2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6938875 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

bence o kadarda kötü değil yeni açık kapalı köşede bira sıkıntı kalmış diğer yrler toparlamış orasıda toparlar
çim ekildikten sonra beklenmedik doğa olaylarının karşılığı oldu. Toparlanır büyük ihtimal bazı yerler tohumlanmıştır tekrar
zamana ihtiyacı var.

abi normal maç anlatım yerinden gösterdi şimdi geçen seneden çok farklı sadece yeni açık değil yani.

Çevrimdışı ekrembaser

ne alaka medelin kadroya yazılmasıyla beck kalsa gene yazılırdı. Kadrodan çıkarılacak isim orkan olurdu. Orkanı yabancı olark 16 kişi içine
yazdık. Satmakla akıllılık ettiler taraftar bu sene becki yiyecekti şimdi o arkadaşlar boşlukta kaldı kendilerine yeni bir av bulmak zorundalar
bakalım kimi yiyecekler. 2,5 iyi parabizim ffp kriterinde ters köşeye düşmemizi engelliyor birde mecbursunuz eldeki oyuncunun maaşını siz
ödeyin alalım yolunuda kapatıyor parasını vereceksem u21 hayırlı olsun oyuncularda kullanıyordu bunu
tosiç iyi başladı ama sezonada elde 3 stoperle girdik bu yetmeyecek sayısal eksik var.
sosa zaten hiç başkanın gündeminde yoktu dedim daha önce Beşiktaş kapısı kapalı ona. Kaldıki ts o paraları veriyorken neden Beşiktaşa gelsin
milan bedava Beşiktaşa glmesine müsaade etmez geçen sene fena köşeye sıkıştırdık onları daha acısı geçmeden birde bize bedava kaptıracak.
sosa Beşiktaşda asla görmek istemeyeceğim bir oyuncu Başkanda benim kafada zaten

Sanırım ffp abi Başkan ondan bahsediyor eksi 1,5 taydık sanırım

Çevrimdışı Mahmut

Forum olarak aramiz iyiydi sis le acaba irtibata gecilebilir mi, bi link verin sitelerine hucum edelim yapsinlar bi guzellik :))

Çevrimdışı Ayberk

bakım için anlaşma sis ile yapılmıştı zaten
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Mahmut

Beck gitmese Medel'i oynatamiyacak miydik o zaman, risk almisiz Stuttgart kurtarmis.
Bu Medel'in psikolojisini de kotu etkilerdi tahmin ediyorum, adam belki cl takimiyiz diye geldi.
Simdi beck satildi diye bi sıkıntı yok ama ya teklif gelmeseydi diye dusunuyor insan.

Çevrimdışı ekrembaser

Beck gitmese Medel'i oynatamiyacak miydik o zaman, risk almisiz Stuttgart kurtarmis.
Bu Medel'in psikolojisini de kotu etkilerdi tahmin ediyorum, adam belki cl takimiyiz diye geldi.
Simdi beck satildi diye bi sıkıntı yok ama ya teklif gelmeseydi diye dusunuyor insan.

Aynen çok beğenmesem de sıkışık olmasak becki satmazlardı

Çevrimdışı Necmi

Yine sikinti olmaz ki sayisal olarak. Mitrovic-Tosic(Pepe)- Medel 3lusu yapilir yine sayisal eksiklik olmaz. Sikinti olmasi icin 3 eksik olmasi lazim ki o da gayet kucuk ihtimal. Bek konusunda da Adrianoya guveniyoruz herhalde 2 pozisyonu da kotarabiliyor.
Beck'in bu paraya gitmesi cok iyi oldu, ben genel olarak cok memnunum transfer doneminden sadece malum 4lu gitmedi.
Bu sene hazirlik donemini iyi geciremedik herhalde su Cin olayindan dolayi, oraya 1 gun gidip gelmek zarar getiriyor bana kalirsa. Nasil olur bilmiyorum ama su Cin maclarini hazirliga zarar vermeyecek sekilde yapmak lazim, obur turlu acaba bu seyahatler yapilmamali mi acaba sorusu aklima geliyor.
çin olayı koca palavra neden zarar versin esas zararı ispanyada yazın en yoğun dönemi kamp yapmak biraz salakçaydı.
ama hiç bir şeyin nedeni şu anki durumu açıklamıyor kondisyonerimiz açıkladı yüklemeyi yavaş yapıyorlar şimdi takım hazır olmasada
bunun avantajını daha sonra göreceğiz. Yoksa çine gidip maç yapıp dönmenin hiç bir sakıncalı durumu olmaz bunu yapan avrupda bir sürü takım var
adamlar bütün kamp dönemini çin usa Malezya arap yarım adası mekik dokuyarak geçirdiler o ligde olmak istiyorsan bunlarada alışacaksın
mazeretlerle dünya kulübü olunmuyor. Bir şey istiyorsan bunun bedelini ödeyeceksin. Hocada hazır olacak buna oyuncularda
hazırlık dönemini avrupanın köy takımlarıyla oynayarak geçirmenin faydası ne

Çevrimdışı abdusta

Çevrimdışı Necmi

bunu aşmak kolaydı kapıda maaşını siz ödeyin oyuncuları kiralayalım diye bekleyen
kulüp doluydu en azından u21 yerine başka takıma gönderir maaşını öder kirasını yazardık
minareyi çalan kılıfınıda hazırlar.

Çevrimdışı ekrembaser

bunu aşmak kolaydı kapıda maaşını siz ödeyin oyuncuları kiralayalım diye bekleyen
kulüp doluydu en azından u21 yerine başka takıma gönderir maaşını öder kirasını yazardık
minareyi çalan kılıfınıda hazırlar.

Bizim başkan Boluspor işlerine pek girmiyor bence abi

Çevrimdışı Mahmut

çin olayı koca palavra neden zarar versin esas zararı ispanyada yazın en yoğun dönemi kamp yapmak biraz salakçaydı.
ama hiç bir şeyin nedeni şu anki durumu açıklamıyor kondisyonerimiz açıkladı yüklemeyi yavaş yapıyorlar şimdi takım hazır olmasada
bunun avantajını daha sonra göreceğiz. Yoksa çine gidip maç yapıp dönmenin hiç bir sakıncalı durumu olmaz bunu yapan avrupda bir sürü takım var
adamlar bütün kamp dönemini çin usa Malezya arap yarım adası mekik dokuyarak geçirdiler o ligde olmak istiyorsan bunlarada alışacaksın
mazeretlerle dünya kulübü olunmuyor. Bir şey istiyorsan bunun bedelini ödeyeceksin. Hocada hazır olacak buna oyuncularda
hazırlık dönemini avrupanın köy takımlarıyla oynayarak geçirmenin faydası ne
Bence hic de palavra degil. Git gel kac saat kaybettik, oyunculari jetlaga soktuk sonra bir mac yaptik geldik. Hatirliyorum sonra da 3 gun civari izin verildi oyunculara. Neredeyse bir hafta bu sekilde gecti, benim dusuncem hic saglikli bir durum degildi bu. Soz verdik yapicaz ona dedigim birsey yok, Cin'e gitmeye de bir lafim yok. Ama oraya tek mac icin gitmek bana hic mantikli gelmiyor, giden butun buyuk Avrupa takimlari neredeyse 1 ay civari kaldilar oralarda. Onlara guzel antrenman ortamlari da saglanmistir diye tahmin ediyorum, biz ise ustune para verip gittik Baskan soyledi. Bu is git 1 mac yap gel seklinde olacaksa ben karsiyim. Gecen sene de sampiyonlar ligi vardi ama fiziksel olarak bu kadar dusuk baslamadik lige, ha sen sıkıntı yok ya da sıkıntı var ama Ispanyadan dolayi dersin o da senin gorusun.

Çevrimdışı Necmi

Bence hic de palavra degil. Git gel kac saat kaybettik, oyunculari jetlaga soktuk sonra bir mac yaptik geldik. Hatirliyorum sonra da 3 gun civari izin verildi oyunculara. Neredeyse bir hafta bu sekilde gecti, benim dusuncem hic saglikli bir durum degildi bu. Soz verdik yapicaz ona dedigim birsey yok, Cin'e gitmeye de bir lafim yok. Ama oraya tek mac icin gitmek bana hic mantikli gelmiyor, giden butun buyuk Avrupa takimlari neredeyse 1 ay civari kaldilar oralarda. Onlara guzel antrenman ortamlari da saglanmistir diye tahmin ediyorum, biz ise ustune para verip gittik Baskan soyledi. Bu is git 1 mac yap gel seklinde olacaksa ben karsiyim. Gecen sene de sampiyonlar ligi vardi ama fiziksel olarak bu kadar dusuk baslamadik lige, ha sen sıkıntı yok ya da sıkıntı var ama Ispanyadan dolayi dersin o da senin gorusun.
iki kamp arası zaten izin verilecekti orda erittiler Avrupa takımları hiçde öyle değil bilmeden konuşmuşsun adamlar şampiyona yaptı
abd Malezya Japonya gibi ülkelerde maç yaptılar yazın dünyayı turladılar. japonyadan bir sürü reklam video paylaştı barça real oyuncuları
kampmı yapmak için gittiler sanıyorsun oralara

lens ve negredo hazır değiller.

Neden oynamadıklarını görmüş olduk.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Beşiktaş'ın maçı var başlığına geçilecek ise link atın lütfen
Tek Büyük Beşiktaş

tolgay'da sürekli bu hatayı yapıyor.

Çevrimdışı McAdnan

bana mi oyle geliyor yoksa lens gerçekten aşırı kilolu mu?

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

lens ve negredo hazır değiller.

Neden oynamadıklarını görmüş olduk.
negredoyu beğendim bayağı hazır lens kilolu ve yavaş

Çevrimdışı underworld

bana mi oyle geliyor yoksa lens gerçekten aşırı kilolu mu?

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ezelden beri dolma kalem gibi

negredoyu beğendim bayağı hazır lens kilolu ve yavaş

negredonun paslarını beğenmedim abi.

lens fizik olarak hazır değil.

fabriye birşey olursa kale boş böyle bakıyorum.

babel de neden bu kadar kötü ya geçen seneden çok farklı.

Çevrimdışı Dr.Zeck

babel de neden bu kadar kötü ya geçen seneden çok farklı.

sadece babel değil ki coğu kötü

bu maçlar ölçü değil diyoruz ama atak bile yapamyoruz.

Çevrimdışı McAdnan

yalniz kaleci formamız efsane olmuş ya siyaha bayıldım..

yalniz kaleci formamız efsane olmuş ya siyaha bayıldım..

baya iyi :)

çubuklu yerine full siyah bunu yapsak yok satardı :)

Etiketler: