Yahu tamam bakın bi konuda anlaşamıyoruz Ben fatih Altaylı nin Beşiktaşa karşı sözlerine mukabil o yakıştırmayı yaptım ona
Her nekadar kadın kelimesi geçse de kadınlara hakaret etmiyorum o şekilde algılanmamalı bu yanlış bir düşünce burası beşiktaş forumu kadın haklarını savunma platformu değil hayır anlamıyorum konuyu nerden nereye getirdiniz benimde bacım var niye kadınlara hakaret edeyim biraz düşünmek lazım bunu
Benim o Beşiktaş düşmanı herife yaptığım bi yakıştırma bu kadınlara hakaret değil kesinlikle
Hepimizin anası bacısı var neyse kapatalım konu farklı yerlere gidiyor @Necmi
Sizde bu forumdan sorumlu birisiniz saygı duyuyorum ama benim söylediğim şeyleri yanlış anladığınızdan ötürü cevap verme gereği duydum kesinlikle bir inatlaşma değil bu 
ve kadınlara hakaret etmem gibi bir durum söz konusu değil.
bu konuda seninle anlaşmaya çalışmıyorum
Beşiktaş düşmanı birine yaptığın yakıştırma iltifat değildir herhalde onu aşağılamak için söylüyorsun
aşağılamak içinde kadınları kullanıyorsun.
Burası evet kadın haklarını koruma alanı Beşiktaşlıyım diyorsan ilk bilmen gereken beşiktaşlı her hakkı savunur.
bunda yanlış anlaşılacak bir durum yokki gayet net bir durum hepimizin annesi kızkardeşi var bir tek senin yok
bu forumu takip eden bir sürüde kadın taraftarımız var. şimdi karı gibi diyerek bir hakaret ediyorsun birde
altaylı gibi seviyesiz birini kadınlarımıza benzeterek ikinci bir hakaret yapıyorsun
hangisine daha fazla alınırlar bilemedim.
burda ettiğin lafı birde annenin yanında etmeyi denesene bakalım tepkisi nasıl olacak.