2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6939988 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

transferin bitmesine 1 gün kaldı göndermesen maaşının tamamını ödeyeceksin
bundanda öteye kadro dışı kalmış oyuncu sorundur. şimdi oturup fenerimi düşüneceğiz
fenere neden kıyak yapsınlar bedava iki oyuncu oynatacak neden böyle bir teklifi geri
çevirsin. fener onlara kıyak yaptı. 160-170 bin euro iyi para kardeşim kadrondaki 3 gencin maaşını
boluya ödetiyorsun işte sonuçta oyuncu kalsa yatarak maaşını alacak bunun yerine
boluyu 3 gence sponsor yapıyorsun.
Hadi işin fb kısmını geçtim.
Biz 3 genç oyuncumuzun maaşını bolunun ödeyeceği kulüpmüyüz ona mı ihtiyacımız var.150 bin ılsa ne olur olmasa ne olur.negredo lens medel 50şer b€ fazla maaş istese alamayacakmıydık yani  :)
 Bolu başkanına sen o 150 bini al yedek kalecine pirim ver ; pedroya da geç pafta süreni doldur sonra
istediğin yere  git demeliler.Bugün buna olyr dersen seneye 1m alan adamına 100 bini biz verelim 900 bini siz ödeyin teklifiyle gelirker karşına.

Çevrimdışı mylife1903

O adama bu maaşı verecek başka takım olmaması daha enteresan.

Pedro Franco gibi adama 500 bin Euro maaş verecek takım bulamayan menajerin lisansı askıya alınmalı.

Normalde menajerler oyuncusu yeni sözleşme imzalasın da komisyon alsın derken, bununki ne halt ediyor çok merak ediyorum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok kotu oyuncu adam ondan belki bu pedroya bonservis verdik biz. Ustelik bir milyona serbest kalma hakki verken daha cok bonservis verdik 2.5 galiba.

Dursun ozbek bile yapmazdi bu transferi diyecem, diyemiyorum o sinif bir transfer

Çevrimdışı Egos

Serhat haklı, 150 bin Euro'nun hesabını yapacak takım değiliz biz.

...

underworld bunu beğenmedi.

Çevrimdışı mylife1903

Hiç mi satamayıp da kiralayan kulüp olmadı abi?

Yani hiç örneğini görmedim ben, o garip.

Goremezsin tabi boyle mantarlari bi bizim takimlar transfer ediyor

Çevrimdışı tuncaboylu

Cok kotu oyuncu adam ondan belki bu pedroya bonservis verdik biz. Ustelik bir milyona serbest kalma hakki verken daha cok bonservis verdik 2.5 galiba.

Dursun ozbek bile yapmazdi bu transferi diyecem, diyemiyorum o sinif bir transfer
Abi daha kötülerini de gördük.

Şu adam 500 bin verecek takım bulmalı. İspanyolca konuşuyor bir de, ulan dünyanın 4'te biri bu dili konuşuyor. Nasıl bulamaz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Goremezsin tabi boyle mantarlari bi bizim takimlar transfer ediyor
Galatasaray Balta'yı kiralamıyor mesela, yok mu isteyen?

Çevrimdışı underworld

underworld bunu beğenmedi.
4,2 nin hesabını yapmamisiz kalkıp burda 150 bine mi  takilacaz

Çevrimdışı Zafer55

Şu adam 500 bin verecek takım bulmalı. İspanyolca konuşuyor bir de, ulan dünyanın 4'te biri bu dili konuşuyor. Nasıl bulamaz.

Ne malum konuştuğu.Sen hiç pedroyu konuşurken  gördünmü? Ben görmedim. :D

Çevrimiçi Necmi

Abi neyin oynatması ya adam Boluspor'da yedek. 3 maç oynandı 1. ligde tek bi maç bile oynamadı şu ana kadar.
biri sana bedava oyuncu veriyor belki üstüne 3-5 de atıyor neden almayasın
bir değil iki oyuncu verdiler birini bonservisiyle birini kiralık yan adamlar ceplerinden kuruş çıkmadan bir oyuncuya sahip oldular
bir oyuncuyuda bir sene kadrolarında tutuyorlar bu bolu için zarar değilki yiyecekleri yemeğin parasını bile
almışlardır fenerden bunlar çok zor ayakta duran kulüpler onbin dolar alsalar bunu kar olarak görüyorlar

Çevrimdışı tuncaboylu

Ne malum konuştuğu.Sen hiç pedroyu konuşurken  gördünmü? Ben görmedim. :D
Dilsiz mi diyorsun?

Çevrimdışı Egos

çok bile konuştuk, pedro ile milosevic bu kadar dert edilecek konular değil. ilk dönemdeki hatalardan kurtuluyoruz yavaş yavaş, zarar hanesine yazıldıklarını zaten hepimiz kabullenmiştik.

Çevrimdışı Zafer55

Eyvah eyvah..Bunu demiyeydin iyiydi   :)

Çevrimdışı Egos

öyle deme, tosic'e gidecek o para.

Çevrimdışı Zafer55

Dilsiz mi diyorsun?

80ler dizisinde bi "susmuş" vardı onun gibi sanki.Yani bi tercih gibi geliyor bana. :)

Çevrimdışı tuncaboylu

biri sana bedava oyuncu veriyor belki üstüne 3-5 de atıyor neden almayasın
bir değil iki oyuncu verdiler birini bonservisiyle birini kiralık yan adamlar ceplerinden kuruş çıkmadan bir oyuncuya sahip oldular
bir oyuncuyuda bir sene kadrolarında tutuyorlar bu bolu için zarar değilki yiyecekleri yemeğin parasını bile
almışlardır fenerden bunlar çok zor ayakta duran kulüpler onbin dolar alsalar bunu kar olarak görüyorlar
Abi yaptıkları gurursuzluktu, kabul et.

Bunu yapan takım maç da satar, onu da mı savunacağız zor ayakta kalıyorlar diye?

Ayrıca 18 yaşında bir adamı da takasla göndermişler, adı Özgür Kazar. Ertuğrul için verdikleri 1 milyon yetmemiş, bir de genç oyuncu vermişler.

Çevrimiçi Necmi

belki bulmak istemediler seni serbest bırakmaya mecbur bırakma yolunu tuttular
sende 1. lige gönderip oynatıyorsun gene serbest bırakmıyorsun. oyuncunun elde kadro dışı olması daha kötü
geçen sene kendi takımına kiralanmıştı sanırım adamlar almak istiyordu demekki bedava almak istemişler.
bizde vermedik.

Çevrimdışı mylife1903

Daha kotulerini gorduk hepsi 3. Lige falan gitti iste
@Serhat Akkaya sayar birazdan arya sitark gibi

Çevrimdışı Zafer55

belki bulmak istemediler seni serbest bırakmaya mecbur bırakma yolunu tuttular
sende 1. lige gönderip oynatıyorsun gene serbest bırakmıyorsun. oyuncunun elde kadro dışı olması daha kötü
geçen sene kendi takımına kiralanmıştı sanırım adamlar almak istiyordu demekki bedava almak istemişler.
bizde vermedik.
Elde kadro dışı kalması ne kadar kötü olabilir abi.Naapcak tesislerimi yakacak :D

Çevrimiçi Necmi

Abi yaptıkları gurursuzluktu, kabul et.

Bunu yapan takım maç da satar, onu da mı savunacağız zor ayakta kalıyorlar diye?

Ayrıca 18 yaşında bir adamı da takasla göndermişler, adı Özgür Kazar. Ertuğrul için verdikleri 1 milyon yetmemiş, bir de genç oyuncu vermişler.

adamlar ne bir milyonu bir lira bile vermemişlerdir. Takılmayın böyle şeylere
bu sene fenerin ffp deki en kolay senesi bu sene bile hesap tutturamayıp bunlara tenezzül ediyorlarsa
dayayın sırtınız tadını çıkarın daha beter günleri olacak. önemli olan ffp den yırtmaları değilki
adamlar batıyor böyle harcadıkları her kuruş tabutlarına çivi olarak geri döner.

Çevrimiçi Necmi

Elde kadro dışı kalması ne kadar kötü olabilir abi.Naapcak tesislerimi yakacak :D
mutluluğun hakim olduğu bir yere negatif elektrik yükleme kardeşim.
kadro dışı kalmak demek aynı zamanda dışlanmak demek bu diğer oyunculardada
çok iyi etki yapmaz neden ortalıkta mutsuz dolaşan insan bırakasın. bir şekilde kurtulmak
gerekiyor. Ticaret kinle nefretle yürümez. Bize ne fenerle girdiği ilişki neden mesafe koyalım boluyla aramıza
yarın işimize yarayacak bir oyuncusu olur kapılarını çalarız. kimseyle seninle ilgisi olmayan konular
nedeniyle arana mesafe koyma. Fenerin pis işlerini bizim ilişkilerimize neden bulaştıralım.
kimseye bedava kep dağıtmayız merak etme kim bilir arkasında bizim nasıl bir menfaatimiz vardır.
belki birileri rica etmiştir bilemeyizki. dışardan görünenle içerde olan aynı şey değildir.
burda detay bilmeden yorum yapıyoruz. belki komple maaşını bütçeden düşüyoruz her kuruş lazım
bu sene bizim denk bütçe yapmamız gerekiyor bunu yatan oyunculara ödenen maaşlarla yapamayız
sportif gelirler dışındaki gelirlerle maaşını ödeyip bunu direk boluya yükleyebiliriz. bir şekilde eldeki
5 oyuncuyu gönderirsek bütçede 3.5-4 M rahatlama yaşarız. milo yu israile arası sivasa boykoyu portoya
veliyide isteyen var sanırım. al işte elde oyuncu kalmadı.
150 bin euroya ihtiyacımızmı var deniyorda her kuruşa ihtiyacımız var bu sene ffp nin en zor senesini yaşıyoruz.
beğenmediğimiz 3 kuruşlar yüzünden denk bütçeyi sağlayamazsak kayıp çok daha büyük oluyor.
yönetim yapıyordur hesabını saygı göstermek lazım. sağ bekimizi sattik yerini doldurmadık bunlar neden acaba
her kuruşa ihtiyacımız var. son sene diş sıkacağız sonra gene zor olacak ama en azından başımızın üstünde
demoklesin kılıcı olmayacak.

Çevrimdışı Zafer55

mutluluğun hakim olduğu bir yere negatif elektrik yükleme kardeşim.
kadro dışı kalmak demek aynı zamanda dışlanmak demek bu diğer oyunculardada
çok iyi etki yapmaz neden ortalıkta mutsuz dolaşan insan bırakasın. bir şekilde kurtulmak
gerekiyor. Ticaret kinle nefretle yürümez. Bize ne fenerle girdiği ilişki neden mesafe koyalım boluyla aramıza
yarın işimize yarayacak bir oyuncusu olur kapılarını çalarız. kimseyle seninle ilgisi olmayan konular
nedeniyle arana mesafe koyma. Fenerin pis işlerini bizim ilişkilerimize neden bulaştıralım.
kimseye bedava kep dağıtmayız merak etme kim bilir arkasında bizim nasıl bir menfaatimiz vardır.
belki birileri rica etmiştir bilemeyizki. dışardan görünenle içerde olan aynı şey değildir.
burda detay bilmeden yorum yapıyoruz. belki komple maaşını bütçeden düşüyoruz her kuruş lazım
bu sene bizim denk bütçe yapmamız gerekiyor bunu yatan oyunculara ödenen maaşlarla yapamayız
sportif gelirler dışındaki gelirlerle maaşını ödeyip bunu direk boluya yükleyebiliriz. bir şekilde eldeki
5 oyuncuyu gönderirsek bütçede 3.5-4 M rahatlama yaşarız. milo yu israile arası sivasa boykoyu portoya
veliyide isteyen var sanırım. al işte elde oyuncu kalmadı.
150 bin euroya ihtiyacımızmı var deniyorda her kuruşa ihtiyacımız var bu sene ffp nin en zor senesini yaşıyoruz.
beğenmediğimiz 3 kuruşlar yüzünden denk bütçeyi sağlayamazsak kayıp çok daha büyük oluyor.
yönetim yapıyordur hesabını saygı göstermek lazım. sağ bekimizi sattik yerini doldurmadık bunlar neden acaba
her kuruşa ihtiyacımız var. son sene diş sıkacağız sonra gene zor olacak ama en azından başımızın üstünde
demoklesin kılıcı olmayacak.
Umarım yönetim bu bahsi geçen isimlerin transferlerinden gereken dersi çıkarmıştır.Gönderilme şekillerinden ziyade alınma şekillerini kastediyorum.Misal: pedro ile 5 yıllık sözleşme yapmışız.Yap 2 yıl yada 2+1 falan ışık görürsen devam etmek istersen uzatırsın.Yada sağlam bir ligde bir geçmişi olan oyuncuları seç beck gibi alexis gibi ..adamlar iki günde kulüp buldu gitti.

Çevrimdışı doganay

Ben FIFA oyuncuyu korumak adına buna engel oluyor diye biliyorum. 6 ay sonra istediği takımla sözleşme imzalayabilecek bir oyuncuyu bir sene kiralamak, oyuncuya haksızlık zaten.

Kaldı ki kiralamak bizim için de mantıksız. 150 bin Euro'ya sattık diyip maaşının tamamını öderiz, bizim için daha iyi olur.

Basına yansıyan hali çok anlamlı gelmedi bu Franco hamlesinin.

Oyle bir hakki olmasi bizim oyuncuyu kiralayabilmemizi engellemez. Mesela pedro yi simdi kiraladik. Pedro ocak ayinda sozlesmesi 6 ay kalicak ve o donemde istedigi herhangi bir kulube sezon sonu gidebilecek sekilde imza atabilir.

Çevrimdışı Mahmut

Umarım yönetim bu bahsi geçen isimlerin transferlerinden gereken dersi çıkarmıştır.Gönderilme şekillerinden ziyade alınma şekillerini kastediyorum.Misal: pedro ile 5 yıllık sözleşme yapmışız.Yap 2 yıl yada 2+1 falan ışık görürsen devam etmek istersen uzatırsın.Yada sağlam bir ligde bir geçmişi olan oyuncuları seç beck gibi alexis gibi ..adamlar iki günde kulüp buldu gitti.
Genç oyuncuya o kadar bonservis verdikten sonra 2 yıl falan sözleşme yapılmaz, adamı parlattıktan sonra elinde uçup gider o zaman.
Genç, gelecek vaad eden diye oyuncu alıyorsan 4-5 yıllık sözleşmeler yaparsın, maaşı da nispeten azdır zaten o kadar koymaz. Aç bak dünyadaki bütün genç transfer sözleşmeleri böyledir.

Çevrimdışı mylife1903

Aleksiz gideli 1 sene oldu hala anlamadim neden gittigini.
Takimda kadro kuracak kadar stoper var yahu stoper oynayabilenler dahil.

Talinin yedegi yok
Takimda 10 golden fazla atar dedigimiz adam sayisi 3

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

The Sun;da  cikan habere  gor e Besiktas  Diego Costa yi  kiralamakicin girisimlere baslamis.. The Sun'a ne kadar  guvenilir  bilemiyorum 
Yorgo

Etiketler: