2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6962567 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

Çarşı şuan tff mhk gsfb.......... hepinizi üstüste koyacaz içinizden geçecez falan gibi bir video hazırlıyordur..
İyi hoş da @38life ı değindiği konuya da bi baksalar olur..

Bu tarz şeyler ceza verilene kadar önemli. Ve daha onsraki olaylarda algıyı yönlendirmek için önemli. Ama şuan yapılacak önemli şey kendi iç sorunlarımızı düzeltmeye yönelik şeyler.

Çevrimiçi COB

Bizim taraftar mı vardı ? 2 kişi vardı koca sahada bizden ve polis tutuyordu doğru dürüst sahaya bile giremedi/girmedi bizimkiler.

Adamlar bizi Terör örgütü yaptı.Sahaya bıçak attı binlercisi sahaya daldı.Oyuncuları dövmeye kalktılar bizim.100 lerce meşale attılar sahaya.

Ben bizim 1 maç saha kapatma cezası alacak bi suc işlediğimizi hatırlamıyorum.

Yanlis hatirlamiyorsam bizimkiler sahaya meşale de firlatti, sahada da bir kac kisi vardi. Tabi ki Konya taraftariyla kiyaslamiyorum. Konya kulubune dedigim gibi minimum 5 maç saha kapatma + minimum 5 puan silme cezasi lazimdi. Adaletli karar olsa 7-8 maç olmasi lazimdi.

Holiganliğin onune gecmek icin baska care yok. Bu gidisle cok buyuk bir facia yasayabiliriz ve bu tarz olaylarda 0 tolerans, ekstra ceza lazim. Bu acidan bizim 1 mac olmamiz normal ama Konyasporun aldigi ceza az.

Çevrimdışı mrred

Meşale olayı bizim kontrolümüz dışındaki stadlarda oldu vodafone parkta olsa yönetim direkt yapanları zaten kamera sistemi ile tespit eder. Sorun deplasman tribünü ya da başka sahalarda oynanan maçlarda . Avrupada deplasmana taraftar artık götürmicez acaba aynısını ülke içinde de mi yapsak ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı Ensar

Adaletsizlik bir yana.

O gün konya tribününde ne kadar torpil patladıysa bizde de o kadar patladı. Ne kadar meşale yandiysa bizde de o kadar yandı. Sadece sahaya atılamadı çünkü bizim meşaleciler üst tribündeydi konyalılar alt. O yüzden bizimkiler sahaya yetişmedi.

Bir diğer fark da sahaya bizden 3-5 kişi girdi ve bıçak atılmadı.

Tek kelimeyle irite oldum. Çoluk çocuk beşiktaşımı izlemeye gittim ama sağolsun bu holiganlar yüzünden maç hariç herşeyi izledik.
geçmiş olsun abi , geçen gün aklima geldin keyfin yerindedir inşallah :)

bende kızıyorum bu ceza işine yediremiyorum ama haksızlık da pek diyemiyorum bizde de var sıkıntı, palayla satırla maça gidiyorlar olacak iş değil , bizimkilerden içeri bıçak sokan yoktu sanki , bi kere passolig her maçta zorunlu olmalı bu bir , çünkü it kopuk bilet alamıyor o zaman çünkü  onlar beleşçi mahallenin serserileri , ikincisi stad dışında meşale satan adamlar neden toplanmaz malına el konmaz zabıta ne iş yapar ben anlamıyorum, üçüncüsü ise stadlar meyhane değildir stad önünde içki satışı yasaklanmalı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mrred

Bundan sonra tribünde meşale yakan kişilere tepki göstermeyen taraftar da haysiyetsizdir. Yeter artık. Dayak yemeyi bile göze alıp orada olay çıkartacaksın. Bundan sonra meşale yakan'a sessiz kalan en az meşale yakan kadar suçludur benim gözümde. Küfür eden'e meşale yakan'a sahaya birşey atan'a en sert tepkiyi her birey göstermesi gerekiyor. Hemde sert bir şekilde bu tepkiyi koymak gerekiyor. Bu tarz eylemleri yapanlar yaptıkları şey için pişman olmadan o staddan çıkmayacak. Ben sert tepki koyamam diyen de en yakın güvenlik görevlisini çağırıp o kişiyi dışarı attıracak.

Çarşı ne halta yarıyor. Bu yazdıklarım minvalinde bir açıklama yapsa ya? Nedir bu Taraftar gruplarının işlevi?
Taraftar grubu bunu ele alabilir ama oraya kadar gitmeye gerek yok ki zaten vodafone parkta  bir sorunumuz da yok sorun deplasmanlarda ve tarafsız sahalarda.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Meşale yakanların Allah belasını versin
Aman abi nabıyosun elinde meşale var profil resminde  :lol: :lol: Şaka bi yana kesinlikle artık böyle şeylere son verilmeli.

Çevrimiçi Necmi

Çok kötü darbe yedik Tff ve tahkimden
Büyük oyunlar dönüyor
böyle bir algı yaparsan Beşiktaşa en büyük kötülüğü yaparsın
zaten ne çekiyorsak bu ergen tepkilerinden çekiyoruz bıktım artık bu sizin korkak
kendine güvensiz haraketlerinizden ne darbesi yedik o darbeyi bize tribünde
meşale yakanlar ağaları parçalayanlar sahaya inenler vurdu. Oyun falan döndüğü yok
az erkek olun hemen çocuk gibi ağlama periyoduna geçmeyin.
biz yıllarca bu şekilde yaşadık ağlayarak başarımı geldi sürekli tff üstümüze oynanıyor
deyip dizlerini dövdü millete kendini güldürdü bu taraftar iki yıldır nasıl şampiyon oluyoruz
demek bir şeyleri doğru yapınca oluyor. Dik durmayı öğrenin sen güçlü olursan kimse sana operasyon yapamaz
hepsini savuşturursun. kaldıki kimsenin operasyon yaptığı falanda yok hiç ego tatmin etmeyin
bu lig kimsenin egosuna göre şekillenmez ligi şekilleyen sermayedir sermayenin gücü konuşur
şu anda o güçte biziz.
daha hakemin ilk yanlış düdüğüyle ağlamaya başlıyorsunuz vay üstümüze oynanıyor. Ne bekliyorsunuz
hiç bir şey oynamadan kupayı getirip vereceklermi bunumu bekliyorsunuz. Ağlamakla sadece kendinde kırılma yaratırsın çaresizlik
kaybetmene neden olur biz çaresiz falan değiliz.Biz Beşiktaşız ya Beşiktaş gibi dimdik durun
yada hiç Beşiktaşın yakınında durmayın bu halinizle Beşiktaşa yakışmıyorsunuz.

Çevrimdışı kyiv

Umarım bu ceza hadisesi takım üzerinde hırs olarak etki yaratır. İç saha maçlarında seyircili ya da seyirsiz 3 puan harici hiçbir puan kabul edilemez. Federasyon hakemler o şu bu mazeret olmamalı.

Çevrimdışı Egos

Adaletsizlik bir yana.

O gün konya tribününde ne kadar torpil patladıysa bizde de o kadar patladı. Ne kadar meşale yandiysa bizde de o kadar yandı. Sadece sahaya atılamadı çünkü bizim meşaleciler üst tribündeydi konyalılar alt. O yüzden bizimkiler sahaya yetişmedi.

Bir diğer fark da sahaya bizden 3-5 kişi girdi ve bıçak atılmadı.

Tek kelimeyle irite oldum. Çoluk çocuk beşiktaşımı izlemeye gittim ama sağolsun bu holiganlar yüzünden maç hariç herşeyi izledik.

bizim taraftarın son derece kontrollü davrandığını düşünüyorum, çok daha kötü sonuçlarla karşılaşabilirdik, ama söylediklerin tümden doğru. golü attığımızda en az 30 kişi tribünden çim zemine düştü, tribünde daha evvel aramıza sokulmaya çalışılan gruplardan biri olsaydı aynı durum her pozisyonda yaşanırdı. goodfellas1903 diye bir grup var, meşale yakıp sahaya atmaya çalışanlardan, holigan özentisi; imaj, ün peşinde birileri. federasyonun ortalama iq'sunu çift haneli seviyeye taşıması yetmeyecek ne yazık ki, böyle gruplara çözüm bulmamız lazım.

verilen aptalca ceza bizi daha fazla kenetlemekten başka işe yaramayacak, içimizdeki demirören kalıntılarından kurtulmamıza vesile olur umarım.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2017, 18:43:27 Egos ]

Çevrimdışı Ensar

ayrıca mesela sahaya dalan olay cikaran vs kişiye 3 ay hapis cezası verilsin , affı olmasın girsin içeri yatsın, bi daha yapacak olan olursa bilecek 3 ay hapis yiyeceğini
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

Meşale yakanların Allah belasını versin
:naughty:
harbiden bir mesaja bak birde avatara :evillol:

Çevrimdışı Egos

:naughty:
harbiden bir mesaja bak birde avatara :evillol:

avatarı güzel, stat içinde meşale yakan özenti gençliğe işin doğrusunu öğretiyor.

Çevrimiçi Necmi

avatarı güzel, stat içinde meşale yakan özenti gençliğe işin doğrusunu öğretiyor.
stad içinde diye belirtmemiş :D

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Negredo yu beğenmiyorlar
Bu adam bu ligin üzerinde bi forvet Gomez den daha kaliteli benim görüşüm
Bitiricilik hava hakimiyeti hız bakımından gomez ve Demba Ba dan çok daha iyi forvet
Çok iyi isler yapacak allahın izniyle

Çevrimiçi 38life

Taraftar grubu bunu ele alabilir ama oraya kadar gitmeye gerek yok ki zaten vodafone parkta  bir sorunumuz da yok sorun deplasmanlarda ve tarafsız sahalarda.

Ne farkediyor? içerde de dışarda da geçerli söylediklerim.

Çevrimiçi gokhans

Şuan Başkanın alacağı en radikal tepki ve karar pasolig den çıkmak olması lazım. Kendi pasolig sistemimizi kendimiz yapar hem tüm getiriside kulübe gelir. Güya pasolig ile artık kulüplere ceza gelmeyecekti , pasoligden sonra daha çok ceza aldık böyle saçmalık olabilirmi?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

geçmiş olsun abi , geçen gün aklima geldin keyfin yerindedir inşallah :)

bende kızıyorum bu ceza işine yediremiyorum ama haksızlık da pek diyemiyorum bizde de var sıkıntı, palayla satırla maça gidiyorlar olacak iş değil , bizimkilerden içeri bıçak sokan yoktu sanki , bi kere passolig her maçta zorunlu olmalı bu bir , çünkü it kopuk bilet alamıyor o zaman çünkü  onlar beleşçi mahallenin serserileri , ikincisi stad dışında meşale satan adamlar neden toplanmaz malına el konmaz zabıta ne iş yapar ben anlamıyorum, üçüncüsü ise stadlar meyhane değildir stad önünde içki satışı yasaklanmalı
bu mantık samsunda olay olup ilgisi olmayan taraftarı cezalandıran mantıktan farklı bir mantık değil
stadda yanan meşaleden stad dışında satılan meşalenin nasıl bir bağlantısını kurdun senin mantıkla o zaman hiç meşale üretmesinler
toptan çözüm olur yada alkol almış bir kaç kişinin çıkardığı olayda alkolün ne suçu var orda 5 bin kişi içiyor
beş sarhoş olay çıkarıyorsa bunu alkole bağlayamazsın peki diğer içen 4995 kişi neden yapmıyor. birde diğer
stadları bilmem ama vodafone civarında alkol satışı yok en yakın alkol satılan yere gitmek için 1km yürümen
lazım gümüş suyunda bir büfe var en yakın yani bilmeden sıkma derim. birincisi alkol satışını yasaklamak
içmeye engel değil ikincisi alkol kullanmak olay çıkartmaya sebep değil bizim grubun yarısı sağlam içer
o kadar yanımıza geldin hiç bizi alkollü olarak gördünmü yada taşkınlık yaptığımızı stadın orda tutki kaçak göçek satılan 3-5 birayamı
suç buluyorsun köy içinde restoranlarda binlercesi içipde geliyor adam gibide maçını izleyip gidiyor
sana garanti veriyorum alkolün bunla ilgisi yok bunu yapacak zihniyette olan zayıf karakterli kişi alkolsüzde
yapar emin ol bırak stad içini stad çevresinde dahi alkolün neden olduğu en ufak bir olaya şahit olamazsın.
sürekli algı peşindesiniz sürekli bir olay olsunda hemen mahalle baskısı yapalım kafasındasınız.
biliyorsun burda kesinlikle taviz verilmeyen şey mahalle baskısı uygulanması bunu tekrar hatırlatmayayım sana
alkolden değil herşeyi bastırtılarak büyütülen yobaz takımından korkun ordaki sorun alkol değil eğitimsizlik
ezik cahil cühella takımı olay çıkarır suçlu alkol olur hadi canım sende

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı onurturan

Kapalının arkasında ahmet diye bi arkadaş var scooter motornan halka hizmet veriyor birası da soğuk olur her daim ..sloganı da şu: 'uzaklarda arama'

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

burda öyle operasyon falan olsa bizede iki maçtan aşağı gelmezdi burda besbelli bir şeydi ceza göreceğimiz. ben
konyaya 4 maçı geçmez üçe düşürülür diyordum ama 5 kitlediler. Kusura bakmayın ama tff nin güvenlik aldığı dış maçta bize bir maç
ceza nasıl haksızlık görünüyorsa konyaya 5 maçda büyük haksızlık konyasporun sorumluluğunda olan bir olay değilki.
tff biz beceremedik cezasını siz çekin diyor. iki kulüpde burda mağdur. Konya stadında olay çıkıyormu çıkmıyor demekki
konya işini doğru yapıyor. aslında masum insanları cezalandırarak hukuki bir suç işleniyor. Esas işin vehameti burda
YD ne diyor olay çıkaranları dava edin aslında yolu gösteriyor banane olay çıkarandan ben beni haksız yere cezalandıranı dava ederim
burda dava tff ye açılmalı hukuksuz işlem yaptığı hukuğu hiçe saydığı için yönetmelikler diyor hiç bir yönetmelik
senin anayasal haklarının önüne geçemez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı abdusta

@Necmi

Bu konuda ben Necmi gibi düşünüyorum
Beşiktaş taraftarının elinde meşalenin,fişeğin ne işi var
bunlar özünde yanıcı,yaralayıcı şeyler,Sahaya ayakkabı,cep telefonu,bozuk para atmak neyin nesi
taşkınlığın bir sınırı var,bagırırsın gürültü yaparsın biryere kadar ortaya küfürünüde yaparsın
ama kavga,sahaya girmek İnsanlıgın Ahlak fıtratında olmayan şeyleri yapmak direkt klube zarar
veriyor
Cezalarda yapana değil hatta yapanın yanında duran masum insanı hedef aldığı gibi evinde Tv den maç seyreden taraftarıda hedef alıyor.
Demirören diyorki O gun statda biletli olanların TC kimlik numaraları elimizde,elindeyse o zaman onlara işlem yaptınmı mesela
o Tc kimlik numaralı sahaya inenleri 6 ay men ettinmi stada girmesinler,

diğer yandan Konyaspor başkanının videosu varmış arka kapıdan Konyalı taraftarları biletsiz stada sokarken,
bedava bilet bedava otobüs yanına kumanya ile Konyadaki avamı toplayıp deplasmana götürürsen olacağı buydu
sonunda senide ısırdılar

saygılar

Çevrimdışı cursedofdragon

Etiketler: