2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6937799 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı underworld

Demirkol , ozi 10 numara da oynamali diye tutturuyor.

İnşallah luce bunlarin sözüne kanip parator gibi OOS oynatnaya kalkmaz.

Çevrimiçi Necmi

Oğuzhan'ı eleştirenlerin ve belli ölçüde gömenlerin sesi Bursa maçında önüne atılan iki topu omuz omuza kaybedişi ile tavan yapmıştı.
İşin trajikomik yanı ise, ikisindede, topu  verkaçla vermiş ve koşu yapmıştı, Oğuzhan eleştiricilerinin bir kısmının eleştirdiği şeyi yapmaya çalışmıştı, daha fazla sorumluluk almıştı,  Oğuzhan ne kadar çalışırsa çalışsın, fiziğini geliştirirse geliştirsin, hiç birzaman omuz omuza uzun süreli top süremeyecek, bütün defans oyuncuları ezer onu, o topu aldıktan sonra üzerinde baskı varsa vereceği adam görmeli etrafında sonra tekrar almalı. Ben oğuzhan kadar temiz pas atan az adam gördüm. Onun fizik eksikliğini bu kadar ön plana çıkaran arkadaşlarada size Oğuzhan değil Hürriyet lazım diyorum, çünkü herşey çalışmakla olmuyor, hiç kimse doğal genlerinden gelen koşu hızı yeteneğini belli bir oranın üzerinde artıramaz, oğuzhan, daha fazla kiloda almamalı bence,  hantallaşabilir.
güçlenmek daha hızlı koşabilmek demek değilki onun koşmasıyla kimsenin derdi olamaz onun görevi
topu koşturmak sıkıntı güçsüz olması bu topa vururken bile kendini belli ediyor. Güçlenmek hantallaşmak değildir
günümüz dünyasında her şeyi kitabına uygun yapabilme imkanı var gidip badi çalışmasın kas şişirerek kimse
güçlenemez. denge dayanıklılık kazanması lazım herkes güçlenmeyi şişirilmiş iri yarı vücut sanıyor bu böyle olmuyor
bakın uzak doğu sporları yapanlara hiç şişirilmiş vücut bulabilirmisiniz ama onları kolay kolay yere yıkamazsınız
ne koşarken ne zıplarken ve son derece çevik olurlar vücuda baktığında hiç öyle şişmiş kas göremezsin zayıf kuru
vücutlar vardır.
Ozinin haraketi penaltıydı bu net ama kendi zayıflığı penaltıyı penaltı gibi göstermiyor biz tam arkadan bakıyorduk
bir kişi bile penaltı demedi paytak paytak koşuyordu koşarken ben düşeceğim diyordu bizim içinde inandırıcı değildi
hakem içinde değildi
işin özeti güçlenmesi lazım zamanını kaçırırsa bazı şeyler için çok geç olabilir yetenek hiç bir şeydir çalışmak herşey
çalışmazsan istediğin kadar yetenekli ol bunu gösteremezsin bizde maç içinde bir iki haraketinden vay be ozi bu işde
deriz. Ozi maç içindeki bir kaç harakette değil maçın tamamına ağırlık koyduğunda değerli olacak.
Bu güne kadar yaşı itibariyle sağlam teklifler almalıydı bu yetenek var ama almıyor bizim gördüğümüzü görüyorlar
maçın tamamında olmayan birini bir iki ara pası verdi diye vay be diye alalım demez kimse dünya böyle yeteneklerle
dolu o yetenekleri elit kulüplere götüren şey çalışma

Çevrimdışı Türkay

Dün forumdan biri Altınordu da ki kaleci Berke'den bahsediyordu. EPL'ye gidebilirmiş önümüzde ki sezon. Başkanları açıkladı.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

Demirkol , ozi 10 numara da oynamali diye tutturuyor.

İnşallah luce bunlarin sözüne kanip parator gibi OOS oynatnaya kalkmaz.
neden doğru söylüyor ozi bu yetenekle oyun yapısıyla aslında on numara
bunu oynayamamasının nedeni güçsüz olması çünkü on numara her zaman rakip defansla boğuşmak zorunda
ozi bunu yapamıyor oyundan düşüyor hemen. on numara oynamasın demek yerine on numara oynayacak vücut dayanıklılığına
ulaşsın demek lazım.
öyle ara paslar ince vuruşlar yapabilen kutuda boştaki en müsait oyuncuyu görebilme ona herkesi kontrada
bırakacak pasları atabilme başka kaç oyuncuda var. Ozi on numaradır kafa ve yetenek olarak ama güç olarak değil
rakip savunmayla boğuşamıyor. orta saha rahat çünkü orda sert savunma yok daha serbest kalıyor. rakip stoperler yerine
8 numarada rakip hücumcu orta sahalarla karşı karşıya adamların derdi kalene ulaşmak seni durdurmak değil
böyle oluncada çiftlik oluyor ozi için orta saha göbek merkezde kal biraz savun biraz ince paslar at maçı bitir
iki ince pas atsan millet bir hafta seni konuşur bütün herşeyin üstünü örtmüş olursun. Bunun adı kaçak döğüşmektir.

Çevrimdışı simocan

Dün forumdan biri Altınordu da ki kaleci Berke'den bahsediyordu. EPL'ye gidebilirmiş önümüzde ki sezon. Başkanları açıkladı.

Valla helal olsun bu şekilde devam ederlerse bir kaç yıla sağlam bir milli takım oluşturacaklar tek başına.
Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Valla helal olsun bu şekilde devam ederlerse bir kaç yıla sağlam bir milli takım oluşturacaklar tek başına.
Biz hala 33 yaşında adam peşinde koşalım gönderdiğimiz 30 yaşındaki adam yerine :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

Oziye ; bruce lee , pil hit , lazar angelov vücududa versek gene olmaz çünkü 10 numara bolgesi farklı oyun becerisi gerektirir.

Üzülerek söylüyorum ki bizim futbol Kültürümüzde iki pas yapan yetenekli oyuncuları 10 numara yapmaya çalışıyoruz.
( Fernandes, Guti falan son kurbanlar)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ekrembaser

Biz hala 33 yaşında adam peşinde koşalım gönderdiğimiz 30 yaşındaki adam yerine :)

Juvenin oyuncularını irdelemek lazım bu eleştirinin doğru olması için nihayetinde 2 yıl 35 yaşındaki Patrice evra ve dani alvesle oynadılar yaş konusuna fazla takınılıyor bence

Çevrimdışı tuncaboylu

Juvenin oyuncularını irdelemek lazım bu eleştirinin doğru olması için nihayetinde 2 yıl 35 yaşındaki Patrice evra ve dani alvesle oynadılar yaş konusuna fazla takınılıyor bence
Serhat'a bakma sen. Bir gün CL şampiyonu ile karşılaştırır bizi, bir gün tek amacı oyuncu yetiştirmek olan proje takımı ile.

Hayatımda komşunun tavuğuna bu kadar iç geçiren çok az kişi gördüm.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

ŞEREF TURU

14:00'da "Başkanım Vida'nın yeri hazır mı?" diye soruyor muhabir. Başkan "Hazır." diyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu Kaan Ayhan'ı neden düşünmüyoruz acaba? Vida işi belli ki Ocak ayına kaldı, elimizde harcayabilecek 1 milyon Euro var. Düsseldorf çok para istemeyecektir, hatta Milosevic ile takas bile yapabiliriz.

Ama hiç bir kaynakta ilgimiz yazmıyor.

Çevrimdışı Kalyoncu

Şu Kaan Ayhan'ı neden düşünmüyoruz acaba? Vida işi belli ki Ocak ayına kaldı, elimizde harcayabilecek 1 milyon Euro var. Düsseldorf çok para istemeyecektir, hatta Milosevic ile takas bile yapabiliriz.

Takas olmaz onların transfer dönemi bitti. Sahi biz bu adamları ne yapacağız para kazanmayı zaten düşünmüyordum da hiç cebimizden para çıkmadan göndersek bari.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Takas olmaz onların transfer dönemi bitti. Sahi biz bu adamları ne yapacağız para kazanmayı zaten düşünmüyordum da hiç cebimizden para çıkmadan göndersek bari.

Doğru, takas olmaz.

Gitmek istemiyorlarsa, altyapıda antrenman yapacaklar. Milosevic ve Pedro sözleşmelerinin son senelerinde ve 500'er bin Euro alıyorlar, kalmaları bize koymaz.

Aras ve Boyko'nun maaşları 1 milyon civarında ve sözleşmeleri daha uzun süreli. Değer kaybetmeleri işimize gelmez o yüzden, gerekirse maaşlarının yarısını verip Türkiye'den bir takıma kiralamak lazım.

Çevrimdışı 38life

Daha önce yazıldı. Ama bayadır yazılmıyor. Çağlar gibi onu da ileride hayıflanarak seyrederiz.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2017, 15:15:39
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Caner demircan yine harika karikatür :ok:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı fatih e.

Bu konuyla ilgili yüzlerce mesaj okudum, yüzlerce kişiden duydum da sormak istiyorum. Ozi hani küçük maçların büyük oyuncusu şeklinde.

Büyük maçlarda şu adam ortaya çıkıyor, fark yaratıyor, tek başına maç alıyor dediğiniz kimse var mı şu takımda. Talisca duran top özelliği ile ilk sırada. Başka var mı? Yani büyük maçların büyük oyuncusu var mı şu takımda.

Peki neden oğuzhan konusu açılınca bu cümle sık sık farklı kişiler tarafından sürekli tekrarlanıyor.

1. ihtimal: Başkalarından duymuştur, kendi fikri olmadığı için bu fikri hiç düşünmeden benimsemiştir.
2. ihtimal: Oğuzhanı beğenmediği için başka futbolcularımızda da olmayan bu özelliği sırf çamur atmak ve hedef göstermek için söylüyordur.
3. ihtimal: Diğer oyuncular küçük maçların küçük oyuncusu demek istiyordur.

Çevrimdışı Kalyoncu

Doğru, takas olmaz.

Gitmek istemiyorlarsa, altyapıda antrenman yapacaklar. Milosevic ve Pedro sözleşmelerinin son senelerinde ve 500'er bin Euro alıyorlar, kalmaları bize koymaz.

Aras ve Boyko'nun maaşları 1 milyon civarında ve sözleşmeleri daha uzun süreli. Değer kaybetmeleri işimize gelmez o yüzden, gerekirse maaşlarının yarısını verip Türkiye'den bir takıma kiralamak lazım.

Şu iletinde 2 milyon € kaybettik bile. :)

Çevrimdışı atalay

Katılıyorum. Alametifarikası motorik özellikleri ya da pure talent dediğimiz şey değil. Oyunu bilerek oynaması. Güneş; Oğuzhan, Atiba ve Sosa için "ne yapması gerektiklerini fazla anlatmıyorum, onlar zaten biliyor" diye bir söz söylemişti. @sozkul

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2017, 15:34:27
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı 38life

Vida önprotokolden vazgeçerse 5 milyon euro ödeyecekmiş bize.

Çevrimdışı Zafer55

https://twitter.com/Muratozen1903/status/905406570032496640
ya biri geliyor ya biri gidiyor ölü taklidi yapalım :sleepzz:
Vida ocakta geliyomuş.Ben de bişey sandım   :)

Çevrimdışı atalay

mental sorunlari olan, kendilerini ön planda tutan oyunculardan kurtulmak lazim.

Katılıyorum. Buna oyun iştahını kaybedenleri de eklemek lazım.

Çevrimdışı Zafer55

4.5 yıllık sözleşme yapmışız caymanın bedeli iki taraf içinde 5m€..vida da yıllık 3m civarı alacakmış

Etiketler: