2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6940833 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Neyse, Negredo takıma ısınana kadar şampiyonlar ligi 2. haftasına geliriz. O maçta da adama niye oynamıyor bu diye sövülür Abou'daki gibi.

Çevrimdışı Ayberk

eğer vidayı medel arayacaksa bu gidişle don't come to Beşiktaş diyecek  :D
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Barış Hoca

Şenol Güneş yeni transferler fiziksel anlamda hazırsa oynatacaktır. Elbette maç ritmi de önemli. Ancak geçen haftaki puan kaybından dolayı "neden transferler oynamıyor" serzenişine yanıt vermek adına hazır olmasa kendini bile oynatmaz. Çünkü bunun şöyle bir psikolojik yönü var; hepimizde "yeni transferler oynayınca takım daha iyi olacak" düşüncesi mevcut. Hazır olmayan-uyum sağlayamamış yeni transferlerin etkisizliği az ya da çok bir ümitsizlik ya da kaygı yaratır mı? Kötü performans sebebi ile oyuncu ve transferi yapan yönetime bir eleştiri olur mu? Bugün ilk yarı 2-0 veya 3-0 yakalanırsa ikinci 45 dakikada yeniler oynar, Lens asist yapar, Negredo atar, güle oynaya milli araya gireriz.
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Şenol Güneş yeni transferler fiziksel anlamda hazırsa oynatacaktır. Elbette maç ritmi de önemli. Ancak geçen haftaki puan kaybından dolayı "neden transferler oynamıyor" serzenişine yanıt vermek adına hazır olmasa kendini bile oynatmaz. Çünkü bunun şöyle bir psikolojik yönü var; hepimizde "yeni transferler oynayınca takım daha iyi olacak" düşüncesi mevcut. Hazır olmayan-uyum sağlayamamış yeni transferlerin etkisizliği az ya da çok bir ümitsizlik ya da kaygı yaratır mı? Kötü performans sebebi ile oyuncu ve transferi yapan yönetime bir eleştiri olur mu? Bugün ilk yarı 2-0 veya 3-0 yakalanırsa ikinci 45 dakikada yeniler oynar, Lens asist yapar, Negredo atar, güle oynaya milli araya gireriz.
Lens negredo medel hepsi hazır antrenmanlı geldi zaten. Juventus matuidi yi aldıktan 1 2 gün sonra oynattı

Çevrimdışı ilhan mansız

Lyon 10 numarası chelseaden mi alınmış, traore bence çok yetenekli oyuncu, keşke bizde olsaydı,

Çevrimdışı underworld

Lyon 10 numarası chelseaden mi alınmış, traore bence çok yetenekli oyuncu, keşke bizde olsaydı,
Ahh ahh Bedavaya aldılar

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Abi suan cok mutluyum yeni sezonda kendi evimizde taraftarimizla mukemmel bir spiker ile maca cikiyoruz vallahi cok ozlemisim tek eksik ilk 11de olmayan negredo vallahi. Bein tekrar tekrar tesekkurler spiker icin

Çevrimdışı BRK

Çevrimdışı bjk4ever

Hazir degiller anasini satayim. Lukaku burak bize atan delarge daha 2 gun evvel gelip demin gol atan nasri, fernando, ndiaye, soldado hepsi hazir ama bizimkiler hazir degil. Ya arkadas birakin bu hikayeleri ya. Adamda laz inadi var iste. Taraftar tepki koymasa hala kalede tolga denen adami izliyorduk siz masal anlatiyorsunuz.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Ilk yari iyi gecseydi negredo yine son 5 dk girerdi , simdi devre arasinda alir , iyi tarafindan bakiyorum , bazende dusunuyorum acaba senol gunesin çapı besiktasin gerisindemi kalmaya basladı..... yönetemiyor oynatamıyor gibi hissediyorum maçı izlerken... belkide artik first class menajerler ile calisma zamanimiz gelmistir. Mactan once cenk oynamamali baski hissediyor gol pozisyonunu yine harciycak demistim malesef hakli ciktim.... keske haksiz olsaydim. Insallah skor tahminim tutar 4-1 yeneriz demistim

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı klubnika01

90 dk boyunca oğuzhan ve babel'i oyunda tutan şenol güneş'i tebrik ederim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kazandık. #Analiz
Bu bile fazla olmuş W yazıp bırakabilirdin  :tabe: Takım kafasına göre oynadı hoca da izledi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Totem yaptım. Maçı izlemedim 😁 Dakika skora baktım arasıra  :sevinc
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Talisca burdan orta saha oyuncusu olarak gozukmuyor. Turkiye'de orta saha olarak mi gozukuyor ?

Taslisca-Oguzhan-Atiba orta sahasi ile cok kotu bir avrupa macerasi yasariz bu sene. Turkiye ligi rakiplerin performansina bagli bu futbolla.

Vida mi kurtaracak oyun anlayisini ?

Oyunu okuyabilen, ayakta kalabilen, dogru yerde olup dogru alana topu yonlendiren orta saha sart. Taslica nasil oyuncu oldugunu kendiside bilmiyor, Hocada henuz anlayamadi galiba. Cift santrafor oynayacagin zaman Talisca'yi ceza sahasi yakinlarinda serbest birakirsin. Ilk dusundugu sey topu cerceveye sokmak olan adamdan orta saha oyuncusu nasil olacak anlamiyorum.

Çevrimdışı kartal190321

evet  3 haftada kötü oynadık,ne oynadıgımız belli değil, istediğimiz oyunu oynayamadık,pepe hariç geçen yılın takımıyla oynuyoruz buna ragmen  ligimizin 3 iyi takımından  7 puan aldık. ilerleyen haftalarda ligin içinden geçeriz :bandit:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vida yerine Demba mı geliyor yoksa  :alala:

Çebi: "Demba Ba'nın durumu geçen sezonki gibi çözülmüş değil. Ben sorunun çözülmesini beklemiyorum ama her an için bir sürpriz olabilir."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Ensar

geçen sene de saçma sapan bir oyun oynadık ,eksik var oyuncular takıma  geç girdi felan dedik sabrettik bu sene bir oyun planımız olur oturur takım dedik ama tam rezalet var sahada , iki senenin şampiyonu niye oyunda geri gidiyor hemde takım aynı takımken
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

ozziye 9-12 arası teklif oldugu söyleniyordu hangi takımsa hemen çağırıp akşam pazarı ver 8i al git derim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Sadece bugün izledi? Bu karbon kağıdı maçları başta geçen sezonun başları olmak üzere çokça izledik. @MUSTAFA_ Skora güzelleme yapmak gerek. Geçen hafta en nihayetinde skoru eleştiriyorduk.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2017, 22:03:55 atalay ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sadece bugün izledi? Bu karbon kağıdı maçları başta geçen sezonun başları olmak üzere çokça izledik. @MUSTAFA_
Bazı dönemler hoca kenardan çok izliyor. Anlam veremiyorum. Yaptığı değişiklikleri de olumlu bulmadım. Yardımcı bir antrenör lazım gibi hocaya   :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Oyuncunun hazır olup olmaması tamamen hikaye.

Gomez hazır değilken, Cenk 1 hafta öncesinde hat-trick yapmışken tak diye 11 e girdi.

Bu arada @Necmi Mitrovic transferini savunmak için "sağ stoper Pepe' nin yedeği" diyordu.
Sakat olmayan Mitrovic nerede?

Çevrimdışı Barış1903

Takımın kadro mühendisliğinde geçen seneden beri hatalar var ve işin yanlış tarafı ilk sene ki oyunumuzun mimari olan sosa - olcay- töre - gomez gibi oyuncuların yerine başka profilde oyuncu alıyorsun. Ne talisca ne quaresma hatta ne caner bizim oyunumuzu anlatan oyuncular değil. Gerçi bizim oyunumuz tam olarak ne onu da çözebilmiş değilim

Çevrimdışı atalay

Oyuncu takımı. @Barış1903 | Konu maç içi değil, maç önü. @MUSTAFA_

Etiketler: