2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6935305 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Egos

Ben FIFA oyuncuyu korumak adına buna engel oluyor diye biliyorum. 6 ay sonra istediği takımla sözleşme imzalayabilecek bir oyuncuyu bir sene kiralamak, oyuncuya haksızlık zaten.

Kaldı ki kiralamak bizim için de mantıksız. 150 bin Euro'ya sattık diyip maaşının tamamını öderiz, bizim için daha iyi olur.

Basına yansıyan hali çok anlamlı gelmedi bu Franco hamlesinin.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

orada yazılanları göz ardı etmek lazım. geçici transfer sözleşmesi olarak aratırsan "...eski kulübü ile yapmış olduğu sözleşmenin süresi devam ediyorsa kulübene geri döner, aksi halde serbest kalır." ibaresi var, onu görebilirsin.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fenere kıyak yapan takıma jest mi yapmışız o sahtekarlıklarının hediyesi olarak.160-170 bin euro ya mı ihtiyacımız varmış.Yok yok doğru değildir bu haber.
Doğruysa iyi kıyak geçmişiz adamlara.. Ertuğrul'a 1 milyon euro verebilen takım nasıl olmuş da Kolombiya Milli takım oyuncusuna maaş olarak 500 bin euro verememiş :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Doğruysa iyi kıyak geçmişiz adamlara.. Ertuğrul'a 1 milyon euro verebilen takım nasıl olmuş da Kolombiya Milli takım oyuncusuna maaş olarak 500 bin euro verememiş :)
O adama bu maaşı verecek başka takım olmaması daha enteresan.

Pedro Franco gibi adama 500 bin Euro maaş verecek takım bulamayan menajerin lisansı askıya alınmalı.

Normalde menajerler oyuncusu yeni sözleşme imzalasın da komisyon alsın derken, bununki ne halt ediyor çok merak ediyorum.

Çevrimiçi Necmi

Ben FIFA oyuncuyu korumak adına buna engel oluyor diye biliyorum. 6 ay sonra istediği takımla sözleşme imzalayabilecek bir oyuncuyu bir sene kiralamak, oyuncuya haksızlık zaten.

Kaldı ki kiralamak bizim için de mantıksız. 150 bin Euro'ya sattık diyip maaşının tamamını öderiz, bizim için daha iyi olur.

Basına yansıyan hali çok anlamlı gelmedi bu Franco hamlesinin.

oyuncu bağlanmak istemiyorsa bir takıma ne yapacaksın kiralık esas oyuncuyu koruyor
bir sene kiraya gidip bizdeki yükümlülüğünü tamamlıyor. sonrada serbest kalıyor.
ne yani kiralamayacağızda yatırıp maaşmı ödeyeceğiz bu oyuncuya zarar

Çevrimdışı tuncaboylu

Pedro Franco gibi adama 500 bin Euro maaş verecek takım bulamayan menajerin lisansı askıya alınmalı.

Normalde menajerler oyuncusu yeni sözleşme imzalasın da komisyon alsın derken, bununki ne halt ediyor çok merak ediyorum.

Cevabımı aldım, herifin menajerlik şirketi Sosa'nın menajeriylik şirketiymiş.

Heriflere geçen sene zorluk çıkardık diye bizi cezalandırılmış olabilirler.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İmzalarken dünyalığını yaptı galiba sonradan saldı iyice :) bi de gönderemezsek ekstradan 250.000 bin federasyona ödeyeceğiz ballı lokma tatlısı. Adamların durması bile zarar. maaşlarını yollayıp göndersek daha kârdayız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Zafer55

İmzalarken dünyalığını yaptı galiba sonradan saldı iyice :) bi de gönderemezsek ekstradan 250.000 bin federasyona ödeyeceğiz ballı lokma tatlısı. Adamların durması bile zarar. maaşlarını yollayıp göndersek daha kârdayız.
Federasyona niye ödeyelim.O para lisans çıkartmak için ödenmiyormuydu  :alala:

Çevrimdışı Egos

asparagas üzerinden değerlendirme yapmanın anlamı yok aslında, eğer takımda kalıp maaşının verilmesi yerine böyle bir anlaşmayla gönderilmesi tercih edilecekse serhat'ın "yönetim sınıfta kaldı" tespitine laf etmemek lazım.

doğrusu haberi de okumadım, ama bu kiralık gönderme durumunun transfer sezonu dışına taşması önümüzde düşündüğümüzden daha fazla zaman olduğu izlenimi yaratıyor. tek tesellim 2 gün sonra forumda bunları konuşmanın yasaklanacak olması.

Çevrimdışı tuncaboylu

oyuncu bağlanmak istemiyorsa bir takıma ne yapacaksın kiralık esas oyuncuyu koruyor
bir sene kiraya gidip bizdeki yükümlülüğünü tamamlıyor. sonrada serbest kalıyor.
ne yani kiralamayacağızda yatırıp maaşmı ödeyeceğiz bu oyuncuya zarar
Dediğin doğru, ama sen sözleşmesinin son senesinde olup da kiralanan bir oyuncu hatırlıyor musun abi?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

14. oyuncudan fazla bulundurduğun her yabancı oyuncu ekstradan 250.000 TL ödüyorsun.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Egos

fazladan yabancı oyuncu için, 1 milyon türk lirası aslında, ama ben de hep avro olarak yazıyorum. yalnız o ödemeler yapılmıyormuş, havuz kullanım dışı olduğundan.

Çevrimdışı tuncaboylu

asparagas üzerinden değerlendirme yapmanın anlamı yok aslında, eğer takımda kalıp maaşının verilmesi yerine böyle bir anlaşmayla gönderilmesi tercih edilecekse serhat'ın "yönetim sınıfta kaldı" tespitine laf etmemek lazım.

doğrusu haberi de okumadım, ama bu kiralık gönderme durumunun transfer sezonu dışına taşması önümüzde düşündüğümüzden daha fazla zaman olduğu izlenimi yaratıyor. tek tesellim 2 gün sonra forumda bunları konuşmanın yasaklanacak olması.
Ben olsam 150 bin Euro'luk hesabını yapmam ve sene sonuna kadar U-21'le antrenmana çıkarırım.

500 bin Euro için 1 sene top oynamamayı seçecek kadar izzet-i nefis yoksunu futbolcu olamaz Franco.

Çevrimiçi Necmi

Fenere kıyak yapan takıma jest mi yapmışız o sahtekarlıklarının hediyesi olarak.160-170 bin euro ya mı ihtiyacımız varmış.Yok yok doğru değildir bu haber.
transferin bitmesine 1 gün kaldı göndermesen maaşının tamamını ödeyeceksin
bundanda öteye kadro dışı kalmış oyuncu sorundur. şimdi oturup fenerimi düşüneceğiz
fenere neden kıyak yapsınlar bedava iki oyuncu oynatacak neden böyle bir teklifi geri
çevirsin. fener onlara kıyak yaptı. 160-170 bin euro iyi para kardeşim kadrondaki 3 gencin maaşını
boluya ödetiyorsun işte sonuçta oyuncu kalsa yatarak maaşını alacak bunun yerine
boluyu 3 gence sponsor yapıyorsun.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

14. oyuncudan fazla bulundurduğun her yabancı oyuncu ekstradan 250.000 TL ödüyorsun.
aşağıda yazıyor detayları.

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Biz tescil ettirmeyeceğiz ki bu adamları.

Çevrimiçi Necmi

Dediğin doğru, ama sen sözleşmesinin son senesinde olup da kiralanan bir oyuncu hatırlıyor musun abi?

kulüpler zarar ettiği için kiralamaz bedava kiralayacağına 3 kuruşta olsa satıp kazanmak ister
ama bu kiralanmaz anlamı çıkartmıyor

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bundanda öteye kadro dışı kalmış oyuncu sorundur. şimdi oturup fenerimi düşüneceğiz
fenere neden kıyak yapsınlar bedava iki oyuncu oynatacak neden böyle bir teklifi geri
çevirsin. fener onlara kıyak yaptı. 160-170 bin euro iyi para kardeşim kadrondaki 3 gencin maaşını
boluya ödetiyorsun işte sonuçta oyuncu kalsa yatarak maaşını alacak bunun yerine
Abi neyin oynatması ya adam Boluspor'da yedek. 3 maç oynandı 1. ligde tek bi maç bile oynamadı şu ana kadar.
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2017, 14:51:37 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

kulüpler zarar ettiği için kiralamaz bedava kiralayacağına 3 kuruşta olsa satıp kazanmak ister
ama bu kiralanmaz anlamı çıkartmıyor
Hiç mi satamayıp da kiralayan kulüp olmadı abi?

Yani hiç örneğini görmedim ben, o garip.

Çevrimdışı Egos

muhtemelen şu listenin havuzun kullanılmamasıyla alakası yoktur. bunu gerçekten ödemek zorunda olabiliriz. önemli bir miktar değil, ama toplamda 1 milyon ekstra olacak 4'ü için.

benim bahsettiğim şey aşağıdaki bağlantıda yazıyor, serhat'ınki daha güncel olabilir, uygulanmayan kural bu:
http://www.milliyet.com.tr/tff-14-yabanci-icin-6-milyon-tl---2014729-skorerhaber/
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2017, 14:58:27 Egos ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biz tescil ettirmeyeceğiz ki bu adamları.

Tff'nin listesinde var bu adamlar. napıcan sözleşmesini mi donduracaksın? Senin sözleşmeli futbolcun.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi neyin oynatması ya adam Boluspor'da yedek. 3 maç oynandı 1. ligde tek bi maç bile oynamadı şu ana kadar.
Serhat haklı, 150 bin Euro'nun hesabını yapacak takım değiliz biz.

Zaten 400 bin versek, Franco'nun sözleşmesini karşılıklı feshederiz. O da 100 bin Euro'ya bir takım bulsun artık.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada Veli'nin sözleşmesi bu sene tamamen dondurulmuş sanırım. Tff'nin sitesinde adı geçmiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Boluspor bedava 2 oyuncu oynatmayacak, aksine Boluspor Özgür Kazar adlı genç oyuncusunu da Fenerbahçe'ye verdi bonservisiyle.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Veli'nin sözleşmesi bu sene tamamen dondurulmuş sanırım. Tff'nin sitesinde adı geçmiyor.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=1388955

Etiketler: