2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6935108 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Hayır tabiki ortada kaldığını söylemiyorum ama getirmek için olması gerekenden fazla para verdiğimizi söylüyorum. Peki o zaman bi soru Marcelo 1.5 a oynuyordu şimdi Vida'ya 3 e çıktık bu ne kadar doğru? Oyuncu kaliteleri arasında çok fazla fark var mı? Vida bizim oyunumuza ne kadar fazla artı değer katabilir? Bunları söylemeye çalışıyorum yoksa şu an ki kadroda 1 tane defans oyuncusu ihtiyaç çünkü elinde kullanabileceğin sadece 3 tane adam var o kadar defans bolluğu arasında ve uzun maratonda 1 kişiye daha ihtiyacın var, Hoca Medel'i kullanmak istememiş orada büyük ihtimalle. Ben Vida transferine karşı değilim sevindim üstelik ama maaş dengemizin olumsuz yönde arttığını düşünüyorum sadece.
Marcelo'yu 7.5'a sattık, Vida'yı bedava alıyoruz. Sense maaşlarına bakıyorsun

Biraz analitik zeka yürüt.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mahmut

Devre arasında yabancı oyuncu satışı yapılacak diye tahmin ediyorum.

Alacak adam niye şimdi değil de kışın alıyor, hiç mantıklı gelmiyor.
Çin falan diyorsan o piyasa da kapandı bence, hem de bizdekilerden üst düzey yıldızlara bakıyorlar.
Q7 zaten gitmiyor dünya kupasından dolayı, neyse tahmin demişssin zaten ben de satış olacağını tahmin etmiyorum diyeyim  :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Marcelo'yu 7.5'a sattık, Vida'yı bedava alıyoruz. Sense maaşlarına bakıyorsun

Biraz analitik zeka yürüt.

Marceloyu 7.5 a sattın ama onun 3 katı maliyetine adam aldın. Hadi sen de biraz buradan analitik zeka yürüt :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Marceloyu 7.5 a sattın ama onun 3 katı maliyetine adam aldın. Hadi sen de biraz buradan analitik zeka yürüt :)
Matematiğin de zayıf.

Soru 1: 3 milyon, 1.5 milyonun kaç katıdır?

Soru 2: Bu aldığın adamı 2 sene  içinde tekrar satabilir misin ve 2 senelik maaşı karşılığında satarsan maliyeti ne olur? (Şaşırtmalı soru)

Çevrimdışı tuncaboylu

Alacak adam niye şimdi değil de kışın alıyor, hiç mantıklı gelmiyor.
Çin falan diyorsan o piyasa da kapandı bence, hem de bizdekilerden üst düzey yıldızlara bakıyorlar.
Q7 zaten gitmiyor dünya kupasından dolayı, neyse tahmin demişssin zaten ben de satış olacağını tahmin etmiyorum diyeyim  :)
Çin'de transfer dönemi Ocak'ta açılıyor ve 2. ligden birinci lige çıkan takımlar olacak.

Bu takımlar yabancı oyuncu kontenjanına sahip olacaklar ve Quaresma bence cazip bir seçenek olacak.

Çevrimdışı mylife1903

Analitik bilemedim itekleyem hele azicik

Bu satislardan ben bi patlican anlamiyorum canim cikiyor mantik ararken.
Sosa taliska meselesi gibi.
Sosayi kaca aldik, 3.5 kac para maas odedik 3 olsun bunjn mac basi var vergisi yeme icme yol su elektrink 7.5 maliyeti olmusmudur bence olmustur 7.5a sattik bunun vergisi yok mu? Neyse yerine 4 milyon verip gavurun malini kiraladik mi ustune 3 milyon maas verdik mi bunun yol su elektrinki falan 7.5 cikmis midir. Simdi bu havuzun butun vanalarini kapatsak kac seneye bu havuz dolar.

Ittire ittire analitik

Çevrimdışı Serhat Akkaya

http://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/transfer-news/sunderland-long-term-target-agrees-13571368
http://www.hitc.com/en-gb/2017/09/03/report-sunderland-to-compete-with-besiktas-for-free-transfer-sig/
https://rokerreport.sbnation.com/2017/9/3/16248870/reports-sunderland-chasing-croatian-international-defender-january-signing

vida nın talibi mis taze çıktı :)
Keşke içeriğini de okusaydın biraz haberlerin :)

As well as Grayson’s lack of interest, the experienced international’s wage demands would likely be way too high for the Black Cats who added centre-backs Ty Browning and Marc Wilson in the summer window.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Egos

Ermenistan'dan hangi takım Aras'a bonservis verebilir veya 1 milyon euro olan maaşını karşılayabilir? Toplam 6 tane takım var zaten. En güçlü takımlarının toplam değeri 1.7 milyon sterlin :)

aras'tan bonservis de mi kazanmayı planlıyordun? o kısmı kaçırmışım. adamı gitmek istemesi için yan kulvarda besliyoruz zaten. bundan sonraki seçeneği 1 sene oynamamak ile 2 sene oynamamak arasında olacak. oynamayı seçmediği sürece zaten yapılacak bir şey yok, maaşını biz ödeyeceksek bu sene de kiralardık.

1,7 milyon sterlin tahminin pek tutarlı olmamış.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Matematiğin de zayıf.

Soru 2: Bu aldığın adamı 2 sene  içinde tekrar satabilir misin ve 2 senelik maaşı karşılığında satarsan maliyeti ne olur? (Şaşırtmalı soru)

Pepe'yi diyorum ben. Vida'yı değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Porto resmi youtube hesabı promo yapmış :)

Çevrimdışı mylife1903

Matematiğin de zayıf.

3 milyon 1.5 milyonun 3 katidir cunku o 3 milyon 3 milyon degildir 4.5 milyondur.
Adam pepeyi diyor sana

Çevrimdışı tuncaboylu

Analitik bilemedim itekleyem hele azicik

Bu satislardan ben bi patlican anlamiyorum canim cikiyor mantik ararken.
Sosa taliska meselesi gibi.
Sosayi kaca aldik, 3.5 kac para maas odedik 3 olsun bunjn mac basi var vergisi yeme icme yol su elektrink 7.5 maliyeti olmusmudur bence olmustur 7.5a sattik bunun vergisi yok mu? Neyse yerine 4 milyon verip gavurun malini kiraladik mi ustune 3 milyon maas verdik mi bunun yol su elektrinki falan 7.5 cikmis midir. Simdi bu havuzun butun vanalarini kapatsak kac seneye bu havuz dolar.

Ittire ittire analitik
4 senede 10 numara oynatmak için toplam 8 milyon vermiş oluyorsun. (Senelik 2 milyon ortalama).

Bence iyi bir ticaret.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aras'tan bonservis de mi kazanmayı planlıyordun? o kısmı kaçırmışım. adamı gitmek istemesi için yan kulvarda besliyoruz zaten. bundan sonraki seçeneği 1 sene oynamamak ile 2 sene oynamamak arasında olacak. oynamayı seçmediği sürece zaten yapılacak bir şey yok, maaşını biz ödeyeceksek bu sene de kiralardık.

1,7 milyon sterlin tahminin pek tutarlı olmamış.
Yahu en güçlü takımın toplam değeri 1.7 milyon diyorum nesi tutarsız? Bakla nohut filan mı verecek Aras'a bu takımlar maaş olarak? Tamam bi mantık yürütmüşsün ama içi boş halen ısrar ediyorsun anlamıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ekrembaser

Hayır tabiki ortada kaldığını söylemiyorum ama getirmek için olması gerekenden fazla para verdiğimizi söylüyorum. Peki o zaman bi soru Marcelo 1.5 a oynuyordu şimdi Vida'ya 3 e çıktık bu ne kadar doğru? Oyuncu kaliteleri arasında çok fazla fark var mı? Vida bizim oyunumuza ne kadar fazla artı değer katabilir? Bunları söylemeye çalışıyorum yoksa şu an ki kadroda 1 tane defans oyuncusu ihtiyaç çünkü elinde kullanabileceğin sadece 3 tane adam var o kadar defans bolluğu arasında ve uzun maratonda 1 kişiye daha ihtiyacın var, Hoca Medel'i kullanmak istememiş orada büyük ihtimalle. Ben Vida transferine karşı değilim sevindim üstelik ama maaş dengemizin olumsuz yönde arttığını düşünüyorum sadece.

Marceloda yeni sözleşmesiyle benim bildiğim 2.3 alacaktı imza parasız vida içinde kulübüne bonservis ödemeyip adama imza parası veriyorsun 3 görüntü olarak seni rahatsız etmiş olabilir anlarım ama onun dışında ben rakam olarak rahatsızlık duymuyorum

Çevrimdışı tuncaboylu

Pepe'yi diyorum ben. Vida'yı değil.
Konumuz Vida'ydı, Pepe'ye yatay geçiş yaptın.

Pepe prestij transferi, onun da seneye satılması şaşırtmaz beni.

Çevrimdışı Egos

Yahu en güçlü takımın toplam değeri 1.7 milyon diyorum nesi tutarsız? Bakla nohut filan mı verecek Aras'a bu takımlar maaş olarak? Tamam bi mantık yürütmüşsün ama içi boş halen ısrar ediyorsun anlamıyorum.

ben de diyorum ki, öyle bir şey yok. en güçlü takım ne demek? lig birincisine mi bakıyorsun? hangi kaynakta 1.7 sterlin yazıyor? diğerlerinin değeri ne?

zaten aras'ı problem olarak gördüğüm için son seçeneği işaretliyorum, adamı gitmeye zorlamaktan başka şansımız yok diyorum. sen de maaşını ödeyip vitrine çıkartalım diyorsun, bana göre boş çaba. oynamak için bazı şeylerden feragat etmesi lazım.

Çevrimdışı mylife1903

Porto resmi youtube hesabı promo yapmış :)

Uyuz lluyom porto deplasmanina

Acayip bir ortam var garip bir stad karijma bile gol atabiliyor o stadta. Cok uzak deplasman zaten benfika mesela daha guzel sehir benfika sehrinden aldigim hazzi bayern sehrinde de aliyom, italyanin interinin yerini tutmaz tabi. Bi hafta icinde hem zalatani hem maldini izlemistim ama milanin stadini daha cok begendim boyle interin stadi azicik pusluydu soguktu. Bir dragao degiller tabi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben de diyorum ki, öyle bir şey yok. en güçlü takım ne demek? lig birincisine mi bakıyorsun? hangi kaynakta 1.7 sterlin yazıyor? diğerlerinin değeri ne?

zaten aras'ı problem olarak gördüğüm için son seçeneği işaretliyorum, adamı gitmeye zorlamaktan başka şansımız yok diyorum. sen de maaşını ödeyip vitrine çıkartalım diyorsun, bana göre boş çaba. oynamak için bazı şeylerden feragat etmesi lazım.
Toplam 6 tane takim var o ligde diyorum en güçlü olaninin değeri 1.7 milyon sterlin diyorum. Diğerlerinin değerini sen acip bakabilirsin transfermarktan. Arasi parlatip satalım dedigim bölümü bulup atar misin?
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Neden bulamadı da 2 senedir biz peşinde koşuyoruz? :)
Bulamadığını nerden biliyorsun bizi tercih etmiş olamazmı?
yoksa tercih sebebi olamazmıyız.

Çevrimdışı tuncaboylu

Uyuz lluyom porto deplasmanina

Acayip bir ortam var garip bir stad karijma bile gol atabiliyor o stadta. Cok uzak deplasman zaten benfika mesela daha guzel sehir benfika sehrinden aldigim hazzi bayern sehrinde de aliyom, italyanin interinin yerini tutmaz tabi. Bi hafta icinde hem zalatani hem maldini izlemistim ama milanin stadini daha cok begendim boyle interin stadi azicik pusluydu soguktu. Bir dragao degiller tabi
Ben en çok Sparta şehrini beğendim, kalesi de güzeldi.

Bu arada kalesi demişkrn aklıma geldi. Herkes Khalesi diyor ama bence Cersei daha karizmatik ve hoş.

[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2017, 18:03:58 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Egos

Toplam 6 tane takim var o ligde diyorum en güçlü olaninin değeri 1.7 milyon sterlin diyorum. Diğerlerinin değerini sen acip bakabilirsin transfermarktan. Arasi parlatip satalım dedigim bölümü bulup atar misin?

daha ilk dedikodular çıktığında bakmıştım; sen de kontrol et diğerlerinin değerini. koskoca aras en güçlü takıma gitmeli tabii, fakat belki ikinciye de razı olabilir.

aras ile ilgili bir görüşün yoksa benim görüşüme itiraz etmenin anlamı ne? kiralık gönderelim parasını da verelim, diyorsun; ama satmamıza yararlı olacağını düşündüğün için değil, lisans çıkartmayıp kadroda tutabileceğimizi bilmediğin için.

Çevrimdışı tuncaboylu

3 milyon 1.5 milyonun 3 katidir cunku o 3 milyon 3 milyon degildir 4.5 milyondur.
Adam pepeyi diyor sana
Pepe'yi diyorsa zaten saçmalıyor, Marcelo'dan gelen bonservisle takım kurduk.

Çevrimdışı cursedofdragon

Resmi hesap paylaştı ilk defa gelişme var :)

Çevrimdışı sametbagan

Vida A class stoper tosic B+ mesela pepe A+ bu denklemde vidaya tosic maaşı vermen imkansız.

Avrupada en fazla 5 milon € maaş verirler vidaya o da vergi düştükten sonra 2,5 falan anca eline geçer.

Bu maaşı da İngiltere orta sıra takımları ile avrupanın baş altı takımları verir.Yani bizim teklifimiz her yönden cazip.

Ha gider arsenal liverpool gibi stoper özürlü takımlar teklif yapar o zaman hem bizden daha iyi bir takıma gitmiş olur hem de aynı maaşı alabilir.

Etiketler: