Oğuzhan'ı eleştirenlerin ve belli ölçüde gömenlerin sesi Bursa maçında önüne atılan iki topu omuz omuza kaybedişi ile tavan yapmıştı.
İşin trajikomik yanı ise, ikisindede, topu verkaçla vermiş ve koşu yapmıştı, Oğuzhan eleştiricilerinin bir kısmının eleştirdiği şeyi yapmaya çalışmıştı, daha fazla sorumluluk almıştı, Oğuzhan ne kadar çalışırsa çalışsın, fiziğini geliştirirse geliştirsin, hiç birzaman omuz omuza uzun süreli top süremeyecek, bütün defans oyuncuları ezer onu, o topu aldıktan sonra üzerinde baskı varsa vereceği adam görmeli etrafında sonra tekrar almalı. Ben oğuzhan kadar temiz pas atan az adam gördüm. Onun fizik eksikliğini bu kadar ön plana çıkaran arkadaşlarada size Oğuzhan değil Hürriyet lazım diyorum, çünkü herşey çalışmakla olmuyor, hiç kimse doğal genlerinden gelen koşu hızı yeteneğini belli bir oranın üzerinde artıramaz, oğuzhan, daha fazla kiloda almamalı bence, hantallaşabilir.
güçlenmek daha hızlı koşabilmek demek değilki onun koşmasıyla kimsenin derdi olamaz onun görevi
topu koşturmak sıkıntı güçsüz olması bu topa vururken bile kendini belli ediyor. Güçlenmek hantallaşmak değildir
günümüz dünyasında her şeyi kitabına uygun yapabilme imkanı var gidip badi çalışmasın kas şişirerek kimse
güçlenemez. denge dayanıklılık kazanması lazım herkes güçlenmeyi şişirilmiş iri yarı vücut sanıyor bu böyle olmuyor
bakın uzak doğu sporları yapanlara hiç şişirilmiş vücut bulabilirmisiniz ama onları kolay kolay yere yıkamazsınız
ne koşarken ne zıplarken ve son derece çevik olurlar vücuda baktığında hiç öyle şişmiş kas göremezsin zayıf kuru
vücutlar vardır.
Ozinin haraketi penaltıydı bu net ama kendi zayıflığı penaltıyı penaltı gibi göstermiyor biz tam arkadan bakıyorduk
bir kişi bile penaltı demedi paytak paytak koşuyordu koşarken ben düşeceğim diyordu bizim içinde inandırıcı değildi
hakem içinde değildi
işin özeti güçlenmesi lazım zamanını kaçırırsa bazı şeyler için çok geç olabilir yetenek hiç bir şeydir çalışmak herşey
çalışmazsan istediğin kadar yetenekli ol bunu gösteremezsin bizde maç içinde bir iki haraketinden vay be ozi bu işde
deriz. Ozi maç içindeki bir kaç harakette değil maçın tamamına ağırlık koyduğunda değerli olacak.
Bu güne kadar yaşı itibariyle sağlam teklifler almalıydı bu yetenek var ama almıyor bizim gördüğümüzü görüyorlar
maçın tamamında olmayan birini bir iki ara pası verdi diye vay be diye alalım demez kimse dünya böyle yeteneklerle
dolu o yetenekleri elit kulüplere götüren şey çalışma