2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6941500 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Quaresma kahveyi nasıl içer gençler bilen var mı ?
Maalesef orta içer. Zaten Hocadan talimatlı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Galao usulü içer Portekizliler. Ben mi öğreticem bu yaştan sonra?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Maalesef orta içer. Zaten Hocadan talimatlı
Hocayla beraber iciyorlardir zaten, caner de takiliyordur bunlarla

Çevrimdışı Çağatay

Atalay ???
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

O ne be
Kufur falan olmasin

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O ne be
Kufur falan olmasin
Saksıya fesleğen gibi oturturum anlamına da gelebilir..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kartalBaz

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2017, 23:53:11 kartalBaz ]

Çevrimdışı scarfright

aslında tam 3-4-3 değil abi @mylife1903 abinin dediği 2-7-1 gibin
    pepe-vida
       medel

medel stoper orta saha karışımı bi rolde libero diyelim. hem savunma zaafiyetlik bi durum yok abi bence 3'lü sistemler hücümda daha çok avantaj sağlıyor
Bilgi olarak söylüyorum: libero defans tandemi ile kaleci arasında oynayan oyuncudur. Orta saha ile tandem arasına ön libero mevkii denir. Libero modern futbolda yeri olmayan mevkiidir.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi levitate

Vida Pepe Tosic
 GG                        Adriano
          Medel-Ozi
Cenk    Negredo      Babel

Daha orta-kafa mentalitesinden vazgeçemeyen hocanın böyle bi formasyon değişikliğine gitmesi imkansız heral :D

hayal kuruyoruz işte :D

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Bilgi olarak söylüyorum: libero defans tandemi ile kaleci arasında oynayan oyuncudur. Orta saha ile tandem arasına ön libero mevkii denir. Libero modern futbolda yeri olmayan mevkiidir.

neden yeri yok ki juve kullanmıyor mu
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Vida ya 10 milyon bonservis verimsiz hesaplara göre
Sen hesap yapma bence.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi levitate

İleri 3 lu senede 60 gol atarsa belki
(Adri ve gg ye de gençlik iksiri)
e o kadarıda atsınlar bi zahmet :D babel ile lens çılgın atardı bu formasyonda
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

:kop:

10/10 forumda yılın esprisi
bipbipbupbup

Çevrimdışı sozkul

forumun en iyi masalcısı taliscanın üzerine sistem kurmaya çalışanlardır abi . saha içi şöyle dursun tatile gidip zamanında dönmeyen kampı hiçe sayan şu kadar daha vermezseniz oynamam diyen karakterin üzerine gece kondu bile yapılmaması gerekirken tahtaya ilk onun adını yazanlardır hayal satan. kötü oynadığında ise ben ilerisi için düşünüyorum genele bakıyorum diyorsun  :) uzun pas atıyormuş oyunun yönünü değiştiriyormuş, beşiktaş 3. lig takımı değilki uzun pas atabilmek meziyet sayılsın. caner gönül tolgay oğuzhan medel ilk çırpıda akla gelenler... uzun pas atamayan kim var ki takımda hepsi isabetli pas atıyor. talisca golcüdür bakın görün 9 numaranın kötü bir taklidini oynuyor denilince hemen savunmaya geçiyorsun hayır 10 numara o diyorsun. tabi biliyorsun en çok gömülen golcülerdir.

niassenin epl deki istatistiği daha iyi, salak mı bu adamlar cenkle takas etsinler demişsin. abi cidden cenki daha iyi gömebilmek için mi yapıyorsun bunları? afrikada doğmuş kaç yaşında olduğu bile tam belli olmayan biridir niasse.

birde, q7 yi gömmeye çalışmasın kimse. talisca ile bu takım 4-4-2 oynuyor. tabii ki hücum planı orta yapmak olacak. ne bekliyorsunuz? forvet arkası yok bu takımda göbekten nasıl atak yapacaz? sergen delgado guti sosa 10 numaranın özellikleri zamanla değişti her seferinde birini bulup oynattık. bu transfer döneminde maç sürekliliği olan yatıp yatıp gelmeyen şenol hocanın birkaç haftada forma verebileceği adam gibi ofansif orta saha alınmazsa başarısızlık halinde kimse sağa sola bahane bulmasın.

Necib'in uzun paslarını çok beğeniyorum ben.

Çevrimdışı sozkul

Ben Hoca'nın ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum. Benim sistemim diye garabet bir şey icat edip işe yaramamasına rağmen inatla buna sadık kalıyor, puan kayıplarına neden oluyor, futbolcuların performansını dibe çekerek resmen futbolcuları yem ediyor taraftara, cümle aleme. Yaptığı yanlışlar futbolcuların sorgulanması ile neticeleniyor. Son Sivas maçında yaptığı işler de iyice tuz biber oldu yaptıklarına. Cenk'i alıyorsun oyuna Negredo'yu çıkarıyorsun. Cenk'i oyuna alıyorsan bunun manası yerden ve merkezden daha çok oynamaya teşebbüs edeceğindir. Ama sen ne yapıyorsun; sistem devam diyorsun, takım panikle karışık sağlı sollu ortalara devam ediyor. Ne de olsa kaybedilen 21 puanın çoğuna neden olan o kusursuz sistem değil!!! Madem takım olarak sağlı sollu ortalara devam edeceksin o zaman niye Negredo'yu oyundan çıkarırsın? Madem Cenk'i alacaksın niye merkezden daha çok oynamana olanak sağlayacak şekilde Negredo'yu oyunda tutup, Talisca ve Quaresma'yı oyundan çıkarmazsın? Sistemim de sistemim dersin, oyununu sağlı sollu ortalar üzerine temellendirir, 21 puan kaybı olunca da suçu onda bunda ararsın. Ne geçti eline Sivas maçında peki? 1 taşla 3 kuş vurdun. Cenk, Negredo ve Quaresma'yı taraftarın önüne attın, sorgulatır oldun.

Negredo-Cenk değişikliği şenol hoca'nın son üç yılda yaptığı en büyük hataydı.
Cenki alabilir ama neden Negredo'yu çıkarıyor?
Sıkışırsan çıkardığın oyuncuyu tekrar almıyorsun ki!
Kaldıki Cenk'e sol kanat görevi verdiğimiz ve başarılı olduğumuz bir sürü maç var.
Çünkü  cenk ne zaman sol kanat oynamışsa( 60'dan sonra, yoksa bu asli oyun planımız olamaz) rakibin dengesi bozuldu.
Son maçda o çok bozuldum Şenol hocaya.. küstüm.

Çevrimdışı sozkul

Vida.. 28 yaşında. 4.5 yıllık sözleşme. 1.5 m € imza parası. 1.5 milyon € menajer parası. Yaklaşık 250 bin € puan başı parası. Hayırlı uğurlu olsun..

Fatih Doğan paylaşmış bunu. Doğru ola bilirmi ??

Отправлено с моего iPhone 5s используя Tapatalk

@underworld  bu rakamları kaldıramaz, kabullenemez.. :icool:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

@underworld  bu rakamları kaldıramaz, kabullenemez.. :icool:

28-35 yaslari arasi bir stoperin en verimli yillaridir. Hirvat Milli Takimi gibi ust duzey bir milli takimin stoperini bedelsiz aldik, ne olacakti bedava mi oynayacakti? Bonservisle oyuncu alininca menajerler komisyon almiyor mu? Dertleri Besiktas'in transferine bok atmak, sindiremiyorlar ama uzerina soda icerlerse belki siner. Gidip sacma salak Serdar Aziz gibi bir stopere 4.5 milyon euro verdiler, ustune 2 milyon maasi var. Tabi primi, bonusu menajer ucreti yine var. GS, FB bu paralarin fazlasini RVP, De Jong, Selcuk gibi 0 fayda veren adamlara veriyor ustelik hepsi olu yatirim. Biz istesek bu maasa 2 sene sonra Vida'yi 10-12'ye rahat rahat satariz, maasi bedavaya geldigi gibi kar bile ettiren transfer bu. Dedigim gibi, hazmedemiyorlar. Tavsiyem soda icsinler, faydasi olur.

Çevrimdışı underworld

Sen hesap yapma bence.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru diyorsun rasyonel reyis
Olaya biraz  duygusal(!)   bakmam lazım .
[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2017, 02:01:22 underworld ]

Çevrimdışı ardiles

Necib'in uzun paslarını çok beğeniyorum ben.

necip beşiktaşta oynayabilecek seviyede değil. altyapı zorunluluğuyla kadroda yer buluyor. uzun pas atamıyorsa bu bizim ayıbımızdır. neyse, anladığım kadarıyla konu zaten necip değil.

-futbol sonuç oyunudur. talisca bütün maç sahada gezinir ama olmadık anda kalitesini gösterip golünü atar. her oyuncu arı gibi çalışmak zorunda değil, talisca yetenekleriyle oynar ve onu beğenmeyenler vasat sevicidir- sanırım söylenmek istenen bu. peki bunu da kabul edelim. soruyorum şimdi "neden kimse sözünün arkasında durmuyor"?

sahada yaşanan oyun içi problemlerin ana nedeni taliscanın şu yukarıdaki tarifinden kaynaklanıyorsa neden cenke şuna buna b.k atılıyor? oyun içi aksaklıkları baştan kabul etmişsiniz şimdi niye şikayet edip sorunu başka oyuncularda arıyorsunuz?

genel soruydu abi. böyle düşünen herkese soruyorum.

Çevrimdışı underworld

Devre arası OOS farz.
Kalite-uyum ne kadar iyiyse şampiyonluk yarışmiz da o kadar iyi olur.

Çevrimdışı mylife1903

her tarafimizdan modernlik akiyir, medeniyet pacalarimizdan akiyor, rakiplerin hepsi gelecegin futbolunu oynuyor ama biz libero ile sahaya cikiyor

Çevrimdışı scarfright

her tarafimizdan modernlik akiyir, medeniyet pacalarimizdan akiyor, rakiplerin hepsi gelecegin futbolunu oynuyor ama biz libero ile sahaya cikiyor
Ben böyle oynamalıyız ya da oynamamalıyız diye bir şey söylemedim. Rakiplere ya da bize göre de söylemedim. Ön libero ile libero karıştırılıyor onu aktarmak istedim. Sadece tanım yapmak istedim abi.

Çevrimdışı underworld

Stanciu hoş mudur , yoksa boş mudur ?
Belçika ya gitmeden önce çok istemiştim kanat tipli oos diye.

Opsiyonlu kiralık gelsin bakalım.

Etiketler: