2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6948698 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Tosici birakiyoruz desek super lig takimlari siraya girer ki tosic stoper degil.
Pedro 150bin maasla anca takim buluyor milli stoper, yersen

Bilice verilen adamlarin seviyesi de bu yani sonra bilicw kufur ediyoruz, tamam hakli oldugumuz noktalar var ama adami da bi dinlemek isterdim yani

Stoperlere gel pedro, dani bekler ismail opare forvet pektemenk malmeyda falan adam da hakli

Çevrimdışı mylife1903

Tamam menajeri beceriksiz ya da artniyetli olabilir de, yani ligden bir takım bile istemedi. Malatya, Sivas ve Göztepe 30 yabancı aldılar, ama Pedro'ya bakmadılar.

Ben Pedro'dan da şüphe ediyorum artık.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaa onur birak neyinden suphe ediyon, yaban mantari herif, futbolcu falan degil. Sokusturdular herifi bize. Ismailgillerden stoperimtrak

Kotu futbolcu iste adam. Bu herife 2.5 falan bonservis verildi yok yerimizden.
Almayin diyoruz almis olmak icin adam almayin diyoruz.

Bizim gibi fenni gomuculerin mesela genc bir oyuncuya kurek salladigi gorulmus mu?
Biraksalardi da eskude meskude ugrasilacagina atinc oynasaydi.

Atinc ilk macina kac yilinda cikti?
O mactan sonra kac stoper geldi kac para verildi bonservise kac oara verildi maasa primlere. Atinc oynasaydi daha mi kotu olurdu?

Çevrimdışı Zafer55

Diego Costa olayı! F.Bahçe sahada, Beşiktaş Beleştepe'den ıslık çalıyor. Nasılsın Diego?(fatih doğan)

Çevrimdışı tuncaboylu

Yaa onur birak neyinden suphe ediyon, yaban mantari herif, futbolcu falan degil. Sokusturdular herifi bize. Ismailgillerden stoperimtrak

Kotu futbolcu iste adam. Bu herife 2.5 falan bonservis verildi yok yerimizden.
Almayin diyoruz almis olmak icin adam almayin diyoruz.

Bizim gibi fenni gomuculerin mesela genc bir oyuncuya kurek salladigi gorulmus mu?
Biraksalardi da eskude meskude ugrasilacagina atinc oynasaydi.

Atinc ilk macina kac yilinda cikti?
O mactan sonra kac stoper geldi kac para verildi bonservise kac oara verildi maasa primlere. Atinc oynasaydi daha mi kotu olurdu?
Atınç oynasaydı, Leipzig'e satamazdık abi.

Çevrimdışı mylife1903

Atınç oynasaydı, Leipzig'e satamazdık abi.

Daha ekonomik olurdu bizim icin
Listeletme stoperleri

Çevrimdışı Egos

Tamam menajeri beceriksiz ya da artniyetli olabilir de, yani ligden bir takım bile istemedi. Malatya, Sivas ve Göztepe 30 yabancı aldılar, ama Pedro'ya bakmadılar.

Ben Pedro'dan da şüphe ediyorum artık.

ben de türkiye piyasasında kalmaya çalıştığını düşünüyorum. 1. ligde bolu'yla süper lige çıkmayı, olmadı oradaki performansı ile bir sonraki sezon süper ligde oynayacak bir takıma imza atmayı planlamış olabilir. evine dönmek istese işi daha kolaydı sanki, kendisi için orada oynadığı iki sezonun kariyerine katkısı olmadığını görmüş olabilir, buradaki maaş düzeyi malum. bize de onu gözden ırak bir lige göndermek pek yarar sağlamadı zaten, hatayı orada yaptık galiba.

Çevrimdışı MUSTAFA_

"Çok transfer yapmıcaz 2-3 transfer yapıcaz"
7 oyuncu aldık
Via F.Orman
Onu açıkladı yalnız başkan  :tabe: Atınç ve Töre'nin sakatlıkları planlarımızı bozdu dedi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Daha ekonomik olurdu bizim icin
Listeletme stoperleri
Stoper satışından çok para kazandık ama.

Marcelo, Ersan, Rhodolfo, Atınç alt alta yazınca 20 milyon Euro'dan fazla.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Diego Costa olayı! F.Bahçe sahada, Beşiktaş Beleştepe'den ıslık çalıyor. Nasılsın Diego?(fatih doğan)

Şair burda tam olarak ne demek istemiş

şikeciler cok istekli , bizim gönülsüz tok oldugumuz mu

Çevrimdışı Egos

Tosici birakiyoruz desek super lig takimlari siraya girer ki tosic stoper degil.
Pedro 150bin maasla anca takim buluyor milli stoper, yersen

Bilice verilen adamlarin seviyesi de bu yani sonra bilicw kufur ediyoruz, tamam hakli oldugumuz noktalar var ama adami da bi dinlemek isterdim yani

Stoperlere gel pedro, dani bekler ismail opare forvet pektemenk malmeyda falan adam da hakli

doğru da, pektemek'in sözleşmesini uzattırmasaydı bari. aynı pektemek yerine cenk'i tercih etti şenol güneş, bu kararının hiç mi sonuca etkisi olmadı? ayrıca ismail'e laf yok, şampiyon solak. demba ba'yı da gördü kadrosunda, bir sezon daha kalsa gomez'i oynatacaktı, gitti.

Çevrimdışı underworld

Anadolu kulüpleri ,ülke içinden gelecek yabancılara pek sıcak bakmıyor.
Belki komisyon ,bedavaya kapatmak,  oyuncunun kötü algısı  falan vb seyler de olabilir.

Çevrimdışı Zafer55

"Çok transfer yapmıcaz 2-3 transfer yapıcaz"
7 oyuncu aldık
Via F.Orman
Pepe 1
Lens 2
Negredo 3
Medel 4
Orkan 5
 6 ve 7 kim yahu :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

Pepe 1
Lens 2
Negredo 3
Medel 4
Orkan 5
 6 ve 7 kim yahu :alala:
Vida ve Kaan'ı sayıyorlar.

Çevrimdışı Egos

gönülsüzlük değil de parasızlık, bedavaya getirmeye çalışıyoruz herhalde. fenerbahçe ise saha içinden loca alacak kadar gözünü karartmış.

Çevrimdışı Zafer55

Sana para değil mutluluk vaadediyoruz bak istersen burdayız diyoruz herhalde..bende çok bişey anlamadım belki anlayan olur diye paylaştım burda  :) şairi de gizem kasan reklam derdi olan biri de değil ama gizemli bir mesaj olmuş

Çevrimdışı Zafer55

Ooo kaan sayılıyomu.Son gün sürprizi ..hadi hayırlısı

Çevrimdışı mylife1903

Yoh
Kosta ile benzema

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kaan ve Vida süper olur bence
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Oyuncunun yazılımı iyi fakat gereken ve vaat edilen donanım koyulamadı. Hep bahsettiğim transfer sonrası planlama işi. Homesick olması ve özel hayatındaki bir takım sorunları çözememek de bu planlamada yer alıyor. Oyuncunun; zihinsel, fiziksel ve oyunculuğuna dair gelişimi yetersizdi. Fakat en önemlisi bu bir organizasyon işi. Oyuncuya uygun bir oyunda, oyuncu kalitesinin üzerinde performanslar alabilirsiniz. Bu her takım ve her pozisyon için geçerli. Bilic'in iki sezonu buna çok iyi örnek. Keza onun yapmayıp, Güneş'in yaptığı tercihler de. @BesiktasTaraftari2017   
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2017, 05:22:46 atalay ]

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Sanırım D.Costa oldu gibi

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Sanırım D.Costa oldu gibi
neye  istinaden? Trolleme bizi  gece gece  :)
Yorgo

Çevrimiçi Gökhan Kurt

neye  istinaden? Trolleme bizi  gece gece  :)

Sanırım ben trollendim kardeşim

Twittere baktımda her hesap Bizde diyor

Etiketler: