2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6937084 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Terim telefon etmiş Kaan Ayhan'a. Yıllarca önce Terim'in istediği hiçbir adamı ne Fener ne biz alabilirdik. Şimdi paradigma değişti bakalım neler olacak.  Çizilmiş karizmasının gücü istediği her Türk futbolcuyu almaya yetecek mi?
Geçti o işler abi, millî takım havucuyla kandırıyordu oyuncuları. Artık Terim'in milli takım üzerinde bir hakkı kalmadı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kutay

Babel'e çinlilerin 14 milyon teklif ettiği haberi doğru olabilir mi?
@mylife1903 kızacak ama ben kendimi tutamam veririm o paraya.  25 de Cenk,  39 yapıyor, seneye CL e katılamama olasılığını önceden cebe atıp amorti etmiş oluyoruz, birde katılırsak ohhh.  Bu sayede son üç yılıın toplam zararının 0 olması durumuda garantilenir zaten.

Not: geçenlerde futbolcuların 3 aydır maaş alamadığı söylentisi vardı, doğru mu bilmiyorum ama öyleyse mutlaka satış yapmamız gerekiyor diye okurum ben bunu.
onca şampiyonlar ligi gelirine rağmen hala futbolcu maaşlarında gecikme yaşanıyorsa seneye şampiyonlar ligine gidemediğimizde neler olur kim bilir bir şekilde ikinci yarı 17'de 14 yapmamız lazım.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

@mylife1903 kızacak ama ben kendimi tutamam veririm o paraya.  25 de Cenk,  39 yapıyor, seneye CL e katılamama olasılığını önceden cebe atıp amorti etmiş oluyoruz, birde katılırsak ohhh.  Bu sayede son üç yılıın toplam zararının 0 olması durumuda garantilenir zaten.

Not: geçenlerde futbolcuların 3 aydır maaş alamadığı söylentisi vardı, doğru mu bilmiyorum ama öyleyse mutlaka satış yapmamız gerekiyor diye okurum ben bunu.

Tüm takımı satalım borçları ödeyip kulübü kapatalım o zaman  :lol:
Futbolcu satarak borç ödemekle ilgili görüşüm şöyle:

Futbolcu satarak kulüp borcu ödemek bana mantıklı gelmiyor. FFP bu sene bitiyor deniyor ama ben öyle anlamıyorum. 2018 transfer sezonunu da kapsıyor anlaşmamız. O nedenle gelecek muhtemel 20+ milyon euro direkt transfere yatırılmalı. Ama saçma harcamalar değil gerçekten ihtiyacımız olan yerlere (sağ bek+10 numara+forvet)..
Kulübümüzün borcu doğru yatırımlar, kira gelirleri, sponsorluklar, forma-bilet satışı vs, ŞL ve Süper Lig gelirleri ile eritilmeli. Cenk'i satıp yerine eksiklerimizi almazsak, Şampiyon olamaz ŞL'ye gidemezsek seneye parlatıp satacak futbolcu bulamaz hem de diğer gelirlerden oluruz. Futbolcu satışından gelen para büyük oranda yine futbolculara harcanmalı ve başarı sürekliliği sağlanmalı. Borçlar da elde edilen başarılarla kapatılmalı.

Çevrimdışı mylife1903

Abi yok artik onu satalim bunu satalim
Pektemek
Veli
Boyko
Aras
Var satilacak
Milos pedro falan

Babeli de satarsak hepten bocalariz

En temiz ticaret boyle senol gunesi satacaksin yanina quaresma ve caneri verecen stok sitiye satacan 40milyon ingiliz mangirina. Sagdan soldan orta rekoru kirarlar. Teibunler dolsr tasar

Çevrimdışı mylife1903

Mario Balotelli : Güçlü bir kadroya sahip olan ve CL'de oynayacağım bir takıma gitmek istiyorum
Gel yavrum gel janim gel
Iyilesmene de gerek yok ulkede seni timarhaneye bashekim yapariz

Konyada timarhenin kapisini acmislar
300deliden 299i kacmis
Bi kapiyi acan kacmamis

Bashekime kosmuslar demisler
Ne yapacaz hepsi sehre indi nasil toplayacaz
Bashekim demis
Al agzina bi duduk dut dut dut lokomatif ol
Arkana takilir bizimkiler getirirsin merkeze demis

3 saat sonra doktor gene cikmis
Bashekim sormus
Nasil geldimi bizimkiler

Doktor demis, hocam bizimkilerin hepsi geldi de problem baska, trenin pesine 200 tane daha takildi onlari nereye yatiracaz

Çevrimdışı Karabay

On numarayı illa neden dışarıdan bakıyoruz ki. Emre akbabaya 5m versek vermezler mi?

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Mario Balotelli : Güçlü bir kadroya sahip olan ve CL'de oynayacağım bir takıma gitmek istiyorum
Bak hele bize kaş göz mü yapıyor yoksa bana mı öyle geliyor  :evillol:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

On numarayı illa neden dışarıdan bakıyoruz ki. Emre akbabaya 5m versek vermezler mi?

himmetçiler₁ anlastı sanırım Emre ile.

Çevrimdışı Karabay

himmetçiler₁ anlastı sanırım Emre ile.
kaça anlaşmışlar. Araya girip su katsak.

Çevrimdışı LuceGel

kaça anlaşmışlar. Araya girip su katsak.
8 M € diyorlar.Bunlar hala nasıl transfer yapıyor anlamıyorum sezon sonu avrupadan men filan diyorlardı o iş sağlamamı bindiki :alala:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı LuceGel

http://Yasaklı Link/n-42306-cenk-tosuna-alternatif-isimler-belli-oldu.html
Paralar çarçur olacak gibi :bandit:

Çevrimdışı İhsan

5m ya bir takım daha kurarız  :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı caner.eryigit

İbrahimovic’e teklif yapmışız menajeri aracılığıyla kuzeni az önce Radyospor da söyledi.%70 ihtimalle teklifi kabul edebilirler dedi.şimdi bu adam gelse Şenol hocam bunu oynatmasa yıllık 10 milyon Euro alıyormuş  kuzeninin yalancıyım oynamak istiyormuş 2 sene daha üst düzey rahat oynarım diyormuş.açıklamalar böyle çok iyimser konuştu gelecek gibisinden!

Çevrimiçi Samet Ç

Borja'ya para verileceğine buna verilsin.

Çevrimdışı Kutay

Ya şu abubakarı geri alma ihtimalimiz hiç mi yok negredo-abu iyi giderdi be
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Karabay

5m ya bir takım daha kurarız  :bandit:
yerli on numara alıyoruz abi :) o kadar da olsun.

Çevrimiçi Necmi

Geçti o işler abi, millî takım havucuyla kandırıyordu oyuncuları. Artık Terim'in milli takım üzerinde bir hakkı kalmadı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kandırma demeyelim tehdit ediyordu daha doğru bir kelime.

Çevrimiçi murat

Tüm takımı satalım borçları ödeyip kulübü kapatalım o zaman  :lol:
Futbolcu satarak borç ödemekle ilgili görüşüm şöyle:

tüm takımı satıp 0 borç yapabiliyorsak hemen hepsini satalım ben okeyim.bu kulüp beşiktaş devre arası 15 futbolcu bulup oynatırsın.2 senede sıkıntı çekersin ama sonra yine lige ambargo koyarsın.

Çevrimiçi murat

galatasaraylı çıktı o.

Çevrimdışı LuceGel

Cenk transferi bomba etkisi yarattı Fikret başkan bakalım neler yapacak yokmu bir duyum atacak üstümüze  :icool:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ya şu abubakarı geri alma ihtimalimiz hiç mi yok negredo-abu iyi giderdi be

A. Madrid iyi bir teklif yapacak Abou için .
Çok büyük bir balık kacırdık

Çevrimdışı LuceGel

O paralara çıkacağı belliydi hülle mülle bir şekilde almalıydık paha biçilmez bir mücevher. :steamed:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Kaçan balık her zaman büyük oluyor :(

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Etiketler: