Yine sikinti olmaz ki sayisal olarak. Mitrovic-Tosic(Pepe)- Medel 3lusu yapilir yine sayisal eksiklik olmaz. Sikinti olmasi icin 3 eksik olmasi lazim ki o da gayet kucuk ihtimal. Bek konusunda da Adrianoya guveniyoruz herhalde 2 pozisyonu da kotarabiliyor.
Beck'in bu paraya gitmesi cok iyi oldu, ben genel olarak cok memnunum transfer doneminden sadece malum 4lu gitmedi.
Bu sene hazirlik donemini iyi geciremedik herhalde su Cin olayindan dolayi, oraya 1 gun gidip gelmek zarar getiriyor bana kalirsa. Nasil olur bilmiyorum ama su Cin maclarini hazirliga zarar vermeyecek sekilde yapmak lazim, obur turlu acaba bu seyahatler yapilmamali mi acaba sorusu aklima geliyor.
çin olayı koca palavra neden zarar versin esas zararı ispanyada yazın en yoğun dönemi kamp yapmak biraz salakçaydı.
ama hiç bir şeyin nedeni şu anki durumu açıklamıyor kondisyonerimiz açıkladı yüklemeyi yavaş yapıyorlar şimdi takım hazır olmasada
bunun avantajını daha sonra göreceğiz. Yoksa çine gidip maç yapıp dönmenin hiç bir sakıncalı durumu olmaz bunu yapan avrupda bir sürü takım var
adamlar bütün kamp dönemini çin usa Malezya arap yarım adası mekik dokuyarak geçirdiler o ligde olmak istiyorsan bunlarada alışacaksın
mazeretlerle dünya kulübü olunmuyor. Bir şey istiyorsan bunun bedelini ödeyeceksin. Hocada hazır olacak buna oyuncularda
hazırlık dönemini avrupanın köy takımlarıyla oynayarak geçirmenin faydası ne