2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6948835 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ask1903

yazan arkadaşlar üstlerine alınmasınlar ama -2 puan Fabriye, hocaya falan yazılmaz. Beşiktaş'a yazılır ve yazıldı bile. Nedir bu karamsarlık anlamış da değilim. Gayet güzel paslaşmalar gördüm, benim şampiyonluğa ve daha güzel futbol oynayacağımıza inancım tam. Haftalar ilerledikçe biz bu ligin içinden geçeriz.
Başlık transfer başlığı. Fazla yorum yapmayayım. Vida yla Demba ba gelsin. Herkesin bildiği adamlar gitsin bir an önce de takım bi önüne baksın.

Çevrimiçi Necmi

bu sene bir oyun oynayalım sezon sonuna kadar en saçma yorumları derleyelim yarışma yapalım
en saçma yorum yazan arkadaşa aramızda toplayıp bir forma alalım :D

Çevrimdışı Berat

bu sene bir oyun oynayalım sezon sonuna kadar en saçma yorumları derleyelim yarışma yapalım
en saçma yorum yazan arkadaşa aramızda toplayıp bir forma alalım :D

Bence direkt üstteki Vida delisi arkadaşa verelim abi.

Çevrimiçi Necmi

Bir takımın kaptanı öyle zırt pırt oyundan çıkarılmaz. Hele oyuncu değişikliğinde ilk sırada o geliyorsa vay haline Oğuzhanımın. Ki kaldığı sürede çok oyuna girmese de inanılmaz paslar attı ceza sahasına.
çok kötüydü daha ilk yarı çıkartılması lazımdı.
paslar atmış ya kaybettikleri aradan ince pas yapacağım diye attığı her on toptan yedisini kaptırıyor rakibe çarptırıyor bize kontra olarak dönüyor düzgün oynamıyorki sürekli bir artistik peşinde ince atacağım
derdinde. temiz oynamıyor Tolgay iyiydi.

Çevrimdışı hakanfidan

Takımın oyununu çok kötü bulmadım hatta iyi bile denebilir geçen iki maça göre . Talisca süperdi, bütün maç onu takip ettim . Beklenen on numara potansiyeline yakınlaştı. Koştu , geri geldi , aldı , verdi. Oğuzhsn kendine gelince sıkıntı kalmaz dert etmeyin.

Çevrimdışı 38life

İç sahada takım 1 farklı öndeyken taraftar devreye girip takımın rölantiye geçmesine izin vermez, golü ister, attırır. Şenol Hoca'ya rağmen... Ama deplasmanda işimiz zor bu oyun zihniyetiyle.

Rakiplerle güzel dalga geçtik, eğlendik. Ben şahsen biz kendi standartımıza göre kötü sezon geçirsek bile fb ve başak'ın önünde bitireceğimize inanıyorum. Ama eğer hata yaparsak gs'ye fırsat vermiş olucaz. Çok fazla gaza gelip rakipleri küçümsemek doğru değil. Biz kurulan bu kadro'ya yakışan bir oyun oynamazsak gs tehditi bizi oracıkta bekliyor. gs'nin en büyük handikapı hocası. Yoksa hem kaliteli hem diri bir kadro kurdular. Uyum sorununu çözdüklerinde tehlikeli olacaklar.

Biz yine kendimizle yarışmamız lazım. Şenol hoca'nın zaten en iyi yanı da bu. Tatmin olmaması ve kendisiyle yarışması diğer negatif yanlarını örten şey...

Artık oyuna sonradan girenin Negredo değil Cenk olması gerek. Bunun vakti geldi. Stoper'de bu sene Tosic mi oynayacak, Atiba nolacak? Medel nerede oynayacak? Bunun bir an önce çözülmesi gerekiyor artık. Medel bir şekilde 11'de olmalı.

Kurduğumuz bu kadronun hakkını vermeliyiz. Lig çok uzun bir maraton. Başlangıç önemli olsa da yarışı ayakta kalan kazanacaktır. Tecrübeli oyuncularımızla ayakta kalan taraf olmamız muhtemel. Düşersek bu kendi kendimize taktığımız çelme ile olur ancak. Şenol Hoca şimdiden Beşiktaş tarihine geçti zaten ama efsane olmanın yolu bu yılı da şampiyon olarak tamamlamaktan geçiyor. En zor senemiz. Ve en önemli senemiz...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

çok kötüydü daha ilk yarı çıkartılması lazımdı.
paslar atmış ya kaybettikleri aradan ince pas yapacağım diye attığı her on toptan yedisini kaptırıyor rakibe çarptırıyor bize kontra olarak dönüyor düzgün oynamıyorki sürekli bir artistik peşinde ince atacağım
derdinde. temiz oynamıyor Tolgay iyiydi.

2. yarı tam kıpırdanmaya başlamıştı hoca kementi attı.

Ozzie oyundan çıkarken Babel sahada son nefesini vermek üzereydi.

Çevrimdışı ask1903

Bence direkt üstteki Vida delisi arkadaşa verelim abi.

Forumu sadece okuyorum aslında. Genel olarak da forum adabını pek bilemediğimden veya alışamadığımdan mesaj göndermiyorum. Yazılı mesajla sözlü iletişimin arasında gerçekten büyük fark var. "Vida delisi" yakıştırmanızı şık bulmadım. Benim anladığım anlamda bir aşağılama olmadığını düşünmek istiyorum.

Çevrimiçi Necmi

Abi beck ne ya bekliyoruz adriano alir diye yine beckle cikiyo adamin yaptigi tek sey geri donmek onundede q7 var sag taraf felc oluyor fabri yapma fabri yeter fabri bu sene yapma fabri nasil sinir oldum ya
dostum sen hangi maçı izledin beck sahanın en iyisiydi kaç kontrayı kesti
fabriye ne olmuş iki goldede hatası yok ikinci golde top sekip yön değiştiriyor
ilk golü kurtaramaz hiç bir kaleci çok jenerik bir goldü. fabriye değil o topu o kadar rahat vurduran
oyunculara yapın eleştirinizi. Beşiktaş kalesine kimse o kadar rahat şut atamamalı
bak rakibe nasıl kapatıyor şut mesafesine giren oyuncu boş alan bulabiliyormu

Çevrimdışı Berat

Forumu sadece okuyorum aslında. Genel olarak da forum adabını pek bilemediğimden veya alışamadığımdan mesaj göndermiyorum. Yazılı mesajla sözlü iletişimin arasında gerçekten büyük fark var. "Vida delisi" yakıştırmanızı şık bulmadım. Benim anladığım anlamda bir aşağılama olmadığını düşünmek istiyorum.

PrisonBreak adlı üyeyi kastetmiştim benim hatam afedersiniz sizi kırdıysam. İyi geceler.

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Abi fabride degil diyosunda ilk gole bak sag ellemi vurmaya calisiyo orda sag el ne alaka orda solla vurmasi gerekmiyomu anlik bisey anliyorumda durusu yanlis

Çevrimdışı Berat

Abi fabride degil diyosunda ilk gole bak sag ellemi vurmaya calisiyo orda sag el ne alaka orda solla vurmasi gerekmiyomu anlik bisey anliyorumda durusu yanlis

Alıntılayıp ya da etiketleyip hitap etsen çok daha doğru olacak.

Çevrimdışı AmaralGürses

Arkadaşlar bu sezon en başta HOCAMIZIN ve TAKIMIMIZIN arkasında bir duvar gibi dimdik durmalıyız.

Medyada algı oyunları başladı aynı geçen seneki senaryolar, artık tecrübeliyiz.

Takımımız gayet iyi durumda Bursa maçıyla uzun bir galibiyet serisi bekliyorum 6.hafta kadıköy de dahil olmak üzere.

Çevrimiçi Necmi

cenk kaçırdığı gol haricinde çok iyi oynadı. çok fazla gol pozisyonuna giremedi bunun sebebi de kendisi değil arka tarafın onu yeteri kadar beslememesi.

çözüm sosa.
cenk iyi falan oynamadı o bu takımın forveti bir forvet kutuya girmezse ona nasıl pozisyon yaratacaksın
kaç kere orta açacaklar açamadılar neden kutuda adam yok. sen forvetsin ya birinci görevin gol atmak ama pozisyon alamıyorsun top geldiğindede saçma sapan vuruyorsun pozisyon alamadığın için sayın bakın maç boyu cenk 4 defa girmişmi kutuya
evet iyi bir forvet geldi ya artık eli belinde dolaşmıyor mücadele ediyor ama forvet olduğunu unutuyor. Mücadeleyi vermesi gereken yerde vermiyor.

Çevrimiçi Necmi

talisca ile olmuyor şahsi düşüncem.ortadan gidemez olduk.adam bitirici ayrı konu ama yok olmuyor.mücadele edemiyor
daha nasıl mücadele edecek ozi oyundan düşünce tam bir 8 numara gibi oynadı ikili mücadeleler oyunun sürekli yerini değiştirip kilitlenen bölgeleri açmalar daha ne yapsın gidip golünüde attı. Gerçekten nasıl maç izliyorsunuz anlamıyorum.

Çevrimdışı atalay

Oyun, tavır, performans vesaire eleştirilir. Yeter ki tüm bunları skor üzerinden değerlendirmeyin. Bu maçta zaten öyle bir oyun yoktu, olsa da fark etmez. Ayrıca kırılıp-dökülen birilerini de görmüyorum. Kaldı ki böylesi absürt olur. Yalnız hatalardan yeterince ders çıkaran bir teknik ekip de görmüyorum.

Çevrimiçi Necmi

Fabri hep açılıyor hep yapıyor bunu maçı ofiste izledim
Yemin ederim 2.gol de başımdan aşağı kaynar sular döküldü
izlememişsin kardeşim o sırada başka yere bakıyordun demekki yoksa ikinci golde topun rakibe çarpıp yön değiştirdiğini fabrinin golde bir hatası olmadığını görürdün.

Çevrimdışı celiker1

Sahaya baktığımızda geçen seneye göre çokta kötü değiliz fakat hepimiz yapılan transferlere göre çok daha iyi oyun beklediğimiz, bam bam bam olmasını istediğimiz için, hele rakibin pozisyonu yokken çok rahat maçı berabere bitirdiğimiz için hazmedememekten sinirliyiz. Cenk, Tosiç hariç geçen seneki tüm oyuncuların kondisyonu düşük. Maalesef plansız Çin seyahati yüzünden bu takım, bu sene sezon öncesini iyi çalışamadı. Umarım milli maç arasından sonra kendimize geliriz. Tek korkum Atiba-Oğuzhan'ın Medel'den dolayı birlikte oynamalarının bozulması olur. Bu takım iki senedir bu ikili ike şampiyon oldu. Üçüncüyüde beraber olacaklar
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

2. yarı tam kıpırdanmaya başlamıştı hoca kementi attı.

Ozzie oyundan çıkarken Babel sahada son nefesini vermek üzereydi.
evet babelin daha 55 de çıkması lazımdı quaresma iyi oynuyordu
babeli çıkaracağına quaresmayı çıkarttı. 85 de forvet sokuyorsun dalgamı geçiyorsun anlamıyorum
en azından bir yarım saat tanı adama gördün işte 1 saat cenkle bir şey olmuyor
değişiklikler takımı güçlendirmediki karmakarışık yaptı kim ne yapıyor belli olmadı
bu maçda puan kaybını hocaya yazarım oyuncu formsuz olabilir ona sahada tahammül eden hocadır
kabahatli olan 55 de oyuncu değiştir babeli çıkart demiyen varmıydı aranızda
ilk yarıda daha oziyi al ikinci yarı başlamasın oyuna ozi kötü başlarsa kötü bitirir
bunları biz görüyoruz biliyoruz hoca görmüyormu.

Çevrimdışı celiker1

daha nasıl mücadele edecek ozi oyundan düşünce tam bir 8 numara gibi oynadı ikili mücadeleler oyunun sürekli yerini değiştirip kilitlenen bölgeleri açmalar daha ne yapsın gidip golünüde attı. Gerçekten nasıl maç izliyorsunuz anlamıyorum.
Orta sahaya hiç yardımı yok.Ön alanda baskı yok. Basit top kaybı var. O olunca orta saha çok rahat geçiliyor. Onun bu handikabını örtmek için diyorum ki stoperler Pepe-Medel olup,defansı öne çıkarıp, oyunu 25 metreye düşürmeliyiz.Medel fark yarayacaksa bu takıma ancak böyle yaratır.
Hayatta Beşiktaş

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Takım en başta orta saha olmak üzere fizik olarak hazır olmadığı için maç içinde tempoyu düşürmek adına takım topun gerisinde oyunu kabullenip kaleye çok yakın savunmasını kuruyor ve rakibini bekliyor. Hoca bu taktiği hazırlık sürecinde de uyguladı ve bu taktiğin pek işimize yaramadığı rakiplere kolay pozisyon , şut imkanı yarattığı ortadaydı. Eksikler silsilesi var takımda . Bu maç özelinde yenilen 2 golde en fazla göze batanı da yeterince sert ve dinamik olmayan rakibe kolay şut ve pozisyon imkanı veren orta sahamızdı .

Çevrimdışı celiker1

Orta sahaya hiç yardımı yok.Ön alanda baskı yok. Basit top kaybı var. O olunca orta saha çok rahat geçiliyor. Onun bu handikabını örtmek için diyorum ki stoperler Pepe-Medel olup,defansı öne çıkarıp, oyunu 25 metreye düşürmeliyiz.Medel fark yarayacaksa bu takıma ancak böyle yaratır.Maalesef bu takım geçen seneden beri maç kazanıyor ama maç koparamıyor.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

o golün benzerini aboubakar atmıştı geçen sene o zamanda jenerik goldü buda top
çatala gitti yetişme şansı yoktu yetişen kaleci olur elbet 40 M verip alırsın. fabri çok iyi bir kaleci
mükemmel bir kaleci değil daha iyisini şu anda alamayız kaldıki dünyanın en iyi kalecileride hatalı gol yer
dün özetlerde handanovici izledim tvde illaki özetler tekrarlar yada internetten bulun izleyin
yediği golleri gördükten sonra fabriye sıkı sıkı sarılırsınız. :D

Çevrimdışı AmaralGürses

Orta sahaya hiç yardımı yok.Ön alanda baskı yok. Basit top kaybı var. O olunca orta saha çok rahat geçiliyor. Onun bu handikabını örtmek için diyorum ki stoperler Pepe-Medel olup,defansı öne çıkarıp, oyunu 25 metreye düşürmeliyiz.Medel fark yarayacaksa bu takıma ancak böyle yaratır.

takımın açık ara en çok koşanı talisca. Geçen sezon da böyleydi verilere göre. Şaka değil gerçek; bu adam atiba'dan fazla terletiyor o formayı.
istatistikler herşeyi söylemese de yalan da söylemez. hiç bir yere yardım etmiyor, açık kapatmıyor, hayalet oluyorsa nasıl takımın en çok koşanı oluyor oynadığı her maç?
her yönüyle büyük nimet bu çocuk ne yapıp ne edip daha çok verim almaya bakmalıyız.

Çevrimdışı atalay

Skoru hiçbir zaman ölçü kabul etmeyin. Avcı, geçen sezonun ilk maçında yönlendirmeleri istediği gibi kurgulayıp topu Atınç'a kullandırttı. Sonuç: Atınç ve Fabri uzun vurdu. İkinci maçta topu Tosic'e kullandırttı. Sonuç: Tosic uzun vurdu. Geçen sezon Çalımbay topu Tosic'e kullandırırken, geçen maç Pepe'ye kullandırıp, adam adama oynattı. Sonuç: Pepe ve Fabri uzun vurdu. Fabri, Lyon maçında yaptığı hatadan beri uzun vuruyor. Bunların hiçbirinde bir metot veya plan yok. 2-0 kazanılmış veya 2-2 bitmiş, sezonun sonunda kupa kaldırılmış... Bunlar ölçü değil.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2017, 02:40:40 atalay ]

Etiketler: