2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6935852 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

gece gece can sıktı gomez...

neyse yarın maç var  :bandit:
:alala:
Her gün maçmı yapacağız?

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Uyanınnnn leeeeeynnn besiktasin maci varrr

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Umarım rıza hoca takımını gs maçına, bizim maçlara hazırladığı gibi hazırlar.
Yoh. Mumkun degil

Çevrimdışı yoruk

Bizim Türk taraftarlarının ne kadar yanar döner olduğunun kanıtı şu 4 haftalık Galatasaray takımı  :D Tudor kestane idi efsane olacak neredeyse.Oysa adam aynı adam.Sadece tarzına benzer oyuncular geldi ona göre kadro kuruldu ve tam teknik adam kadrosu takımı olmak üzere bu seneki Galatasaray.Tolga'nın nerede oynadığı belli değil ama golleri atıyor.Başka takıma koy oo alalım bu adam çok iyi diye böyle oynayamaz büyük ihtimal.Geçen sene tam bu oyuna zıt takım kadrosu vardı bu sene tam uygun kadro var bu kadar basit.

Çevrimdışı tangaz

akşam olsada kertenkeleleri şaapsak  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sercu01

gomezin videoyu yeni gördüm ağlayacaktım az kalsın bu adamı nasıl unutucam bilmiyorum ://

Çevrimdışı mylife1903

gomezin videoyu yeni gördüm ağlayacaktım az kalsın bu adamı nasıl unutucam bilmiyorum ://
Bir iki litre vodka ve iki uj paket sigara galibiyetlerden sonra iki uj litre vodka ustu bir iki kova bira ve  dord bej paket sigara maglubiyetlerden sonra iki uj gunluk rahatlama verir, maclarda kacan gollerden sonra ise bir tablet diyazem baya yardimci oluyor

Çevrimdışı sercu01

Bir iki litre vodka ve iki uj paket sigara galibiyetlerden sonra iki uj litre vodka ustu bir iki kova bira ve  dord bej paket sigara maglubiyetlerden sonra iki uj gunluk rahatlama verir, maclarda kacan gollerden sonra ise bir tablet diyazem baya yardimci oluyor

abi sigara içen biri olsam zaten şu an pakedi yerdim muhtemelen ://

Çevrimdışı Ensar

abi sigara içen biri olsam zaten şu an pakedi yerdim muhtemelen ://
ya ne ilginç dertleriniz var arkadaş :) hepi topu bir topçu ulen o gitti negredo geldi cenk var eldekini sevin , bize ne gomezden sallayın gitsin , ağlayanlar ölüp bitenler kendini camdan atanlar gırla :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ayberk

Siyah-Beyazlılar’ın yönetim kurulu sözcüsü Metin Albayrak, Şampiyonlar Ligi’nde saha olaylarının tekrar edilmesi durumunda gelecek olan Avrupa’dan men cezasına tedbir için yönetim kurulu toplantısında net kararlar alacaklarını ifade etti.
Albayrak, “Bununla ilgili önümüzdeki hafta yönetim kurulu toplantısında net karar alacağız. Başkanımız Monaco’ya kuranın yanı sıra konuyla ilgili UEFA başkanıyla da görüşmek için gitti” diye konuştu. (Fanatik)
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Ayberk

Çevrimdışı abdusta

Müjde!

dikkatlice dinleyin

Vida arkadaşlarıyla vedalaşarak klup ve Kievden ayrılmış!!

saygılar

Çevrimdışı Ensar

bana saçma sapan laflarla yüklendiniz ,başkan cevabınızı verdi, herşeyi en iyi siz bilmiyorsunuz saygı göstermeyi öğrenin artık

Çevrimdışı Ayberk

Müjde!

dikkatlice dinleyin

saygılar

Pazartesi gelecek deniliyor
bu arada video 2016 ya ait   :ebebe:
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2017, 11:40:05 Ayberk ]

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

bana saçma sapan laflarla yüklendiniz ,başkan cevabınızı verdi, herşeyi en iyi siz bilmiyorsunuz saygı göstermeyi öğrenin artık
Konuyu bilmiyorum aydınlat

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

esrar perdesini de aralayaydın iyiydi  :D

kim demiş bunu loo
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı doganay

Müjde!

dikkatlice dinleyin

saygılar
Yalniz vidyo 2016 senesinden :alala:

Çevrimdışı Ensar

Seyirci yasak
Taraftar alınmayacak.
uefa demiş ki rakip tribünde bile olsa türk olan senin formani giyen adamı senin taraftarın sayarim
Öyle saçma şey mi olur
valla oluyor işte adamlar diyor ki yapacak bişey yok
ya ensar bazen sacmalıyorsun biz deplasman maçlarında seyirci götürmücez bize daha ne cezası kesicekler ?
ve sen demirören'in gazetsi milliyet'in haberine inanıyorsun öyle mi ?
ya kardeşim biz aynı kararla ceza almadık mı daha ne inanıp inanmaması
bizim ceza aldığımızda deplasman'a taraftar götürüyorduk.

Şimdi biz sana diyoruz ki deplasmana hiç seyirci götürmüyoruz 0 seyirci.

Tribünde olanların bizle alakası yok deplasmanda!
uyduruyorsun gene milliyet yazdı diye böyledir diye nasıl konuşuyorsun adamların Beşiktaşla
ilgili yaptığı her haber masa başı. resmi siteden duymadan inanma
her zaman aynı şeyi yapıyorsun bu türk basınına ne kadar çok inanıyorsun kimse duymadı milliyetmi duydu
sen değil milliyet uyduruyor. sende saftirik gibi inanıyorsun.
görmüyormusun seneryo yazmışlar haber akışı bile gerçek olmadığını
haykırıyor isim yok bir şey yok yöneticiler hayret etmiş olurmu böyle bir şey demiş :bandit:
ya abi al başkanın açıklamasını oku aynı lafları başkan kaç defa canlı yayınlar da söyledi hala daha beni ezmeye çalışıyorsun

İşte Orman'ın açıklamaları:

'Lyon maçında olaylardan dolayı Disiplin Komitesi, 'Bir daha olursa iki sen men' gibi bir ceza vermişti. Ona itiraz etmiştik. Bugün de Tahkim görüşmesi vardı. Yönetici arkadaşlarımızla geldik, beraber toplantıya girdik. Özellikle Lyon maçıyla alakalı kendi haklılığımızı anlattık. UEFA'nın kendi kararları içerisinde bütün gelen taraftarları Türk bayrağıyla girdiği için bizim taraftarımız olarak kabul ediyorlar. Biz de bunun çok saçma olduğunu ve Lyon maçında 5-1-50 kişi değil, 10 binin üzerinde Türk'e bilet satıldığını bunun güvenliğinden onların sorumlu olduğunu, bu kararı onların verdiğini ve bilet gelirlerini onların aldığını bizim bir kararımız olmadığını ifade ettik. Önümüzdeki süreçte Avrupa'da bu kadar iyi yönetilen Türkiye'nin en önemli kurumu olan ve özellikle son 5 sene de UEFA ile olan ilişkileri açısından çok iyi giden bir kulübü cezalandırmanın iyiyi değil, kötüyü öne çıkaracağını ifade ettik. İnşallah doğru bir karar verirler" dedi.
bakin başkan kendi ağzıyla diyor ki "Kendileri de bunu kabul ediyor ancak saçma kurallarına uymak durumundalar. "

Beşiktaş, geçen sezon Lyon maçındaki olaylar nedeniyle UEFA’nın verdiği 2 yıl ertelemeli 1 yıl Avrupa kupalarından men ve 100 bin Euro para cezasına yaptığı itirazdan sonuç alamadı. Beşiktaş'ın konuyu Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) taşıması beklenirken, başkan Fikret Orman'dan flaş bir açıklama geldi: "Büyük ihtimalle Avrupa maçlarına seyirci götürmeyeceğiz."

Orman'ın sözleri şöyle: "UEFA'nın cezası çok haksız. Kendileri de bunu kabul ediyor ancak saçma kurallarına uymak durumundalar. Avrupa'da yaşayan taraftarlarımızın bilet almasını biz engelleyemeyiz. Bunu Lyon'un yapması gerekirdi. Biz haksızlığa uğradık. Yönetim kuruluyla henüz tartışmış değiliz ancak büyük ihtimalle bundan sonra Avrupa'da oynayacağımız maçlara taraftar götürmeyeceğiz."

sen götürme ama o gurbetçi rakip tribüne senin formamla türk bayrağıyla girip olay çıkarırsa yine ceza alabilirsin , olay bu , ancak insana saldırın , iyice tadı kaçtı iki kelam laf konusulmaz hale geliyor burası
Beşiktaş savunmasını böyle yaptı sen uefanın verdiği cezaya baksana biz olayı deplasmandandan çıkarıp stadın genelinde oldu biz yapmadık masumuz ayağına yattık ama uefa cezayı deplasmana kesti. Başkan onu demiş bunu demiş
geçeceksin açıp ceza neden verildi ona bakacaksın biz ne dışarda nedeiçerde diğer bölümlerde yaşanan olaydan ceza almadık  cezayı deplasman tribününden atılan yabancı madde merdivenlerin işgal edilmesi ve meşale yakmadan aldık. sürekli yaptığın ordan burdan bir şey duyup buna kendi yorumunu yapıp kesinmiş gibi konuşmak. kaldıki lyon olayı öyle olsa bile bundan sonra oynayacağımız maçlara seyirci götürmesekte sorumlu tutulacağız anlamı çıkartmıyor. şimdi açıkladı başkan lepzig maçına kesin götürmeyecekmişiz. Avrupada hukuk var kardeşim sana sorumlu olmadığın bir alanda ceza vermezler. Bize lyonda dışarda olan olaylardan bile vermedilerki dışarda bayağı pislik yaptık.
Senin sorunun bir haberi kaynağından öğrenmeden doğruymuş gibi lanse etmek. bak haberi veren herkes milliyeti gösteriyor. Başka bir kaynak varmı yok. birde haberin içeriğini okuduğunda zaten hikaye yazılmış belli isim yok bir şey yok. sen milliyette böyle birşey okudum desen bu bilgi vermektir. Yok kesin hükmü açıklıyormuş gibi konuşursan sana kaynak sorarım veremezsen cezayı yersin burda kaynaksız yalan haber vermek yasaktır. sadece bu haber var doğruluğu nedir diye sorabilirsin. Varsa resmi kaynak konur ortaya ondan sonra tartışırız yoksa bu Beşiktaş düşmanlarının yaptığı her habere inanacak olsak işimiz var. yok birde heriflerin sıktıklarını yayarak hizmet ediyorsun. sırf tıklama yapmak için yazılmış bir haber.

1.30 dan itibaren izleyebilirsiniz
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2017, 12:26:30 Ensar ]

Çevrimdışı Ensar

kimseyle tartışmak gibi bir derdim yok bu da biline :)

Çevrimdışı scarfright

Fikret Orman: Kuralar çekilirken UEFA Başkanı ile görüştüm. Avrupa'da yaşayan çok sayıda Türk pasaportlu taraftarımız olduğunu söyledik.

Fikret Orman: Kendisi de durumu anladı ama kuralların olduğunu söyledi.

Fikret Orman: Şampiyonlar Ligi'ndeki 3 deplasmana da taraftar götürmeyeceğiz. Sadece yönetim olarak gideceğiz.

Fikret Orman: Taraftarlarımıza sesleniyorum "gitmeyin." Bu deplasmanlara katılmayacağız.
Şimdi sizin dediğinizde şu var: örneğin ben monaco beşiktaş maçında 50 kişi örgütledim monaco forması bayrağıyla bizim tribüne girdim. Olay çıkardım. Ee ne olacak monaco ceza mı alacak? Ya da almanya da gs liler örgütlendi leipzig tribününe siyah beyaz girdiler. Suç bizim mi olacak? Bence deplasman götürmezsek sıkıntı yok.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Şimdi sizin dediğinizde şu var: örneğin ben monaco beşiktaş maçında 50 kişi örgütledim monaco forması bayrağıyla bizim tribüne girdim. Olay çıkardım. Ee ne olacak monaco ceza mı alacak? Ya da almanya da gs liler örgütlendi leipzig tribününe siyah beyaz girdiler. Suç bizim mi olacak? Bence deplasman götürmezsek sıkıntı yok.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen öyle olacak

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı Ensar

ensar sendede şenol hoca inadı var  :evillol:
abi başkan söyledi daha niye ben inatçı oluyorum anlamıyorum ki :D

Çevrimdışı Karabay

abi başkan söyledi daha niye ben inatçı oluyorum anlamıyorum ki :D
başkan deplasman tribününe taraftar götürmeyeceğiz diyor. Bunu zaten hepimiz biliyoruz.

Etiketler: