3-4 senedir devam eden fişi çekememe sorununu bu sene yine Kasımpaşa maçı ile görmüş olduk. Bir tek Gomez zamanında Derbilerde fişi çekme olayını iyi yapmıştık onun haricinde halen bu konuda bi arpa boyu kadar yol alamadık. Çok iyi takım ile çok büyük takım arasında fark da bu bence. Bir an önce fişi çekmeyi öğrenmeliyiz, oyunu rolantiye almamalıyız, maç 2-1 ken takımdaki en yaratıcı adamı kenara almamalıyız. Şenol Hoca'nın geçen seneden süre gelen bazı sorunları bu senede devam ediyor umarım yine zamanla toparlar. Maç içerisinde takımın konsantrasyonu ya oyuncu değişiklikleri ile veya farklı sebeplerle bir anda yok oluyor. Bu düzeyde bunu yapamazsın. Elinde belkide Beşiktaş tarihinin en değerli ve iyi kadrolarından birisi var. Bundan sonraki tüm top Şenol Hoca'da. Yönetim elinden geleni fazlasıyla yaptı bence..
acımasız değiliz oyunu keyf almak için oynuyorlar ama fişi çekememe konusuna katılmıyorum
dediğin türde maç sezonda toplasan bir elin parmaklarını geçmez bu takım iki senedir pozisyon vermiyor rakibe
birazda bunun rahatlığıyla oynuyorlar iki maç verdiğimiz pozisyon nerdeyse bir yada birbuçuk diyebiliriz
ama şutlarada çözüm üretmek lazım giremediklerinde şut deniyorlar.
Bu takım yapamayacak durumda değil hoca iki senedir bu şekilde oynatmıyor. kontrollü oyun oynatıyor
birde cenkde ısrar etmemek lazım adam yeminli kutuya girmiyor. senin forvetin girmezse birşey yapamazsın ne kadar
iyi olursan ol kasımpaşa maçında orta açamadı hiç quaresma caner bir iki tane denedi ondada kutuda az adam vardı
neden açamadılar kutuya giren yok. Golde bile bakın caner ortayı açtığında kutuda kaç Beşiktaşlı var.
bizim ana sorunumuz bu oynayan çok gol atmak isteyen az oyuncumuz var aklı kutuda olan bir talisca birazda babel var
ozi kutuya girmez quaresma girmez tolgay girmez cenk girmez pepe maç içinde bunlardan fazla giriyor

kiminle atacaksın golü. Gomez diyoruzda adam her atakta kutunun içinde pozisyonunu alıyordu. Negredoda öyle olacak
neyse o kadroya girdiğinde ben ümitliyim.
bu arada caner beni yanıltıyor iki maçtır savunmadada hücumdada çok beğendim. Fişi çekmek için cenki 11 e almamak lazım sıkıntı ondan kaynaklı
adam bu takımın forveti olduğunu unutuyor maç içinde. dört gol attık forvetimiz bu dört golden birini oda penaltıdan attı
işte iki haftanın özeti. onuda geçtim kaç pozisyona girdi.