2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6946742 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı abdusta

:steamed: :steamed:bu hesap töreninmi bilginiz varmı?

Töreyi anlamak lazım,Twitteri yoğun olarak Rubin kazandayken kullanmış,
beşiktaşa gelince yazmayı bitirmiş.
Rusyada ki günlerinde Türkiye hasreti çok yoğunki her yaptığı seyi yazmış
bu mesajın altındaki esas cevap Türkiyeye dönmek isterim,Türkiyede olmak isterim.
Ben böyle okudum

Saygılar

Çevrimdışı sozkul

derdini kadınlara hakaret etmedende anlatabilirsin

:claps: :claps: ben sarışın kazılar lafındanda gıcık  kapıyorum Necmi, Kadınlara hakaret olarak görüyorum, onu yazan olunca forumda aynen (küfür yasak) gibi parantez içinde uygun bir uyarı çıkabilir mi?

Çevrimiçi Necmi

Derdim Genelleme yapmak değil bunu karı gibi konuşuyor demem den anlayabilirsiniz çoğul bir cümle kurmadım
Tüm kadınlar ı kast etmedim yani kurduğum cümlenin içeriği farklı @Necmi

bir kere karı diyerek kadınlara saygısızca hitap etmiş oluyorsun
birde kari gibi dediğin zaman genelleme yapmış oluyorsun kaldıki genelleme yapmasan bile hakaret

Çevrimdışı abdusta

Beşiktaş milli maç arası Azerbaycana gidecekmiş..
Bu size bir şey hatırlattımı?
hani Beşiktaşlı bir iş adamı vardı
Uçağı olan,azerbaycan vatandaşı?

saygılar

Çevrimdışı Erdem Ayaz

bir kere karı diyerek kadınlara saygısızca hitap etmiş oluyorsun
birde kari gibi dediğin zaman genelleme yapmış oluyorsun kaldıki genelleme yapmasan bile hakaret
Yahu tamam bakın bi konuda anlaşamıyoruz Ben fatih Altaylı nin Beşiktaşa karşı sözlerine mukabil o yakıştırmayı yaptım ona
Her nekadar kadın kelimesi geçse de kadınlara hakaret etmiyorum o şekilde algılanmamalı bu yanlış bir düşünce burası beşiktaş forumu kadın haklarını savunma platformu değil hayır anlamıyorum konuyu nerden nereye getirdiniz benimde bacım var niye kadınlara hakaret edeyim biraz düşünmek lazım bunu
Benim o Beşiktaş düşmanı herife yaptığım bi yakıştırma bu kadınlara hakaret değil kesinlikle
Hepimizin anası bacısı var neyse kapatalım konu farklı yerlere gidiyor @Necmi
Sizde bu forumdan sorumlu birisiniz saygı duyuyorum ama benim söylediğim şeyleri yanlış anladığınızdan ötürü cevap verme gereği duydum kesinlikle bir inatlaşma değil bu  :)
ve kadınlara hakaret etmem gibi bir durum söz konusu değil.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ne konyaspor'un başkanı bylock'tan tutuklanmıs mı :D

Veriyorum izmir marşını :D  :evillol:
Serbest bırakılmış :akuma:

Fetoculer kendilerini gizlemek ve iktidara sirin görünmek icin Ataturke ve izmir marsina sallıyorlar ama onların bir hesabi varsa Allah in da bir hesabi var..

Gecen gun de Fetocunun biri serbest bırakıldı , hani su komedyen olan..
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2017, 13:30:15 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Yahu tamam bakın bi konuda anlaşamıyoruz Ben fatih Altaylı nin Beşiktaşa karşı sözlerine mukabil o yakıştırmayı yaptım ona
Her nekadar kadın kelimesi geçse de kadınlara hakaret etmiyorum o şekilde algılanmamalı bu yanlış bir düşünce burası beşiktaş forumu kadın haklarını savunma platformu değil hayır anlamıyorum konuyu nerden nereye getirdiniz benimde bacım var niye kadınlara hakaret edeyim biraz düşünmek lazım bunu
Benim o Beşiktaş düşmanı herife yaptığım bi yakıştırma bu kadınlara hakaret değil kesinlikle
Hepimizin anası bacısı var neyse kapatalım konu farklı yerlere gidiyor @Necmi
Sizde bu forumdan sorumlu birisiniz saygı duyuyorum ama benim söylediğim şeyleri yanlış anladığınızdan ötürü cevap verme gereği duydum kesinlikle bir inatlaşma değil bu  :)
ve kadınlara hakaret etmem gibi bir durum söz konusu değil.
bu konuda seninle anlaşmaya çalışmıyorum
Beşiktaş düşmanı birine yaptığın yakıştırma iltifat değildir herhalde onu aşağılamak için söylüyorsun
aşağılamak içinde kadınları kullanıyorsun.
Burası evet kadın haklarını koruma alanı Beşiktaşlıyım diyorsan ilk bilmen gereken beşiktaşlı her hakkı savunur.
bunda yanlış anlaşılacak bir durum yokki gayet net bir durum hepimizin annesi kızkardeşi var bir tek senin yok
bu forumu takip eden bir sürüde kadın taraftarımız var. şimdi karı gibi diyerek bir hakaret ediyorsun birde
altaylı gibi seviyesiz birini kadınlarımıza benzeterek ikinci bir hakaret yapıyorsun
hangisine daha fazla alınırlar bilemedim.
burda ettiğin lafı birde annenin yanında etmeyi denesene bakalım tepkisi nasıl olacak.

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Serbest bırakılmış :akuma:

Vatan hainleri kendilerini gizlemek ve iktidara sirin görünmek icin Ataturke ve izmir marsina sallıyorlar ama onların bir hesabi varsa Allah in da bir hesabi var..

Gecen gun de Fetocunun biri serbest bırakıldı , hani su komedyen olan..
yargıç olmayın isterseniz vatana ihanet ağır bir kelime ve ciddi bir kelime
bu kadar kolay kullanılmamalı.
birde Türk ceza yasasında vatana ihanet diye tanımlanmış bir suç yok.
Askeri ceza yasasında var ve karşılığı idam bildiğim kadarıyla hala yürürlükte.
hukukcu arkadaşlar daha iyi bilir.
ama kimseyi kanıtlanmamış bir şeyden dolayı vatan haini diye itham edemezsin.
al işte ifadesi alınıp bırakıldı şimdi vatan haini bu kadar kolay bırakılırmı. Seni dava etse
sıçarsın. Bazı kelimeleri ne kadar kolay kullanıyorsunuz

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş milli maç arası Azerbaycana gidecekmiş..
Bu size bir şey hatırlattımı?
hani Beşiktaşlı bir iş adamı vardı
Uçağı olan,azerbaycan vatandaşı?

saygılar

bunun mübazirle bir alakası olmaz türki cumhuriyetlerde Beşiktaşın marke değerini
taraftar sayısını arttırmak için hamle bunlar başka yerlerede gidilecek malezya arap ülkeleri
pakistan vs bunu açıkladı başkan.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Konyaspor başkanı istifa etmiş

Çevrimdışı ahmetemre

istifa sırası Antalya başkanı ve rıza efendi de...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

siyasete burnunu sokana dek iyi başkandı aslında, sporla siyaseti karıştırmamalı böyle figürler.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

ömer çatkıçda fetöcüymüş fenere 4-3 verdikleri maçta antepin kalecisiydi :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

ömer çatkıçda fetöcüymüş fenere 4-3 verdikleri maçta antepin kalecisiydi :bandit:
Bu sene ilk hafta maçımızı yorumlamış ve Fabri'yi yerden yere vurmuştu. Unutmadık...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı tangaz

Bu sene ilk hafta maçımızı yorumlamış ve Fabri'yi yerden yere vurmuştu. Unutmadık...

fabriyi bu ara yerden yere vurmayan kalmadı ki bu maçta da rüştü teknik eleştiriler yapıyordu, mesela yan toplara çıkarken destek ayağını yanlış seçtiğini ve havada dağıtması gerekirken dağılan kişi oldugunu belirtiyordu ki, bu doğruydu. mrmiçle ilgili şüphelerim war biraz...

Çevrimdışı mylife1903

bunun mübazirle bir alakası olmaz türki cumhuriyetlerde Beşiktaşın marke değerini
taraftar sayısını arttırmak için hamle bunlar başka yerlerede gidilecek malezya arap ülkeleri
pakistan vs bunu açıkladı başkan.
Afganistan ve lubnan unutulmasin ayrica katar

Çevrimdışı tangaz

Afganistan ve lubnan unutulmasin ayrica katar

afganistanda manyak linyit var bize ordan ekmek çıkmaz ameriqa yedirmez bize  :money:

Çevrimdışı MUSTAFA_

fabriyi bu ara yerden yere vurmayan kalmadı ki bu maçta da rüştü teknik eleştiriler yapıyordu, mesela yan toplara çıkarken destek ayağını yanlış seçtiğini ve havada dağıtması gerekirken dağılan kişi oldugunu belirtiyordu ki, bu doğruydu. mrmiçle ilgili şüphelerim war biraz...
Jose Sambade'ye de iyi diyorlardı ama onun da pek etkisini göremedik  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Jose Sambade'ye de iyi diyorlardı ama onun da pek etkisini göremedik  :tabe:

sambade işin fantazi futbol tarafındaydı efektif değildi galiba

Çevrimdışı ZeoN

Boşverin diğer takımları bu sene bunun aynısını yapacağız hepsine :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

sambade işin fantazi futbol tarafındaydı efektif değildi galiba
Bir de yanlış hatırlamıyorsam Fabri'yi o önermişti bize  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yargıç olmayın isterseniz vatana ihanet ağır bir kelime ve ciddi bir kelime
bu kadar kolay kullanılmamalı.
birde Türk ceza yasasında vatana ihanet diye tanımlanmış bir suç yok.
Askeri ceza yasasında var ve karşılığı idam bildiğim kadarıyla hala yürürlükte.
hukukcu arkadaşlar daha iyi bilir.
ama kimseyi kanıtlanmamış bir şeyden dolayı vatan haini diye itham edemezsin.
al işte ifadesi alınıp bırakıldı şimdi vatan haini bu kadar kolay bırakılırmı. Seni dava etse
sıçarsın. Bazı kelimeleri ne kadar kolay kullanıyorsunuz
Tamam Fetoculer diyelim ozaman

Gecen de bir futbolcu Bylocktan ifadesi alınıp bırakılmıştı eski Fb li

Bylock Bunlarn sifreli mesajlama sistemi degil mi neden serbest bırakılıyorlar ? Adamina göre muamele heralde

Neyse kapatıyorum konuyu biz işimize bakalim bizle ugrasanin Çocuğu olmaz :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: