2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6937656 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Milli takımın bu maçtaki kadrosuna Cengiz'i monte etmek lazım. Yunus'un da aktif rotasyonda daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum.
sadece cengizmi bence enes ünalıda monte etmek gerekiyor emre mor konusunda çok emin değilim ama
yusuf enes cengiz çağlar ozi artık bu takımın iskeletini oluşturmalı aslında gelecek on yılın milli takımını
yaratmak için iyi bir fırsat bu bu sene dünya kupasına katılırız katılamayız ama finallerden sonra
milli takımı resetlemek gerekiyor milli takımın en yaşlı oyuncusu ozi olmalı yeni güçlü bir jenerasyon geliyor.

Çevrimdışı atalay

Oyuncu havuzu iyi. Sorun, genel oyuncu yapısına uygun oyun seçimini yapamamak ve saha içi/dışı organizasyondaki yaşadığımız sıkıntılar. Yani tüm bu seçimlerden sorumlu seçiciler. Bu sebeple bundan önceki jenerasyonları doğru entegre edemedik. Buna rağmen sorunları arka planında yatan farklı sebepler ile birlikte halen yanlış yerde arıyoruz. Milli takıma öncelikle eldeki yazılım ve donanıma uygun bir oyun seçimi yapmak gerek. Mevcut teknik ekip taktiksel açıdan bazı şeyleri iyileştirebilirse kısa ve orta vadede önceki jenerasyonlar dahil eldeki havuzun tamamından katkı alınabilir. Fakat işin uzun vadeli kısmı dışında günü kurtaracak kadar sağlıklı bir planlama yok. Bugün eğer kaybetseydik 'yeniden yapılanma' manşetlerini yeniden atacaktık. Böyle bir futbol ikliminden bahsediyoruz. @Necmi

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

"Ben yetenek olarakta yetersiz buluyorum Besiktas'in hedefleri dogrultusunda. Oyunu iyi okudugu, maestro oldugu soyleniyor. Iyi performans gosterdigi maclar bellidir (kucuk maclar)" YETERSIZ OLDUGUNU SOYLEMISIM, HALA AYNI GORUSTEYIM. KENDINI GELISTIRIRSE BEN YANILIRIM. BU KAFAYLA GIDERSE ZOR

"Oguzhan fizik, mental, taktik olarak oldugu yerde duruyor."  BANA GORE %100 DOGRU

"Ben yetenegininde kisitli oldugunu dusunuyorum ama herkes maestro saniyor ne hikmetse."  BANA GORE DOGRU, YETENEKSIZ OLDUGUNU SOYLEMIYORUM, ABARTILDIGINI DUSUNUYORUM

"Oguzhan cok super bir oyuncu, gelecegi parlak. 40 yasina kadar yolu var. Lutfen harcamayin liseliyi."  SARCASM YAPMISIM, KOTU BIRSEY YOK BURDA

"Adami maestro diye bir tarafini kaldirdilar. O da kendini birsey zannetti."  BANA GORE %100 DOGRU

"Ben bu Oguzhan'i tahtada ilk yazarim. Copler listesine ama"  BURDA HAKARET ETMISIM, OLMAMIS

"Dripling yok, surat yok, dikine pas atmaz. Kalabalik orta sahada kaybolur."  BANA GORE %100 DOGRU

"Korkak, kuvvetsiz, yavas, defansta adamlari izler (oyundan dusmesi bir verkaca bakar cumku kesinlikle adam kovalamaz)."  KISMEN DOGRU, ABARTMISIM

"izin alabilirsem gidip izlicem Oguzhan'in muhtesem oyununu."  SARCAM YAPMISIM BURDA DA

"150 bin bile vermem."  SARCASM YAPMISIM

"adamda hirs var. Oguzhan'da olmayan birsey." (en güzeli de bu. Arkadaş Caner sol tarafı hareketlendirdi yazmış cevaben bunu yazmışsın).  %100 DOGRU, HIRVATISTAN MACINDA COK HIRSLIYDI. OGUZHAN'IN KENDINI GOSTERMESININ BIR NEDENIDE HIRVATLARIN GOLE KADAR BIZI KENDI SAHALARINDA KARSILAMALARIYDI. BEN OGUZHAN'I BESIKTAS'TA IZLERKEN KUPLERE BINIYORUM. DUN KENDINI ZORLADI VE GUZEL OYUN CIKARTTI. UMARIM GERISI GELIR.

Yazdığın son 100 mesajın % 80'i (belki daha fazlası) bu minvalde... DEMEK BAYA KIZGINIM OGUZHAN'A, TAKINTI OLMUS BENDE.

Bunlarin bazilari mac esnasinda yazilan yorumlar, hakaret ettigim tek nota "cop listesine yazarim" olmus. Gereken cezayi almistim zaten.

Ben Oguzhan'a kizgin oldugum icin yorumlarimda sizin tabirinizle gomuculuk yapmisim. Hicte umrumda degil. Ben gordugumu soyluyorum.

[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2017, 05:50:36 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı mylife1903

Bunlarin bazilari mac esnasinda yazilan yorumlar, hakaret ettigim tek nota "cop listesine yazarim" olmus. Gereken cezayi almistim zaten.

Ben Oguzhan'a kizgin oldugum icin yorumlarimda sizin tabirinizle gomuculuk yapmisim. Hicte umrumda degil. Ben gordugumu soyluyorum.
Gomuculuge giris 101 derslerimden kaytarinca radara yakalanmisin, eylulde gel bir butunleme yapayim, odev falan verirsin, geciririm ben kanaat notuyla.

Sonra kariyerine boyle devam edeceksen, gomuculuk tarihi 101 @tangaz reisin dersidir tavsiye ederim, benim gomuculuge giris 102yi verirsen @Serhat Akkaya dan ileri gomuculuk alabilirsin.

Bizim dekanin dersi var ama tavsiye etmem azicik uyumsuzluk gosterince hemen puan kiriyor @Necmi

Çevrimdışı artena_condari

Şenol Güneş'in elinde kendi oyun pratikleri içinde değerli fakat oyun alışkanlıkları sebebiyle takımı düzen dışı ve tekdüze oyuna mecbur bırakan dominant karakterde iki oyuncu var. Bu isimler belli bir düzen doğrultusunda bazı maçların oyun planında merkez oyuncu olacaklar. Daha önce olduğu gibi. Yalnız muhafazakar kaldığı saha içi düzeninde değişikliğe gitmezse asıl sınavı orta üçlüdeki seçimde yaşayacak. Muhtemelen bu yine deneme-yanılma yolu ile olacak. Tercihlerini ve kimlerden vazgeçeceğini merak ediyorum. Çünkü elinde hem oyunu anlatan oyuncular var ama oyunun genel yapısındaki arızalardan dolayı yüksek seviye maçlarda defoları ortaya çıkıyor. Hem de bir senedir oynamak istediği oyuna daha yakın oyuncular var fakat bunun için birden fazlasını kenara alması lazım. En kolay formül saha içi düzenini değiştirmek gibi duruyor.

Caner ve Talisca mi o iki isim?

Çevrimdışı atalay

Caner ve Quaresma. @artena_condari Talisca, oyunu anlatan ikiliyi düzen dışına çıkarmak ile meşgul. Fakat üçü de işleri başka türlü kolaylaştırdıkları için tercih ediliyorlar.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Oguzhan konusunda yazdiklarimi acayim, Oguzhan coptur demiyorum sahsen. Turk orta saha olarak en iyi alternatiflerden birisi. Fakat sezona formsuz girdi, ayrica fizik konusu da var bir futbolcunun yapabilecegi en kolay sey fizik gelistirme. Sadece calismaya bakiyor. Yani fizigi olsa kotu formsuz da olsa, kotu mac da cikarsa 10 uzerinden 7 oynayabilecek kalitedeyken fizigi olmadigi icin formsuz oldugunda sahada varligi yoklugu belirsiz oluyor. Su an mevkisinde seviyesi on uzerinden sekizse, belki fizik yapinca 9, 9.5 olacak. Dedigim gibi, bizim kizdigimiz fizik olayinin sadece calismaya bakmasi. BJK'desin, her turlu imkan var, antrenorler, doktor, beslenme uzmani var tek yapman gereken haftada 2-3 saat calismak. Yapmiyorsan tembellikten baska aciklamasi yok. Yoksa kimse Oguzhan yeteneksiz, beceriksiz, kovalim gitsin demiyor. Fakat performansi ilk 3 mac seviyesinde kalirsa bence yedek kulubesi kacinilmaz.

Çevrimiçi sozkul

Oğuzhan'ı eleştirenlerin ve belli ölçüde gömenlerin sesi Bursa maçında önüne atılan iki topu omuz omuza kaybedişi ile tavan yapmıştı.
İşin trajikomik yanı ise, ikisindede, topu  verkaçla vermiş ve koşu yapmıştı, Oğuzhan eleştiricilerinin bir kısmının eleştirdiği şeyi yapmaya çalışmıştı, daha fazla sorumluluk almıştı,  Oğuzhan ne kadar çalışırsa çalışsın, fiziğini geliştirirse geliştirsin, hiç birzaman omuz omuza uzun süreli top süremeyecek, bütün defans oyuncuları ezer onu, o topu aldıktan sonra üzerinde baskı varsa vereceği adam görmeli etrafında sonra tekrar almalı. Ben oğuzhan kadar temiz pas atan az adam gördüm. Onun fizik eksikliğini bu kadar ön plana çıkaran arkadaşlarada size Oğuzhan değil Hürriyet lazım diyorum, çünkü herşey çalışmakla olmuyor, hiç kimse doğal genlerinden gelen koşu hızı yeteneğini belli bir oranın üzerinde artıramaz, oğuzhan, daha fazla kiloda almamalı bence,  hantallaşabilir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oğuzhan'ı eleştirenlerin ve belli ölçüde gömenlerin sesi Bursa maçında önüne atılan iki topu omuz omuza kaybedişi ile tavan yapmıştı.
İşin trajikomik yanı ise, ikisindede, topu  verkaçla vermiş ve koşu yapmıştı, Oğuzhan eleştiricilerinin bir kısmının eleştirdiği şeyi yapmaya çalışmıştı, daha fazla sorumluluk almıştı,  Oğuzhan ne kadar çalışırsa çalışsın, fiziğini geliştirirse geliştirsin, hiç birzaman omuz omuza uzun süreli top süremeyecek, bütün defans oyuncuları ezer onu, o topu aldıktan sonra üzerinde baskı varsa vereceği adam görmeli etrafında sonra tekrar almalı. Ben oğuzhan kadar temiz pas atan az adam gördüm. Onun fizik eksikliğini bu kadar ön plana çıkaran arkadaşlarada size Oğuzhan değil Hürriyet lazım diyorum, çünkü herşey çalışmakla olmuyor, hiç kimse doğal genlerinden gelen koşu hızı yeteneğini belli bir oranın üzerinde artıramaz, oğuzhan, daha fazla kiloda almamalı bence,  hantallaşabilir.
Fiziki gücünü yukarı çıkarsın ve maç maç performans sorunları yaşamasın diyor çoğu kimse. Mylife in dediği gibi bi takımın kaptanı oyundan ilk çıkan adam olmamalı 90 dk o sahada yer almalı bunu yapmak da Oğuzhan'ın elinde. Yoksa maç maç bakarsak elbet yukarıdaki gibi fiziki açıdan olumlu yanlarını buluruz ama bunu devamlı hale getirmesi Beşiktaş ve kendisi açısından çok önemli.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Abi fizik gucu sadece dripling icin degil ki, orta sahada pres yapacak, pas dagitacak adama da sart. Benim derdim driplingi, top surmesi degil. Hic bir omuz omuza mucadeleyi kazanamamasi. Fizigi olan adamdan kolay kolay top alinmiyor yerinde bile dursa, yani pas da dagitsa guclu olmak avantaj. Bu hantallik olayini daha once de konustuk, kas yapmak hantallastirmaz. Quaresma'nin, C. Ronaldo'nun fizigini gormediysen bir Google'dan arastir. Hantallasma Ozan Tufan gibi internette milletin karisini kizini dikizleyip bilgisayar basinda kebap baklava yiye yiye butun vucut koylu guzelleri gibi bingil bingil meme, gobek yagi yapinca olan bir sey. Yoksa kas hem guclendirir hem hizlandirir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2017, 09:22:28
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
baba okuldan çocuklarını alıp eve götürüyor :)
İddia:Fotoyu çeken vida :photo:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2017, 09:25:41
bahane:sistem çalışmıyor
aç kapa düzelir
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2017, 09:31:05
hey sarışın sen de böyle sevineceksin sabret devre arasına kadar :icool:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı İhsan

Özyakup'un 10 günlük kariyer hikayesi.

25 Ağustos: Sisteme uymuyor.

2 Eylül: Yeterli değil,yedek otursun.

5 Eylül: Orta saha sana emanet.

Via Firat Günayer :D

Özyakup'un 10 günlük kariyer hikayesi.

25 Ağustos: Sisteme uymuyor.

2 Eylül: Yeterli değil,yedek otursun.

5 Eylül: Orta saha sana emanet.

6 Eylül : Özel Jet le Besiktas'a dönüyor  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Ozi 1 ay Ba'nin gittigi abd deki komando birliğine gitsin yeter.
Kaliforniya taraflarindaysa olaya CT fletcher i da ekleriz sonra yiyorsa calismasin...

Çevrimdışı tuncaboylu

Gomuculuge giris 101 derslerimden kaytarinca radara yakalanmisin, eylulde gel bir butunleme yapayim, odev falan verirsin, geciririm ben kanaat notuyla.

Sonra kariyerine boyle devam edeceksen, gomuculuk tarihi 101 @tangaz reisin dersidir tavsiye ederim, benim gomuculuge giris 102yi verirsen @Serhat Akkaya dan ileri gomuculuk alabilirsin.

Bizim dekanin dersi var ama tavsiye etmem azicik uyumsuzluk gosterince hemen puan kiriyor @Necmi
Örnek gömücülük yöntemleri:

@tangaz : Oğuzhan'ın bicepsleri ve adonisleri zayıf, güçlendirmek onun elinde. Bunlar çalışarak güçlendirilebilir.

@mylife1903 : Abi bu Oğuzhan çocukken paça çorbası içmemiş, paça çorbası gelişimde çok önemli. Hadi çorba içmedin, bari o Mertens'in olduğu havuza girseydin. Evine taş çatlasa 40 kilometre. Bak o havuzdan bir tane kavruk çıkmadı.

@Serhat Akkaya :(Bir sekmede transfermarkt açık) Bakın Oğuzhan son 3 sezonda toplam 12987 dakika oynamış, maç başına 62 dakika eder ki bu çok az. Fiziği de zayıf, 300 bin liraya aldığımız Sinan Kurumuş ve 750 bin liraya aldığımız Berat da böyle idi. O paraları altyapıya ayırsaydık, of of of.

@underworld: Quaresma ve Babel'le imzalanan sözleşmeler skandal.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İhsan

Haksızlık ve saygısızlık  yapıyorsun.

Herhangi bir 19 yaşında oyuncu bugün bize gelip 5 sezonda 70e yakın gole katkısı bulunacaksa hemen bas tacı etmez miyiz?
Daha fazlasını yapıp sürekli kendisini geliştiren, Türkiye'nin en köklü kulübünde 23 yaşında kaptanlık yapmış, duruşuyla, karakteriyle bizi daha iyi yerlere taşıyan  bir oyuncuya nelere dayanarak bunları yazabiliyorsun anlayamıyorum.

İnşallah Oğuzhan bu gibi hakaretlere rağmen böyle devam eder.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Kızgınlık bu kadar sürmez.

Seninki artık takıntı + nefret karışımı bir şeye dönmüş.

Çevrimdışı İhsan

Milli takımın bu maçtaki kadrosuna Cengiz'i monte etmek lazım. Yunus'un da aktif rotasyonda daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum.

Haklisin.  Bunlara Yusufuda eklemek lazim.
Cengiz, Yunus, Hakan, Nuri, Ömer, Enes gibi oyunculardan faydalanmak icin sisteme dayanik bir takim lazim.
Emre B, Arda, Ozan, Selcuk, hatta Töre gibi mental sorunlari olan, kendilerini ön planda tutan oyunculardan kurtulmak lazim.

Emre Morun kulagida bir an önce cekilmeli, yoksa onu da listeye yazarim :akuma:.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Ozi 1 ay Ba'nin gittigi abd deki komando birliğine gitsin yeter.
Kaliforniya taraflarindaysa olaya CT fletcher i da ekleriz sonra yiyorsa calismasin...
O calismalari izledigimden beri yaziyorum. Bilimine soktuklarimin futbola bilim sokacaksin boyle sokun.

Cenk ile beraber gitmesi lazim oguzhanin cok baska seviyede geri donerler

Aslinda hic futbolcuyu gondermeye gerek yok o ekibi alip getireceksin, mustafa pektemenkten daha ucuza maloliaar.

Dejavu oldu. Yazmistim galiba

Fikret baskana rica edelim o ekibi getirsin ne ihtiyaclari varsa versin.

Çevrimdışı mylife1903

Örnek gömücülük yöntemleri:

@tangaz : Oğuzhan'ın bicepsleri ve adonisleri zayıf, güçlendirmek onun elinde. Bunlar çalışarak güçlendirilebilir.

@mylife1903 : Abi bu Oğuzhan çocukken paça çorbası içmemiş, paça çorbası gelişimde çok önemli. Hadi çorba içmedin, bari o Mertens'in olduğu havuza girseydin. Evine taş çatlasa 40 kilometre. Bak o havuzdan bir tane kavruk çıkmadı.

@Serhat Akkaya :(Bir sekmede transfermarkt açık) Bakın Oğuzhan son 3 sezonda toplam 12987 dakika oynamış, maç başına 62 dakika eder ki bu çok az. Fiziği de zayıf, 300 bin liraya aldığımız Sinan Kurumuş ve 750 bin liraya aldığımız Berat da böyle idi. O paraları altyapıya ayırsaydık, of of of.

@underworld: Quaresma ve Babel'le imzalanan sözleşmeler skandal.

Yok yahu kami sipotu vermek lazim.

Oguzhan anne memesini az emip hemen karisima gectigi icin kemik gelisimini tamamlamamis daha onunde 2 senesi var. gelisime gec basladigi icin gec tamamlayacaktir.

Anasutu eksikliginden de laktoz alerjisi vardir
Ayrica bacaklarindan agaca asip o bacak boyunu uzatmak lazim abijim govdesi uzun bacaklar kisa

Simdi oguzhana da duaci olmak lazim. Mesela malbuyananin anasi o cocugu kundaktan dusurmese o cocuk oyle minyon olmazdi gelisimini tamamlardi.
Minyon olsa dogustan vucudu orantili olur, doktor arkadaslar baksin
Bunun gafasi kocaman vucut ufak, minyon olsa orantili kafasi olurdu. Ruslar sevmez boyle tipleri iyi dalga gecip postaladilar.

Çevrimdışı doganay

baba okuldan çocuklarını alıp eve götürüyor :)
İddia:Fotoyu çeken vida :photo:
Mitrovic'te pek bir huzunlu bakmis.. fazla makara yapmamislardir insallah  :)

Çevrimdışı abdusta

Bu resim bana 3 hikaye anlatıyor

-Transfer komitesi yüzler gülüyor,anlaşılıyorki Vida ile son detaylarda el sıkışılmış,
imza parası miktarında teyitler alınmış yüzler gülüyor.

-Canerin sol bacağında bandaj var,umarım tedbir amaçlıdır,sakatlığı yoktur.

-Fikret başkan Hocasından Mitroviç için izin istemişki,Mitroviçde aileden biri olarak Mutlu

Saygılar

Çevrimiçi sozkul

Kızgınlık bu kadar sürmez.

Seninki artık takıntı + nefret karışımı bir şeye dönmüş.

Sanırım bu hiç haketmeyen adama şu ana kadar gösterilen sevgi ve beklentiye bir tepkiydi, bizim gibi olayı farkedemeyenlerin gözünü açma çabasıyla birazda abartmış olabilir,  dün akşamki şutu ve gelen övgüler olayın tuzu biberi oldu.  :)

Çevrimdışı scarfright

Fiziki gücünü yukarı çıkarsın ve maç maç performans sorunları yaşamasın diyor çoğu kimse. Mylife in dediği gibi bi takımın kaptanı oyundan ilk çıkan adam olmamalı 90 dk o sahada yer almalı bunu yapmak da Oğuzhan'ın elinde. Yoksa maç maç bakarsak elbet yukarıdaki gibi fiziki açıdan olumlu yanlarını buluruz ama bunu devamlı hale getirmesi Beşiktaş ve kendisi açısından çok önemli.
Oğuzhan bu maçta 90 dk oynadı ve oyundan düşmedi. Son anlarda kontraya çıkaran baş aktördü. Ama maçlar haftada 2 olunca düşüyor, doğru.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: