2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6936393 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

@atalay abi grubu nasıl buldun? İçimden bir ses Leipzig çıkması çok hoşuna gitmiştir diyor :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Oncelikle efendice ve sakin konus. Ikinci olarak, Besiktas koklu bir kurumdur ve her basarili kurum gibi komitelerle/isbolumuyle isler. Once bir isbolumu tanimlayip sonra tanimladigin isbolumunu ayaklar altina almak akil kari degil - insanlari kusturur, motivasyonlarini kirarsin. En nihayetinde ne kadar basarili olursa olsun hicbir Besiktas baskani Besiktas'in hukuku uzerinde degildir ve olamaz da.

O işbölümünü yapan kim?

Çevrimdışı artena_condari

Çevrimiçi Necmi

Basta Besiktas'i temsil etme gorevini niye verdin Torunogullari'na o vakit? Baskanin her ust duzey platformda Besiktas'i kendi temsil etme istegi bence gereksiz.
Beşiktaş kulübünün başkanı istediği zaman istediği yerde Beşiktaşı temsil eder.
Beşiktaşı temsil hakkına sahip birinci kişidir. Diğerleri o yoksa onun adına temsil edebilir.
Beşiktaş başkanından bahsediyorsun sokaktaki adamdan değil üst düzey platformda başkan
temsil etmeyecekte kim temsil edecek. Vekalet asalet olmadığında geçerlidir.

Çevrimdışı Blackmd1

Vida bugün ki Maritimo maçında Khacheridi'nin cezası dolayısıyla sağ stoperde görev almış.

Çevrimiçi Necmi

Oncelikle efendice ve sakin konus. Ikinci olarak, Besiktas koklu bir kurumdur ve her basarili kurum gibi komitelerle/isbolumuyle isler. Once bir isbolumu tanimlayip sonra tanimladigin isbolumunu ayaklar altina almak akil kari degil - insanlari kusturur, motivasyonlarini kirarsin. En nihayetinde ne kadar basarili olursa olsun hicbir Besiktas baskani Besiktas'in hukuku uzerinde degildir ve olamaz da.
Beşiktaşın hukuğu Beşiktaş başkanına en üst seviyede temsil hakkını veriyor zaten
Millete efendilik öğreteceğine Beşiktaş başkanı hakkında konuşurken dikkatli ol atar yapma.
senin haddinemi Beşiktaş başkanının külübü en üst seviyede temsil hakkını eleştirmek.
Konuştuğun kişi Beşiktaş kulübü başkanı.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Dinamo Kiev taraftarları Maritimo maçında Vida'ya teşekkür ettiklerini belirten pankart astı.

Geri döndüğün için teşekkürler yazıyor
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Zafer55

Geri döndüğün için teşekkürler yazıyor
Vida, nereye geri dönmüş ki :alala:
Sözleşmemi uzattı naaptı bu adam.

Beşiktaşın hukuğu Beşiktaş başkanına en üst seviyede temsil hakkını veriyor zaten
Millete efendilik öğreteceğine Beşiktaş başkanı hakkında konuşurken dikkatli ol atar yapma.
senin haddinemi Beşiktaş başkanının külübü en üst seviyede temsil hakkını eleştirmek.
Konuştuğun kişi Beşiktaş kulübü başkanı.

Besiktas baskani -her kimse ve basarisi ne olursa olsun- Besiktas'in teamullerine ve hukukuna tabidir. Ne bir Aziz Yildirim ne siyasetteki malum kisi gibi tek adam olma luksu/hakki yoktur - nihayetinde  Besiktas baskanligi onun edindigi bir sey degil, kendisine verilen bir hizmet etme hakkidir (en azindan kuluplerin sahislara henuz satilmadigi Turkiye futbolunda). Bunu takriben de haliyle kafasina gore davranamaz -teamulleri/hukuku ozumsemeli, camiamin sesine acik olmali ve Besiktas degerlerini icsellestirmelidir.

Velhasil, yonetim kurulunun dagittigi gorevlere-kurdugu isbolumune kafasi estigince mudahale hakki yoktur ve olmamalidir. Misal, hentboldaki basarinin onceligi oyuncular, teknik ekip ve hentbolla ilgilenen yoneticilerdir ve ovguyu ilk alacak olanlar da onlardir - kulubun baskani degil. Besiktas bu gibi teamullerle renklilerden ayrilir - tek adamci, baskanci degil, hakkedenin hakkini verendir.

Nihayetinde burasi 114 yillik bir kulup, ben-sen-o gider, teamuller ve degerler kalir. Besiktas baskani da bu sinirlar dahilinda hizmet etme hakkinin karsiligini vermelidir, ne azi ne fazlasi. Son kertede, Besiktas hicbir bireyin at cifligi degildir.

O yönetim kurulunun başında kim var?

Basinda olmasi ona mutlak bir muktedirlik tesis etmiyor herhalde? Eger oyleyse vay halimize.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Vida, nereye geri dönmüş ki :alala:
Sözleşmemi uzattı naaptı bu adam.
Bilmem ki. Google çevirisi öyle
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı fatihbjk

24.9.2017 Fenerbahçe-Beşiktaş
26.9.2017 Beşiktaş-Liepzig

Şakamı bu? Tff'nin yaptigi (Hakaret Yasak)₅ eger gunu degismezse. Dusman takimimiyiz kardesim biz?

Çevrimdışı 38life

Basinda olmasi ona mutlak bir muktedirlik tesis etmiyor herhalde? Eger oyleyse vay halimize.

Arkadaş bir işbölümü lafı atmadın mı ortaya? O işbölümünü planlayan kim? Başkan değil mi? Eee ozaman neyi tartışıyoruz?

Çevrimdışı Dr.Zeck

yalnız real le dortmund kardes gibi biri nereye giderse digeride oraya gidiyor  :D

Bence grup guzel tahminimce cıkarız ama leipzig herkese cok ters gelecek

Arkadaş bir işbölümü lafı atmadın mı ortaya? O işbölümünü planlayan kim? Başkan değil mi? Eee ozaman neyi tartışıyoruz?

Baskan degil baskanin da bir parcasi oldugu yonetim kurulu (yonetim kurulunun bir uyesi de Torunogullari). Saniyorum ki yonetim kurulu baskanin her dedigini olurlamak yerine kolektif bicimde karar aliyordur.

http://www.bjk.com.tr/tr/cms/yonetim/3/
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2017, 00:26:10 artena_condari ]

Çevrimdışı 38life

Baskan degil baskanin da bir parcasi oldugu yonetim kurulu (yonetim kurulunun bir uyesi de Torunogullari). Saniyorum ki yonetim kurulu baskanin her dedigini olurlamak yerine kolektif bicimde karar aliyordur.

Yani başkan kura çekimine ben gidicem diyecek Ahmet Nur Çebi, Umut Güner falan da hayır diyecek, Başkan bunu delip yine kendi gidecek. Böylece sen haklı olacaksın? Bunların konuşulması bile saçma. Başkan istediği yere gider Beşiktaşı temsil etmek için. Bunu kimseye sormak zorunda bile değil. Ayrıca Erdal Torunoğullarına "sen gelme" de dememiş. O trip atıp gelmemiş. Bunun neresinde başkana hata arıyorsun çok garip gerçekten.

Çevrimdışı Kutay

Şakamı bu? Tff'nin yaptigi (Hakaret Yasak)₅ eger gunu degismezse. Dusman takimimiyiz kardesim biz?
Bu fikstürü değiştirmek zorundalar sıkıysa değiştirmesinler  :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Zafer55

Torunoğullarının görevi : kura çekiminde beşiktaşı TEK başına temsil etmek mi.Adam orada yk arkadaşları ve yk başkanı ile beraber olmak istememiş.Yaptığı açıklama bu yönde.Uçak biletini iptal etmiş.Yani gitmesi engellenmemiş kendisi bunu tercih etmiş.Hani başkan oraya transferden veya altyapıdan sorumlu falan bir yöneticiyi göndermiş olsa hak verecem ama
(Tabi haber doğruysa)

Çevrimdışı Blackmd1

Çevrimdışı yoruk

Şu anda / öncesinden yapacak şey yok ki ? Çok önceden çekildi takvim.Özellikle yapılmış bir şey değil yani.İlla bir şey aramamak lazım işin içinde.
Evet o hafta geldiğinde bir ayarlama yapılırsa olur.

Çevrimdışı yoruk

Vida bu takım için nokta transfer olacak mı arkadaşlar ? Ben 3 maçını izledim sadece pek bilmeden yorum yapmak istemiyorum.Sonra şike söylentileri de var aylardır.Karakteri nasıl ?

Çevrimiçi Rasim

Bu fikstürü değiştirmek zorundalar sıkıysa değiştirmesinler  :bandit:
fikstür belli degil daha heyecan yapma :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı atalay

Düşüncemi daha önce yazdım. @levitate İçindeki sese bakılırsa yazdıklarımı okumuşsun.

Etiketler: