2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6941525 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

UEFA Şampiyonlar Ligi Oyuncu Listesi
#UCL #Beşiktaş

Atınç'ın adı verilmemiş niye kiraladık ki  o zaman :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

Grup maçları boyunca sakat zaten.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Grup maçları boyunca sakat zaten.

ben sakatlığını sormadım madem ihtiyacımız yok neden kiraladık diye sordum.

Çevrimdışı İhsan

Atınç sakat Oynayamayacak.
Ocaktan sonra en fazla 3 oyuncu (galiba) değişebiliyoruz.
Altyapıdan olduğu için sonradan listeye ekleyebiliyoruz. BU durumda Atıncın yerine Fatihi takıma alabiliriz. Fatihin veya Atınçın yazılmamaması dezavantaj değil.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu ihtiyacımız vardı ama adam sakatlandı. 23 kişi yerine 21 kişi bildirdik.

Çevrimdışı İhsan

Kiraladıktan sonra sakatlandı
Come to Beşiktaş

Yahu ihtiyacımız vardı ama adam sakatlandı. 23 kişi yerine 21 kişi bildirdik.

onu de bana :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Negredo yu merakla bekliyorum. Acaba milli takımın santraforu yok diye 3 maç Cenk oynasın diye dış bir baskı mı yapıldı. Neyse Karabük maçında görürüz
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Atınç sakat Oynayamayacak.
Ocaktan sonra en fazla 3 oyuncu (galiba) değişebiliyoruz.
Altyapıdan olduğu için sonradan listeye ekleyebiliyoruz. BU durumda Atıncın yerine Fatihi takıma alabiliriz. Fatihin veya Atınçın yazılmamaması dezavantaj değil.
Fatih'i listeye yazmadan da oynatabiliriz, B listesine girebiliyor.

Farkettiyseniz listede sadece 2 kaleci var, biri cezalı ya da sakat olursa yedek kalecisiz çıkmayacağız.

Çevrimdışı mylife1903

UEFA Şampiyonlar Ligi Oyuncu Listesi
#UCL #Beşiktaş

Amma kafa utulendi bu liste icin. 21 kisi bildirik iste hepi topu

Sankim aya fuze atacaz, yahu zaten subyanlardan alabiliyorsun istedigin kadar. Bah kaleci bile bildirmemisiz. Fabri kizmizi gorse tolga sakatlansa kaleye atiba gecmeyecek, subyangucunden utku gececek, utkuyu uefa bi,dirmeye gerek yok.

Az ve oz transfer yapasinki gonderirken basin agrimaisn

Sankim aya fuze atacaz, yahu zaten subyanlardan alabiliyorsun istedigin kadar. Bah kaleci bile bildirmemisiz. Fabri kizmizi gorse tolga sakatlansa kaleye atiba gecmeyecek, subyangucunden utku gececek, utkuyu uefa bi,dirmeye gerek yok.

what are you talking about ?

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2017, 00:18:32
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Şimdi transfer dönemi kesin kapandı mı bizim için.yani 3.forvetimiz pektemek mi olacak  :alala:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2017, 00:20:10
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Cenk bugün hettrik yapabilir...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Zafer55

Fatih'i listeye yazmadan da oynatabiliriz, B listesine girebiliyor.

Farkettiyseniz listede sadece 2 kaleci var, biri cezalı ya da sakat olursa yedek kalecisiz çıkmayacağız.

Kuralı doğru anladıysam: 3.kalecimiz hüseyin olacak takım altyapısından olduğu için.Hüseyin ceza veya kısa süreli sakatlık durumunda kadroya dahil edilebiliyor.Ama utkunun veya altyapıdan olmayan başka bir kalecinin kadroya eklenebilmesi için tolga veya fabriden birinin 30 günden fazla süreli bir sakatlığı olması gerekiyor.Bu 30 gün mevzusu ilginç  :alala:

Çevrimdışı Zafer55

Şimdi biz sedat,fatih ve hüseyini listeye yazmadan da oynatabiliyoruz tamam.
 Ama diyelim ki yazdık...sonra devre arasında veya kalan 1 haftada 2-3 adam aldık bu arada  töre ile atınç sakatlıktan çıktı ve ŞL grup maçları da bitti....kadroda güncelleme yapacağız..hah işte bu durumda bugün bu gençleri kadroya yazmamamızın bir faydasını görecekmiyiz?

Çevrimiçi Necmi

utkuyu yazamayız o kural 3 yıl alt yapında oynadıysa alt yapı kabul ediliyor. zaten 21 kişi vermişiz 23 olması için
3 alt yapı vermek gerekiyordu. biz necipi yazdık iki alt yapı eksik o nedenle 21 de kaldı.
verilen listeye baktım içinde bu oyuncu 11 oyuncusu değil diyeceğimiz bir oyuncu yok belki pektemek ve orkan onlar bile 11
oynar bayağı iyi bir kadromuz var aslında denk 19 oyuncu var. ligide zaten bunlar götürecek vidagelseydi orkan çıkar yerine
vida girerdi. Halada olması mümkün bu liste nihayi liste değilmiş değişiklik yapılabiliyormuş.

Çevrimiçi Necmi

Şimdi biz sedat,fatih ve hüseyini listeye yazmadan da oynatabiliyoruz tamam.
 Ama diyelim ki yazdık...sonra devre arasında veya kalan 1 haftada 2-3 adam aldık bu arada  töre ile atınç sakatlıktan çıktı ve ŞL grup maçları da bitti....kadroda güncelleme yapacağız..hah işte bu durumda bugün bu gençleri kadroya yazmamamızın bir faydasını görecekmiyiz?
hayır zaten eksik verdiğin liste alt yapı listesi sadece atınç girer buna yarar ama
atınç sezonu kapattı. törenin bu listeye girebilmesi için 16 kişilik yabancı listesinden birini
çıkartmak gerekiyor. o listedende çıkabilecek bir tek orkan var onuda çıkarıp vida eklerler
tabi şl de devam edersek uefaya kalırsak vidayı oynatamayız.

Çevrimdışı Zafer55

hayır zaten eksik verdiğin liste alt yapı listesi sadece atınç girer buna yarar ama
atınç sezonu kapattı. törenin bu listeye girebilmesi için 16 kişilik yabancı listesinden birini
çıkartmak gerekiyor. o listedende çıkabilecek bir tek orkan var onuda çıkarıp vida eklerler
tabi şl de devam edersek uefaya kalırsak vidayı oynatamayız.
Sağol abi.
Zaten o vidayı bi oynatamadık yerinden.

Çevrimdışı Mahmut

Peki Vida su 8 gün icerisinde gelirse ne olur? Su an yazamayiz herhalde. Sırf bu yuzden Vidanin hemen gelecegini dusunmuyorum, gelirse de ucuza gelir.
Bu durumda kalede 3.adam olarak Hüseyin, defansta 4.adam icin Fatih Aksoy diyebiliriz.
Bundan sonra destekten baska yol yok.

Çevrimdışı mylife1903

Sağol abi.
Zaten o vidayı bi oynatamadık yerinden.
Vidaya azicik sikacan bundan hemen gevser

Vhs kasette gevsek vidalar diye bi film vardi 80lerden kalma orjinal ismini nasil bulacaZ

Çevrimdışı Egos

Peki Vida su 8 gün icerisinde gelirse ne olur? Su an yazamayiz herhalde. Sırf bu yuzden Vidanin hemen gelecegini dusunmuyorum, gelirse de ucuza gelir.
Bu durumda kalede 3.adam olarak Hüseyin, defansta 4.adam icin Fatih Aksoy diyebiliriz.
Bundan sonra destekten baska yol yok.

1 milyon ve boyko teklifimiz vardı, onlarda transfer dönemi sona erdiği için boyko kısmı iptal oluyor; bu durumda fiyat arttırmamız gerekecek, pek mümkün değil gibi.

uyum problemi aşıldığı zaman kadromuzun kalitesi daha belirgin hale gelecek. 2015-16 sezonunda böyle bir problem yoktu ve ne tolga, ne ismail -hatta beck, rhodolfo, kerim, günay, ersan, tosic'in performansları- ne de pektemek'in varlığı gözümüzü bu kadar korkutuyordu. bazıları olmazsa olmaz konumdaydılar.

söz konusu olan şampiyonlar ligi, konuşulan şeyler ise genel olarak kıyamet alametlerini andırıyor. hüseyin ve fatih aksoy'u oynatmamız gerekirse muhtemelen gruptan çıkamayız, fakat böyle bir ihtimalin varlığı takımın ortaya koyduğu ilk güzel oyunda unutulacak; güzel oyunun derecesine göre onları kadroya yazmak zorunda kaldığımız maçlar bile unutulabilir.

negredo ve gomez olsaydı, cenk ve demba ba ile desteklenseydiler; defansta marcelo, pepe ve vida seçenekleri hazır bekleseydi; orta sahada sosa ve talisca arasında tercih yapabilseydik dahi "destek" olmadan bu gruptan çıkamazdık. beşiktaş'ın şampiyonlar ligi'nde üst tura çıkması sadece güzel oyun, kadro derinliği, teknik değerlendirmelere bağlı değil. bahsedilenler, parası olan herhangi bir takımın da ulaşabileceği özellikler; diğerleriyle tek farkımız beşiktaşlılık, bu farkı sahada (ve saha dışında) olabildiğince hissettirmemiz gerek.

:düzenleme
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2017, 11:07:22 Egos ]

Çevrimdışı Mahmut

Şu hazırlık maçını iple çekiyorum, oynamayan isim oyuncuların(Lens ve Negredo) gerçek performanslarını görmek açısından.
Böylece hocanın oyuncu tercihlerini daha iyi anlayabilir ya da eleştirebiliriz.

Çevrimdışı Egos

Şu hazırlık maçını iple çekiyorum, oynamayan isim oyuncuların(Lens ve Negredo) gerçek performanslarını görmek açısından.
Böylece hocanın oyuncu tercihlerini daha iyi anlayabilir ya da eleştirebiliriz.

evet, ben de. neticede hazırlık maçı tam performans beklemek haksızlık olur, konsantrasyonlarının yüksek olduğu 15-20 dakika bize yeteri kadar ipucu verir. zaten en kötümser olanımız bile ikna olmaya dünden razı.

Çevrimdışı sametbagan

Herkese hayırlı bayramlar sevdiklerinizle beraber , bol mangallı ,kavurmalı günler dilerim.

Etiketler: