır su piyasada .
Sat sat sat anasını satayım
Babel buraya gelmeden önce neler yazıldığına bakarsak bence satılması çok iyi olur.

Yeri dolmayacak oyuncu şu dünyada 2 tane var geri bütrün oyuncuların yeri dolar.

14 milyon yüro çok iyi para bizim gibi takımlar için hele ki seney eşl ye girememe riski de var ki

Eğer öyle bir teklif varsa düşünmeden satar yerine ardayı bedavaya yada cüzzi bir rakama 1,5sene kiralardım.

Töre de iyi şekilde dönerse orda oynayabilir.Tek sıkıntı ardanın 6 aydır törenin 1 senedir futbol oynamaması  :D

Çevrimdışı sametbagan

birde 2 tane alamancı topçuyla ön sözleşme yaptığımız konuşuluyor yeni sezon için

Kenan karaman ve kaan ayhan

Çevrimdışı murat

Dostum istatistikler yalan soylemiyor, TS gibi kimsenin kapanmadigi bir takimda yilda 5-6 gol o civarda da asistle oynayan Yusuf o istatistikleri BJK'de yapamaz. Ayrica fizik gucu yetersiz, tank gibi agir oyle boyle degil Oguzhan Yusuf'un yaninda Ferrari gibi kaliyor. Oguzhan'dan hicbir ustunlugu yok, sutlar demissin hani adamin 17 macta 3 golu var bu mu cok iyi sut ceken adam? Oguzhan'in formsuz hali = Yusuf Yazici su an. Bosa sisiriyorsunuz her zamanki aliskanlikla, aynisini Ozan Tufan'da da gorduk. Milletce ya hemen abartir ya da itin bir tarafina sokar bizim insanimiz, ayni durum iste. Yusuf gelirse 11'den kimseyi kesebilecek seviyede degil.
benim yorumumdan neler çıkarmışsın öyle :olmaz ben zaten oynadığı oyunu yetersiz buluyorum.kendini geliştirir geliştirmez orası ayrı konu ama şuan beşiktaş ta oynayabilecek seviyede değil.

Çevrimdışı murat

ya abi akhisarda hiç izlemedim bi iki maçına baktım everton'da ama pek ışık vermedi belki kanat olarak iş yapar ama golcü olduğunu sanmıyorum ki kendisi tercih konusunda sıkıntılı galiba
bende aynısını söyledim .akhisarda daha çok kenar oyuncusu gibiydi.iki stoperin arasında iş yapacak havası vermedi banada..evertonda hiç seyretmedim.hatta akhisar sonrası ne durumda
hiç bilmiyorum.

Çevrimiçi Koa_lAA

Kenedi bakircioglu vardi peh peh

he isveç li bakırcıydı sanırım... bide norveçli balıkcılar var zaten.. nutricina kremleri...

Çevrimdışı kyiv

Babel gibi yeteneklisi belki bir şekilde bulunur ama onun gibi karakterlisi? Takımı motive edici, hem hücumda hem savunmada var olan bir o kadar mütavazi.

Herkes satılsın Babel dursun en azından bu sene.

Çevrimdışı İhsan

Babel'in yerine adam bulmak zor ama 14 milyonda müthiş para.
geleceği görebilseydim keşke, şampiyon olamayacaksak Babel'i anında satarım bu paraya, şampiyon olacaksak kalsın.

Sampiyon olacaksak kesin satilsin  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Babel gibi yeteneklisi belki bir şekilde bulunur ama onun gibi karakterlisi? Takımı motive edici, hem hücumda hem savunmada var olan bir o kadar mütavazi.

Herkes satılsın Babel dursun en azından bu sene.
30 yaş üstü bir adama 15 milyon civarında bir teklif geldiyse, hemen satmak lazım.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2018, 17:45:57
  • Beylikdüzü-İstanbul
İçimden bir ses Cenk'in işinin yattığını söylüyor...

Çevrimdışı İhsan

İçimden bir ses Cenk'in işinin yattığını söylüyor...

kesin bilgimi? yayalimmi ?
Hayirli olsun !  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2018, 17:52:53
  • Beylikdüzü-İstanbul
kesin bilgimi? yayalimmi ?
Hayirli olsun !  :D

Dur abi daha yayma. :D
Bilgi yok ,uzadı, kahroluyoruz surda duyumsuzluktan.

Çevrimdışı underworld

24 saat dolmadi mi daha ?

Koca Everton 3 milyon daha ekliyemiyor şaka gibi !
1,5 cenk maaşından ; 1,5 Everton eklesin bitsin şu iş...

Çevrimdışı Necmi

uzayan birşey yok dostum transferin ingilterede daha ilk günü bizde başlamadı bile
kız eviyiz öyle kolaymı iki dakikada kız almak çok isteyen almak için mücadele eder çok istyemeyenede
verilmez zaten.
kurtulmak istediğimiz boş bir oyuncu satmıyoruz. şampiyonlar liginde devam eden bir takımın birinci forvetini alıyorlar
zaten bu kadar kolay olmamalı.
Evertonun gerçekten ihtiyacı var bu iyi oyuncu alalım dursun transferi değil bizimde satmak gibi bir zorunluluğumuz yok
almak istiyorlarsa istenen bedeli öderler ödemezlersede cenk bizim oyuncumuz her sene üstüne koyarak gidiyor.
oyuncuya ihtiyacımız yokki duyuma ihtiyacımız olsun tek transfer ihtiyacı olmayan takım biziz transfer
yapılacaksada anca fırsat transferi yapılmalı yada giden olursa yerine oyuncu alınır. insanlarda transfer yapmaya
mecburmuşuz gibi bir hava var. Değiliz.

Çevrimdışı İhsan

Amam böyle bir bilgi yayarsak bizde duyumcu oluruz  :ok:  :ebebe:
Ne de olsa icinde ki sesi duydun... Degil mi?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı sozkul

Sampiyon olacaksak kesin satilsin  :biggrinking:

hem onu satıp hemde şampiyon olmak imkansız  @İhsan.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Okan Topaloğlu, başkan 30 istiyor cenk gitmek istiyor demiş, cenkin morali bozulmuş, bu transfer bugün sonuçlanmazsa everton başka oyuncu alacak diyor..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı underworld

Okan Topaloğlu, başkan 30 istiyor cenk gitmek istiyor demiş, cenkin morali bozulmuş, bu transfer bugün sonuçlanmazsa everton başka oyuncu alacak diyor..
Hooaydaaaa
Özen 22+3 diyordu.
Bizde direk 25 istemişiz

Etiketler: