2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6962323 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

Başkan 18:00'da açıklama yapıcakmı yapmayacak mı bilgi var mı ?

Yarın saat 13 e ertelendi

Çevrimdışı cursedofdragon

yarın yapıcak imza töreninde.

Çevrimdışı Berat

İptal oldu, yarın Medel'in imza töreninden sonra konuşacak.

Çevrimdışı tangaz

başkanın yakıp yıkması lazım!!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi COB

Turk futbolunda ki ceza sistemi adaletsiz ve hafif. Bizim 1 mac ceza almamiza itirazim yok cunku sahada az cok bizim taraftar da vardi. Tabi Konyaspor'a verilecek ceza 5 mac degil, 5 mac + 5 puan silme olmaliydi minimum.

Şenol hoca'yı milli takıma vermeyince bunların başımıza geleceğini biliyordum.

Fakat baya erken yapmaya başladılar 2 senedir şampiyon oluşumuzunda etkisi var.

Çevrimdışı underworld

Arkadaş durduk yere 35 gol hesabını niye cikatir bir insan inanılır gibi değil.
Bülent  bu işi yapamayacaksa bıraksın BJKTV'yi.

Turk futbolunda ki ceza sistemi adaletsiz ve hafif. Bizim 1 mac ceza almamiza itirazim yok cunku sahada az cok bizim taraftar da vardi. Tabi Konyaspor'a verilecek ceza 5 mac degil, 5 mac + 5 puan silme olmaliydi minimum.

Bizim taraftar mı vardı ? 2 kişi vardı koca sahada bizden ve polis tutuyordu doğru dürüst sahaya bile giremedi/girmedi bizimkiler.

Adamlar bizi Terör örgütü yaptı.Sahaya bıçak attı binlercisi sahaya daldı.Oyuncuları dövmeye kalktılar bizim.100 lerce meşale attılar sahaya.

Ben bizim 1 maç saha kapatma cezası alacak bi suc işlediğimizi hatırlamıyorum.

Çevrimdışı Berat

Takım reaksiyonu ne kadar kuvvetli olursa o kadar iyi, rakip malum sürekli faul yapıp oyunu çirkefleştirmeye çalışacak. Cüneyt Çakır'ın da nasıl faullere izin verdiğini biliyoruz. Rıza denilen basit adama deyinmiyorum bile. Takım çıkıp maçı alıp gelecek başka bir kurtuluş yok.

Çevrimdışı onurturan

başkanın yakıp yıkması lazım!!!
Kimseye bahane vermeye gerek yok abi topçulatımızın yakıp yıkması lazım..

Çevrimdışı Karabay

Adaletsizlik bir yana.

O gün konya tribününde ne kadar torpil patladıysa bizde de o kadar patladı. Ne kadar meşale yandiysa bizde de o kadar yandı. Sadece sahaya atılamadı çünkü bizim meşaleciler üst tribündeydi konyalılar alt. O yüzden bizimkiler sahaya yetişmedi.

Bir diğer fark da sahaya bizden 3-5 kişi girdi ve bıçak atılmadı.

Tek kelimeyle irite oldum. Çoluk çocuk beşiktaşımı izlemeye gittim ama sağolsun bu holiganlar yüzünden maç hariç herşeyi izledik.

Çevrimdışı atalay

Sözlük kısmıyla hem yergi hem övgü gibi oldu. @onurturan Misyon sevdirmek değil ama sevdiysen iyi. Bu sevgi, daha sonra nefrete dönüşmez umarım.

Çevrimiçi Necmi

Arkadaş durduk yere 35 gol hesabını niye cikatir bir insan inanılır gibi değil.
Bülent  bu işi yapamayacaksa bıraksın BJKTV'yi.
dalgamı geçiyorsun ne yaptığını sanıyorsun anlamıyorum haddini bil biraz
ağır trollsün sen defalarca ikaz ettim sadece gömecek bir şey arıyorsun
ne alaka şimdi bu insanlar senin çizgilerine göremi haraket edecek bu kulübü yönetecek
millete işini bırak diyorsun bende senin Beşiktaş taraftarlığından memnun değilim o zaman sende Beşiktaşı tutmayı bırak
oldumu.

Çevrimdışı Berat

Antalyaspor maçı için bilet satın alan taraftarlarımızın bilet ücretleri, 18 Ağustos Cuma gününe kadar Passolig kartlarına iade edilecektir.

Çevrimdışı mrred

@Necmi abi stadın yakınına dev ekran kurma talebi çok mu hayalperestlik olur. Maç açık kanalda olmadığı için sıkıntılı olur o iş zor da bir umut işte :money:
The great gig in the sky

Çevrimdışı underworld

dalgamı geçiyorsun ne yaptığını sanıyorsun anlamıyorum haddini bil biraz
ağır trollsün sen defalarca ikaz ettim sadece gömecek bir şey arıyorsun
ne alaka şimdi bu insanlar senin çizgilerine göremi haraket edecek bu kulübü yönetecek
millete işini bırak diyorsun bende senin Beşiktaş taraftarlığından memnun değilim o zaman sende Beşiktaşı tutmayı bırak
oldumu.
Negredo nun sözleşme imzaladığı günü BJKTV'ye verdiği röportajı izlemen yeterli.
Daha sahaya çıkmadan 35 gol falan deyip  yok yere büyük beklenti yaratıyor.

Çevrimdışı onurturan

Sözlük kısmıyla hem yergi hem övgü gibi oldu. @onurturan Misyon sevdirmek değil ama sevdiysen iyi. Bu sevgi, daha sonra nefrete dönüşmez umarım.
Yok be atalay yeni birşeyler öğrenmek her zaman hoşuma gitmiştir bunun da en iyi yolu alanında uzman kişileri takip etmek bence mesela sen..
Açıkçası bazen içimden eleştiriyorum seni kendimi cahil gibi hissetmemi özellikle istiyormuşssun gibi geliyor ama sonra doğrusunu yaptığını düşünüyorum çünkü terimlerin karşılıkları harbiden tam oturmuyor..
Medel konusunda artık çok geç sevdim onu bir kere..

Çevrimiçi Necmi

Adaletsizlik bir yana.

O gün konya tribününde ne kadar torpil patladıysa bizde de o kadar patladı. Ne kadar meşale yandiysa bizde de o kadar yandı. Sadece sahaya atılamadı çünkü bizim meşaleciler üst tribündeydi konyalılar alt. O yüzden bizimkiler sahaya yetişmedi.

Bir diğer fark da sahaya bizden 3-5 kişi girdi ve bıçak atılmadı.

Tek kelimeyle irite oldum. Çoluk çocuk beşiktaşımı izlemeye gittim ama sağolsun bu holiganlar yüzünden maç hariç herşeyi izledik.
öyle tabiki Beşiktaş ceza aldı yok efendim Beşiktaşın üzerine oynanıyor
bu laf sadece fol yok yumurta yokken taraftarı panikletmekten başka işe yaramaz
bu cezayı hakettik taraftar sahaya çok daha az girdi diye biz masum olmuyoruz
gs geçen sene bu meşaleler yüzünden bir maç seyircisiz oynamadımı demek bize özel bir
ceza değil kimsede bizim üstümüze oynamıyor. sahada yumruk yiyen taraftarı herkes görmedimi
millet o yumruğun hesabını sormadan önce o taraftardan sahada ne işi olduğunun hesabını sormalı
bir şeyler yapıp sonrada biz masumuz Beşiktaşı durdurmak istiyorlar muhabbetine hiç girilmemeli
lyon maçındada herkes lyona sallarken burda o gün demiştim bizim sorumluluğumuz büyük
kışkırtan biziz diye sürekli üstümüze oynanıyor avrupa türkleri sevmiyor tff bize karşı muhabbetiyle
sadece kendimizi kandırırız. Sonrada cezayı yiyince haksız yere ceza verildi diye yırtınırız.
Bu iş böyle ceza ile çözülmüyor çözülmezde o meşaleyi yakana tribünde koyacaksın tepkini
bak bir daha kimse meşale yakıyormu. Tribündeki sıkıntıyı tribün bitirir insanlar kalabalığı saklanacakları araç
değil kendilerine tehdit olarak görürse bir şey yapamaz.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Çok kötü darbe yedik Tff ve tahkimden
Büyük oyunlar dönüyor

Çevrimiçi 38life

Bundan sonra tribünde meşale yakan kişilere tepki göstermeyen taraftar da haysiyetsizdir. Yeter artık. Dayak yemeyi bile göze alıp orada olay çıkartacaksın. Bundan sonra meşale yakan'a sessiz kalan en az meşale yakan kadar suçludur benim gözümde. Küfür eden'e meşale yakan'a sahaya birşey atan'a en sert tepkiyi her birey göstermesi gerekiyor. Hemde sert bir şekilde bu tepkiyi koymak gerekiyor. Bu tarz eylemleri yapanlar yaptıkları şey için pişman olmadan o staddan çıkmayacak. Ben sert tepki koyamam diyen de en yakın güvenlik görevlisini çağırıp o kişiyi dışarı attıracak.

Çarşı ne halta yarıyor. Bu yazdıklarım minvalinde bir açıklama yapsa ya? Nedir bu Taraftar gruplarının işlevi?
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2017, 18:22:48 38life ]

Çevrimdışı İhsan

Sizin oralardan bir saray helvası ye abi kendine gelirsin.  :)

Hier Kein Helva  :bawling:
Göndersen iyi olur
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Şu meşale saçmalığını artık bırakalım bizde de hata var adamlara sebep yaratıyoruz

Meşale yakanların Allah belasını versin
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Orhan_

Çok kötü darbe yedik Tff ve tahkimden
Büyük oyunlar dönüyor

Ne darbesi ne büyük oyunları =)...  Bu psikolojiye girmek sadece sana zarar verir. Keyfine varamıyorsunuz olayın.

Çevrimiçi Necmi

Negredo nun sözleşme imzaladığı günü BJKTV'ye verdiği röportajı izlemen yeterli.
Daha sahaya çıkmadan 35 gol falan deyip  yok yere büyük beklenti yaratıyor.
ne olmuş beklenti yaratmışsa gel buraya spor yap skor önemli değilmi diyecekti
elbette bu takımın ondan beklentisi var onca parayı kara kaşına vermedik oda bu beklentiyi bilecek
ona göre hazırlayacak kendini dikkat et burda istediğin şeyi söyleyemezsin
bu tür söylemler burda direk üyelik iptali nedenidir. sıktın artık gazın varsa git tuvalette çıkart
buraları fazla kokutuyorsun kimse senin memnuniyetsiz depresif ruh halini çekmek zorunda değil
sürekli negatif enerji yayma çabasındasın
burda elbet o haraketide eleştirirsin ama şimdi ne yeri nede zamanı birde eleştiri birilerinin ekmeğine mani
olacak söylem olarak yapılmaz yanlış varsa bunun düzeltilmesi için yapılır ne olacak kovulduğunda
çocukları aç kaldığında mutlumu olacaksın. Sebebi ne beklenti yaratmış sebepmi bu yaratacak tabiki burdaki
herkesin beklentisi bu değilmi.
Haddini bileceksin Burası Beşiktaş burda Beşiktaş değerinden emek verenlerinden bahsederken önce
ağzını çalkalayacaksın haddini aşan şekilde yazmayacaksın. bu hayatta herşeyi yap ama kimsenin
ahını alma saçma sapan gaz çıkartacağım diye kimseyi ekmeğinden edecek yola sapma

Çevrimdışı onurturan

Çarşı şuan tff mhk gsfb.......... hepinizi üstüste koyacaz içinizden geçecez falan gibi bir video hazırlıyordur..
İyi hoş da @38life ı değindiği konuya da bi baksalar olur..

Etiketler: