2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6935899 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Rasim

bütün maclari ayni saatte oynatacak halleri yok herhalde :bandit:
24.09.2017 00:00      ANTALYASPOR A.Ş.   -   OSMANLISPOR FUTBOL KULÜBÜ    Detaylar Detaylar
24.09.2017 00:00      FENERBAHÇE A.Ş.   -   BEŞİKTAŞ A.Ş.    Detaylar Detaylar
24.09.2017 00:00      ATİKER KONYASPOR   -   AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR    Detaylar Detaylar
24.09.2017 00:00      DEMİR GRUP SİVASSPOR   -   GÖZTEPE A.Ş.    Detaylar Detaylar
24.09.2017 00:00      KARDEMİR KARABÜKSPOR   -   EVKUR YENİ MALATYASPOR    Detaylar Detaylar
24.09.2017 00:00      BURSASPOR   -   GALATASARAY A.Ş.    Detaylar Detaylar
24.09.2017 00:00      KASIMPAŞA A.Ş.   -   KAYSERİSPOR    Detaylar Detaylar
24.09.2017 00:00      GENÇLERBİRLİĞİ   -   MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK    Detaylar Detaylar
24.09.2017 00:00      TRABZONSPOR A.Ş.   -   AYTEMİZ ALANYASPOR    Detaylar Detaylar
Beşiktaş!

Çevrimdışı atalay

Avrupa Ligi'ni kazanmak ya da orada final oynamak da ölçü değil. Aynısı CL'de bir üst tur görmek için de geçerli. Tüm bunların nasılı ve sonrası önemli.

Geçen sezonun UEL finalisti olan Ajax, önce CL ön elemesinde ardından ise UEL play-off turunda elendi. Böylelikle 52 yıl aradan sonra Avrupa Kupalarında mücadele edemeyecekler.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2017, 01:07:11 atalay ]

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Bu konuda Sayın Torunogulları haklı bence.
Bu görev onun ve onun bulunması lazım.
Baskan dediğin biraz arka planda kalması lazım. Bugün Psg , Monaco dısında orda takım baskanı yokmus.
Realin Baskani da  oradaydi ..
Yorgo

Çevrimdışı underworld

Bir kez daha görünüyor ki yönetim kurulu 3-4 kişiden oluşmali.
Köklü bir reform şart oğlu şart.
Reçete belli

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bütün maclari ayni saatte oynatacak halleri yok herhalde :bandit:
24.09.2017 00:00      ANTALYASPOR A.Ş.   -   OSMANLISPOR FUTBOL KULÜBÜ    Detaylar Detaylar
24.09.2017 00:00      FENERBAHÇE A.Ş.   -   BEŞİKTAŞ A.Ş.    Detaylar Detaylar
24.09.2017 00:00      ATİKER KONYASPOR   -   AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR    Detaylar Detaylar
24.09.2017 00:00      DEMİR GRUP SİVASSPOR   -   GÖZTEPE A.Ş.    Detaylar Detaylar
24.09.2017 00:00      KARDEMİR KARABÜKSPOR   -   EVKUR YENİ MALATYASPOR    Detaylar Detaylar
24.09.2017 00:00      BURSASPOR   -   GALATASARAY A.Ş.    Detaylar Detaylar
24.09.2017 00:00      KASIMPAŞA A.Ş.   -   KAYSERİSPOR    Detaylar Detaylar
24.09.2017 00:00      GENÇLERBİRLİĞİ   -   MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK    Detaylar Detaylar
24.09.2017 00:00      TRABZONSPOR A.Ş.   -   AYTEMİZ ALANYASPOR    Detaylar Detaylar

Paniğe gerek yok,
24.09 haftasının günlere dağılımı şu an yapılmaz.

Çevrimiçi Necmi

Besiktas baskani -her kimse ve basarisi ne olursa olsun- Besiktas'in teamullerine ve hukukuna tabidir. Ne bir Aziz Yildirim ne siyasetteki malum kisi gibi tek adam olma luksu/hakki yoktur - nihayetinde  Besiktas baskanligi onun edindigi bir sey degil, kendisine verilen bir hizmet etme hakkidir (en azindan kuluplerin sahislara henuz satilmadigi Turkiye futbolunda). Bunu takriben de haliyle kafasina gore davranamaz -teamulleri/hukuku ozumsemeli, camiamin sesine acik olmali ve Besiktas degerlerini icsellestirmelidir.

Velhasil, yonetim kurulunun dagittigi gorevlere-kurdugu isbolumune kafasi estigince mudahale hakki yoktur ve olmamalidir. Misal, hentboldaki basarinin onceligi oyuncular, teknik ekip ve hentbolla ilgilenen yoneticilerdir ve ovguyu ilk alacak olanlar da onlardir - kulubun baskani degil. Besiktas bu gibi teamullerle renklilerden ayrilir - tek adamci, baskanci degil, hakkedenin hakkini verendir.

Nihayetinde burasi 114 yillik bir kulup, ben-sen-o gider, teamuller ve degerler kalir. Besiktas baskani da bu sinirlar dahilinda hizmet etme hakkinin karsiligini vermelidir, ne azi ne fazlasi. Son kertede, Besiktas hicbir bireyin at cifligi degildir.
Ben seninle tartışmıyorum burda olmanın en önemli koşuludur Beşiktaş Başkanına mutlak
saygı, başkana ayar vermek haddine değil. Bu konu tartışmaya açık bir konu değil.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Düşüncemi daha önce yazdım. @levitate İçindeki sese bakılırsa yazdıklarımı okumuşsun.
Doğrudur :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

24.9.2017 Fenerbahçe-Beşiktaş
26.9.2017 Beşiktaş-Liepzig

Şakamı bu? Tff'nin yaptigi (Hakaret Yasak)₅ eger gunu degismezse. Dusman takimimiyiz kardesim biz?
sadece ilk 3 haftanın fikstürü belirlendi sonrası belli değil avrupa maçları takvimi belirlendikten sonra
belirlenecek şu anda tarihler sadece pazar gününü kapsıyor şunu yazmadan bir baksaydın istersen bütün maçların tarihi aynıdır.
birini (Hakaret Yasak)₅ itham etmeden ufak bir araştırma yapaydın keşke insanlara (Hakaret Yasak)₅ demek bu kadar ucuz olmamalı.

Çevrimdışı artena_condari

Vida bu takım için nokta transfer olacak mı arkadaşlar ? Ben 3 maçını izledim sadece pek bilmeden yorum yapmak istemiyorum.Sonra şike söylentileri de var aylardır.Karakteri nasıl ?

Makul bir fiyatla alindigi surece Vida her halukarda akillica bir hamle olur bence zira Tosic/Mitrovic'in en az iki gomlek ustu.

Çevrimiçi Necmi

Bu konuda Sayın Torunogulları haklı bence.
Bu görev onun ve onun bulunması lazım.
Baskan dediğin biraz arka planda kalması lazım. Bugün Psg , Monaco dısında orda takım baskanı yokmus.
nesi haklı Başkanla birlikte gitmek zorunamı gitmiş.
Başkan bir yere gitmek için ondan izinmi almalıydı. Sen gelmemi demiş
kendisinin tercihiyse kendi bilir.

Çevrimiçi Necmi

Realin Baskani da  oradaydi ..
uefa başkanının açılış konuşması yaptığı dünyanın en büyük organizasyonunda zaten başkanlık seviyesinde
temsil etmek gerekir.

Çevrimdışı mylife1903

Yorum yapmıyacagım
BEŞİKTAŞIMIZA hayırlı olsun
Saygilar yazmamisin abi
Heyecandan herhalde

Çevrimiçi Necmi

Geçen sezonun UEL finalisti olan Ajax, önce CL ön elemesinde ardından ise UEL play-off turunda elendi. Böylelikle 52 yıl aradan sonra Avrupa Kupalarında mücadele edemeyecekler.
dünya derbisinin tarafları olan gs fener elenmiş ne olacak ajax elenmiş çokmu önemli :kop:

Çevrimdışı mylife1903

leipzig öle abartı bi takım değil geçen hafta şalke bile koydu bunlara leipzig deplasmanda bence 0 çeker leipzigden almanyada puan alan takım avantaj sağlar  :bandit:
Mustafa denizli gibi kafamdan oynatiyom maclari
Portoda fark yeriz
Monakoyu icerde yeneriz
Portoyu yeneriz
Laypsik berabere
Monako deplasmani 0-0 baglanir fazla bir baski yok orda
Bi alamanya deplasmanina bisi cikartamadim komputerden
8 puan kesin aliriz gibi bir hissiyatim var laypsik deplasmani haric
Yenemiyorsan yenilmeyeceksin bu kisa fiksturlu sampiyonada

Iyi kura bence
Laypsiki amma buyutmusler kim bunlar ya
Monako nedir yari final oynamismis, hikaye.  saplar geceriz
Porto sikinti hem uzak deplasman hem cl kulturu olan bir camia icerde ikina sikina 2-1 falan saplariz ohh mis

Çevrimiçi Necmi

Mustafa denizli gibi kafamdan oynatiyom maclari
Portoda fark yeriz
Monakoyu icerde yeneriz
Portoyu yeneriz
Laypsik berabere
Monako deplasmani 0-0 baglanir fazla bir baski yok orda
Bi alamanya deplasmanina bisi cikartamadim komputerden
8 puan kesin aliriz gibi bir hissiyatim var laypsik deplasmani haric
Yenemiyorsan yenilmeyeceksin bu kisa fiksturlu sampiyonada

Iyi kura bence
Laypsiki amma buyutmusler kim bunlar ya
Monako nedir yari final oynamismis, hikaye.  saplar geceriz
Porto sikinti hem uzak deplasman hem cl kulturu olan bir camia icerde ikina sikina 2-1 falan saplariz ohh mis
portodan bu kadar korkma ya abou cezalı  :D
porto galibiyetle başlayacağız bu sefer :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

portodan bu kadar korkma ya abou cezalı  :D
porto galibiyetle başlayacağız bu sefer :bandit:
Porto deplasmanina kafadan sifir ve eksi iki averaj yazdim Abi
Abu olsaydi beraberlik yazardim bak

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Vida'yı sadece bizim maçlarda izledim ama cidden beğendim. Bence çok işimize yarayacak.

Çevrimdışı El Nino

@Necmi Abi kusura bakma konu dışı olacak ama istersen silebilirsin. Bu gerçek mi ya  :biggrinking:

Çevrimdışı 38life

@Necmi Abi kusura bakma konu dışı olacak ama istersen silebilirsin. Bu gerçek mi ya  :biggrinking:

3.5 yazacaklarına 35 yazmışlar. Dirar 3.5 milyon bonservis + bonuslar ile alındı.

Çevrimdışı underworld

Almanya ya yasak diğerlerine serbest olmaz.
Bu saçma ceza bitene kadar bütün deplasmanlara taraftar götürülmemeli.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Diğer klüplerle henüz görüşülmemiştir. Görüşüldükten sonra ayar çekilir onlara da. Almanlar zaten istemedikleri için direk kabul etmişlerdir.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yasin A.

çArşı berlin'i almanya'da ki maça nasıl sokmamayı planlıyorsun? istediğin kadar bilet satmasın BJK, hiçbir görüşme yapmadan, açıklama yapmadan yasaklamak işin kolayına kaçmak olur bana göre.
Öncelikle taraftar gruplarıyla konuşması lazım yönetimin. Ortak kararlar alınmalı, o zaman çArşı Berlin dahil herkes bu olaya kendisi sahip çıkar.

Çevrimdışı Yasin A.

gruplarda porto bu sefer en az korktugum takım, eski güçlerinde değiller yeni yapılanmaya gidiyorlar.
abou yok ilk maçta, o yüzden beraberlik çıkarabilirsek süper olacaktır.
leipzig çok ama çok net bizden puan yada puanlar alacaktır, o yüzden tek temennim monaco ve porto'ya da çelme takması, ikisinden de beraberlik çıkarırsa güzel olur.
ben gruptan çıkmak için 9 puanın yeterli olacağını düşünüyorum, içeridek maçlara 3 galibiyet yazamıyorum, 2 galibiyet ve 1 beraberlik bile içerde çok iyi olur.
muakkak deplasmandan puan yada puanlar çıkarmalıyız, en azından geçen seneki napoli maçı gibi 1 deplasman galibiyeti ilaç olacaktır bu grupta.
son maç leipzig deplasmanı, o maça kalmadan yerimizi belli etmeliyiz yoksa kiev maçı gibi saçma sapan sonlara maruz kalabiliriz tekrar.
tahmini şöyle;

porto - BJK - beraberlik

BJK - leipzig - galibiyet

Monaco - BJK - beraberlik

BJK - Monaco - beraberlik

BJK - Porto - galibiyet

leipzig - BJK - mağlubiyet

Çevrimdışı underworld

çArşı berlin'i almanya'da ki maça nasıl sokmamayı planlıyorsun? istediğin kadar bilet satmasın BJK, hiçbir görüşme yapmadan, açıklama yapmadan yasaklamak işin kolayına kaçmak olur bana göre.
Öncelikle taraftar gruplarıyla konuşması lazım yönetimin. Ortak kararlar alınmalı, o zaman çArşı Berlin dahil herkes bu olaya kendisi sahip çıkar.
Kulüp taraftar götürmeyecegini uefaya ve rakip kulübe bildirsin yeter.
Bundan sonra kim nasıl giriyorsa girsin.

En ufak bir olayda direk men cezası ile karşı karşıya kalmayi hiçbir şekilde göze alamayız.

Etiketler: