Ben Hoca'nın ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum. Benim sistemim diye garabet bir şey icat edip işe yaramamasına rağmen inatla buna sadık kalıyor, puan kayıplarına neden oluyor, futbolcuların performansını dibe çekerek resmen futbolcuları yem ediyor taraftara, cümle aleme. Yaptığı yanlışlar futbolcuların sorgulanması ile neticeleniyor. Son Sivas maçında yaptığı işler de iyice tuz biber oldu yaptıklarına. Cenk'i alıyorsun oyuna Negredo'yu çıkarıyorsun. Cenk'i oyuna alıyorsan bunun manası yerden ve merkezden daha çok oynamaya teşebbüs edeceğindir. Ama sen ne yapıyorsun; sistem devam diyorsun, takım panikle karışık sağlı sollu ortalara devam ediyor. Ne de olsa kaybedilen 21 puanın çoğuna neden olan o kusursuz sistem değil!!! Madem takım olarak sağlı sollu ortalara devam edeceksin o zaman niye Negredo'yu oyundan çıkarırsın? Madem Cenk'i alacaksın niye merkezden daha çok oynamana olanak sağlayacak şekilde Negredo'yu oyunda tutup, Talisca ve Quaresma'yı oyundan çıkarmazsın? Sistemim de sistemim dersin, oyununu sağlı sollu ortalar üzerine temellendirir, 21 puan kaybı olunca da suçu onda bunda ararsın. Ne geçti eline Sivas maçında peki? 1 taşla 3 kuş vurdun. Cenk, Negredo ve Quaresma'yı taraftarın önüne attın, sorgulatır oldun.
Negredo-Cenk değişikliği şenol hoca'nın son üç yılda yaptığı en büyük hataydı.
Cenki alabilir ama neden Negredo'yu çıkarıyor?
Sıkışırsan çıkardığın oyuncuyu tekrar almıyorsun ki!
Kaldıki Cenk'e sol kanat görevi verdiğimiz ve başarılı olduğumuz bir sürü maç var.
Çünkü cenk ne zaman sol kanat oynamışsa( 60'dan sonra, yoksa bu asli oyun planımız olamaz) rakibin dengesi bozuldu.
Son maçda o çok bozuldum Şenol hocaya.. küstüm.