2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6936719 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

Virgil Van Dijk 26 yaşında hollandalı defans oyuncusu Liverpoola 85 m euroya transfer oluyor, Cenk için 20 m euro resmen şaka.
85 mi   yok artık deve
Cenk 25 dedik ama bu olursa enflasyon zammı olarak 30 olur.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

yabancı oyuncularının parasını ödeyemeyeceği için sözleşmesini feshedecek antalyalı oyunculardan en az birini alacağımızı düşünüyorum.
hem bonservis bedeli yok, hem de ligde az çok süre aldılar.

tahminim Etoo olur.

Çevrimdışı underworld

yabancı oyuncularının parasını ödeyemeyeceği için sözleşmesini feshedecek antalyalı oyunculardan en az birini alacağımızı düşünüyorum.
hem bonservis bedeli yok, hem de ligde az çok süre aldılar.

tahminim Etoo olur.
Batan geminin malları diyorsun ama bizim için Antalya sadece güzel bir şehir.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Tosic'e de Premier Lig'den ilgi var, ustelik tek bir takim degil. Cenk'i satmak konusunda bu kadar hevesli olmanin geregi yok. Cenk Oguzhan ya da Fernandes gibi degeri dusecek bir adam degil. 25'ten asagisina satmaya degmez. Tosic 5 milyon civarina satilirsa iyi olacak.

Çevrimdışı atalay

Seneye EPL'de Conte, Pep, Klopp dokunuşları olacak. Lakin İngiliz oyuncuları ve altyapı projesi ile Tottenham'ın geleceği parlak. Bu Spurs menşeli oyuncular ve Pep'in oyun mantalitesi birleşince İngiltere'nin, Almanya ve İspanya örneğinde olduğu gibi 2018 yada 2020'de bir final göreceğini düşünüyorum. Bu rekabete Mou'da katılırsa eşsiz olur.

Pep, şu anda EPL'deki diğer başarılı ekipleri başarısız göstermekte. İngiltere milli takımı Pep ve Pochettino'dan beslenirse 2020 final ihtimali "İngiltere için bile" makul olabilir. Ki şu anki mevcut menajer A takım oyuncuları ile alt yaş gruplarında beraber çalıştı. Uzun vadede City'in akademi atılımları da ülke futbolu için önemli. Yayın gelirleri, yeni pazarlar derken stoper için €85 milyon veren de var; ikinci sınıf bir ülkenin askeri savunma harcaması kadar takım savunmasına para harcayan takımlar da. Şampiyonlar Ligi'nde 5 İngiliz takımın son 16 görmesi normal. İlaveten Conte oldu, Pep olacak, seneye Kloop?
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2017, 00:51:57 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Oyuncunun yaş, alabileceği maksimum kontrat, pasaport, network ve sözleşme bitiş süresi gibi direkt; oyuncuya duyulan talep (lig-takım), genel kadro planlaması, yabancı sınırlaması-kurallar, orta-uzun vadeli planlama gibi dolaylı birçok değişken var. Devre arası -şayet fırsat transferi değilse- değerli bir oyuncuyu kadroya katmak herkes için ekstra maliyetli olur. Herkesin oyuncusu kıymetli. Ayrıca Beşiktaş'ın o seviyelerde bonservis ücreti ödeyecek lüksü olduğunu düşünmüyorum. Mevcut transfer algoritmasının dışına çıkabilecek bir yönetim aklı ve ekonomik gücü yok zaten. @İhsan
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2017, 01:05:49 atalay ]

Çevrimdışı underworld

Tosic'e de Premier Lig'den ilgi var, ustelik tek bir takim degil. Cenk'i satmak konusunda bu kadar hevesli olmanin geregi yok. Cenk Oguzhan ya da Fernandes gibi degeri dusecek bir adam degil. 25'ten asagisina satmaya degmez. Tosic 5 milyon civarina satilirsa iyi olacak.
Ferdandes bi kere karaktersizin teki.
Bizim oyuncularla bu dingili kıyaslamak bizimkilere küfürdur.

Çevrimiçi sozkul

Süleyman Abi; Hoca'nın hal ve tavırlarına, yaptıklarına baktığımızda çıkaracağımız sonuç hep kendisinin haklı olduğu, sorun varsa o sorunun kendisinden kaynaklanmadığı. Yaptığı tercihler de bunu teyit ediyor. Örneğin son maçta yaptığı değişiklikle Hoca benim sistemim doğru, kusursuz, sorunlu olan futbolcu ve diğer unsurlar demeye getiriyor. Hocanın mizacı bu. Bir  iş artık son raddeye yaklaştığında kendini sorguluyor,  bir takım değişikliklere gidebiliyor ama bu değişim uzun bir süreç içinde gıdım gıdım ilerleme şeklinde gerçekleşiyor.

Kod adımı kullanma onur, karışıyor.  :)

Çevrimdışı atalay

Beş büyük ligin dördünde şampiyonlar Aralık ayında belli oldu. Rekabet kalitesi: Belli oranda aklın yanında büyük oranda para.

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Arda transferi taraftar tepkisi yüzünden dondurulmuş, iyi haber. (doğruysa)

Çevrimdışı levitate

Lucas Paqueta ve Richmond Boakye-Yiadom ile ilgileniyormuşuz
bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

Lucas Paqueta ve Richmond Boakye-Yiadom ile ilgileniyormuşuz
istemeyiz kalsın

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

niyee
Sağdaki bizim seviye degil.
Sambaci ise daha pozisyonu net degil ve çaylak.
Gidip 10-12 veremeyiz.

Çevrimdışı levitate

Sağdaki bizim seviye degil.
Sambaci ise daha pozisyonu net degil ve çaylak.
Gidip 10-12 veremeyiz.
sağdaki arkadaş kiralık bide 9 m opsiyonluymuş
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Karabay

Çevrimiçi sozkul

Bizim Türk bulmamız gerekmiyor mu arkadaşlar hep yabancı sayıyorsunuz, 14 yabancımız var zaten dembaba geliyor birde, eee ne olacak?
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2017, 12:43:20 sozkul ]

Çevrimiçi terapati

Katılıyorum @sozkul abi. Arda hariç herhangi bir Türk ismine rastlamadık henüz. Sürekli yerli gönderip yabancı alıyoruz nasıl oluyorsa  :bandit:

Kaan Ayhan söylentileri vardı bir ara, yeni haber var mı acaba?

Çevrimiçi sozkul

Katılıyorum @sozkul abi. Arda hariç herhangi bir Türk ismine rastlamadık henüz. Sürekli yerli gönderip yabancı alıyoruz nasıl oluyorsa  :bandit:

Kaan Ayhan söylentileri vardı bir ara, yeni haber var mı acaba?

Terim telefon etmiş Kaan Ayhan'a. Yıllarca önce Terim'in istediği hiçbir adamı ne Fener ne biz alabilirdik. Şimdi paradigma değişti bakalım neler olacak.  Çizilmiş karizmasının gücü istediği her Türk futbolcuyu almaya yetecek mi?

Çevrimiçi sozkul

Babel'e çinlilerin 14 milyon teklif ettiği haberi doğru olabilir mi?
@mylife1903 kızacak ama ben kendimi tutamam veririm o paraya.  25 de Cenk,  39 yapıyor, seneye CL e katılamama olasılığını önceden cebe atıp amorti etmiş oluyoruz, birde katılırsak ohhh.  Bu sayede son üç yılıın toplam zararının 0 olması durumuda garantilenir zaten.

Not: geçenlerde futbolcuların 3 aydır maaş alamadığı söylentisi vardı, doğru mu bilmiyorum ama öyleyse mutlaka satış yapmamız gerekiyor diye okurum ben bunu.

Çevrimiçi terapati

Terim telefon etmiş Kaan Ayhan'a. Yıllarca önce Terim'in istediği hiçbir adamı ne Fener ne biz alabilirdik. Şimdi paradigma değişti bakalım neler olacak.  Çizilmiş karizmasının gücü istediği her Türk futbolcuyu almaya yetecek mi?
Eğer böyle bir durum varsa daha önceden yapılmış "sözlenme"ler falan işin içine girebilir. Perdenin arkasında neler dönüyor bilemiyoruz malesef  :bandit:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Mario Balotelli : Güçlü bir kadroya sahip olan ve CL'de oynayacağım bir takıma gitmek istiyorum

Çevrimdışı levitate

Mario Balotelli : Güçlü bir kadroya sahip olan ve CL'de oynayacağım bir takıma gitmek istiyorum
e o zaman come to Beşiktaş
bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Etiketler: