2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6940128 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

bu nasıl benzerlik yav :D

Farki mi bulacaz napacaz
Anlamadim ben yahu

Çevrimiçi sozkul

Farki mi bulacaz napacaz
Anlamadim ben yahu

Üstteki Pektemek, onu tanıdım ben  ama alttakini çıkaramıyorum.  :)

Çevrimdışı Egos

Farki mi bulacaz napacaz
Anlamadim ben yahu

bir tanesinin, senin mustafa pektemek'li profil imajın olması gerekiyordu herhalde.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İyi bayramlar arkadaslar

Medelin Milli performansi

3 top uzaklaştırdı.3 top çaldı.Attığı 76 pasta %96,1 isabet buldu.Maçın en isabetli pas atan ve en çok top çalan oyuncusu oldu.
Hımmmmm kulübeye adam seçme tercihinde yanılmamışız 😂
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı doganay

Cenk Tosun transferinin yatmasi dahi elestiriliyor. Satsak SL oynayscagiz yedek forvetin satilir mi? Satmasak o parayi bir daha kim vericek kacirmamak lazimdi.

Çevrimdışı abdusta

Töre gitsede bizde bayram etsek

Töre giderse yerine Volkan Şen gelirse
daha mutlu olamam

saygılar

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2017, 16:51:07
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
daha mutlu olamam

saygılar
Sosa demiştin yok mu gelişme...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı cursedofdragon

Farki mi bulacaz napacaz
Anlamadim ben yahu

cagliari takımının logosu idi abi yanlışklık 2 tane pektemek gol demek resmi atmışım :D

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Herkese iyi bayramlar. Kurban derilerini baskana yollayin, transferde kullanir :).
Uefa kabul ediyor mu böyle. ? Bu seferde kestiğin kadar satabilirsin demesin. Malum bu uefa bize karşı aşırı hassas.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2017, 17:06:24
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Demba Ba yine hac da.
Bunların ülke kontenjanı boş mu kalıyor acaba rahatça gidebiliyor.
Belkide umredir...
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2017, 17:11:42 ahmetemre ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı abdusta

Sosa demiştin yok mu gelişme...
Açıklama yapmak doğru olmaz
ama ipucu vereyim

Medeli'in transfer hikayesinin kopyası oluyor

saygılar

Çevrimdışı underworld

daha mutlu olamam

saygılar
Zorla getittirecen vallaha şu adamı

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı abdusta

Çevrimdışı Hasan Tahsin

2 mesaj üstte yazdım

saygılar
Benim merak ettiğim bu gün olacak mı. Zira şl kadrolarının bildirilmesi için son gün.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Egos

Benim merak ettiğim bu gün olacak mı. Zira şl kadrolarının bildirilmesi için son gün.

ağabey, italya'da transfer sezonu gece sona erdi. bundan sonra oradan bir transfer yapılması için oyuncunun sözleşmesinin feshedilmesi lazım.

07.09.2017: kiralık seçeneği de gayet yürürlükteymiş. trabzonspor, marsilya'dan hubocan'ı kiraladı.
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2017, 13:44:37 Egos ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

ağabey, italya'da transfer sezonu gece sona erdi. bundan sonra oradan bir transfer yapılması için oyuncunun sözleşmesinin feshedilmesi lazım.
Önemli olan bizim şl kadrosuna bildirmemiz. O zaman ne yapayım sosa yı vida yı.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı simocan

Önemli olan bizim şl kadrosuna bildirmemiz. O zaman ne yapayım sosa yı vida yı.

Hocam sosa nın geldiği falan yok abdusta tahmini söylüyorum yanlış anlamadıysam bu gün menajeri açıklama yapmış trabzon u kastederek her gün arıyorlar diyor ama biz gelmeyeceğiz dedikçe fiyat artırıyorlar garip bir takım falan demiş.
Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı simocan

Hocam sosa nın geldiği falan yok abdusta tahmini söylüyorum yanlış anlamadıysam bu gün menajeri açıklama yapmış trabzon u kastederek her gün arıyorlar diyor ama biz gelmeyeceğiz dedikçe fiyat artırıyorlar garip bir takım falan demiş.

Jose Sosa cephesinden, Türkiye'ye transfer olup olmayacağı hakkında açıklama geldi.

Trabzonspor'un transfer etmek için yoğun çaba harcadığı Jose Sosa ile ilgili flaş bir açıklama geldi.

İtalya'da AC Milan forması giyen Sosa'nın menajeri Favio Bilardo, Radio Kiss Kiss'e yaptığı açıklamada, oyuncusunun Milan'da kalmak istediğini söyledi. Bilardo, "Jose, burada kalmak istiyor. Durumunda bir değişiklik yok. Türkler her gün beni arıyor. Tuhaflar. Sürekli teklif artırıyor, her şeylerini ortaya koyuyorlar." şeklinde konuştu.

Karadeniz ekibinin transfer listesinde yer alan Sosa, 2015/16 sezonunda Beşiktaş forması giymiş, ardından AC Milan'a transfer olmuş ancak Milano ekibinde istediği kadar süre alamamıştı.
Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı abdusta

Sosa Milan tarafından UEFA ya bildirilmedi
Vida transferi ise şu haliyle Ocak ayına kalıyor,İmza parasının Vidaya gidecek olması nedeniyle oyuncuda gecikmeli gelmek ister.
Aboubakar için Porto anlaşma gereği Loriente 7,5milyon Euro ödemek zorunda kalmış,asıl tiyatro orada
Abou sözleşme uzatmak istemiyor,Portoda şu an zor durumda,Yıl sonunda bedelsiz kalacak olan aboubakar 10milyon Euro imza parası isterse kim karşı çıkar?

Sosa işinde,Sosa tıpkı medel gibi Trabzona gitmek istemiyor,eger Milan illaki yollayacaksa 2 yer var Beşiktaş veya Estudientes(17 eylülde transfer yasağı başlıyor)
Bu nedenle hikaye medelin hikayesinin aynısı,burada belirleyici olan Beşiktaşın Estudientesden ne kadar daha fazla bonservis vereceği.

saygılar

Çevrimdışı simocan

Okan Topaloglu‏ @okantploglu  4h4 hours ago
More
 4.En son aldığım bilgi Sosa olabilir dediler. sonrası haber daha gelmedi kardeşlerim olursa anında yazarım Ahmet başkan ilgileniyor.🔥

Çevrimdışı Türkay

Herkes bayram ziyaretinde galiba. Forum bana kaldı  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı underworld

Porto Abu'nun diğer hissesini 7.2 ye almış.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni transferimiz Gary Medel, Şili Milli Takımıyla 100. Maçına çıktı. Şili futbol federasyonu maç öncesi kendisine ödül verdi.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

UEFA Şampiyonlar Ligi Oyuncu Listesi
#UCL #Beşiktaş

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: