Adaletsizlik bir yana.
O gün konya tribününde ne kadar torpil patladıysa bizde de o kadar patladı. Ne kadar meşale yandiysa bizde de o kadar yandı. Sadece sahaya atılamadı çünkü bizim meşaleciler üst tribündeydi konyalılar alt. O yüzden bizimkiler sahaya yetişmedi.
Bir diğer fark da sahaya bizden 3-5 kişi girdi ve bıçak atılmadı.
Tek kelimeyle irite oldum. Çoluk çocuk beşiktaşımı izlemeye gittim ama sağolsun bu holiganlar yüzünden maç hariç herşeyi izledik.
öyle tabiki Beşiktaş ceza aldı yok efendim Beşiktaşın üzerine oynanıyor
bu laf sadece fol yok yumurta yokken taraftarı panikletmekten başka işe yaramaz
bu cezayı hakettik taraftar sahaya çok daha az girdi diye biz masum olmuyoruz
gs geçen sene bu meşaleler yüzünden bir maç seyircisiz oynamadımı demek bize özel bir
ceza değil kimsede bizim üstümüze oynamıyor. sahada yumruk yiyen taraftarı herkes görmedimi
millet o yumruğun hesabını sormadan önce o taraftardan sahada ne işi olduğunun hesabını sormalı
bir şeyler yapıp sonrada biz masumuz Beşiktaşı durdurmak istiyorlar muhabbetine hiç girilmemeli
lyon maçındada herkes lyona sallarken burda o gün demiştim bizim sorumluluğumuz büyük
kışkırtan biziz diye sürekli üstümüze oynanıyor avrupa türkleri sevmiyor tff bize karşı muhabbetiyle
sadece kendimizi kandırırız. Sonrada cezayı yiyince haksız yere ceza verildi diye yırtınırız.
Bu iş böyle ceza ile çözülmüyor çözülmezde o meşaleyi yakana tribünde koyacaksın tepkini
bak bir daha kimse meşale yakıyormu. Tribündeki sıkıntıyı tribün bitirir insanlar kalabalığı saklanacakları araç
değil kendilerine tehdit olarak görürse bir şey yapamaz.