2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6935999 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2017, 19:49:42
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
pektemek iyi görünüyor
Topla çok hızlı ve istekli. Sanki cenk ve Negredo dan daha hızlı ve diri geldi...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı artena_condari

Gayet iyiyiz. Necip'in sag bek, Fatih'le Siyar'in tandem oldugunu ve 4-4-2 oynadigimizi goz onune alirsak.

Negredo'yu elestirenleri de anlamiyorum - Negredo'ya alan yaratacaksin, golu atacak - Gomez gibi. Aboubakar minvalinde sirtinda iki kisiyi tasiyarak gole gidecek tipte bir oyuncu degil.

Tek eksi, Lens.

Çevrimdışı Mahmut

Fatih gol atti diye iyi falan deniliyor da ilk golde cok pasif kaldi onunu kapatma da, Tolga'da klasik olarak yedi. Attigi gol bana ayaginin duzgunlugu hakkinda olumlu dusundurdu sadece.
Sahadaki daha oynamayan oyunculardan su anki oyunculari kesecek oyuncu daha goremedim, Negredoya pek pozisyon gelmedi ama en ilk 11 olabilecek oyuncu o gibi simdilik.

Çevrimdışı cursedofdragon

Gayet iyiyiz. Necip'in sag bek, Fatih'le Siyar'in tandem oldugunu ve 4-4-2 oynadigimizi goz onune alirsak.

Negredo'yu elestirenleri de anlamiyorum - Negredo'ya alan yaratacaksin, golu atacak - Gomez gibi. Aboubakar minvalinde sirtinda iki kisiyi tasiyarak gole gidecek tipte bir oyuncu degil.

Tek eksi, Lens.

yaratıyorlar zaten yeterince alan,ağır kalıyor negredo halen hazır değil.

Pas'larıda istediğimiz seviyede değil.

Çevrimdışı abdusta

Negredo topsuz alandada iyi ama ardışık hareket goremedim donusleri yavaş lensinde adam eksiltmelerde
Ayakta kalma problemi var çalım atarken uete dusuyor
Asıl kazanc sagbek oynayan necip iyi doldurdu ileri hattı
Hoca oynatabilir ilk maçta

Saygılar

Çevrimdışı Ömer Kaan

İlk yarı için bir şeyler yazmak gerekirse, Talisca,Pektemek,Necip,Şiyar ve son 15 dklık kesimde Babel'i beğendim. Negredo kalitesini belli ediyor çok iyi duvar oldu bazı yerlerde çok müsait bi pozisyonda çok ağır kaldı, sebebini bilemiyorum ama yavaş göründü, pozisyon bilgisi ile iş yapar ama daha hızlı olmalı. Lens oynarken oyun, Quaresma oynarken olduğundan daha hızlı oynanıyor ama Lens fizik olarak inanılmaz kötü şu anki hali 11 başlayamaz. Berbat oynadık falan deniyor ama ben katılmıyorum çoğu zaman orta sahayı geçemeyen bi kayseri izledik ağırlık koyduğumuz her pozisyon gol pozisyonu oluyor, yediğimiz gol de 3 senedir performansını asla bozmayan kalecimize ait. 

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Fatih 1.89 boyundaymış. Siyar Kepir in boyunu bulamadım. Bilen varsa sevinirim. İkisinin de geleceği çok parlak hele Pepe abilerinden bir şeyler kaparlarsa 10 sene rahatız
Tek Büyük Beşiktaş

Fatih gol atti diye iyi falan deniliyor da ilk golde cok pasif kaldi onunu kapatma da, Tolga'da klasik olarak yedi. Attigi gol bana ayaginin duzgunlugu hakkinda olumlu dusundurdu sadece.
Sahadaki daha oynamayan oyunculardan su anki oyunculari kesecek oyuncu daha goremedim, Negredoya pek pozisyon gelmedi ama en ilk 11 olabilecek oyuncu o gibi simdilik.

yalnız önünü kapatamayan şiyar'dı.

fatih,adriano ile beraber varelayı kapatmaya gitmişti varela şık bi pasla 2 sini düşürdü şiyar ayakta kalması gerekiyordu kaydı.

Ben fatih ve şiyar'ı beğendim böyle oynayan gençleri görünce geleceğimizi emin görüyorum her sene 2 şer 2 şer takıma monte etmek lazım.

Sedat şahintürk var mesala o da çok iyi.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2017, 20:01:09 cursedofdragon ]

Çevrimdışı EMİR EMRE

Lens henuz takimin oyun anlayisini kavrayamamis, Quaresma gibi kreatif oynamali, alternatifler uretmeli. Negredonun bir gole ihtiyaci var, gergin oynuyor. Pektemek diri ve fena oynamıyor. Babel i mevcut oyunuyla kesebilecek oyuncu kadroda henuz yok.

Çevrimdışı Ayberk

Beck'in oynadığı oyunu alt yapıdan biri bile oynar ki oynuyor orta saha oyuncusu necip bile beck kadar oynuyor :)

Beckten sonra devşirme olmayan bir sağ bek yok elimizde. Necip orada gerekirse ben oynarım diyor bugün
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Beckten sonra devşirme olmayan bir sağ bek yok elimizde. Necip orada gerekirse ben oynarım diyor bugün

gökhan gönül var :)

Çevrimdışı Ayberk

pektemek neler yapıyon öyle :D  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mustafa bey neler yapiyorsunuz oyle :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı abdusta

Boyle giderse Mustafa formayı alir cok sasirtti beni :tabe:

Çevrimdışı Ayberk

Pektemek fabrika ayarlarına geri dönmüş

bu sonradan giren genç mustafayı hiç beğenmedim.

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Küçük Mustafa yı beğenmedim
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ayberk

Çevrimdışı Liquidator

Negredonun pas hataları çok fazla. Necip maçın en iyisi (MaşAllah). Lens hazır digil, çok ağır kalıyor.

Отправлено с моего iPhone 5s используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

sedat şahintürk kadroda değil mi  :alala:

pektemek talisca'dan daha iyi top dağıtıyor şuana kadar orta sahada.

Etiketler: