2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6948521 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Koa_lAA

O olasilik Sevilla olursa cok guzel olur cok da iyi guzel olur :tabe:

o da yüzde 50 nin içinde yüzde 25 :D neyse matematiğim çok kuvvetli değil.. sonuç juve gelir 1 den.. gerisi kısmet..

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Hesaplama yanlış, çünkü 412 grubun oluşma ihimalleri eşit değil.

Bizim torbada 2 İngiliz takımı da var ama Chelsea çekme ihtimalimiz 11 iken Shaktar çekme ihtimalimiz 15. Yanlış yani.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çünkü ikinci torbada da ingiliz takımı var.. O yüzden doğru.. İspanya takımı çekme ihtimalleri düşük çünkü çok ispanyol takım var 1. ve 2. torbada..

Olaya tümden bakacaksın.. 412 grup oluşabiliyorsa bunun atıyorum 35inde Real varsa.. Real'in grupta olma olasılığı 412'de 35'tir..
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2017, 12:25:02 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimdışı El Nino

Bu da benden olsun.
En az 1 deplasmana gitmeyi planlıyorum bu sezon.

Başkan deplasman maçlarında taraftar olmayacak diyordu ama

Çevrimdışı bjk4ever

Aslinda ilk 2 torbadan benfica/porto/bayern/dortmund ciksa kotu olmaz, boylece son torbada lizbon ve leipzig ihtimalini elemis oluruz. Ilk 2 torbadan rus veya ukrayna takimi gelirse son torbadan kazik takim cikma ihtimali yukseliyor ve yine zor grup oluyor.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı doganay

Başkan deplasman maçlarında taraftar olmayacak diyordu ama
Haber nekadar dogrudur bilinmez. Uefa taraftar goturmesekte deplasman tribunundeki besiktas taraftarlari yine bisey yaparsa cezayi yersiniz gibi bisey demis.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılan 32 takımın piyasa piyasa değeri.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Çünkü ikinci torbada da ingiliz takımı var.. O yüzden doğru.. İspanya takımı çekme ihtimalleri düşük çünkü çok ispanyol takım var 1. ve 2. torbada..

Olaya tümden bakacaksın.. 412 grup oluşabiliyorsa bunun atıyorum 35inde Real varsa.. Real'in grupta olma olasılığı 412'de 35'tir..
Tam anlatamadım derdimi.

Bizim kuramızın 2. torba ile bir ilgisi yok.

412 olası grup arasında Real Madrid'li grup sayısının az olmasının sebebi, Real'in diğer İspanyol takımları ile eşleşememesi.

Oysa Shaktar'ın böyle bir kısıtı yok, o yüzden 412 olası grup arasında çok fazla Shaktar ve Beşiktaş'lı kombinasyon var.

Ama bu bizi ilgilendirmez, çünkü Shaktar'lı grup 1 tane olacak, Real'li grup da bir tane.  2. torba ile de işimiz yok, o takımlardan hangisi hangi gruba düşerse düşsün, bizim Shaktar'ın ve Real'in grubuna düşme şansımız eşit.

Yani Shaktar %15, Real %9 olamaz. İkisi eşit. Bizim için Chelsea ve Juventus ihtimali ise daha fazla, çünkü torbamızda aynı ülke takımları var.

[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2017, 13:57:28 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mellfred

Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılan 32 takımın piyasa piyasa değeri.

Anam çoşmuş lan bunlar !
Tottenham 230'lardaydı bizle el grubundayken

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ahmetemre

@mylife1903 ve bütün beyler bayanlar kura çekimi öncesi iğne ucu kadar yer kuru kalmayacak şekilde abdestler alınsın :duman:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Haber nekadar dogrudur bilinmez. Uefa taraftar goturmesekte deplasman tribunundeki besiktas taraftarlari yine bisey yaparsa cezayi yersiniz gibi bisey demis.
taraftar götürmeme kararı alırsak deplasman tribünü diye bir şey olmaz
rakip bizim yerimize satamaz bizim biletleri. Biz bilet talebimiz yok dedikten sonra yapabilecekleri bir şey yok
kendileri düşünsün artık çünkü biz deplasman tribününü kapattığımızda avrupadaki türkler nerden bilet alacak
yırtsınlar bir taraflarını tribüne türk sokmamak için

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Tam anlatamadım derdimi.

Bizim kuramızın 2. torba ile bir ilgisi yok.

412 olası grup arasında Real Madrid'li grup sayısının az olmasının sebebi, Real'in diğer İspanyol takımları ile eşleşememesi.

Oysa Shaktar'ın böyle bir kısıtı yok, o yüzden 412 olası grup arasında çok fazla Shaktar ve Beşiktaş'lı kombinasyon var.

Ama bu bizi ilgilendirmez, çünkü Shaktar'lı grup 1 tane olacak, Real'li grup da bir tane.  2. torba ile de işimiz yok, o takımlardan hangisi hangi gruba düşerse düşsün, bizim Shaktar'ın ve Real'in grubuna düşme şansımız eşit.

Yani Shaktar %15, Real %9 olamaz. İkisi eşit. Bizim için Chelsea ve Juventus ihtimali ise daha fazla, çünkü torbamızda aynı ülke takımları var.

Dostum seni anlıyorum. Sen kura çekme ihtimalinden bahsediyorsun. O eşleşme ihtimalinden bahsediyor. Sen çekilme anından bahsediyorsun o aynı grupta olma olasılığından bahsediyor. Yani senin itiraz ettiğin şeyi o zaten söylemiyor.

Demiş ki 412 farklı grup var.. Ve bunun %9'unda Real Madrid var.. Bunun neresi yanlış?
2 dakikada hesapladım gerçekten Beşiktaş'ın içinde bulunacağı 412 olası farklı grup var.. Bunun:
38'inde Real Madrid var.. %9,22
48'inde Bayern var.. %11,65
62'sinde Juventus var.. %15,05
48'inde Benfica var.. %11,65
46'sında Chelsea var.. %11,17
62'sinde Shaktar var.. %15,05
54'ünde Monaco var.. %13,11
54'ünde Spartak var.. %13,11

Sen kura çekilirken 8 grup var ve o an 8'de 1 ihtimalle Real çıkacak diyorsun. Doğru. Ama o zaten bunu iddia etmiyor. O total olasılıktan bahsetmiş. Umarım anlatabilmişimdir.

Çevrimdışı ahmetemre

sosyal medyada aşağıdaki kura için sinerji başlatmışlar.
herkes odaklansın en azından ikisini çekmek gerek...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Kutay

sosyal medyada aşağıdaki kura için sinerji başlatmışlar.
herkes odaklansın en azından ikisini çekmek gerek...
apoel yerine celtic daha iyi olur bence apoel bize çok ters ben 4. torbadan celtic gelmesini çok istiyorum 3.lük garanti olur celtic gelirse
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı ahmetemre

apoel yerine celtic daha iyi olur bence apoel bize çok ters ben 4. torbadan celtic gelmesini çok istiyorum 3.lük garanti olur celtic gelirse
apoelden çekiniyorsan hiç çıkma maçlara naptınız abi ya :o_o:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı doganay

taraftar götürmeme kararı alırsak deplasman tribünü diye bir şey olmaz
rakip bizim yerimize satamaz bizim biletleri. Biz bilet talebimiz yok dedikten sonra yapabilecekleri bir şey yok
kendileri düşünsün artık çünkü biz deplasman tribününü kapattığımızda avrupadaki türkler nerden bilet alacak
yırtsınlar bir taraflarını tribüne türk sokmamak için
Deplasman tribunu derken yanlis ifade etmisim. Rakip takim arasinda lyon macinda oldugu gibi taraftarimiz girerse yine bizden hesabini soracaklar gibi bir haber okudum.

http://m.milliyet.com.tr/cas-a-itiraz-besiktas-2507571-skorerhaber/
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2017, 14:35:12 doganay ]

Çevrimdışı onurturan

bizim forumdan grubu tutturan bir kişi muhakkak olacaktır 412 tane okudum en az  :evillol:

Çevrimdışı doganay

Apoel gelirse Kibris kusatmasi olur. Olay falan cikar neme lazim sonra Uefa dan men cezasi almayalim. Soyle karabag daha uygun olur kardes kardes macimizi yapariz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

o da yüzde 50 nin içinde yüzde 25 :D neyse matematiğim çok kuvvetli değil.. sonuç juve gelir 1 den.. gerisi kısmet..
Juve gelsin , Juveyi isterim sahsen

2 kendi liginin en buyuk takimi , Liglerini forse eden , Siyah - Beyazli iki takimin karşılaşması muazzam olur :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı terapati

Son kura dönemlerinde çoklukla gelmiş olduğundan bu sene yine; bir Portekiz, bir İngiliz ve bir Rus veya Ukrayna takımı bekliyorum. Umarım en zayıflarını çekeriz  :D

Çevrimdışı ahmetemre

https://twitter.com/Besiktas/status/900647255207792642
sosyal medyada dünya devlerini geride bırakıp lider olmuşuz
this is vision
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Etiketler: