2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6946691 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

Resmen  macta uyuduk veya uyutulduk .
Top bizde ama sadece cenk'in boş kaleye kaçırdığı top dışında net pozisyonumuz yok.

Çevrimiçi Sinan66

babel - q7 - lens = ağırlar. tempo yapamıyorlar.
talisca çok kopuk oynuyor.
Oğuzhan her ne kadar 2-3 kilit pas atsada genel olarak tempo yükseltme derdinde değil. geri pas yan pas.

Tolgay iyi idi. Dikine oynamaya çalıştı.
Cenk daha istekli eskisine göre.
Caner =Süper. Allah sakatlıktan korusun.

Volkan Şen sevmesemde hareketli oynuyo. Bence hoca israr edip aldıracak.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Tek farklı öndeyken oynama felsefemiz çok yanlış. İlk haftalar yeni transferleri oynatmam felsefesi yanlış hocanın. Negredo açık ara Cenkten iyi bir golcü. Cenk ısrarında Biliçi, Fabri'nin yediği ikinci gol de Tolga'yı hatırladım malesef.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Malesef 2.hafta sendromları devam ediyor
Şenol hoca hiçbişey demiyorum sana gerçekten
Üzdün bizi bu akşam.
Negredo 87 de lens ve Medel 73 de giriyor
Daha erken olsaydı şu değişiklikler şuan 3 puanı kutluyor olurduk.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Defansta hiçbir problem yok bu maç özelinde.  Fabri maalesef  sürekli jeneriklik goller yiyor, uzaktan şutlarda aşırı zaafı var.Bunda en önemli sebep kaleden hep en az 3-4 adım uzakta konumlanması.

Ayrıca Negredo'yu eleştirenleri maalesef anlayamıyorum.Adamın iki lig maçında oynadığı süre 10 dakikayı geçmemiştir, umarım motivasyonunu yitirmez çünkü çok ihtiyacımız olacak.

Çevrimdışı celiker1

İnsanın canını acıtan kötü olmadığımız maçta skor olarak öndeyken fişi çekmek için saldırmayarak basit şekilde puan bırakmak :by2:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı bordele

cenk kaçırdığı gol haricinde çok iyi oynadı. çok fazla gol pozisyonuna giremedi bunun sebebi de kendisi değil arka tarafın onu yeteri kadar beslememesi.

çözüm sosa.

Cenk bir adet boş kaleye diyebileceğimiz bir gol kaçırdı, bütün maç eli belinde yürüdü, ilerde kaybettiği toplarla takımın 2-3 kez geriye koşmasına neden oldu.  Çok fazla da pozisyona girmeyiversin canım dimi yani. Aferim Şenol Hocama.
Av zamanı

Çevrimdışı Orhan_

İlk 2 haftada puan kaybettiğimize göre şampiyonluk yakın...

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Üzülüyorum bu takım puan kaybedince canımız yanıyor
Cenk babel in pasını gole çeviremedi o pozisyon da  fiyaskoydu
Fabri ile sezona başlama konusunda benim olduğu gibi herkesin tereddütleri vardır.

Çevrimdışı sermet00

Dk 45-70 arası maç tek kaleydi.70'ten sonra oyuncu alıp kontrayla sonuca gitmeye çalışıyorlar.Hocaların çoğu böyle zaten,kafaları daha farklı çalışmıyor.50-70 arası skoru 4-1 yapacaksın sonra istediği kadar adam soksun.

Çevrimdışı Ayberk

Cenkin kaçırdığı pozisyon %99 luk bir pozisyon değildi, yerden gol yapma şansı yoktu,
gelişine topun dibine girdi ama yüksekliği ayarlayamadı
2. golde de top rakip oyuncuya çarpıp yön değiştirdi.
Velhasıl olan oldu, değişiklikleri daha erken yapsaydık farkı açabilirdik
Hocanın takdiri
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı artena_condari

Bu kondisyonda gayet guzel futbol oynadik. Ilk golde Fabri'nin yapacagi bir sey yok, ikinci pozisyonda rakip oyuncuya carpiyor top. Bizim icin sanssiz bir aksamdi lakin bu sene de sampiyon Besiktas!

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Abi ne forveti ya negredoyu 5 dkdami cozdunde forvet istiyosun

Çevrimdışı underworld

Ba mutlaka alınmalı ( hiç iyi sinyaller almıyorum)

Çevrimiçi Savaş

Benim korkum takım doymuş görünüyor. Yani bu özgüven mi yoksa doymuşluk mu anlamadım.

Karşındaki takım aman abi üzerime gelme der gibi oynarken 3ü atmamak da neyin nesi? Bak atamamak demiyorum, atmamak diyorum. 5 dakika tempo yapsak atacaktık her türlü ama yapmadık. Yapamadık değil, yapmadık.

Bu yorgunluk olamaz.. Bu özgüven mi yoksa doymuşluk mu bilemedim.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İhsan

Tarihe not düşülsün: Tosic'i bu maç özelinde beğendim. Half-space bölgesine gönderdiği iki top, geriden alan kullanarak çıkışları ve koridor üzerinden oyunları iyiydi.

Evet..
Pepe Tosiç e ayak uydursaydı bugün maçı kazanırdık.
Oyun kurma konusunda Pepe yi bugün yetersiz buldum
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Şenol Güneş Golcü istiyormuş.

Çevrimdışı İhsan

Fabri hep açılıyor hep yapıyor bunu maçı ofiste izledim
Yemin ederim 2.gol de başımdan aşağı kaynar sular döküldü

iki gol dede hatası vardı
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı sermet00

Bu Rıdvan ne saçmalıyor ya 12numara gibi konuşuyor

Çevrimdışı caner.eryigit

Ya abi 2.yarıda ki skor 2-1 ken o rolanti oyunu kabul EDEMİYORUM!!!

Çevrimdışı İhsan

İlk 2 haftada puan kaybettiğimize göre şampiyonluk yakın...

Son 4 sezon 2.hafta galip gelemedik
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı sercu01

Şaka gibi bir 2 puan bıraktık resmen sinirden çıldırdım. Cenk Allah heralde bu kadar katlanmak zorunda kalıyoruz çıkart işte al Negredoyu 60 gibi adamı alıyor son 5 dk sonra bişey yapmadı oluyor ne yapacak adam Ronaldo gelse bişey yapamaz son 5 dk. Fabri de çıldırttı zaten. Bu takımın bana göre önümüzdeki maç çıkması gereken kadro şudur

Fabri
Adriano-Pepe-Duşko-Caner
      Medel-Tolgay
Ricardo-Talisca-Babel
        Negredo

Oğuzhan'ın da acilen kendine çeki düzen vermesi gerek devre arasında kulağı çekilmiş sanırım bişeyler yapmaya çalıştı ama çok yetersiz. Yine de şu an 3. şampiyonluk için gereken totemler gerçekleşti. Hamile futbolcu karısı (Noah'a kardeş geliyor), çapraz bağ kopması(Atınç) ve 2. hafta puan kaybı. Takım geçen haftaya göre daha iyiydi bu sene de şampiyonuz hayırlısıyla çok moral bozmaya gerek yok.

Çevrimdışı Berat

Ya abi 2.yarıda ki skor 2-1 ken o rolanti oyunu kabul EDEMİYORUM!!!

Hoca her seferinde eyvallah diyor, 2 puan boş yere gidiyor.

Çevrimiçi Sinan66

Negredoyu aldığımız gün, Demba Ba gelirse başka forvet istemem gibi laf etmişti.

Çevrimdışı İhsan

Cenkin kaçırdığı pozisyon %99 luk bir pozisyon değildi, yerden gol yapma şansı yoktu,
gelişine topun dibine girdi ama yüksekliği ayarlayamadı
2. golde de top rakip oyuncuya çarpıp yön değiştirdi.
Velhasıl olan oldu, değişiklikleri daha erken yapsaydık farkı açabilirdik
Hocanın takdiri

Cenk korkarak çekti. 100%lük şanstı
Come to Beşiktaş

Etiketler: