2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6950453 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Aboubakar konuşulmuş. Mesela onla ilgili son düşüncem:

Alıntı yapılan: atalay
Oyuncu ile ilgili genel kanı sezon başına göre geliştiği yönünde. Bence son haftalarda biraz daha merkez üzerinden oynadığımız ataklarda rakip savunma ve orta saha hattı arasında bölgede derinlik vermek dışında aynı katkıyı sunuyor. Fakat Afrika kupası öncesi atamadıklarını atmaya başladığı için oyuncu üzerindeki algı değişti diye düşünüyorum.

Elindeki kitabın değerini bilmeyen sahaf örneğindeki gibi. Kitabın değerli veya değersiz oluşundan bahsetmiyorum. Eldekine değer biçmek konusundaki sıkıntıdan bahsediyorum. Aboubakar'ın artılarını sezon öncesi ve sezon içinde yazmama rağmen sezon ortasında Beşiktaş, Aboubakar'dan vazgeçecek demiştim. Halen değerli ama eksik oyuncu olduğunu düşünüyorum. Sezon içinde gelişim kaydettiğini de düşünmüyorum. Aynı katkı vurgusu o yüzden. Fakat şundan eminim; son 4-5 hafta hem kulüp hem oyuncu tarafında senaryo farklı olsaydı düşünülmeyecekti bile. @Necmi
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2017, 17:33:18 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Doğru rol kısmına odaklan, bunu o zaman da yazmıştım. @Necmi

Çevrimiçi Necmi

Aboubakar konuşulmuş. Mesela onla ilgili son düşüncem:

Elindeki kitabın değerini bilmeyen sahaf örneğindeki gibi. Kitabın değerli veya değersiz oluşundan bahsetmiyorum. Eldekine değer biçmek konusundaki sıkıntıdan bahsediyorum. Aboubakar'ın artılarını sezon öncesi ve sezon içinde yazmama rağmen sezon ortasında Beşiktaş, Aboubakar'dan vazgeçecek demiştim. Halen değerli ama eksik oyuncu olduğunu düşünüyorum. Sezon içinde gelişim kaydettiğini de düşünmüyorum. Aynı katkı vurgusu o yüzden. Fakat şundan eminim; son 4-5 hafta hem kulüp hem oyuncu tarafında farklı yaşansaydı düşünülmeyecekti bile. @Necmi

ama son 4-5 hafta performansı şampiyonluk getirdi.
ilk yarı uyum sorunu yaşaması normal alıştık biz oyuncu gelir takıma girer
başlar oynamaya oyuncu olmuş büyük oyuncuysa tamam oynarda abou gibi genç oyuncularda
uyum sorunu olması normal değilmi

Çevrimdışı atalay

Vurgulamak istediğim o değil. 30 maçlık performansına paye biçemeyen, son 4-5 haftalık performansa ve takımın elde ettiği sonuca göre kanı oluşturuyor. Eldeki oyuncu aynıydı, hiç dönüşmedi. Sadece oyun bir parça değişti. @Necmi Salt o da değil. Sonu şampiyonluk ile bitmese, buradaki mimli ve soru işareti taşıyan oyuncu sayısı bir düzine olacaktı.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2017, 18:42:26 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

Vurgulamak istediğim o değil. 30 maçlık performansına paye biçemeyen, son 4-5 haftalık performansa ve takımın elde ettiği sonuca göre kanı oluşturuyor. Eldeki oyuncu aynıydı, hiç dönüşmedi. Sadece oyun bir parça değişti. @Necmi Salt o da değil. Sonu şampiyonluk ile bitmese de buradaki mimli ve soru işareti taşıyan oyuncuyu sayısı bir düzine olacaktı.
ben geçen sene bütün sezon bunu söyledim ama dinletemedim
benim abou performansı lig dışı avrupa maçları daha ön planda aslında
büyük katkı aldık avrupada

Çevrimiçi Necmi

Vurgulamak istediğim o değil. 30 maçlık performansına paye biçemeyen, son 4-5 haftalık performansa ve takımın elde ettiği sonuca göre kanı oluşturuyor. Eldeki oyuncu aynıydı, hiç dönüşmedi. Sadece oyun bir parça değişti. @Necmi Salt o da değil. Sonu şampiyonluk ile bitmese, buradaki mimli ve soru işareti taşıyan oyuncuyu sayısı bir düzine olacaktı.
sen oziyi tutuyorsun ama ben şampiyonluk gelmese cenk ve oziyi çiğ çiğ yerdim
quaresma sorun değil onu her halukarda yedim :evillol:

Çevrimiçi Necmi

pepe bugünkü antrenmanda yokmuydu resimlerde göremedim :alala:

Çevrimdışı atalay

Oğuzhan, oyunu anlatan ve başkalaştıran bir oyuncu. @Necmi
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2017, 01:41:38 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

Oğuzhan, oyunu anlatan ve başkalaştıran oyuncu. Yoksa herkesin olduğu gibi onun da oyun içi eksiklerini gayet görebiliyorum. İlaveten Tolgay ve Aboubakar ile birlikte geçen sezonun finalini iyi yapan oyunculardan. @Necmi
o konuda haklısın zaten son haftalar orta sahanın yükselişi skordada kendini gösterdi
ama buna taliscayıda eklemek lazım. maçları hep 4 er gittik

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kurayı herkes ister herhalde  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Bu kurayı herkes ister herhalde  :D

çok fazla denk kuvvetler oluyor bu kadar denk olması iyi değil
4. torbadan gelen takımda yarışa dahil olduğunda sıkıntı olur geçen senede böyleydi biz geldik 4. torbadan son maç grup birincisi bile olabilirdik
grupda domine edecek güçlü bir takımın olması gerekli bence diğerlerinden alacağın puan değerli olur
geçen sene denk kuvvetler vardı napoliden 4 Benficadan 2 puan aldığımız halde gruptan çıkamadık.

Çevrimdışı atalay

Neden hep 4'er gittik? @Necmi Kasımpaşa maçı sonrası:

Bursa maçının başlangıç planını fazlasıyla yanlış buldum. Kalan son iki maça da bugünkü gibi başlamak ve devam ettirmek gerek.

O gün Bursa'da Kubilay golü atsa belki de başka şeyler konuşuyorduk.

Epey dramatik bir maç sonu oldu. Fakat bu maçı skor üzerinden okumamak lazım. Son dakika dışında 93 dakika işi gördüğümüz bir maçtı. Bu maçın 1 dakikasını çıkarın; başta konvansiyonel medya olmak üzere yazılan, konuşulan, çizilen her şey tersine şekil alır.

Burada ise bütün maçı bir dakika üzerinden yorumladılar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

çok fazla denk kuvvetler oluyor bu kadar denk olması iyi değil
4. torbadan gelen takımda yarışa dahil olduğunda sıkıntı olur geçen senede böyleydi biz geldik 4. torbadan son maç grup birincisi bile olabilirdik
grupda domine edecek güçlü bir takımın olması gerekli bence diğerlerinden alacağın puan değerli olur
geçen sene denk kuvvetler vardı napoliden 4 Benficadan 2 puan aldığımız halde gruptan çıkamadık.
İlk 2 torbadan güçlü 2 takım gelip hayallerimizi söndüreceğine denk takımları tercih ederim  :tabe: Tabi Europa Leauge'de şampiyonluk kovalamak istiyorsak senin dediğin daha mantıklı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

2 dir aynı takımlar cıktı monaco-united-besiktas-leipzig 2 defa aynısı cıkıyorsa var bundan birşey :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

2 dir aynı takımlar cıktı monaco-united-besiktas-leipzig 2 defa aynısı cıkıyorsa var bundan birşey :D

İyiki kuraları sen çekmiyorsun  :tabe: Kelden bile kötü kura çekiyorsun  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

İyiki kuraları sen çekmiyorsun  :tabe: Kelden bile kötü kura çekiyorsun  :ebebe:

barça mı real mi isitoyursunuz yada bayern mi :D

fıstık gibi kura işte :D

Çevrimiçi Necmi

İlk 2 torbadan güçlü 2 takım gelip hayallerimizi söndüreceğine denk takımları tercih ederim  :tabe: Tabi Europa Leauge'de şampiyonluk kovalamak istiyorsak senin dediğin daha mantıklı  :tabe:
zaten doğrusu bu değilmi şl de gruptan çıkacaksın ne olacak 16 da eleneceksin
hanene 13-14 puan yazdırabileceksin külliyen zarar uefaya kaldığında finale yürüme ihtimalin
kuvvetli haneyede 20 üstü bir puan yazdıracaksın. Hangisi daha cazip bizim şlde yürüyüp puan yükseltmemizin
mümkünü yok sevilla gibi uefada toplayarak puanları ikinci torbaya yerleştiler bizim bir kaç sene bunu yapıp sıralamadaki yerimizi
garantilememiz lazım şl ye gir paraları topla uefaya geç puanları topla. Hem maddi olarak güçlen hemde ikinci torbaya yürü
daha sonra şl de hedef koy
bu sene takım değerimiz 130-140 M gibi olacak seneye bunu 200 yapıp ondan sonraki sene 250 yapmak lazım takım değerin 250 M yi geçmediği sürece
ikinci torba yalan ikinci torbaya giremiyorsan şl hayalide kurmayacaksın

Çevrimdışı artena_condari

Fatih Dogan da Senol hoca Tolga'yi dusunebilir diyor!  :s20:

Çevrimiçi Necmi

barça mı real mi isitoyursunuz yada bayern mi :D

fıstık gibi kura işte :D
ben barça istiyorum hazır kıvamındayken barça çıksın :D
gerçekten bu sene leş bir takım oldular. en azından birinci torbada realden kurtuluruz
birinci torba takımı barçayı hedef alacağı için aradan sıyrılma ihtimali kuvvetli birde
bu takımlarla oynadığında çok daha fazla göz önünde oluyorsun napoli yenince bir şey olmuyor
Barça yenersen olay olur :D bu arada yenemezsende kimse niye demez. Temiz iş :evillol:

Çevrimiçi Umutcan Kaya

At Fav a bekle  :halay:
bütün büyük takımları birbirine kırdırttım  :muhaha:

:oha: :oha: aynısını bende cekmistim 1 saat önce arkadaşa atmıstım

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Orhan_

ben barça istiyorum hazır kıvamındayken barça çıksın :D
gerçekten bu sene leş bir takım oldular. en azından birinci torbada realden kurtuluruz
birinci torba takımı barçayı hedef alacağı için aradan sıyrılma ihtimali kuvvetli birde
bu takımlarla oynadığında çok daha fazla göz önünde oluyorsun napoli yenince bir şey olmuyor
Barça yenersen olay olur :D bu arada yenemezsende kimse niye demez. Temiz iş :evillol:

Barcelona gelsin bence de. Dünya gözüyle Messi izleyelim. Ama gol atamasın, asist yapamasın. Sadece görelim o kadar :D.

Çevrimiçi Necmi

Barcelona gelsin bence de. Dünya gözüyle Messi izleyelim. Ama gol atamasın, asist yapamasın. Sadece görelim o kadar :D.
sıkıntı değil medel halleder onu olmadı arkada pepe var.
oda olmadı tosiç yerden bir kayar hayatından bezdirir.

Çevrimdışı ahmetemre

ben birinci torbadan juve yada real bekliyorum ikinci torbadan manu yada sevilla bekliyorum
dördüncü torbadan apoel :D
ama uefa şaşırtmazsa bize shakter porto apoel gelir adamlar avrupa dışını genelde bir torbaya topluyorlar
o nedenle zırt pırt doğu avrupa takımlarıyla eşleşip duruyoruz. yada kuzey takımı
Rus ve Ukrayna takımı muhakkak her sene çıkıyor.
Ayarlanıyor mu bilemem...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı abdusta

Fatih Dogan da Senol hoca Tolga'yi dusunebilir diyor!  :s20:

şenol hoca maçı defalarca izlemiştir,
Fabrinin 2ci golde hatası yok top Kasımpaşalıdan sekip yön değiştirdi
aynı şutlarıTolgada içeri alırdı

saygılar

Çevrimdışı Culpable

Barca  United  Bayern ve biz
boyle bir grup olsa

iceride 9 puan disarida 2 puan  ve  11 puan ile lider ciksak nasil olur :)

Etiketler: