geçmiş olsun abi , geçen gün aklima geldin keyfin yerindedir inşallah
bende kızıyorum bu ceza işine yediremiyorum ama haksızlık da pek diyemiyorum bizde de var sıkıntı, palayla satırla maça gidiyorlar olacak iş değil , bizimkilerden içeri bıçak sokan yoktu sanki , bi kere passolig her maçta zorunlu olmalı bu bir , çünkü it kopuk bilet alamıyor o zaman çünkü onlar beleşçi mahallenin serserileri , ikincisi stad dışında meşale satan adamlar neden toplanmaz malına el konmaz zabıta ne iş yapar ben anlamıyorum, üçüncüsü ise stadlar meyhane değildir stad önünde içki satışı yasaklanmalı
bu mantık samsunda olay olup ilgisi olmayan taraftarı cezalandıran mantıktan farklı bir mantık değil
stadda yanan meşaleden stad dışında satılan meşalenin nasıl bir bağlantısını kurdun senin mantıkla o zaman hiç meşale üretmesinler
toptan çözüm olur yada alkol almış bir kaç kişinin çıkardığı olayda alkolün ne suçu var orda 5 bin kişi içiyor
beş sarhoş olay çıkarıyorsa bunu alkole bağlayamazsın peki diğer içen 4995 kişi neden yapmıyor. birde diğer
stadları bilmem ama vodafone civarında alkol satışı yok en yakın alkol satılan yere gitmek için 1km yürümen
lazım gümüş suyunda bir büfe var en yakın yani bilmeden sıkma derim. birincisi alkol satışını yasaklamak
içmeye engel değil ikincisi alkol kullanmak olay çıkartmaya sebep değil bizim grubun yarısı sağlam içer
o kadar yanımıza geldin hiç bizi alkollü olarak gördünmü yada taşkınlık yaptığımızı stadın orda tutki kaçak göçek satılan 3-5 birayamı
suç buluyorsun köy içinde restoranlarda binlercesi içipde geliyor adam gibide maçını izleyip gidiyor
sana garanti veriyorum alkolün bunla ilgisi yok bunu yapacak zihniyette olan zayıf karakterli kişi alkolsüzde
yapar emin ol bırak stad içini stad çevresinde dahi alkolün neden olduğu en ufak bir olaya şahit olamazsın.
sürekli algı peşindesiniz sürekli bir olay olsunda hemen mahalle baskısı yapalım kafasındasınız.
biliyorsun burda kesinlikle taviz verilmeyen şey mahalle baskısı uygulanması bunu tekrar hatırlatmayayım sana
alkolden değil herşeyi bastırtılarak büyütülen yobaz takımından korkun ordaki sorun alkol değil eğitimsizlik
ezik cahil cühella takımı olay çıkarır suçlu alkol olur hadi canım sende