2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6943708 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı simocan

Brügge maçında faturayı buna kestiler. Sonrası baş aşağı dip. @simocan

Haklısın hatırlıyorum bende çok kızmıştım ama bu kadar çabuk harcamamalıydık madem genç alıyoruz bu gençler hata yapacak olan bizim paramıza oldu.
Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı abdusta

buyuk fedekarlık yapan Fikret orman bonservis teklifini 500 binden 750bin euroya cıkardı
eger klubu 750bin Euro bonservisle bırakmazsa
Kaan Ayhan ile ocak ayında 2018 sezonu için
protokol imzalanacakmış
@underworld  :alala: ??

saygılar

Çevrimdışı Egos

Ihale adama kaldi, asil suclu melek yuzlu bombaci kimyasal ismaildi

ağabey belli, sen yine lafı alexis delgado'ya getireceksin. şunun yarısı kadar gomez deseydin, ilk 11'de gomez'i izliyorduk şimdi.

onun gidişini de ismail'e bağlamadan söyleyeyim, en iyi oynadığı maçta yavru kartal pençesi ile penaltı yaptırmışlığı vardı seninkinin. sempatik çocuktu, ama kendini yaktı. ismail ile tolga da üstüne benzin döktüler.

:zaten onu bağlamışsın ağabey, ben hızına yetişememişim.
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2017, 19:30:56 Egos ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bir gol yedirmişti ya, hangi maçdı ? o zaman ipi çekildi
Nisan 2016 deplasmanda 3-3 berabere kaldığımız Akhisar maçıydı . 

Çevrimdışı atalay

Geçen sezon deplasmanda oynadığımız Kayseri maçının ilk yarısındaki diamond orta sahayı bazı maçlarda görmek lazım. Bu düzende kenarlara yapılacak yamalar ve kenar oyuncularının arkasındaki dublajlar önemli.

Çevrimdışı Zafer55

Parlarsa kolay kolay uzatamazsın genç futbolcuyla, ya da çok iyi paraya uzatırsın.
Evet parlarsa zor olur uzatmak çok para isteyebilir.Ama oğuzhan mesela ilk geldi 400-450 bine oynayacaktı kağıt üzerinde 4 yıllık sözleşmesi vardı.Ama 2 yıl sonra sözleşmesi yenilenip alacağı para 3 katına çıkarıldı . Yani adam parlarsa sözleşme süresi uzunda olsa seni zorlayacak ekonomik olarak.Pedro parlasa coşsa 500 bine oynatamayacaktık yani uzun süreli sözleşmenin çok da faydasını görmeyecektik.
Uzun süreli sözleşme konusunda çok katı değilim yanlış anlaşılmasın... 19 yaşındaki oğuzhana 4 yıl mantıklı ama 22 yaşındaki pedroya 5 yıl doğru gelmiyor bana.Yıllık ücretler,ödenen bonservisler ve kulübün o dönemki ekonomik durumunu bir bütün olarak düşününce.

Çevrimdışı cursedofdragon

francodan kurtulduk hadi gözümüz aydın daha geri dönmücek artık kiralık sözleşmesi bitince yallah :)

Milosevic,Aras,Boyko kaldı bizle son dakika gelişmesi olmazsa...

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Sosa nın eşi hamsi seviyormuş
Türkiye den terör var diye diye ayrılan bunlar değilde kimdi ? Şimdi yine bi türkiye serüveni
Tilkinin dönüp dolaşacağı yer Kürtçü dükkanı sözü böyle insanlar için söylenilen bir söz
Neyse hayırlısı olsun karakter önemli bişey.

Çevrimdışı Egos

francodan kurtulduk hadi gözümüz aydın daha geri dönmücek artık kiralık sözleşmesi bitince yallah :)

Milosevic,Aras,Boyko kaldı bizle son dakika gelişmesi olmazsa...

yaklaşık 560 bin avro civarı maliyeti olacaktı, 350 bine indirdik. diğerleri için ocak ayına kadar yaklaşık 1.3 milyon ödeyeceğiz, belki ara transferde bir çözüm bulunur.

Çevrimdışı Mahmut

Evet parlarsa zor olur uzatmak çok para isteyebilir.Ama oğuzhan mesela ilk geldi 400-450 bine oynayacaktı kağıt üzerinde 4 yıllık sözleşmesi vardı.Ama 2 yıl sonra sözleşmesi yenilenip alacağı para 3 katına çıkarıldı . Yani adam parlarsa sözleşme süresi uzunda olsa seni zorlayacak ekonomik olarak.Pedro parlasa coşsa 500 bine oynatamayacaktık yani uzun süreli sözleşmenin çok da faydasını görmeyecektik.
Uzun süreli sözleşme konusunda çok katı değilim yanlış anlaşılmasın... 19 yaşındaki oğuzhana 4 yıl mantıklı ama 22 yaşındaki pedroya 5 yıl doğru gelmiyor bana.Yıllık ücretler,ödenen bonservisler ve kulübün o dönemki ekonomik durumunu bir bütün olarak düşününce.
Bana baska kulüplerde genc ve yetenek vaadeden, bonservis verilmis oyuncularla yapilan 1-2 yillik sozlesme goster, ben de tamam diyecegim sana bu konuda.

Çevrimdışı underworld

buyuk fedekarlık yapan Fikret orman bonservis teklifini 500 binden 750bin euroya cıkardı
eger klubu 750bin Euro bonservisle bırakmazsa
Kaan Ayhan ile ocak ayında 2018 sezonu için
protokol imzalanacakmış
@underworld  :alala: ??

saygılar
"Artik transfer yapmayacağız ,elimizdeki oyunculardan faydalanacagiz."
Via F. Orman

Çevrimiçi Necmi

o iş öyle değil düşün taliscayı bulduk geçen sene 2 sene kontrat yaptık
şimdi o kontratı uzatabilirmiydik sence adam iki maç oynayınca avrupadan bir daha tutamazsın elinde
para vererekde tutamazsın. genç oyuncuda böyle bir risk alınmaz gerçekte ne olacağı hiç belli olmaz
bir parlar elit bir takımın radarına girer parayla bile tutamazsın hoş kontratı uzun olsa gene tutamazsın ama en
azından bonservis alma ihtimalin olur. pedroyu aldığımızda milli takıma kadar yükselmiş iyi oyuncuydu bizdede kötü oynamadı
sonra ailevi sorunları devreye girdi toparlayamadı kendini.
Birazda aldığımız oyuncuları biz köreltiyoruz her aldığımız oyuncu genç yaşında milli takım
seviyesine yükselmiş oyuncu oluyor.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Murillo, İnter'den sonra Valencia yaptı. Pedro ise Bolu. Daha üç sezon önce çata çat oynadığımız Liverpool, Arsenal ve Tottenham maçlarında da baya oynadı.

Bende Pedro'nun neden bu kadar gomuldugunu anlayamadim, yine de su anki kadroda oynayacak seviyede oldugunu sanmiyorum. Fakat bence pek cok super lig takiminda rahat oynayabilirdi.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Transfer'in son gunu anlasilirsa Diego Costa, olmazsa Demba Ba gelecek.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Pedro franco tamam çok iyi oyuncu değildi belki ama çok kötü de değildi. Yedek olarak kalabilirdi. Mitroviçten kötü olduğunu düşünmüyorum

Çevrimdışı simocan

Pedro franco tamam çok iyi oyuncu değildi belki ama çok kötü de değildi. Yedek olarak kalabilirdi. Mitroviçten kötü olduğunu düşünmüyorum

:claps: :claps: :claps: :claps:
Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı cursedofdragon

"Artik transfer yapmayacağız ,elimizdeki oyunculardan faydalanacagiz."
Via F. Orman

"Çok transfer yapmıcaz 2-3 transfer yapıcaz"
7 oyuncu aldık
Via F.Orman

Çevrimdışı Zafer55

o iş öyle değil düşün taliscayı bulduk geçen sene 2 sene kontrat yaptık
şimdi o kontratı uzatabilirmiydik sence adam iki maç oynayınca avrupadan bir daha tutamazsın elinde
para vererekde tutamazsın. genç oyuncuda böyle bir risk alınmaz gerçekte ne olacağı hiç belli olmaz
bir parlar elit bir takımın radarına girer parayla bile tutamazsın hoş kontratı uzun olsa gene tutamazsın ama en
azından bonservis alma ihtimalin olur. pedroyu aldığımızda milli takıma kadar yükselmiş iyi oyuncuydu bizdede kötü oynamadı
sonra ailevi sorunları devreye girdi toparlayamadı kendini.
Birazda aldığımız oyuncuları biz köreltiyoruz her aldığımız oyuncu genç yaşında milli takım
seviyesine yükselmiş oyuncu oluyor.
Abi talisca başka bir mevzu.Öyle bir adamı bulursan 5 yıl yapacan kontratı ona itirazım yok.Beşiktaş taliscayı 2 yıl kiraladı haberi çıkınca bir çok insan vay be falan olmuştu.Satın alma opsiyonu 25m€ olan bir gençden bahsediyoruz.O adam zaten bulunmuş bir adamdı.Biz daha tarihimizde öyle bir adam bulamadık başkalarından önce.Belki bi oziyi sayabiliriz.Pedro da bu açıdan bizim başkalarından önce kaptığımız bir cevher değildi.Evet dediğin gibi daha iyi olabilirdi ama olmadı.Uzun süreli kontratı da dert oldu.kontratı 2+1 2+2 falan olsaydı fena mı olurdu.

Çevrimdışı underworld

"Çok transfer yapmıcaz 2-3 transfer yapıcaz"
7 oyuncu aldık
Via F.Orman
2×3 =6 oyuncu diyor orda

Çevrimdışı Zafer55

Bana baska kulüplerde genc ve yetenek vaadeden, bonservis verilmis oyuncularla yapilan 1-2 yillik sozlesme goster, ben de tamam diyecegim sana bu konuda.
Ben 1-2 yıl demedim ki hiç.. 2 dedim 2+1 dedim 2+2 , 3+1 falan dedim.Bulmuşun genç ve gelecek vadeden adamı herkesten önce, bi dünyada bonservis vermişsen bas 5 yıllık kontratı.Ama  Pedro bu kategoride değildi bana göre.
Ayrıca bana tamam demek zorunda değilsin ki farklı düşünebiliriz forumun güzelliği bu zaten.

Çevrimdışı tuncaboylu

Onun için mi 500 bin Euro almasına karşın Boluspor'dan başka talibi çıkmadı ve maaşının da 350 bini bize kaldı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Egos

Onun için mi 500 bin Euro almasına karşın Boluspor'dan başka talibi çıkmadı ve maaşının da 350 bini bize kaldı.

ağabey sen de aynı şeyi düşünüyorsun, pekâlâ bir takım bulabilirdi, bunun direkt olarak pedro'nun kalitesiyle alakalı olmadığı açık.

Çevrimdışı tuncaboylu

ağabey sen de aynı şeyi düşünüyorsun, pekâlâ bir takım bulabilirdi, bunun direkt olarak pedro'nun kalitesiyle alakalı olmadığı açık.
Tamam menajeri beceriksiz ya da artniyetli olabilir de, yani ligden bir takım bile istemedi. Malatya, Sivas ve Göztepe 30 yabancı aldılar, ama Pedro'ya bakmadılar.

Ben Pedro'dan da şüphe ediyorum artık.

Etiketler: